Keresés

Részletes keresés

hkr Creative Commons License 2000.07.19 0 0 3
Pannon is, Westel is tájékoztatott. Korrektul azt mondtak, ok csak azt tudjak mondani, amirol a kulfoldi partner tajekoztatta oket, de nem tudnak erte felelosseget vallalni.
Előzmény: gabek (2)
gabek Creative Commons License 2000.07.16 0 0 2
Pannon, Westel v. Vodafone?

Most állok külföldi utazás előtt és a Pannon honlapján (www.pgsm.hu) korrekt információkat találtam a roaming partnerekről. Egy adott országban elérhető szolgáltatók, díjszabások, stb.

GABEK

Előzmény: hkr (-)
leha Creative Commons License 2000.07.12 0 0 1
valaminek kellene lennie. elvileg a boltost is megkefélhetik, ha nincs rajta az árun a termék ára. ez ugyanaz, csak szolgáltatással.
toporgo bivaly Creative Commons License 2000.07.12 0 0 0
0 előirás van a díjismertetésre:-)
hkr Creative Commons License 2000.07.07 0 0 topiknyitó
Erdeklodtem GSM szolgaltatomnnal, hogy mennyibe kerul kulfoldi utazasom soran hasznalni a mobilomat. Ok elovettek a rendelkezesukre allo tajekoztatot es mondtak is valamit, de hozzatettek, hogy a dijak tajekoztato jelleguek, az majd a szamlamon fog kiderulni, hogy mi mennyibe is kerult pontosan.

Kerdeztem, hogy van-e valaki, aki nem tajekoztato jelleggel is meg tudja mondani az arakat. Azt feleltek, talan hivjam a roaming-partner ugyfelszolgalatat, hiszen a szamlat ok kuldik nekik, a magyar ceg csak X szazalek kezelesi koltseget tesz ra a kulfoldi partner altal kuldott szamlara.

E-mailt kuldtem a kulfoldi cegnek. Ok azt valaszoltak, hogy nem tudjak megmondani, mennyibe fog nekem kerulni mondjuk egy SMS elkuldese, de majd megtudom a szamlamrol. Vagyis utolag...

Ez szerintem roppant erdekes. "Emberek, vegyetek tolem szolgaltatast, aztan majd utolag megmondom, hogy mennyibe is volt nektek!" Jopofa, nem? Nincs valami nemzetkozi eloiras, hogy a dijakat elore ismertetni kell?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!