Keresés

Részletes keresés

Master Szaki Creative Commons License 2009.03.19 0 0 89
Ez engem nem izgat semmiképpen.
Előzmény: matthias24 (88)
matthias24 Creative Commons License 2006.03.06 0 0 88
Táskaszíj és biztonsági öv nagyon szupi. De egy farok szerintem még izgatóbb is lehet. Mit szóltok ehhez?
Kolompár Esthajnalcsillag Creative Commons License 2005.11.04 0 0 87
Ó!

Praktikus. Vállról lecsúszik, két CiCi jól tartya.
Előzmény: Kakamuki Törzsfőnök Uff (86)


Kakamuki Törzsfőnök Uff Creative Commons License 2005.11.04 0 0 86
a
samir naja Creative Commons License 2004.03.19 0 0 84
szerencse, hogy a divatot is mi, férfiak csináljuk
:)

jó dolog ez a tavasz, de nagyon ám..

Mustársárga Porrongy Creative Commons License 2003.08.17 0 0 83
Ja, budapesti koleszba ritkán költöznek pestiek :)))
Előzmény: RoamingWind (82)
RoamingWind Creative Commons License 2003.08.17 0 0 82
Már úgyis OFF :)

"Lebrac, ugye most csak kötözköcc! Ismered a Budaörsi úti koleszt? Kb 2000 ember! Mind vidéki."

Csak 1260 :), ja és szintén Miskolci. Ismerem a makukát is :)

Előzmény: raistlin (55)
Mustársárga Porrongy Creative Commons License 2003.08.16 0 0 81
Tsákaszíj közepén. Két mell még nagyobb lett.
wamshoes Creative Commons License 2002.08.24 0 0 80
Szerintem is egyértelműen szexis látvány! (na persze nem postástáska méretű táskával :-)
Vazelin Creative Commons License 2002.01.02 0 0 79
Senki nem hord mostanság táskaszíjat?
kaptejn Creative Commons License 2001.05.18 0 0 78
Ujra itt a nyar es jon fel a topic:)
Nem taskaszij, de megis szorosan kapcsolodo elmenyt irnek le:
Ocsa kikepzobazis, valamikor 98 augusztusaban. Csini kozgazos es jogikaros holgyek szerzodeseskent velunk egyutt voltak ott kikepzesen, es a hallgatoi statushoz jart az ominozus "antant szij" is (gyk: a derekszijrol indulo, vall lap alatt atfuto szij). Harom het satorlakas es bakancsszag utan mondhatom volt hatasa a cicik koze feszulo alkalmatossagnak.:) Mondjuk ahhoz cici is kell, hogy a gyakorloruhat feszegesse...
Udv,
/Kaptejn
Master Szaki Creative Commons License 2000.07.31 0 0 77
Kinetic: Ezek szerint örülhetek, hogy vannak tolvajok? :-)) Mert a táskasszíjjat a cickók között nekik köszönhetem. :-)))))))
Előzmény: Kinetic (72)
caixa Creative Commons License 2000.07.30 0 0 76
Nahat, hogy ez a topic mikre ra nem vilagit....
Ezek szerint rajtam kivul minden no jobbrol balra hordja a taskajat? En pont nem igy, hanem forditva, es szerencsere semmit nem nyom el:)

Ezek szerint en epp forditva elem a vilagomat?
Komolyan, egyre tobb kis dologban veszem eszre, hogy pont forditva van nalam, mint masoknal /pl. hajvalasztek es szobaberendezes/.

"Ketsegbeesett" Caixa

p.s. Friss tapasztalataim szerint Cipruson is kedvelik az atlosan viselt kis szutyoket:))

raistlin Creative Commons License 2000.07.28 0 0 75
Hát, igen, a biztonsági öv nekem is gond néha, de az télleg igaz, hogy nagyon érzékeny vagyok. 8-(

Raist

Előzmény: Kinetic (69)
Kinetic Creative Commons License 2000.07.28 0 0 74
Hát igen...

Én azt várom, mikor lesz divat lányoknál a birkózótrikó, persze megfordítva :-)

Addig is marad a táskaszíj.

Lebrac Creative Commons License 2000.07.27 0 0 73
"Szóval semmi kihívás, csábítani akarás." -- Nem mindenki gondolkodik ilyeneken mint mi itt....vagy csak belemagyarázzuk....?

Mint a topik lelkes olvasója mostanában akarva akaratlanul megakad a szemem a keresztbevetett táskaszíjakon, söt mostanában már ha látok egyet, rögtön keresem mellette (körülötte) a cickókat is. Na így volt ez ma délelött is, csak ma egy serácon (amolyan feszülös izompólóban) volt. Jaj! Kicsit elgondolkodtam magamon....... :-) Na! Hát igy már nem is olyan jó látvány. Ti mit szóltok lányok?

A kersztbevetett táskaszíjas megoldás nem nöi ezek szerint?

L.

Előzmény: Kinetic (72)
Kinetic Creative Commons License 2000.07.27 0 0 72
OFF
Master Szaki: Ez már az európai csatlakozás előszele? Hova fejlődik a világ, ha már a Wartburg 353 tourist jó autónak számít :-))
Egyébként próbálkoztam csipesszel, de azt mindig keresgélni kellett, általában a kesztyűtartó legeldugottabb zugában volt. Ez a kütyü meg állandóan az övön van, és egy pöcök állásától függ, hogy éppen rögzített vagy csúszkál rajta.

Egyébként az öv enyhe feszülése nekem biztonságérzetet ad, a barátnőmet zavarta. Mondjuk nappal szemben az autópályán át tud forrósodni, ilyenkor én is lazítok rajta.
ON

A topic keltette kíváncsiságtól hajtva tegnap a metrón megkérdeztem egy lányt, miért keresztben hordja a táskaszíjat. Azt felelte, hogy részben a tolvajok miatt, részben pedig azért, mert hosszú a pánt, és különben a térdét verdesné. Szóval semmi kihívás, csábítani akarás.

Kinetic

Előzmény: Master Szaki (70)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.27 0 0 71
Hm, tényleg ennyire erősen bevágna egy biztonsági öv? Mellettem már elég sok hölgy ült, de még sohasem gondoltam erre. Igaz, nem is vettem észre egyikükön sem semmiféle visszafogottságot :)))
Előzmény: Kinetic (69)
Master Szaki Creative Commons License 2000.07.27 0 0 70
Kinetic : AEgy csipesz is megteszi. Dejó neked, hogy jó kocsid van. ;-)
Előzmény: Kinetic (69)
Kinetic Creative Commons License 2000.07.26 0 0 69
Ennek ellenére nem kevesen hordanak ilyet a szebbik nem képviselői közül. Lehet, hogy nekik nem az a mmásodik legérzékenyebb testrészük, mint neked? :-)
Autóvezetés közben használsz biztonsági övet? Gondolom automata övfeszítős. Azzal mi a helyzet?
Nem cikizésképpen kérdezem , pusztán kíváncsiságból. A barátnőm ugyanis a "nehéz napokon" nem volt hajlandó a biztonsági övet becsatolni, mert magas, és nem a mellei közé esett az öv, hanem az egyiket leszorította, ami számára fájdalmas volt, különösen a macskaköves és egyéb rázós utakon. Azóta beszereltem egy kis szorítót az övre, ami nem engedi megfeszülni, így kissé lazábbra lehet engedni. Már kezdem bánni, mert így mindig ő akar vezetni, ha együtt megyünk valahová. :-( Mint utóbb kiderült, a nem túl nehéz napokon is baromira zavarta az öv, azóta felszabadultabban nyomja a gázt.

Nos, ez az övszorító talán segítene az olyan nőknek, akiket zavat, ha a biztonsági öv bevág a 2 cici közé. Bármelyik autósboltban lehet kapni fillérekért.

Üdv

Kinetic

Előzmény: raistlin (68)
raistlin Creative Commons License 2000.07.25 0 0 68
A testtáska T-máról csak annyit: én tutira nem fogok ilyet hordani, ugyanis a kedves tervező mindent beleadott csak a női test alakját felejtette ki a dizájnból. Az átlagos táskák keskeny/közepes szíja még nem zavarna annyira 2 kebel között, de ez az ortopéd "heveder" totál leszorítja a nőnemű egyed legérzékenyebb részeit (na jó, a második legérzékenyebbet) arról nem is beszélve, hogy tök slampos.

Raist

Előzmény: Kinetic (67)
Kinetic Creative Commons License 2000.07.25 0 0 67
Lebrac: Nem csőszájú, csak az index hozzászólás szerkesztóje sajna kivágta a szerinte felesleges szóközöket, így értelmét vesztette az ábrázolás. Pedig hasonló szintű volt, mint a homo erectusok termékenységet ábrázoló barlangfestményei. Képzeld bele a szóközöket a megfelelő helyekre (az első sorba nem kell) és máris jobb a kép.

A témához: A ma divatos ÚN.: testtáskákat szerintem ezen megfontolásból találták ki, ugyanis nincs más opciója csak az ortodox tarisznya viselet, tehát jobb váll-bal csípő csapásirányt követi a táska humán rögzítésre alkalmas pántja.

Kinetic

alejandro_magno Creative Commons License 2000.07.25 0 0 66
Fogtam.

Csak be kellett hozzá menni a városba és alaposan megbámulni néhány tucat cicit! (Azokat sajnos nem fogtam, csak néztem.)
Hogy serkenti az erotika a gondolkodást!

Hát így:

Táskaszíj két oldalán viselni csak 1 párat láttam (csak a számomra szépeket érzékelem), viszont volt egy jobbos, amin keresztben rajta volt egy vastag táskaheveder! Ezt sem esztétikai sem élettani sem saját önző érdekeim szempontjából nem ajánlanám ...
Majdnem minden szíjas táska (még mindig bőven praktikusan fekete színű a legtöbb) a remek idomokkal rendelkező hölgyek jobb vállán pihent és - mivel, mint tudjuk a női táskák tartalmasak - jelentősnek tünő mértékben deformálta a gazdi jobb mellét. Lehet, hogy ez az oka annak, hogy nagyon kevés nőnek egyforma a két melle??? :-)
Mindenesetre még az is elképzelhető, hogy a dinamikus deformáció masszír jelleggel bírhat, bár eddigi konzulenseim ezt a lehetőséget elvetették.) Beható tudományos vizuális vizsgálódásaim (érdekes, egy pofont sem kaptam...) során azt találtam felfedezni, hogy az egyik vállra tett táskaszíj elegendően kiemeli a mellette állomásozó mellet a póló vagy blúz homályt keltő takarásából; a kellemesen dudorodó profilok pezsdítő hatással vannak a vérkeringésre!
(Legalábbis a figyelő szempáréra!) Persze táskaszíj szortása nélkül is láthat az ember meseszépen hullámzó halmokat, ringó kéjdombocskákat vagy pimaszul ugráló gömböcskéket!

Másrészt viszont a férfiember józanesze pont annyit veszít a gondolkodásban való súlyából, mint amannyire az illető tekintete belemerül egy szexis hölgy bájainak élvezetébe.
Ez utóbbi felfedezés, azt hiszem, csak Arkhimédész törvényéhez mérhető. (De inkább nem mérjük hozzá, mert vmelyik elmélet nevetségesen egyszerűnek, a másik meg egyszerűen nevetségesnek bizonyulna.)

Alejandro

Lebrac Creative Commons License 2000.07.25 0 0 65
Figyi magnó!
Ne szivass, hogy nem érted. De ha télleg, akkor késséggel elmagyarázom.

:-)

"Azért ha divatbutikom lenne, csak kiraknék a kirakatba 1-2 babát melltartó nélküli felsőben, táskaszíjjal a mellei között!"

Én meg szerzödtetnék két hús-vér nöt....

L.

Előzmény: alejandro_magno (64)
alejandro_magno Creative Commons License 2000.07.25 0 0 64
"Nyárára lehetlesz, hogy kellesz venni egy vedért!"

Lebrac, ez a topik messze legjobb hozzászólása! :-)))))

Ha még értelmeznéd is, akkor SZVSZ valamennyien el lennénk ragadtatva!

Mint kiderült, a hölgyek nem elismerés-begyűjtő-önbizalom-javító-neaggyisten-hódító szándékkal, hanem rideg célszerűségi okokból hordják a táskaszíj jobb és baloldalán a két cicijüket.

Kivéve a huncut Caixát! ;-)))

Kár, pedig már azt hittem, elismerik, hogy majd minden öltözködésnél (is) a szexen jár az eszük.

Azért ha divatbutikom lenne, csak kiraknék a kirakatba 1-2 babát melltartó nélküli felsőben, táskaszíjjal a mellei között! :-)))

Előzmény: Lebrac (49)
Lebrac Creative Commons License 2000.07.25 0 0 63
Miért, mi ábrázol?

Egy fújó hengerszájút?

:-)

L.

Előzmény: Kinetic (62)
Kinetic Creative Commons License 2000.07.24 0 0 62
Hogy a témához is szóljon valaki:

(.)/(.)
)/ (
( )

Bocs, ga kissé kövérre sikeredett :o))

Master Szaki Creative Commons License 2000.07.24 0 0 61
Raistlin : Akkor az IRL meg volt. :-)) A Miskolcon készült képeket, ha sikerül, még ma digipostázom. :-))
Előzmény: raistlin (48)
Lebrac Creative Commons License 2000.07.23 0 0 60
Hát ezt már télleg jól szétoffoltuk....
:-(

Pedig mennyi szíjat láttam hétvégén Tokajban a Hegyalja Fesztiválon..... húúú...

Lebrac, aki term. nem a szíjakat figyeli.... :-)

Lebrac Creative Commons License 2000.07.23 0 0 59
Jól van, okéoké raistlin, a Budaörsi úti koleszt nem ismerem, de valóban: a koleszokban összejönnek érdekes beszédü Mberek. Én itt Miskócon csak egyetemista koromtúl vótam és vagyok....

L.

Előzmény: raistlin (55)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!