Jakab András vagyok. Érdekelne, valaki tudna-e esetleg segíteni nekem képfeltöltésekkel abban, hogy ehhez a játékkockához tartozó figurák színesben, és 3D-ben hogy néznek ki?
És még azt szeretném kérdezni, hogy valaki abban tud segíteni szintén képfeltöltésekkel, hogy ilyen régi macskás játék tükörhöz hasonlóan milyen formákban lehetett még kapni pont ilyen kis méretű tükröket?
Lode Runner 2 (1998) https://www.youtube.com/watch?v=4eXA8Btegx4 (ami fura, hogy volt már egy izometrikus Lode Runner 2 az Atari által épp felvásárolt Synapse Softwaretől 1985-ből)
Volt a Lode Runnernek egy két reinkarnációja illetve a Broderbund több játékot is készített, ami abban a világban játszódott (a szereplők és a világ neve volt csak azonos)
Helló! Szeretnék segítséget kérni, nagyon régóta keresem.
Egy régi 2D-s játék amivel még gyerekkoromban játszottam. Az volt a lényege hogy lyukakat kellett ásni amibe az ellenség belesétált- Először volt csákányod de később már fúrót is vehettél. Az első epizód azt hiszem erdőben játszódik ahol levelek esnek és ha azokat összeszeded is pontot kapsz,illetve volt még víz alatti is ott buborékkal volt ugyan ez. Bombákat is lehetett használni.Létrákon lehetett fel-le sétálni egy szőke hajú azt hiszem piros sálat viselő kiscsávóval. Amikor az ellenség beleesett a lyukba be kellett temetni mert ha nem tetted kiszabadult egy idő után. Esetleg ismeritek ennek a játéknak a nevét? (nem loderunner annál ujabb talán 2000-2005 )
hali ha van kedvetek kaillera serveren keresztül játszani régrbbi mk1 2 3 mas játékokat vagy hasonlo régebbi gamesokat akkor a Gamez_ben keresétek a killer instic 1 2 nevü topikot ott le van irva mit hogyan kell. vagy írjatok ide szivesen segítek.
Baratokat kersel vagy csak unatkozol es uj dolgokat szeretnel kiprobalni ? Egyedul vagy es part keresel?? A virtual planet 3d jatek pont erre van kitalalva :) Gyere probald ki . Te magad valasztod ki az avidat , ojan megjelenest adsz a babadnak amijet ep akarsz nagyon elethu haj ruha smink minden valtoztathato. Van sok felfeezni valo hey kulonbozo doszkok ahol szorakozhatsz elo dj zenevel kerhetsz szamokat ki se kel mozdulj a hazbol :)) Tehat ez a jatek ojan mint egy kis vilag meg munat is valalhatsz szorakozol baratokkal megismersz uj embereket ha valamit nem tudsz vagy elakadsz vannak segitok 24 oran at akiktol lehet chatan kerdezni es mindenben sgitenek Ha szeretnel latni kepeket vagy tob infot it a facebook https://www.facebook.com/groups/336184246585842/?fref=ts Gyere es erezd jol magad velunk
valaki tud nekem abban segíteni hogy kb 2001-2005 között egy olyan játék, amiben robotok voltak, lávából szedted a fémet és a szétlőtt robotok alkatrészeit is össze szedhetted. Régen egy PC world magazin számhoz adták!
Ja és keresek egy játékot: ilyen rallys volt,és olyan 2005 körül jatszottam vele utoljára. Szép grafikája volt. Voltak a pálya szélén nézők amik 2d-sek voltak. Többre nem emlékszem mert kicsi voltam.
A Cool spot játékot keresem win7- em van , csalásokkal együtt amit tudnék alkalmazni mivel eddig nem sikerült olyat le tölteni melyen tudtam volna alkalmazni a csalásokat!
Sajnos nem találok olyat, amelyen a hang is működne!
Közszolgálati rovatunk következik. Olvasónk, Ádám végső kétségbeesésében írt nekünk egy játékot keresve, és olyan történt, ami ritkán: fogalmunk sem volt, melyik játékról ír. Esetleg valaki meg tudná mondani? Most már marhára érdekelne minket is. És akkor innentől a[...] Bővebben!Tovább »
Egy C64-es játék nevét keresem, amiben egy olyan karaktert kellett irányítani, aminek a fején egy propeller van. Nem a HERO vagy a Mancopter, ezeknél jóval nagyobb volt a fő karakter mérete. A régi C64 játékok közül (amikre emlékszem) csak ezt nem találtam meg eddig, pedig a Lemon64-et már többször átnyaltam. Pedig az emlékezetemben jó minőségű programként maradt meg, ismertnek kellene lennie. Részletekre nem nagyon emlékszem, a scroll típusára sem, de logikai és ügyességi feladatokat kellett megoldani 2-3-4 képernyőnyi területen. Meg talán három betűs cég készítette (EOA volt a tippem de nem nyert), viszont lehet hogy csak a cracker csapat neve volt az intro képernyőjén. Ötlet?
Üdv a topiknak. Egy 60 évvel ezelőtti felhúzható játékmozdonyt keresek. Lehet, h. fából volt, de nem biztos. (Az biztos, hogy ilyen régi emlékekről alig esik már szó).
Sziasztok! Egy régi 80-as években a játéktermekben futó játék nevét keresem. Annyira emlékszem, hogy le lehetett üllni a géphez és a 4 sarokban volt egy-egy bástya aminek a falát le kellett bontani és felrobbantani. Valaki esetleg nem tudja a nevét?