Aztán ha a billenty mikrokontrollere olyan, akkor a két adatdróton felismerHETi, hogy most USB-be digták, vagy ps2-be. Persze "adapter" kell hozzá, mert a luk más alakú.
Hát ez nem fog sikerülni. Ahány darab, annyiféle színkiosztás. Ha meglenne a dugó, ki lehetne mérni, hogy melyik szín melyik tűhöz tartozik, de így reménytelen.
Elsírom a bánatom. Itt van a kijárási tilalom és mennem kellene billentyűzetért. Mert ugye, ha egyszer beindul Murphy, akkor vége mindennek. Van egy USB-s, de olyan hangos, mint a cimbalom, csak nem szól olyan szépen. Hallani is rossz. Az elődje behalt két hete. Találtam a sufniban egy PS2-est, amihez lehetne rendelni vakon egy adaptert, de. Előcincálva kiderült, nincs rajta dugó. Egy tuti rossz PS2-ről lebányásztam a vezetéket, amely 5 eres. Amire kellene az meg négy eres. Szín még véletlenül sem egyezik. A billentyűzetről semmi dokument. 2000 körüli Win98-as magyar. Olyan lábujjhegyesen csendes, puha, fehér kedvemre való. Tudna valamelyikőtök konkrétot, fagy forrást adni, melyik szín mi lehet? Nem tartom valószínűnek, hogy a próbálkozást tolerálná. Ha kitör a béke keresek egy boltot,ahol meghallgathatom és veszek KETTŐT. Kellemes nyuszit!
Nekem is ez a problémám, szintén megoldásra várok ha tudtok segitsetek.Ugyan nem egy nagy hiba de bosszantó mindig hátul matatni a gép mögött a fötápkapcsoló után....
Szívesen elküldöm, de előre szólok hogy ezen hangerő, mute, DOS, screensaver, számológép, meg egyéb gombok is vannak, úgyhogy bekavarhat, csak saját felelősségedre használd. Uninstall a Start menüben.
Az a gondom, hogy most lett cserélve a gépemben az alaplap és vettem egy PS2-es billentyüzetet hozzá, mivel az újabb alaplapon már nincs lehetöség, hogy a régi bill-t használjam.Szóval az a kérdés, hogy lehet müködésre birni azt a bizonyos plusz 3 gombot(Wake,Sleep,Power)?
a BIOS-ban beállitottam, hogy 98 Keyboard de semmit nem csinál.Ha megy a windóz akkor a Sleep-re meg a Power-re suspendbe nyomja a gépet, de rögtön "fel is éled".Ha valaki tudja mi lehet a gondd és a megoldás légyszi segitsen.