Keresés

Részletes keresés

Törőlt_nick Creative Commons License 2009.05.07 0 0 8
én is rosszul vagyok a mosott ruha szagától. Ha csak egy kicsit is engedi az idő repül ki a picsába az udvarra a szárító.
Előzmény: Ermak (-)
Ermak Creative Commons License 2000.07.17 0 0 7
A Tomit még nem próbáltuk, köszi a tippet. Az áztatás, szappanos bedörzsölés viszont nem mindig segít.
Előzmény: bluemoon (6)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.11 0 0 6
Szia!

Én is allergiás vagyok, de csak a Persilre, meg az Arielre. A Tomi nálam bevált. A szürkeség ellen próbáld meg, hogy beáztatod mosógépes mosás előtt és utána mosod ki.

Előzmény: Ermak (5)
Ermak Creative Commons License 2000.07.11 0 0 5
Nem munkásőr az én pici lányom, se nem rendőr a feleségem.
(Én sem, de én jól elvagyok a khaki-barna és hasonló színekkel - de azért a munkahelyre kénytelen vagyok gyakran fehér ingben menni.)

:-))

Előzmény: Vanek (4)
Vanek Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4
Szürke ruhát kell venni és akkor élénken tartja a színeket...
Waratah Creative Commons License 2000.07.11 0 0 3
:)))) Második baba!!!! De jó! De akkor sürgősen kell valami normális mosószert találni!!
Amúgy a flóraszappan is tuti nonallergetic. Csak le kell reszelni aprófogú reszelő. Viszont nagyon szürke lesz tőle a fehér ruha.
Előzmény: Ermak (2)
Ermak Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2
>Azért arra befizetek, hogy a flóra szappant belenyomatod a Whirlpoolba. Vagy mosóteknőben gondolod megejteni a műveletet?

Honnan tudod, hogy pont Whirlpool-unk van? :-)
De van egy príma 'körhajdúnk' is (a forgótárcsás), abban használható. És nem flóra, hanem disznóvágáskor főzött házi szappan!!!

>Egyéb ötlet: amikor még babyk voltak a gyermekek, akkor a babaruhát úgy mostam, hogy amikor lejárt a mosóprogram és az összes öblítés, visszatekertem és végigjárattam vele mégegyszer az összes öblítést.

A legutóbb vett mosópor szaga még két ilyen öblítés után is förtelmes.

>Ha nagyon érzékenyek vagytok, az utolsó vizbe tegyél öblítőszer helyett (mert az marad benne igazán) feloldott neomagnol tablettát. Jó büdi, de fertőtlenít

Az öblítőszerről már rég leszoktunk, Neomagnolról lehet szó - nemsokára érkezik a második baba.

Előzmény: Waratah (1)
Waratah Creative Commons License 2000.07.11 0 0 1
Azért arra befizetek, hogy a flóra szappant belenyomatod a Whirlpoolba. Vagy mosóteknőben gondolod megejteni a műveletet? Amúgy attól is szürke lesz, csak nem tüsszögsz.
Egyéb ötlet: amikor még babyk voltak a gyermekek, akkor a babaruhát úgy mostam, hogy amikor lejárt a mosóprogram és az összes öblítés, visszatekertem és végigjárattam vele mégegyszer az összes öblítést. Ha nagyon érzékenyek vagytok, az utolsó vizbe tegyél öblítőszer helyett (mert az marad benne igazán) feloldott neomagnol tablettát. Jó büdi, de fertőtlenít
Előzmény: Ermak (-)
Ermak Creative Commons License 2000.07.11 0 0 0
Üdvözlet a nullázóművészeknek!
;-)
Ermak Creative Commons License 2000.07.11 0 0 topiknyitó
Az utóbbi időben a mosóporok rosszabbak, mint tíz évvel ezelőtt: nem elég, hogy szürke marad a ruha, de tüsszög és fulladozik tőle a család, piros foltos lesz a bőröm.

Másnak is van ilyen gondja? Talált valami megoldást? Itt a helye, megírhatja! Eddig egyetlen megoldást javasolt egy bőrgyógyász ('hagyományos', nem természetgyógyász): mossunk házi szappannal - állítólag piacokon néha kapható, de én nem ismerek ilyen helyet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!