Keresés

Részletes keresés

Evi neni Creative Commons License 2008.04.03 0 0 51

Bárhol találtok szállást, túlzás nélkül mondhatom :)

Viszont leginkább Paleokastritsát ajánlom, mert az valami eszméletlenül paradicsomi egy hely!! :)

Előzmény: nandeszute (50)
nandeszute Creative Commons License 2007.04.23 0 0 50

Sziasztok!

 

Lenne 1 kérdésem! Nyáron négy fővel kocsival nekivágung Korfu szigetének. Már nagyon várjuk. Nem-e tud nekem valaki segíteni szállás ügyében. AMit mi innen le tudnánk foglalni mint magánszálláshelyet. Volt már valaki így kint? Hol találok ilyen megbízható hon-lapot.

 

Mindenkinek köszi aki segít!

Master Szaki Creative Commons License 2000.12.05 0 0 48
Most így utólag szerencsém volt, hogy nem Augusztusban mentem.
Master Szaki Creative Commons License 2000.08.01 0 0 47
Hát ennyi. A topicot bezártnak tekintem. Ha az itt elhangzott vélemények alapján kellene megítélnem a magyar zenét akkor komoly bajban lennék. :-))
Master Szaki Creative Commons License 2000.07.18 0 0 46
Nem értem, hogy kerül ide Kozsó. Nem is volt ott a bulirpcsin. A magyar zenét pedig nem a Kozsó féle irányvonal alakítja. (Szerintem)
Előzmény: Simon sez (45)
Simon sez Creative Commons License 2000.07.17 0 0 45
Hát én beleőrülnék, ha a nyaralásom alatt is ezt a főleg a "kozsó" névvel fémjelzett igénytelen szart kéne hallgatnom. Hihetetlen, hogy vannak olyanok akik direkt ezért utaznak el Korfura, ami egyébként egy meglehetősen jó hely. Volt már valaki pl. Kavosban? Na ott pl. jó bulik szoktak lenni. Megjegyzendő még, hogy az itthoni igényesebb szórakozóhelyeken, úgymond "clubokban" is meglehetősen ritkán játsszák a magyar kultúra eme gyöngyszemeit. Kozsó barátunk és társai nem "a magyar zene", egyszerűen azért, mert nem zene (éd. művészet) amit csinálnak, hanem csak egy szimpla termék. Marketingből viszont ötös jár nekik.
Ugyanmár Creative Commons License 2000.07.17 0 0 44
Hát ez az, ezek a mocskok folynak mindenhonnan, ha akarom, ha nem. Én veletek ellentétben szívesen elmentem volna a BULIREPCSIVEl és egyenként fojtottam volna bele a medence vízébe a sztárjainkat. Egyébként én is Korfura megyek majd augusztusban, de mivel még egyelőre nem vagyok sztár, sajnos fizetnem kell. De ami késik, az nem múlik...:))))))
hc Creative Commons License 2000.07.17 0 0 43
Szaki:
Nem a magyar zenével és még csak nem is a stilussal van a baj. Hanem azzal, hogy ezeket az ipari termeléssel előállított produktumokat állítják be művészetnek. Kb. olyan, mintha a szomszéd kulcsmásoló által gyártott kulcsot kiállítanád a Dávid-szobor és a Mona Lisa között.
Az nem probléma, hogy a discoban ilyen zenére szórakoznak a fiatalok, de az, hogy a TNT nyert Arany Zsiráfot, illetve a fiatalok ezeket tartják a legjob ZENÉSZeknek, az túlzás!!

hc

Master Szaki Creative Commons License 2000.07.17 0 0 42
Összegzés:
Őszintén szólva, nagyon meglepődtem a társaság reakcióin.
Álmomban sem gondoltam, hogy ennyire "SUXX" a szemetekben a magyar zene.
Minden magyar zene ilyen rossz lenne?

Hát röviden ennyi az első összegzés.

hc Creative Commons License 2000.07.13 0 0 41
Rambo:
Egybecsengő vélemények szerint a magyar szövegek kategóriákkal jobbak sok világsláger szövegénél. Az én kedvenceim ilyen téren a fejenpörgő tinibugyi-nedvesítők voltak, akiknél nem csak értelme nem volt a szövegnek, de még a rím is az utolsó szó közepére jutott és a szövége pedig nemes egyszerűséggel átkerült a következő sorba. Természetesen előbb egy nagy levegővételnyi szünettel.

hc

RAMBO Creative Commons License 2000.07.13 0 0 40
Sziasztok!

Engem csak az érdekelne (komolyan), hogy amikor a magyar diszkósztárok azokat az istentelenül hülye dalszövegeiket éneklik, tényleg kibírják röhögés nélkül? Lehet, hogy ott lelazulva kikacsintanak a tömegre: "he-he, ugye mekkora hülyeség ez?"

ds9 Creative Commons License 2000.07.13 0 0 39
OFF bizony .)))

Igazad van :o))

ON

Előzmény: hc (38)
hc Creative Commons License 2000.07.13 0 0 38
Abból a gázsiból, amit vidéken kapsz általában nem lehet megélni, mert tele a szakma az írottcédés D.J. Olcsó Jánossal, aki a papa pénzéból puposkodik, és életében nem volt még kettőnél több legális lemeze.
A közönség szintjét pedig neked (dj-nek) kell emelned vagy hagynod elsüllyedni a mocsárban. A mai napig vannak olyan nagyon népszerű, aranylemez előadók, akiket nem azért nem játszom, mert nincs meg - nem vettem, kaptam promóban - hanem, mert az az én műsoromban nem megy. Ha pedig nem teccik, akkor lehet keresni másik dj-t és egy hónap múlva le lehet húzni a redőnyt. (ez nem nagyképűség, volt rá több példa)

Azt hiszem már nagyon off-ban vagyunk!!

hc

ds9 Creative Commons License 2000.07.13 0 0 37
kedves hc, akkor mondhatnám azt is, hogy kollégák voltunk, én már abbahagytam ugyanis, de 87-95-ig én is voltam dj, sőt jóideig én voltam a legfiatalabb A.kat. DJ az országban ( 22 éves korom előtt kaptam A kategóriát ). Tehát van némi rálátásom a dolgokra. Természetesen én is mindig azt a zenét szerettem játszani amivel én is egyetértettem, de egy kitétellel, az volt a jó, ha olyan zenét játszottam, ami nekem is és a közönségnek is tetszett. Ez az ideális, de sajnos ez nem mindig van így.
Ez zenekarok esetében is igaz ( lásd lenti példámat ). Eszem ágában sincs megvédeni a magyar bandákat, hiszen amit csinálnak ( tisztelet a kivételnek ) rém szar. Abba ellenben bele kéne gondolni, hogy tényleg ezt akarják e csinálni, ha lenne más lehetőségük. nagyon sok dj nem azért játszik szar zenét mert azt szeretei, hanem azért mert vidéken pl. olyat kell játszani és meg szeretnének élni. Persze olyan is van, aki csak az ilyen szar csujogatós zenéket szereti, nem vagyunk egyformák.
Véleményem szerint, azért, hogy valaki milyen zenét játszik nem feltétlenül kell őt meg/elitélni.
Én azt mondanám, hogyha nekem jutott volna eszembe ( sajnos nem ) a rémgagyi hupikék törpikék magyarítása és én kerestem volna vele ( mert ez sajnos tény ) 30-50m forintot, hát hidd el, hogy nem szégyelném magamat, mert ha van a zsebemben 30-50m forint akkor pont nem érdekel, hogy azt ostoba fiúzenekarok menedzselésével, vagy rettenetes h.kék törpék lemezeinek eladásával kerestem.
Attól én még haláli nugodtan hallgathatom azt a zenét amit szeretek, a különbség csak annyi, hogy akkor már pénzem is lesz/lenne rá.
És én ezt még nem is megalkuvásnak hívom ( leszögezve, hogy velem ilyen még nem fordult elő ), hanem kompromisszumkészségnek.
Aki meg a kínálkozó lehetőséget nem ragadja meg ( persze büntetőjogi határokon belül :) az az ő dolga, de a helyzet az, hogy önbecsülésből és saját stílusunkhoz való görcsös ragaszkodásból és mások lefikázásából még senki sem vett házat magának, nem tart fent autót és kenyeret sem adnak neki ingyen a közértben.

Leszögezem, itt még mindig nem arról van szó, hogy nekem az lenne a véleményem, hogy az amit itt sokan zenének neveznek az nekem tetszene, csak arról, hogyha ebből, amit én nem neveznék zenének én sok pénzt tudnék keresni, hát nem nagyon érdekelne a dolog tovább és keresnék vele pénzt. Ahogy Prokopp Dóra mondta valahol " Van/létezik olyan összeg, amitől korpásodni kezd a hajad ".

Előzmény: hc (34)
BahnScorper Creative Commons License 2000.07.13 0 0 36
Szpasziva, továris...
meg vagyok nyugodva...
Előzmény: Master Szaki (35)
Master Szaki Creative Commons License 2000.07.13 0 0 35
BahnScorper :
:-))))))
hc Creative Commons License 2000.07.13 0 0 34
ds9:
Köznapilag dj vagyok, de miután a fórumban ez lassan egyenlő lesz a mixlemezeikkel gizdáskodó keverőgépekkel ezért választottam ezt az 'új' foglalkozást.
Ezenkívül minden érdekel, ami a zenével kapcsolatos, sőt próbáltam már sajátot is alkotni, többek szerint jobb volt, mint sok mai sztárbanda akkori első kisérlete, de megmaradt próbálkozásnak és egy-két szép emléknek.

hc

ds9 Creative Commons License 2000.07.13 0 0 33
Nem tudom, hogy a gépzenész mint olyan mit jelent, ezért ebbe nem tudnék beleszólni.
Előzmény: hc (29)
BahnScorper Creative Commons License 2000.07.13 0 0 32
Jó, közben... de azért eléág sok mindent értek... ha viszont egyre gondolunk, akkor több szmájlit pliz...
Előzmény: Master Szaki (31)
Master Szaki Creative Commons License 2000.07.13 0 0 31
Úgy látom te semmit nem értesz. :-)
Előzmény: BahnScorper (28)
Master Szaki Creative Commons License 2000.07.13 0 0 30
Dylan : Sajna szimpla fizetős volt az út. És sajna busszal mentünk(meg is bántuk) Attól repcsi, hogy a "sztárok" meg a TV azzal mentek. :-)) +15.000-ért. Persze nem mindenkinek kellett fizetnie érte.
Előzmény: Dylan (16)
hc Creative Commons License 2000.07.13 0 0 29
ds9:
Miután én 'gépzenész' vagyok, így csak egy kézmozdulat olyan lemezt betolni, amiért odavan a nagyérdemű, de van egy határ, ahol leblokkol a kezem. Még régebben volt egy sztori: a napi gázsim öt kiló volt és a buli közepén odajött egy srác, hogy ad tíz rongyot, ha most befejezem és összepakolok. Azóta sem vagyok gazdag ember, de minden reggel nyugodtan nézek a tükörbe.

hc

BahnScorper Creative Commons License 2000.07.13 0 0 28
Gratulálok, Szakikám! Ezzel most sokat estél vissza az én szememben... Ezt a topicot az egyik Tasztaltársam ajánlotta nekem, mint "Az utóbbi idők legviccesebb topicja"...

Hát ha neked ez pojén, hogy homokozsóval, meg betty fuck-kal, meg a fikasszó branccsal nyomulhattál a sivár görög biccsen... ahová a buszozás més szerinted is sz@r volt, akkor úgy kell neked!

Aszondod, megismerted azt a nőt, aki betti fuck mögött van? Ezek szerint igaz az, hogy pléjbekkes... :-)))))

Én a helyedbe mélyen hallgatnék e csúf baklövésedről, és sürgősen barátnőt cserélnék...

Előzmény: Master Szaki (24)
Master Szaki Creative Commons License 2000.07.13 0 0 27
Alapjában véve 1et értek veled. A "sztárok"at egyébként szinte csak a kötelező megjelenések alkalmával lehetett látni. Amikor pedig látni lehetett őket, akkor mindenhova rekámokat biggyesztettek. :-((

Ne röhögj! Az augusztusi Bulirepcsi "dáridós" lesz, ha minden igaz. :-)))) Egyébként a görögöknek tetszett minden. Sőt még az angol nyaraló túristáknak is. (Ők nem tudják, hogy playback STARokkal állnak szemben)

Előzmény: hc (25)
ds9 Creative Commons License 2000.07.13 0 0 26
hc:
feltételezem, hogy létezik egy olyan összeg amitől embertársaink nagy része elkurvulna zeneileg :))
Te is, én is.
Előzmény: hc (23)
hc Creative Commons License 2000.07.13 0 0 25
Tequilával mindjárt más!! Fejenként 8-10 löket, aztán Kozsóval átölelve egymás vállát beleüvölteni a görög sötétségbe, hogy: Ákáááááácos úúúúúúút, havégimegyek rajtad éééééééén... :-)
Szaki, én nem irigykedek, hanem néphülyítésnek tartom a dolgot, főleg, hogy még a médiák is igy felfújják! Sok igazi és felfújt sztárnak ismerem az emberi oldalát is, tehát nem kizárt, hogy jó lehetett velük nyaralni, de a zuhanyzóban a királyon sincs korona.
Még szerencse, hogy a hazai sztárok mellé nem szervezték be, mondjuk a soproni Ászokat, és a Dáridó-sonkát, mert, akkor tuti tele lett volna veletek a görögök hócipője. Ja és még vihettek volna egy medencényi Balaton-vizet is.

hc

Master Szaki Creative Commons License 2000.07.13 0 0 24
Nem azért indítottam a topicot, hogy irígykedjenek. Bocs. :-) A Metaxát nem szeretem, én inkább Tequilázok. :-)
Előzmény: hc (14)
hc Creative Commons License 2000.07.13 0 0 23
ds9:
Erre szokták mondani, hogy eladta magát, elkurvult esetleg gerinctelen. Az biztos, hogy nem tiszta szívből csinálja és, akkor már stilustól függetlenül szart sem ér az egész!

hc

ds9 Creative Commons License 2000.07.12 0 0 22
Hát ez pedig tök egyszerű, nem ?
Adva vagyon egy ember, aki szeret valamilyen zenét, de abból nem tud/lehet megélni és ezért olyat játszik amiből megtud/lehet élni.
Ilyen egyszerű ez.

Mondjuk a La Bouche zenekar ( nemmagyar ) tagjai aztat mondták nekem, hogy inkább soul/funk/R&B ( általam nagyon kedvelt ) zenét játszanának és nem azt a szart amit.

Ezt most rakjuk át magyar vonatkozásba és lesz végeredmény :)

Előzmény: Advanced Lamer (20)
Advanced Lamer Creative Commons License 2000.07.12 0 0 20
Mi az, hogy nem mindenki azt a zenét játsza, amit szeret? (mondta a kis idealista)
Előzmény: ds9 (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!