Keresés

Részletes keresés

coreház Creative Commons License 2006.11.06 0 0 5
ki érti ezt?:)
Most meg újraindítottam és a windows keresett meghajtót és azzal jó lett:)
megbolondulni ér?:)
Előzmény: coreház (4)
coreház Creative Commons License 2006.11.06 0 0 4
az a röhej hogy megint kellett telepitenem egy gépet és megint kiírja.. pedig a gép most látott elöször windowst. Ezt nem igazán értem
coreház Creative Commons License 2006.02.09 0 0 3
Üdv emberek!

Már több helyen kerestem a megoldást, találtam is hasonló problémával rendelkezö arcokat , akik szintén fórumokon kértek segitséget de senki sem irta le hogy oldható meg a probléma , csak találgatások szerintem..

Szóval megnyitom a winampot.., lejátszáskor kiirja:

"Bad DirectSound driver. Please install proper or select another device in configuration. Error code: 88780078"

újratelepitettem a window XP-t (formatáltam és újrahúztam) de mégis fentáll a probléma.. igazság szerint a telepités elött régebben jó volt, egyik napról a másikra elöjött a hiba. Nem tudok vele mit kezdeni. Direct X frissités is megtörtént.. nem tudok már mit kezdeni vele..

aki tud legyen szives segitsen.. berakom kedvencekbe ezt a topikot de ha valaki tud megoldást és lenne olyan kedves, irna egy mailt a slipknotbaba@vipmail.hu cimemre??
elöre is nagyon köszönöm!

(több winamppal foglalkozó topikba is beirom ezt az egészet, bocs az ismétlésért, márha valaki több helyen is találkozik vele:)
Pistike Creative Commons License 2004.08.27 0 0 2

Letöltöttem az új winampot, de nem tudom lejátszani egy korábbi filmet.

Hang van, de kép nincs.

Nem értem, h miért...

DjSzaky Creative Commons License 2000.07.06 0 0 1
300-as Celeron... Mellesleg kössz a felhomályosítást. :-)
Előzmény: Mp3Pintyo (0)
Mp3Pintyo Creative Commons License 2000.07.06 0 0 0
Milyen a procid?
A dekodolas priority erteket kell magasabbra tenned. A Decoder Mode-nal nezd meg, ohgy az automatikus procikivalasztas felismerte-e a procid. Az outputnal valaszd a waveout plugint.
Udv
Mp3 Club
DjSzaky Creative Commons License 2000.07.04 0 0 topiknyitó
Van valakinek valamilyen ötlete arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet elkerülni a Winamp-al a zene szaggatását? Én ugyanis amikor lejátszok egy zenét, majd közben elkezdek valami mást is csinálni a gépen, a zene megakad és ugyanazt a pillanatnyi részletet kezdi el stroboszkóp-szerűen ismételgetni, egészen addíg, amíg "békén nem hagyom" a gépet és a HDD levegőt is tud venni. Remélem érthetően megfogalmaztam a problémát :-)
Biztos vagyok benne, hogy az bufferelésnél kell állítgatni, illetve az egyszerre beolvasott blokkok méretén kell változtani, csak nem tudom, hogy melyik irányba...
Ötlet?
Thanks...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!