Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Ugyanígy láttam, a Bartesaghi-Estupinan vonathoz hasonlóan abban bízom, hogy Athekame is lerak még 2-3 jó teljesítményt és akkor a belgának is lesz posztriválisa.
Az viszont nagyon döbbenet, hogy a sokszor jogosan szapult Nkunku már most hozza Gimenez számait. :) (jó, ebből 3 tizenegyes, de akkor is)
Megnéztem volna Max fejét amikor a 80. Perc körül Pavlovic elindult előre, kérte a labdát majd Rabiot inkább visszavette a labdát, és odáig sikerült játszani hogy Jashari volt az utolsó ember. :D
Nekem a svájci tetszett, van esze a játékhoz, kár, hogy kontrázni csak Rafa és Puli tud, a többiek nem...
Alexis sérülten jászott pár meccsen, lehet azért volt szürkébb, de legalább olyan fontos tagja Max játékának mint Rabiot.
Igen, eddig a szezon embere. Talán még Mike ér fel hozzá teljesítményben. Sale eléggé elszürkült mostanában, padra tenném, érezze csak h nincs minden rendben. Athakame nagyon jó volt tegnap. Modric szinten gyengébb mostanság, mondjuk az érthető ennyi idősen. Puli lehetne még az, ha nem lenne ennyit sérült.
Szóval igen, a francia copfos fiú nagyon nagyon jó eddig, meglepően jó.
Még egy gondolat Rabiot-ra: a magabiztossága az, ami lenyűgöző. Egy ilyen ellenfél ellen azt lehet érezni, hogy nem tud labdát veszíteni (max az esetek pár százalékában), szinte mindig megtartja, megszerzi, megjátssza, és nem is alibiből hátra, hanem általában előre viszi a játékot a passzaival. A gólja csak hab a tortán, anélkül is MOM lenne nálam. No persze BL-ben már vsz nem tudna ennyire dominálni, de most él mint hal a vízben - óriási igazolás volt.
Na akkor még picit az egyéni teljesítményekről beszélgessünk (aztán vki tegye majd be a GDS pontokat, én még nem láttam)
Nálam:
Védelemből Pavló tetszik ahogy megy előre
Bartesaghi is tetszett, és Estupian a végén nagyon motiváltan szállt be, voltak jó megoldásai -> ennyit ad a posztverseny
Rabiot: OP, MOM ma is
Loftus: mea culpa annyiban, hogy mezőnyben most jó dolgokat csinált, de a szerencsés gólja ellenére is egy tragikomédia, hogy támadót játszik. Rossz volt nézni, ahogyan egy az egyben belevezette a kapusba, a Bozsik programon már tudják a gyerekek, hogy legalább talppal meg kéne próbálni elhúzni...
Nkunku: mea culpa itt is, egy ilyen gyenge ellenfél ellen jól nézett ki. A tizinél azt hittem, kihagyja, annyit bénázott a labda letevésénél, tiszta para volt az ember
Füllkrug: borzasztó lassú, de neki középen kellene várnia a jó beadásokat - ezekben jó, a fejese is szép volt. Lehet, hogy Nkunkuval vagy Santival párban is meg lehetne nézni
Leaónak 2028-ban lejáró szerződése van, és már a Milannal tárgyal a megújításáról.
A felek megállapodásra szeretnének jutni, és idén nyáron tudni fogjuk, hogy Leao melyik utat választja, különösen a neki tett ajánlatok függvényében. [Matthew Moretto]
Játszottunk pár ilyen meccset iden, volt amikor nem jöttek össze a dolgok. Ma igen, bravo.
Következik majd egy Inter Juve és egy Napoli Roma, mi meg a Pisaval játszunk majd. Azokon a meccseken nekünk szinte bármilyen eredmény jó, ugyh lehet bizakodni.
A La Gazzetta dello Sport szerint több orvos is ellenezte Mateta leigazolását a térde miatt, ugyanis a vizsgálatokon egyértelmű porcproblémát állapítottak meg és szükséges az azonnali műtéti beavatkozás elvégzése, mely 3-4 hónapos kényszerpihenővel jár. Ez vezetett ahhoz, hogy a Milan visszalépett a közel 35 millió eurós üzlettől és a döntés végleges, így a Rossoneri letett Matetáról és a nyáron más célpont után néz a csatárposzt megerősítése érdekében
Ez az egész Futuro projekt nem nagyon működik. Aki jó és játszani akar a nagyoknál, az is inkább elmegy és nem is jön vissza. Pl Liberali és még sok más srác.
Nézem a Milan forumok forrnak a dühtől, hogy nem jött a Francia. Na pont ezek az emberek szoktak sápítozni, hogy ennyi meg annyi sérültünk van.
Szoktunk itt viccelődni a MilanLab körül, de azt nem gondolnám, hogy amatőr sarlatánok dolgoznának a csapatban, ha el lett utasítva Mateta, annak megvan a nyomós oka. Sztem felesleges ezen rágódni.
Gimenez visszatér elvielg februárban, van Leao, Nkunku, Pulisic, és még Füli is. Nem is értettem a leigazolásának felvetését sem. Még ha G Jesus, Haaland vagy Gyökeres lenne.. De nem az.
Persze ha valaki elviszi ezek ellenére, és lehoz egy 15 gólos tavaszt sérülés nélkül, akkor nézek majd okosan..