Fabio Quartararo menedzsere tagadta, hogy bármelyik gyártóval is aláírták volna a szerződést a jövő évre vonatkozóan. Thomas Maubant ugyanakkor azt elismerte, hogy több márkával is tárgyalnak, és a Honda is köztük van.
Kiderül még, hogy vicceskedő hoax az egész pletykaáradat.
A moto2-höz csak annyit, hogy kellett egy brazil bajnok, aki ráadásul jövőre már a gp-ben megy majd. Kellett ehhez szoftverhiba, meg mismásolás a gumikkal, meg persze González összecsuklása is. Én azért örültem volna, ha végre valaki a stock szériákból ér fel a moto2 csúcsára. Na, majd jövőre.
ezt a magyar srácot sok értelme volt befizetni a Moto E-be, ha ilyen mentalitással tolta a szezont ott, de hát kellett egy magyar valahova ha M3, M2, GP szinten nincs egy se és lett egy futamunk.
Behoztam, lehoztam és köszönöm a szurkolást egész Magyarországnak. 🇭🇺❤️ Nagyon nehéz szezon volt és voltak megvillanások, de sosem szerettem ezt a motort. Ennek ellenére nagyon köszönöm a Humdának és a Snipers csapatnak a bizalmat. Beszippantott ez a világ és nem szabadulok, hiszen jövőre a Red Bull MotoGP Rookies Cup világkupa versenyzője leszek. Azonban szeretnék itt hagyni egy mondatot tiszta szívből❤️. A LEGNAGYOBB ELLENSÉGEMNEK SEM KÍVÁNOM, HOGY GYORSAN KELJEN MENNIE EGY ILYEN ELEKTROMOS MOTORRAL🙏. Szakmailag jó döntés a beszüntetése. Én amúgy is annyira benzin vérű vagyok, hogy mellettem a dohányzás és a nyílt láng használata tilos❗️
Teljes szezonos versenyzők közül kettőt előzött meg a tabellán. A csapattársa Spinelli 5. lett.