Keresés

Részletes keresés

Moha bácsi Creative Commons License 2000.07.18 0 0 7
moderátor wrote at 2000-07-18 07:41:58

"A Hová tűnt a hívjuk meg Fisch G.-t topic? című topicot töröltem, egyben felhívom Moha bácsi nicktársunk figyelmét arra, hogy amennyiben tovább provokálja a moderátorokat, jogosultságait végleg megvonjuk."

Kedves "moderátor" név mögé bújó barátom, aki még a virtuális nevét sem vállalja.
Ha vetted volna magadnak a fáradságot, hogy írj két sort a közlemények rovatba: "A hívjuk meg Fisch Gábort" topicot ilyen, vagy olyan okkal töröltem/tük, eszembe sem jut "provokálni". Az ok továbbra is érdekel, ugyanis a Hívjuk meg Székely Kecskést, Bródyt, Lovast, Vásárhelyit, stb. topicok továbbra is élnek.
Tehát hova tűnt? A közleményekből most is csak sejtem, hogy törölted. Igaz azt nagy valószínűséggel.
De ettől az ok még lehet hardverhiba, szoftverhiba, flood, személyeskedés, FG-barát moderátor, neaggyisten FG mint moderátor sk.
Tehát melyik?
A fenyegetésedet pedig a leghatározottabban kikérem magamnak!

üdvözlettel

Moha bácsi, aki már elég öreg ahhoz, hogy mások lustaságából*, maflaságából*, politikai szimpátiájából*, barátainak való "segítségnyújtásából"* kifolyólagos hülyeségét, nagyképűségét*, stb.* szó nélkül elviselje

* nem kívánandó törlendő

lujza Creative Commons License 2000.07.14 0 0 6
T. Moderátor
1. Melnyikovnak igaza van. Derek IRL fenyegette.

2. dinka és endi letiltása jogos. Csak azt nem értem, miért egyformát kaptak. Endi komolyan nyitotta a topicot, dinka meg figyelemfelhívásképpen endi eljárása miatt.

iudex Creative Commons License 2000.07.13 0 0 5
Ha így tudnám megjósolni a lottószámokat, ahogyan e topic sorsát...:(((
melnyikov Creative Commons License 2000.07.13 0 0 4
Nem azt vitattam, hogy jogos volt-e vagy sem a topiktörlés, hanem, hogy a gyűlöletbeszédes Derek megúszta. Nem virtuálisan fenyegetett meg,hanem személyes talákozó esetére.
Ez pedig tűrhetetlen.
Joggal várom el e fasisztoid személy megbüntetését.

MB

Előzmény: pernahajder (3)
pernahajder Creative Commons License 2000.07.13 0 0 3
Hááááát, melnyikov, a topic címéből következően én egyetértek a moderátorokkal. Azt meg rohadt nehezen tudnám elképzelni, hogy valaki a hálón keresztül lekeverjen nekem egy nagy flemmet! Vigyázz, mer meghúzom a zsinórt és hasra esel! :))))
Előzmény: melnyikov (-)
Dentumoger Creative Commons License 2000.07.13 0 0 2
Ha véletlenül találkozol egy-két cenzorral a Fő utcában, meséld el nekik.
Előzmény: melnyikov (1)
melnyikov Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1
javítás, kiegészítés: engem "csak" először fenyegetett meg.
MB
Előzmény: melnyikov (-)
iudex Creative Commons License 2000.07.13 0 0 0
Nem akarlak elkeseríteni, de pillanatokon belül az alig látogatott T.szerk.! rovatban fogod találni magad, amint a napokban már többször megesett másokkal. :((((
Előzmény: melnyikov (-)
melnyikov Creative Commons License 2000.07.13 0 0 topiknyitó
A Horn félzsidó? c. topikban a dereknevű, magát felvilágosult baloldali demokratának valló, Népszava (és Várkonyi Tibor- Szabad Nép) kedvelő Derek nevű elvtelentársunk -pályafutása során nem először- fizikai erőszakkal fenyegetett meg. Ezut többször is jeleztem a Moderátor Board-nak, akik erre, és nyilván más okokból is, a topikot törötlték, a topikindító dinkát figyelmeztették, a Derek nevű gazember ellenben megúszta szankció nélkül. Mivel az erőszakfenyegetés nem megengedett az Indexen, kérem a Modeartúrát döntésének korrigálására, és Deerek megbüntetésére, máskülönben mások sem tartják majd magukra nézve kötelezőnek a szabályokat, és esetleg elszaporodnak a fenyegetések.
MB

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!