Keresés

Részletes keresés

kisbetu Creative Commons License 2020.04.14 0 0 19

Elolvastam.

Előzmény: Epü_ (18)
Epü_ Creative Commons License 2020.04.14 0 0 18

Semmilyen próba nem jött össze. Marad egy occo postán és majd ha kitör a béke.

Előzmény: kisbetu (17)
kisbetu Creative Commons License 2020.04.11 0 1 17

Sejteni a típusszámból lehet.

Amiért tudHATnak:

- mindkét drót négy vezetékes

- kettő táp, 5V

- kettő adat

Aztán ha a billenty mikrokontrollere olyan, akkor a két adatdróton felismerHETi, hogy most USB-be digták, vagy ps2-be. Persze "adapter" kell hozzá, mert a luk más alakú.

Előzmény: Epü_ (16)
Epü_ Creative Commons License 2020.04.11 0 0 16

Bill és bill, míg nem tudok venni.
Olvastam, hogy vannak billek, amik tudnak USB és PS2-t is. Honnan lehet azt sejteni? Mi is a különbség?

Epü_ Creative Commons License 2020.04.11 0 0 15

Ezt kipróbálom. A dugó kiosztás megvan.

Előzmény: kisbetu (14)
kisbetu Creative Commons License 2020.04.11 0 0 14

Ha négyeres, akkor két próbálkozás.

A táp meg a föld ugye rögtön kiderül, pölö a szűrő elkónál.

A maradék kettő meg a klok és data.

50 % eséllyel elsőre jó, egyébként másodikra.

Előzmény: XNC (13)
XNC Creative Commons License 2020.04.11 0 0 13

Hát ez nem fog sikerülni. Ahány darab, annyiféle színkiosztás. Ha meglenne a dugó, ki lehetne mérni, hogy melyik szín melyik tűhöz tartozik, de így reménytelen.

Előzmény: Epü_ (12)
Epü_ Creative Commons License 2020.04.11 0 0 12

Elsírom a bánatom. Itt van a kijárási tilalom és mennem kellene billentyűzetért. Mert ugye, ha egyszer beindul Murphy, akkor vége mindennek. Van egy USB-s, de olyan hangos, mint a cimbalom, csak nem szól olyan szépen. Hallani is rossz. Az elődje behalt két hete. Találtam a sufniban egy PS2-est, amihez lehetne rendelni vakon egy adaptert, de. Előcincálva kiderült, nincs rajta dugó. Egy tuti rossz PS2-ről lebányásztam a vezetéket, amely 5 eres. Amire kellene az meg négy eres. Szín még véletlenül sem egyezik. A billentyűzetről semmi dokument. 2000 körüli Win98-as magyar. Olyan lábujjhegyesen csendes, puha, fehér kedvemre való.
Tudna valamelyikőtök konkrétot, fagy forrást adni, melyik szín mi lehet? Nem tartom valószínűnek, hogy a próbálkozást tolerálná. Ha kitör a béke keresek egy boltot,ahol meghallgathatom és veszek KETTŐT.
Kellemes nyuszit!

Epü_ Creative Commons License 2020.04.11 0 0 11

Üdv! Vagy letiltottad, vagy eltávolítottad. Újraindulás után települ, vagy engedélyezni kell az eszközt

Előzmény: csárlisín (10)
csárlisín Creative Commons License 2018.04.29 0 0 10

Sajnos beütött a krach,SOS!

Ahogy az eszközkezelőben nézegelődtem, véletlenül rákattinthattam valamire , mert most már a

ps2 egerem sem műkszik.

Eddig jól funkcionált az usb-és vezeték nélküli mellett.

Az eszközkezelőben bent van , de felkiáltó jel van mellette, a tulajdonságokban meg azt írja, hogy az

eszköz nem indítható el, kód 10.

Végül is, leakartam cserélni már ezt a két eszközt, le is cseréltem , de nem azon az áron, hogy a két régebbi meg ne működjön.

Előzmény: csárlisín (9)
csárlisín Creative Commons License 2018.04.28 0 0 9

Tiszteletem!

A következő problémám: asztali gépem ps2 billentyűzetére működés közben rádőlt a tabletem és

benyomott jó néhány gombot egyszerre.

Azóta nem lehet használni, most is egy frissen vásárolt megvilágítottról gépelek, már régóta akartam 

egy ilyent.

Köszönöm a segítséget, előre is!

WaseK Creative Commons License 2000.10.27 0 0 8
Hali

Nekem is ez a problémám, szintén megoldásra várok ha tudtok segitsetek.Ugyan nem egy nagy hiba de bosszantó mindig hátul matatni a gép mögött a fötápkapcsoló után....

WaseK

Nony Creative Commons License 2000.07.07 0 0 7
Keresek win98 kompatibilis billentyüzethez install cuccot.
Nony Creative Commons License 2000.07.01 0 0 6
Kipróbáltam amit adtál Furapók, de sajna nem akart müködni, semmit sem csinált, ezért továbbra is várom a lehetséges megoldásokat.Kösz
Nony Creative Commons License 2000.06.30 0 0 5
Kösz Furapók holnap kipróbálom, aztán lesz ami lesz.
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.29 0 0 4
Tömörítve vagy 850k, de nézd meg a fiókod, a "tartalek"-ot, nincs benne ?
Nony Creative Commons License 2000.06.29 0 0 3
Kösz Furapók légyszives küld el nekem, csak azt monnd meg pliz hogy mekkora?Mert a free nem nagyon szereti ha egy megánál nagyobb telepszik bele.
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2
Szívesen elküldöm, de előre szólok hogy ezen hangerő, mute, DOS, screensaver, számológép, meg egyéb gombok is vannak, úgyhogy bekavarhat, csak saját felelősségedre használd. Uninstall a Start menüben.
Nony Creative Commons License 2000.06.28 0 0 1
Furapók

Nekem Sector billentyüzetem van, de azért valahogy el tudnád juttani nekem a floppy tartalmát, hátha..?

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.28 0 0 0
Nekem egy Turbo-Xwing van (az aljára van írva, a tetején Altrix).

Ezen az általad említett gombok csak a driver (floppy van hozzá) felrakása után működnek.

Nony Creative Commons License 2000.06.27 0 0 topiknyitó
Sziasztok

Az a gondom, hogy most lett cserélve a gépemben az alaplap és vettem egy PS2-es billentyüzetet hozzá, mivel az újabb alaplapon már nincs lehetöség, hogy a régi bill-t használjam.Szóval az a kérdés, hogy lehet müködésre birni azt a bizonyos plusz 3 gombot(Wake,Sleep,Power)?
a BIOS-ban beállitottam, hogy 98 Keyboard de semmit nem csinál.Ha megy a windóz akkor a Sleep-re meg a Power-re suspendbe nyomja a gépet, de rögtön "fel is éled".Ha valaki tudja mi lehet a gondd és a megoldás légyszi segitsen.

Nony

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!