Keresés

Részletes keresés

Bulcsu Rezső Creative Commons License 2000.07.13 0 0 2
A TOP FUEL a legmagasabb szintő üzemanyagot jelenti. Általában a Drag versenyzésben használják (autó, motor). Az összetétele Nitro-methan-alkohol keverék. Az arányok igen sokmindentől függenek (légnyomás, levegő hőmérséklet, kompresszor nyomás stb.). Ideális körülmények között a Nitro-methán aránya 90% felett van. A Dragbike versenyzésben két kategóriában használják ezt a fajta üzemagyagot. A Dragbike és a Super Twin-ben. A kettő között az a lényeges különbség, hogy a STwin (nem kizárólag, de általában Harley Davidsonokra épül) csak két hengeres lehet. Valójában a két kategóriában induló versenymotorok közötti különbség (gyorsulás, végsebesség) elenyésző.
Persze vannak más csodabogarak is. Ilyenek a repülőgép hajtóművel működö motorok, a JetBike-ok, vagy a rakéta hatóműves RaketBike-ok. Ezek általában a show világában szerepelnek. Ezeken való induláshoz némi lököttség szükségeltetik.
Epoxi Creative Commons License 2000.07.13 0 0 1
Ajanlom figyelmedbe a következö webszajtot. http://SkyTran.net/JetBike/

Nesze itt egy kep is (ha esetleg meg nem lattad volna).

Epoxi Creative Commons License 2000.07.13 0 0 0
Halvany fing0m sincs.
James Bond Creative Commons License 2000.07.13 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Autós, motoros témában eddig nem szóltam hozzá egyetlen topichoz sem, bár imádom a száguldást, az erőt. Most azonban egy olyan eseményt hoznak magyarországra, amit eddig itt még nem láthattunk: TOP FUEL DRAGBIKE. Az esemény a Hungaroringen lesz, több más eseménnyel együtt (Gyorsasági Motorverseny, Kamionos Ügyességi Világbajnokság, Veterán motorok versenye, DAF bemutató) Engem mégis a DRAGBIKE érdekel. Mi a különbség az egyszeű DRAGBIKE és TOP FUEL DRAGBIKE versenyek, versenygépek között?


JB

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!