Régi és szélsőséges megnyilvánulás, de egyetártek vele.
Nagyon utálom a szandált, papucsot. Mármint férfiakon, utcán. Szerintem nőn egy csinos szandál, azzal nincs is baj, de nincs slamposabb és közönségesebb annál, mint mai korunkban a legtöbb férfi nyitott papucsban vagy szandálban mutatkozik.
Szeretnék valahonnan szerezni egy
fekete Rider Tracker System (10es USA méret, asszem
az 42es nálunk) szandált.
Sajna, ez már régebbi, így a boltokban
már nincs régóta, de abban bízom talán
Ti láttatok ilyet valahol.
Szerintetek lehet még valahonnan szerezni?
Az újabb modellek abszolút nem tetszenek, ez volt
ami még normálisan nézett ki, és bejött.
Köszi előre is.
Csak aztán vigyázz vásárlás után, nehogy elcsábítson egy rejtélyes idegen aki esetleg surun pillog a szandira, és az egyik haverjánál ólmosbot van a másik haverjánál meg hideg víz.
Murva kell ide
Jó sok murva
Vagy ami még jobb
A tűz vörös salak
Ettől széplik a szandálban a láb
És ettől döglenek a vízben a halak
Agresszíven figyelnek a lábujj sorok
Tízdarab kisképernbyős TV
Körben a talpon kutyakaki nyomok
Kalapáccsal fesetném a lábujjaid kékké
Ami divat az divat
Ami szép az szép
De vedd már végre észre
Hogy a szandálból elég.
Énnekem az a tiszteletteljes kérésem lenne, hogy a leütött, szandáltól és mobiltelefontól valamint pénztárcától megszabadított lányt (csak ha megfelelően csinos , és esetleg gazdag) én locsolhassam fel az aszfaltról, hátha (mint első segélynyújtó) belémszeret.
Ha egyetértetetek akkor én is elbujnék a következő kapualjba, hogy kéznél legyek.
" fejbezúzom a husi nevű speciális ütéssel"
Gondolom, "suhi" akart lenni, nem? :))) (Ezt én is Fülig Jimmy kollégától tanultam, akárcsak a Boldogság szigetek valódi uralkodója, viszont sokkal eredményesebben tudom alkalmazni...)
Jó akkor majd én csábítok el egy lányt és te csapod fejbe, de a szandál / mobil, pénztárca osztozkodáson nem változtatunk. (pok ussz majd megtanít a harci kiáltásra:)
Szeretem az olyan lábbeliket is, ahol az ember lábujját kell valami pántba bedugni, olyan dzsesszes. De hordani a világért nem hordanék ilyet, a melegben ahol érintkezik, dörzsölődik az ember bőre valamivel, istentelenül meg kell szenvedni vele. Nekem nagylábujj és a többi ujj között bedugós papucsom van, de évek óta nem tudom hordani...
A Vásárcsarnoktól ha elindulsz a Kálvin tér felé, van egy aprócska bolt, ott lehet ilyeneket kapni,
most nem tudom, 4600 vagy 5600 körüli áron. A tulajdonoshölgy múltkor meg is jegyezte, hogy
aprócska a bolt, de még valamelyik miniszter is ott vásárolt náluk múltkor. Van borsózöld, nyers színű, barna, fekete. Vannak olyan rendezvények is, ahol kézművesek is fölállítják a sátraikat. A jó múltkoriban a gyermeknapon a Városligetben láttam jó minőségben és elég nagy választék- ban szandálokat, termelői áron.
de ez így nem jó, mert ha férfi az illető, akkor tutira nagy lesz rám a szandálja, hacsak nem 37-es a lába, bezzeg rád nem lesz nagy a mobiltelefon meg a pénztárca. és akkor nem vagyunk egálban.
Hát látogass olyan helyeket ahová a hippik meg a bölcsészek járnak esetleg német turisták (mondjuk zőődpardon) aztán egy férfiút akinek tetszik a szandálja azt csábítsd távolabb a társaságtól és a bulitól, romantikusan nézz a szemébe egy sötétebb utcasarkon, de úgy hogy azt se tudja hol van és mi a neve, ééés akkor én majd jól előugrom a rejtekhelyemről és fejbezúzom a husi nevű speciális ütéssel (amit ólmosbottal kell elvégezni mintha egy kalapot csapnánk a jobb hónaljunk alól, a bal hónaljunk alá, 8napon túl gyógyuló ), és utána tiéd a szandálja enyém az igazolvány és a mobiltelefon.
üdv, és bocs a prózai és cseppet sem vitaindító topikért.
kérdés: hol lehet pesten oldskool (egyéb meghatározások: jézusos, hippi, bölcsész ;) bőrszandált kapni.
mert mindenkinek van, csak nekem nincs. és ha bemegyek egy boltba, csak lópatát, vékonysarkú menedzsermaca lakkcipőt vagy egyéb műanyag termékeket látok. a bőrszandálok pedig vagy csúnyák, vagy pedig flancosak és több 10ezer forintba kerülnek.
hol van valami bőrdíszműves bolt, ahol olcsón (olcsó=néhány ezer forint) lehet - szigorúan lapos talpú! :) - szandált, sarut, ilyesmit kapni?