A lényege, hogy Remco megverheti Pogit, ha tudja azokat a számokat, amiket Pogi. Ha Tadej ugyanezen a szinten marad. És ha fejlődik? Ja, akkor nem. Pedig 3 kilóval könnyebb a belga, vagyis kevesebb watt is elég lenne. Mindegy, pár nap múlva Áldás hava, és akkor majd spanyoliában kiderül.
Számtalan olyan információ van benne, ami máshol nem fellelhető, viszont a képi anyag silány, az a része csalódás. De mindenképpen ajánlott, mert annyira kevés a témában megjelenő könyv, hogy meg kell becsülni mindent. Persze túlságosan "újságírós" a szemlélete, de ez legyen a legnagyobb hibája. Nekem 3000 oldal is kevés lenne:)
a könyv olyan/jobb volt, mint amire számítottál? Ha igen, akkor megkönnyítem a feleségem számára a karácsonyi ajándék választást (hogy mit támasszon a Dura Ace-es Wilier Verticale kerekének :))
Érdekes lesz ez. Pogi és Jonas dobogója alapesetben biztos, a maradék helyre pályázik pár ember.
Toro van annyira jó, hogy esetleg felfér a dobogóra?
Remco javult annyit a bikáknál, hogy javítson a helyzetén, vagy marad a dobogó alja?
Lipowitz megismétli az idei csodát, vagy van benne annyi germán állhatatosság hogy feljebb lép, feltéve ha Remco megint megzuhan?
Cian elment egy olyan csapathoz, ami 10 éve volt utoljára tényező nyáron. Nem lesz se embere, se tapasztalata a Tourra. Nem hiszem, hogy kibírja a terhelést, eddig egy Vueltán ment végig, és a Tour az nagyon más.
Ayuso? Ő sem túl sikeres eddig a GT-ken és ha az UAE csapatában nem tudott dobogóra kerülni akkor a Trekben igen? Ahol ott lesz még Ciccione és Pedersen - neki ugye kell ember a vonatába, ami egyébként sem veszi fel a küzdelmet az arabok-hollandok hegyi expressével.
Seixas: ő talán el sem indul, de ha igen, akkor a csigaevők célba fújják minden szakaszon.
Az lenne érdekes, ha elmenne egy szökés Toro, Yates, Lipowitz, Ciccione, Bernal felállásban, és valahogy hazaérnek 5-8 perccel. Lenne matek és hegyek aljában támadás a többiek részéről:)
Azért a két Huez befutó extra, de a 20-ik napra 5600 szintet rajzolni??? (Szegény Escartin zokogva jegyzetel a sarokban, és emiatt a Vueltára már 6500 szintet tartalmazó szakasz is lesz.) Amúgy is el lesznek hervadva addigra, mert a tempó miatt már kicsontozva érkeznek meg a harmadik hét elejére, erre előtte nap Huez, ahol még meg is darálják őket, és csak utána indulnak el? Legalább buszozniuk nem kell.
És ne doppingoljanak, amikor 42 fokban tekergőznek 5600 szintet egyetlen nap...
De minden lehetőséget megadnak, hogy Pogi ezt a legendás hegyet is megnyerje:)
A polidili miatt van. A balfaszoknak nincsenek érvei, ezért így fejezik ki a szaktudást. Nincs 27 buzi, mert van pár ösztönös kretén, akinek van n+1 nikkje, és azokon zongorázva így áll bosszút. Ejha, igaz?
“Na, ezért vagy fogalmatlan pancser. NEM tekert a TDF-en honfitársad 20 éve. Ezt vagy felfogod, vagy nem. De inkább nézzél labdakergetést, ott sok a honfitárs.
A bal széle, az neked bal, vagy a rendezőnek?”
Lehet, hogy számodra csalódás, de én csak a szimpla véleményemet mondtam el a közvetítéssel kapcsolatban.
És nem kértem a tanácsodat!
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy nem evezünk egy csónakban!
Szerintem tévedsz! Az Eurosportnak az a lényeg, hogy minél többen nézzék itt Magyarországon! A laikus kb 90%! Ezért aztán a 10% hozzáértő igényei számukra másodlagosak! Szerintem!
Na, ezért vagy fogalmatlan pancser. NEM tekert a TDF-en honfitársad 20 éve. Ezt vagy felfogod, vagy nem. De inkább nézzél labdakergetést, ott sok a honfitárs.