Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Pulisic összeomlása óriási rejtély, vsz pszichológus kéne ide már.
Gimeneznek hátha összejön a visszatérés, a Napoli ellen nem sok labdaérintése volt, de az legalább csatárszerű volt. Jó lenne kezdetni a kövi fordulóban.
Hát ja, bár szerintem teljesen partiban voltunk. Egy rossz védői döntés miatt kaptunk ki. Voltak olyan periódusok, momentumok, amikor teljesen jó volt az összjáték és persze olyan részek is, főleg elől, amikor megint teljes volt a tanácstalanság. Szomorú, hogy lecsúsztunk a 3. helyre
Olyan érzésem volt, mintha Allegri levette volna a fiúkról a győzelmi kényszert és elégedetten hátradőlt volna egy 0:0-val. Hasonlóan a Lazio meccshez itt is megérdemeltük a zakót.
Az utánpótlás azért az elmúlt 8 évben 2018-tól több tornán dominálta a mezőnyt.
u17
2018 eb ezüst
2019 vb negyeddöntő, eb ezüst
2022 eb negyeddöntő
2024 Európa bajnok
2025 vb bronz, eb bronz
u19 (csak eb van)
2018 eb ezüst
2022 eb bronz
2023 Európa bajnok
2024 eb bronz
u20( csak vb van)
2019 vb 4.
2023 vb ezüst
u21 (csak eb van)
2021 eb negyeddöntő
2025 eb negyeddöntő
A legfőbb gond az, hogy nincs meghatározó játékos (Del Piero, R. Baggio Totti) aki szervezné irányítaná (vinné) àtlendítené a a csapatot kritikus helyzetekben.U20 as korosztály felett már látszik ennek hiánya és az eredménytelenség.
Azt csiripelik a verebek, hogy Allegri vagy Conte lehet Gatta utódja a válogatottnál. Allegrinek nem örülnék, mert bár innen végre lelépne, esélyes, hogy a válogatottal is ugyanezt a "jaj, csak gólt ne kapjunk, ezért nem is rúgunk"-féle öreguras, defenzív fost játszatná. Conte ott jobb lenne szerintem, de hát egyszer már ő is besült szöv. kapitányként.
az hogy Gatta az eddzo az is valahol a rendszer kudarca. Mert senki masnak nem sikerult, vagy senki mas nem vallalta.
Nagyon kedveltem az embert jatekoskent, es kerdes nem fer hozza hogy ha van egy szikranyi tenni akaras is a jatekosokban azt ki tudja hozni beloluk. De hogy ez eleg e ? Hat laszolag nem volt eleg.
Ahogy a nemzeti ikonokat (vagy legalabbis akikazok lehettek volna) engedtek / engetdtuk elhanyodni jol mutatja a probelema melyseget.
Dollarummat elherdaltuk
Tonalit elherdaltuk, nem tudtunk ra figyelni, segiteni (fogadasi botrany)
Egy Chiesa 5 perceket kap a Liverpoolban
a top csatar egy kieses ellen kuzdo, szetesett csapatban harcol Veronak es Pisak ellen
Szerintem a játékoskeret minősége állati gyenge, de ugye ez egy tűnete ill eredménye a teljes rendszernek, ideértve pl az utánpótlás képzést, ami mondjuk 10-20 éve volt, hisszen annak az outputját látjuk most.
De azért ezt a harmatos keretet is kijuttatta volna Max vagy Carlo szerintem.