Keresés

Részletes keresés

Nemo Creative Commons License 2004.11.24 0 0 10
Elfelejtettem mondani: A régi címen (www.tar.hu) csak a túrarészleg maradt. A Tár.hu jelenleg karbantartás alatt nyög, nem lehet hozzáférni.
Előzmény: Nemo (9)
Nemo Creative Commons License 2004.11.24 0 0 9
Kedves Emberek!

Nos, a döglött honlap helyett csináltam egy másikat, címe iratok.fw.hu
Itt vannak az egyháztörténeti szemelvények és a vitakivonatok is. A "Ritka, kapós" topikban közlöm a részleteket.
se-p900 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 8

Teszt2

Pumpa

se-p900 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 7
Teszt.
Ben Nyhyl Creative Commons License 2004.05.19 0 0 6
"(A háromhónapos határidõt a regisztrációs szerzõdés 8. pontja tartalmazza, de ez irányú szidalmaimat vissza kell vonnom.)"

Én meg azt vonom vissza :), hogy nem törölték a honlapom ... Egyszer eltűnt és írtam a tar.hu-nak, hogy most mi van? erre visszatették szó nélkül. De azt hittem, hogy vmi műszaki hiba miatt történt a dolog, meg teljesen simán ment a visszaállítás, úgyhogy már el is felejtettem

Zoli
www.tar.hu/xjt
exjt.tk

Előzmény: Nemo (5)
Nemo Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5
Kedves Ben Nyhyl!

Bementem matekórára, a gyerekek megérezték, hogy valami miatt ideges vagyok. Elmondtam - szerintük a Tár.hu szervere döglődik. És valóban, csak ez a helyzet. Most olvasom a főlapon:

"Előre nem látott problémák következtében a rendszer kisebb kiesése érzékelhető. Ez sajnos néhány felhasználónk esetében a teljes tárterület elvesztésével járt. Tőletek így is elnézést kérünk. A felmerült probléma jellegéből adódóan a rendszer fejlesztését, teljes háttértárolójának hardware cseréjét napokon belül elvégezzük. Addig türelmeteket kérjük."

(A háromhónapos határidőt a regisztrációs szerződés 8. pontja tartalmazza, de ez irányú szidalmaimat vissza kell vonnom.)

A fene egye meg, egy gigabájtot kellene feltöltenem modemen. Akkor inkább beviszem CD-n.

Előzmény: Ben Nyhyl (4)
Ben Nyhyl Creative Commons License 2004.05.06 0 0 4
"A Tár.hu kikötötte, hogy a 3 hónapnál régebb óta nem frissített lapokat törlik."

Hol? Én nem hallottam erről...
És akkor a tar.hu/xjt miért él még mindig, mikor fél éve volt frissítve (az exjt.tk -t frissítgetem)

(Pont most akartam letölteni a Zarándok útját, úgy emléxem, nálad meg volt...)

Zoli

Előzmény: Nemo (3)
Nemo Creative Commons License 2004.05.06 0 0 3
Valami ész nélküli törölgető takarítógép megsemmisítette a honlapomat: www.tar.hu/nemo. A Tár.hu kikötötte, hogy a 3 hónapnál régebb óta nem frissített lapokat törlik. Ehhez képest a két éve átnevetés útján megszűnt www.tar.hu/nemo117 honlapom még ma is él, holott sokszor három hónap eltelt azóta, hogy nem írtam rá. Lehet, hogy a bolond automata csak a webes felületről való töltést lesi, pedig én ftp-zni szoktam, legutóbb áprilisban.

Ha pedig a szerzői jogvédők törtek rám, akkor nem értem, miért törölték le a túraoldalamat is. Talán hacker is lehetett, de ezt nemigen hiszem.

Nemo Creative Commons License 2000.07.10 0 0 2
Új honlapom a www.tar.hu/nemo117

(Az extrások még nem válaszoltak keserves segélykiáltásaimra.)

A friss anyagok az UJDONSAG.HTM-en vannak.

Ha valami "nem találtatik," írd be a nevét csupa nagybetűvel. Ott van az, csak lehet, hogy a link kisbetűs file-ra mutat.

A számláló szerint heten már megnézték a lapomat, bár a fenti probléma miatt még csak hibaüzeneteket kaphattak. (Ki volt ez a hét? Aki jelentkezik, jutalmat kap. Egy-egy húszoldalas szkennelt anyagot, hogy kigyomlálja belôle a hibákat.)

Canis Creative Commons License 2000.07.06 0 0 0
Et resurexit tertia diem...
Előzmény: Nemo (-)
Nemo Creative Commons License 2000.07.06 0 0 topiknyitó
Megdöglött a honlapom (www.extra.hu/nemo117). Egy pár napig ne is számítsatok rá, hogy bármi is lesz. (Én magam döglesztettem meg, de még nem tudom, hogyan.)

Legyetek boldogok!

NF

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!