én arra leszek kíváncsi SBK nézőszámai mindenhol mennyivel estek vissza, mert szerintem megérzi a széria, hogy ennyi minden élmenő, egykori élmenő lelépett 26-ra.
Bulega, Lecuona, vagy Bassani szerintem nem egy nézőmágnes, ráadásul az is egyértelmű hogy itt Bulega tarolni fog
ha itt rendben ment volna minden, időben kezdik a promóciót, maradnak a tavalyi lelátók stb szerintem akkor se hozhatták volna a 25-ös számaikat
de így látatlanban nem akarok Hannendrézni mindenféle számokkal
Gyulay szerint a jegyárusítás kezdete óta több ezer érdeklődőt regisztráltak, ezért bízik abban, hogy akár a tavalyinál is többen látogatnak majd ki a két világbajnoki motoros futamra.
Ez egyedül ennyire hülye vagy segítenek neki? A WSBK-ra egyedül a főlelátó van meghirdetve (persze mert egy darab másik sincs a pályán egyelőre) és a GP-re is eltűnt két szektor tavalyhoz képest. Matematikusan sejteni lehet hogy így erősen küzdelmes a rekorddöntés.
mostanában a verseny elején elég bizonytalan, igy ott sokat össze szed föleg ugy,hogy digin látszik neki mindegy csak megelözze maqot még ha veszitenek is vele ha utána baszogatják egymást.
aztán a bünti sem segitett,verseny felétöl meg volt a tempo,de jelenleg ez kevés.
nem a legjobb formáját hozza,anno ezt kimozogta volna:)
nem hibázgatna bele meg eröltetné ha kell ha nem ott lehetne a bezzékkel.
Nagyon remélem, hogy bukimaki büntetést kap, az idei performansza egyébként is kalap szar. Digit sajnálom, ez az agyament amatőr módon akart előzni, büntetni kell. Martint szintén, mert csak azért nem lett bukta, mert Bagna figyelt.
Martín védelmében, szívesen utána néznék mikor egykerekezett valaki ilyen hosszan ebben a langyimangyi pc mezőnyben. Ezért külön gratula neki, eséssel együtt, simán belefért, örök emlék minden szempontból. Most ismét ő a legtöbb sprintet nyert versenyző.
Igen, keresték az okot a büntetésre (izgifaktor, első győzelem pl) mert Acosta baszott beleállítani, mint itt Banya, helyette ráfordult Makira aztán kontaktoltak egy lájtot, utána meg szélesre ment. Majd kiderül, hogy Acostának ismét a repedt felnit vették elé, jár a buksisimi meg a dobogó. Kapják be. Apa kezdődik...