Keresés

Részletes keresés

moncsibaby Creative Commons License 2006.12.31 0 0 9
Szia!
Hát nekem köldökpiercingem igaz hogy nincs, de van szemöldök, orr, és van egy tetoválás is, és egyik sem fájt, csak egy kicsit kellemetlen. Pedig nem érzéstelenítették, csak lefertőtlenítették. És nekem sem magas a fájdalom küszöböm.
Ha meg kérsz érzéstelenítő spray-t akkor szerintem egyáltalán nem fog fájni.
Meg amúgy is csak egy pillanat amíg elkészül, annyit meg mindenki kibír. ;)
Az meg hogy mit kell vele csinálni utána, a piercer úgyis elmondja, de gyógyulási idő alatt nem nagyon kéne hogy víz érje, vagyis érheti egy kicsi, csak mondjuk ne nagyon áztasd a kádban. :)
Majd mond valami krémet, azzal kell kenegetni, és ne ragaszd le mert jó az ha szellőzik. És persze vigyázz rá nagyon. ;)
Remélem segítettem. ;)
Előzmény: Szuszmi (8)
Szuszmi Creative Commons License 2006.08.28 0 0 8
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha érzéstelenítő spray-vel csinálják a köldök piercinget akkor az menniyre fáj??? (de olyan is válaszoljon akinek alacson a fájdalom küszöbe...)
Mert csináltathatnám érzéstelenítő injekcióval is de az annyira nem vonz...
Meg aztán mennit kell vele foglakozni, hogy ne legyen semmilyen fertőzés meg ilyenek!
Köszi a választ!
Susanne Corbis Creative Commons License 2003.03.28 0 0 7
Összevonás lesz, meglátjátok! Ez már a sokadik topic ebben a témában.
Előzmény: Törölt nick (6)
Dannie Creative Commons License 2002.07.14 0 0 5
Hi!A lábgyűrű nem piercing..akkor a nyaklánc is az lenne:)Tele van a város piercingesekkel,általában együtt működnek a tetoválókkal,tehát tetkószalonokban keresd.
Willi71 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4
Ha valikit érdekel meg a STUDEX-nél kapható orrbelővő készülék. A magyar képviselet az oktogonnál található a Teréz körúton. A pontos cím és telefon a wwww.studex.com alatt megtalálható. Az ára max. 2000,-Ft. Sk elvégezhető vele a művelet.
Durci Creative Commons License 2000.07.04 0 0 3
Kicsit tartok az ilyen helyektől, de majd összeszedem minden bátorságomat, vagy valamelyik bátrabb cimborámmal megyek! Vagy tényleg a telefont választom.
bluemoon Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2
Az fix.
Szerintem ha felhívsz egy tetováló szalont, ott el fognak tudni irányítani. :-?
Előzmény: Durci (1)
Durci Creative Commons License 2000.07.04 0 0 1
Szerintem nem undorító, persze bizonyos határokon belül. Igen, gondolkozom rajta, hogy egy pici köveset "nyomatok" az orromba, de ez lenne a max.
SAjna tanácstalan vagyok, hogy hol lehet ilyesmit csináltatni és mennyiért.
...de csak szép hason/hasban mutat, egy elhízotton szerintem kifejezetten taszító.
Előzmény: bluemoon (0)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.04 0 0 0
Miért Durcikám, szerinted undorít0?
Szerintem van, akinek nagyon jól áll. Egy szép hason v. hasban (?) például kifejezetten tetszik. Azt sajnos nem tudom, hol lehet csináltatni. Tervezed?
A lábujj gyűrűt én nem sorolnám ide.
Előzmény: Durci (-)
Durci Creative Commons License 2000.07.04 0 0 topiknyitó
MIlyen ez a piercing (így kell írni?) dolog? Szerintetek undorító? Mennyibe kerül? HOl érdemes csináltatni?
A lábujjgyűrű ebbe a kategóriába tartozik?
Véleményeket illetve hozzáértő hozzászólásokat várnék!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!