Nos, a döglött honlap helyett csináltam egy másikat, címe iratok.fw.hu
Itt vannak az egyháztörténeti szemelvények és a vitakivonatok is. A "Ritka, kapós" topikban közlöm a részleteket.
"(A háromhónapos határidõt a regisztrációs szerzõdés 8. pontja tartalmazza, de ez irányú szidalmaimat vissza kell vonnom.)"
Én meg azt vonom vissza :), hogy nem törölték a honlapom ... Egyszer eltűnt és írtam a tar.hu-nak, hogy most mi van? erre visszatették szó nélkül. De azt hittem, hogy vmi műszaki hiba miatt történt a dolog, meg teljesen simán ment a visszaállítás, úgyhogy már el is felejtettem
Bementem matekórára, a gyerekek megérezték, hogy valami miatt ideges vagyok. Elmondtam - szerintük a Tár.hu szervere döglődik. És valóban, csak ez a helyzet. Most olvasom a főlapon:
"Előre nem látott problémák következtében a rendszer kisebb kiesése érzékelhető. Ez sajnos néhány felhasználónk esetében a teljes tárterület elvesztésével járt. Tőletek így is elnézést kérünk. A felmerült probléma jellegéből adódóan a rendszer fejlesztését, teljes háttértárolójának hardware cseréjét napokon belül elvégezzük. Addig türelmeteket kérjük."
(A háromhónapos határidőt a regisztrációs szerződés 8. pontja tartalmazza, de ez irányú szidalmaimat vissza kell vonnom.)
A fene egye meg, egy gigabájtot kellene feltöltenem modemen. Akkor inkább beviszem CD-n.
Valami ész nélküli törölgető takarítógép megsemmisítette a honlapomat: www.tar.hu/nemo. A Tár.hu kikötötte, hogy a 3 hónapnál régebb óta nem frissített lapokat törlik. Ehhez képest a két éve átnevetés útján megszűnt www.tar.hu/nemo117 honlapom még ma is él, holott sokszor három hónap eltelt azóta, hogy nem írtam rá. Lehet, hogy a bolond automata csak a webes felületről való töltést lesi, pedig én ftp-zni szoktam, legutóbb áprilisban.
Ha pedig a szerzői jogvédők törtek rám, akkor nem értem, miért törölték le a túraoldalamat is. Talán hacker is lehetett, de ezt nemigen hiszem.
(Az extrások még nem válaszoltak keserves segélykiáltásaimra.)
A friss anyagok az UJDONSAG.HTM-en vannak.
Ha valami "nem találtatik," írd be a nevét csupa nagybetűvel. Ott van az, csak lehet, hogy a link kisbetűs file-ra mutat.
A számláló szerint heten már megnézték a lapomat, bár a fenti probléma miatt még csak hibaüzeneteket kaphattak. (Ki volt ez a hét? Aki jelentkezik, jutalmat kap. Egy-egy húszoldalas szkennelt anyagot, hogy kigyomlálja belôle a hibákat.)
Megdöglött a honlapom (www.extra.hu/nemo117). Egy pár napig ne is számítsatok rá, hogy bármi is lesz. (Én magam döglesztettem meg, de még nem tudom, hogyan.)