Ha valaki épp spanyolországba készülődik, és enyhíteni szeretné utazási költségeit, csatlakoznánk ketten hozzá, és kifizetnénk a benzinpénzt. Uticél: Pamplona, a julius elején indulo játékokra mennénk. Tel: 30-372-71-48
én egy 26 éves lány vagyok. úgy volt, hogy egy ismerősömmel elmegyünk valahova stoppal, persze ez már igy van egy pár éve. most már kis túlzással szinte bárkivel bárhova, csak már valahova :)
Július 1- jén szeretnék Olaszországba menni stoppal, aki ebben az időben megy arrafelé akár autóval, akár stoppal, írjon az elodorosz@freemail.hu -ra!! Benzinpénzbe beszálok.
Július 8-9-10 környékén mennék Splitbe vagy környékére Horvátországba, ha valakinek van egy üres helye, megegyezhetnénk. 22 éves, főiskolás srác vagyok. Az emailem publikus: (mulder (a) dstreet (.) hu)
Június 9-én, pénteken egy pajtásommal le szeretnénk jutni a horvát tengerparta. Eredetileg autóval mentünk volna, de azt bebuktuk, ezért a stoppolás mellett döntöttünk. Ha esetleg valaki megy arrafelé, vagy tud valakit, aki hasonlóképpen cselekszik, az szóljon pls, mert úgy egyszerűbb lenne az életünk. Természetesen benzinpénzbe beszállunk, sőt, szórkoztatjuk is a sofőrt tréfás történetekkel, igény szerint.
Vagy az is érdekel,h jönne-e velem vki.Ebben az esetben az én autómmal.(csak,hogy az útiköltség ne legyen olyan sok.)Az úticél Bonn,v. Köln. Kitérőt természetesen tehetünk! Kösz!
Csütörtökön, de legkésőbb péntek estig el kellene jutnom Németországba Flensburgba. Ez egészen északon a Dán határnál van. Ha valaki tudna segíteni az igen jó lenne. Érdekel Kiel, esetleg Neumünsterig is. Költségekbe természetesen beszállok.
Köszi előre is
Laci
Julius elejen mennek londonba stoppal. utkozben amerre visza szel :).
Utitarsat keresek. Valoszinuleg nemetben meg franciaban lene szalas a tobbi a jo idojarastol fugg.
ma M3 -> 33-as út útvonalon Debrecenig max 3 főt tudnék vinni
az a baj, hogy egy órán belül indulunk, elfelejtettem előbb beírni. úgyhogy már csak annak van esélye, aki ismer és tudja a telefonszámomat ...
esetleg ma egy főt Debrecenbe? sajna kicsit zaklatott lesz a mai napom, nem tudom mikor tudnék indulni pontosan ...
de csak telefonon tudtok ma elérni, nem leszek neten
Egy keszthely környéki tasztalos barátunkat találtam, meg aki nagyon segítőkész volt, de sajnos valami kocsipapírok körüli bonyodalmak miatt végül le kellett mondja a dolgot. Ez azonban később teljesen mindegy volt márr, ugyanis a másik autó megbetegedése miatt a starthelyig sem sikerült eljutnunk... :) Kalandos éjszaka volt... :)))
Hav, most hogy szerencsésen megoldódott az ügyetek, engedd meg, hogy felhívjam nagybecsű figyelmedet arra, hogy volt már ilyen topic, melyet angi kartácsnő állított rendszerbe. Tessék előbb körülnézni, mert ugye a sook topictól lassul a rendszer.
Köszönöm hin, a dolog nagyon specifikus ezért sajnos csak a ma este a jó, de úgy néz ki megoldódott. Törzsasztal rulez, illetve a fenét, az emberek rulezek... :)))