Keresés

Részletes keresés

fanyűvő Creative Commons License 2008.08.04 0 0 35
Megszólal a Veres maffia ügyében? Jóslat: NEM!
Almaital Returns Creative Commons License 2000.07.03 0 0 34
Ezt nyilván tudja az ügyészség is, Almaital.

Viszont itt a Politikában nem biztos, hogy mindneki tudja, hogy Bolgár “dögöljön meg a Kormány!” György, ill. Váradi “angolzseni” Júlia is a klub vezetôi közé tartozik.

Előzmény: pernahajder (33)
pernahajder Creative Commons License 2000.07.03 0 0 33
Ezt nyilván tudja az ügyészség is, Almaital. Csak azt nem, hogy kik hozták meg a döntést arról, hogy valótlan tények alapján feljelentik Torgyánt.
Az ÉS-ből annyi kiderül, hogy a Torgyán elleni eljárást lezáró elsőfokú határozat ellen egy Dr. Halmai Gábor nevű ügyvivő fellebbezett. Ő lenne az alkotmányjogász, aki kizárólagos szakértője mindennek?
Előzmény: Almaital Returns (32)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.07.03 0 0 32
Érdemes átnézni a Nyilvánosság Klub ügyvivői testületének névsorát (forrás: Magyar Hírlap: Bírálta a közszolgálati médiát a Nyilvánosság Klub, 2000-01-16 22:44):

Bolgár György, Kenedi János, Vásárhelyi Mária, Halmai Gábor, Babus Endre, Molnár Gabriella, Emőd Pál, Várhegyi Éva, Váradi Júlia.

Csupa-csupa elfogulatlan, patrióta személyiség, ugye?! Olyan, a határainkon túl is ismert szaktekintélyekkel megspékelve, mint Váradi “angolzseni” Júlia.

inad Creative Commons License 2000.07.01 0 0 31
T. Pernahajder!

Köszönöm a kiegészítést, így már minden világos(abb).
Annyit tennék hozzá: helyes!

Üdvözlettel: Inad

Előzmény: pernahajder (27)
pernahajder Creative Commons License 2000.06.30 0 0 30
Volt helyreigazítás, JR!

Másnap reggel, és este is, a Duna Tévé Híradójában.

Persze, nem Torgyi vette el a kazettát, ő csak kérte, hogy adják neki oda, mert panaszt akar tenni a provokatív, valótlan állításokat tartalmazó kérdés miatt. A Népszavában erről Szikiger és egy másik jogász vitatkozott is annak idején.

Úgy tudom, hogy a kazettát a stáb operatőre vagy technikusa Torgyi kérésére önként adta át az egyik kormányőrnek. Erről van ügyészségi határozat is, az ÉS szerkesztőségében biztos megvan, ott sokat foglalkoztak az üggyel.

Előzmény: JR (29)
JR Creative Commons License 2000.06.30 0 0 29
Ezért is írtam, hogy a liberálbolsevisták akik megszállták a Duna TV-t. Nem volt idejük jobb sztorit kitalálni. Egyébként nem Tojó, hanem egy testőre vette el a kazit, és én nem emlékszem hekreigazításra. Ha tévedek a helyreigazitás miatt akkor bocsi.

JR

Előzmény: pernahajder (28)
pernahajder Creative Commons License 2000.06.30 0 0 28
A Duna Televízió másnap helyreigazítást tett közzé. Kuratóriumának akkori elnöke (a szocialisták által delegált dr. Bíró Sándor) pedig közleményben tájékoztatta az MTI útján a nyilvánosságot tavaly ősszel: vizsgálataik szerint Torgyán nem vetette el a kazettát a riporternőtől.

A sajtóban megjelentekből kihámozva a Duna TV kuratóriumi elnökének közleménye két tényen alapul:
1. Torgyán senkinek nem adott utasítást a kazetta elvételére,
2. a riporternőnél nem is volt kazetta!

(Sok oka van annak, hogy nem harangozunk délben - mondja a plébános. - Az egyik, hogy nincs harang.)

Előzmény: JR (25)
pernahajder Creative Commons License 2000.06.30 0 0 27
Bocsánatot kérek mindenkitől, és tőled külön is inad!

Valóban nem a NyK. és testületei ellen, hanem ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás. A hamis vádat viszont egy az ügyvivő testület nevében és "NyK. ügyvivő testülete" aláírással nyilvánosságra hozott, a Legfőbb Ügyésznek is megküldött, valótlan tényállításokat tartalmazó iratban követték el. Ezért az ügyészség nagyon helyesen felkérte az ügyvivő testületet, közölje, ki, írta a feljelentést, ki döntött a feljelentés megtételéről. Kérte a testületi ülés jegyzőkönyvét is. Erre nem válaszoltak. A "megkeresés" szó használata ez esetben talán mégis helyes.

Most tehát a hatályos törvények szerint házkutatást kellene a NyK-nál tartani, és a jegyzőkönyveket lefoglalni.

Miután ebben az ügyben a hamis vád alapján korábban büntetőeljárás is indult, ezért az elkövető(k)nek akár letöltendő szabadságvesztés is kinéz.

Előzmény: inad (23)
Gonosz Frici Creative Commons License 2000.06.30 0 0 26
Nem kell lacafacázni! A Bender et. mindig azt mondta, az ilyeneket le kell géppuskázni!
JR Creative Commons License 2000.06.30 0 0 25
Értem, most már minden tiszta!

A Duna TV is hazudott, mikor a Híradójában elmondta, hogy TJ secusa elvette a kazettát a riporter hölgytől.
Mindíg is tudtamm, hogy a Duna TV liberálbolsevista újságírók gyülekezete, akik a polgári kormány lejáratásán dolgoznak.

JR

Pásztörperc Creative Commons License 2000.06.30 0 0 24
Ez az, kedves speaker!

Kórót minden hazudozónak! Egyúttal még több mézet a nyílvánosságot (Csak tudnám, mi az a "vános"?? A nyilat még csak-csak értem vhogy, bár azt nem, hogy hogy kerül ide...) felhomályosító polgártársak madzagjára!!!

Előre!

Töretlen lelkesedéssel és tört magyarsággal a munka frontján!!!

Előzmény: speaker (10)
inad Creative Commons License 2000.06.30 0 0 23
T. Pernahajder!

Mi az, hogy az ügyvivő testület ellen folyik az eljárás? Bűncselekményt csak természetes személy követhet el. Vagy a testület minden tagját feljelentették? Szerintem, ha az ügyészség vizsgálódik, akkor csak arról lehet szó, hogy fel akarják oszlatni ezt a társadalmi szervezetet, mivel tevékenysége tvsértő. Aminek szerintem már rég itt az ideje. Erre vall az is, hogy a Ny. K. a megkeresésekre nem válaszol. Egy nyomozás során a hatóságok nem "megkeresnek", és "vizsgálódásukra" válaszolni kell.

Üdvözlet.

Előzmény: pernahajder (-)
pernahajder Creative Commons License 2000.06.29 0 0 21
A franc tuggya Pixy. Ezeknél olyan görögösen megy. Tudod: papa a fiával, mama a lányával, aztán keresztbe, papa a lányával, mama a fiával. Még az is lehet, hogy Aczél Gyuri bácsi anno fiatal korában szűznemzés útján...
Előzmény: Törölt nick (20)
pernahajder Creative Commons License 2000.06.28 0 0 19
Mér, nem vizezi? És nem szadeszos? És nem vádolt meg embereket hamisan? És vállalja a felelősséget? Nem bújnak el prominens ügyvivői a Testület elnevezés mögé?

A francba! Ha egyszer kiállnának már tökösen (nem úgy mint Haraszti a rádiókuratórium ülésén): Igen, én jelentettem fel a minisztert, ha tévedtem bocsánat és vállalom a büntetést! De nem!
Ezek hamisan megvádoltak valakit, s aztán, amikor kiderül, hogy hazudtak, elsunnyognak a balfenéken. Ez felháborító, ez gusztustalan!

Előzmény: Törölt nick (18)
General Robert Lee Creative Commons License 2000.06.28 0 0 17

Természetesen nincs jól ez így, hogy a nyilvánosság klub semmibe veszi a törvényt, dehát ez tőlük nem rendkívüli, ez is egy szdsz-es szokás, ami a kettős mércéjükkel van kapcsolatban.
Előzmény: pernahajder (16)
pernahajder Creative Commons License 2000.06.28 0 0 16
Messire és macskaköröm kedélyes offolgatásai után:

Jól van ez így, hogy a törvényességet és az alkotmányos jogokat másoktól nagy garral számon kérő Nyilvánosság Klub semmibe veszi a törvényt, ha az őt kötelezi?

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.27 0 0 15
Off, off

Köszi szépen, Messire.
Csak azért kérdeztem, mert hiányzik - olyan jókat beszélgettünk....

Előzmény: Messire (14)
Messire Creative Commons License 2000.06.27 0 0 14
OFF

Kedves macskakorom,

fogalmam sincs hol van. Idonkent eltunik.

Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.27 0 0 13
Off, off

Kedves Messire,

nem tudod mi van Gonda Lászlóval?
Már napok óta nem láttam az Indexen?
(azért Tőled kérdezem, mert úgy tűnt, hogy jóba vagytok és Indexen kívül is tartjátok a kapcsolatot - ha tévednék ebben, akkor elnézést)

Előzmény: Messire (12)
Messire Creative Commons License 2000.06.27 0 0 12
A Nyilvánosház Klub az utolso mukodo SZDSZ-alapszervezet Magyarorszagon. Reprezentansai kozott volt III/3-as ugynokok talalhatoak. Tovabbi dokumentumok Kenedi Janos szabad demokrata ertelmisegi es egykori szamizdatos "Kis allambiztonsagi olvasokonyv" cimu remek koteteben, illetve egyeb publikacioiban.
Almaital Returns Creative Commons License 2000.06.27 0 0 11
A Fővárosi ügyészség nyomozó hivatala eljárást folytat a Nyilvánosság Klub ügyvivő testülete ellen, hamis vád alapos gyanúja miatt.

Hazaárulás miatt is be lehetne perelni V.M.-t...

Előzmény: pernahajder (-)
speaker Creative Commons License 2000.06.27 0 0 10
A Nyílvánosság Klub 4 évig átvedlett Nyalvánosság Klubbá, most megint keményke-dnek. Nyílván, hogy az ilyen kórós hazudozóknak el kell látni a baját, még ha meg is próbálnak kibújni a törvényi felelősségre vonás alól.
Lajos bácsi Creative Commons License 2000.06.27 0 0 9
"Télleg, ne má, ezek is kommunisták?"
Pssszt! Ne buktasd le őket!
Jobb konspirációt, pernahajder et!
Előzmény: pernahajder (8)
pernahajder Creative Commons License 2000.06.27 0 0 8
Háááát, nem így vót, de jó a szöveg. :)))

Nekem sikerült tollvégre kapnom a kormányőrt, csak akkora vót mint egy incifinci éjjeliszekrény. A Blikkbe meg azt írták, hogy ez az éjjileszkrény mögékerült a közel háromajtós (de legalább két és fél - láttam a fényképét, azér mondom) riportnőnek, és hátúrról kivette neki a ... kazettáját. Miközbe meg a kamera nála se vót. (Mi a fenét vett akkor ki és honnan?) Na, asse vót semmi.

Nem ez a lényeg az újabb fejleményekben PuPu!

Képzeld el, micsoda vonítás lenne, ha házkutatást tartanának náluk.

Télleg, ne má, ezek is kommunisták?

Előzmény: PuPu (5)
Okos Mikulás Creative Commons License 2000.06.27 0 0 7
Nem tudom.

Az biztos, hogy a Nyilvánosság Klubnak tiszteletben kellene tartania a nyilvánosság igényét, különösen akkor, amikor saját magáról van szó, különben hiteltelenné válik. Mindenesetre a Vásárhelyi Máris féle megnyilvánulások után ez nem meglepetés. A nyilvánosság pedig (a parasztja) valóban kíváncsi egy olyan szervezet működésére és motivációira, amely őt hivatott képviselni.

Biztosra veszem, hogy a jól bevált fegyverhez fognak nyúlni a Nyilvánosság klub unalomig ismert alakjai és szélsőjobboldali veszélyről fognak beszélni, rendőrállamról, hosszú kések éjszakájáról, és mindenről, csak arról nem, hogy miért nem válaszolnak a feltett kérdésekre.

Előzmény: pernahajder (4)
Lajos bácsi Creative Commons License 2000.06.27 0 0 6
:O)))
Előzmény: PuPu (5)
PuPu Creative Commons License 2000.06.27 0 0 5
Ja!
Most már emléxem!
Ez volt, amikor a riporternő úgy szaladt a háromajtós szekrény után a kazettával, hogy oda akarja adni, - nem?
Ha jól emléxem, beledugta erőszakkal a zsebébe, - az meg aszitte, hogy a Kim Basinger "Eszement szex" című videója...
És a Torgyi szólt rá, hogy "Asszonyom, vigyemárinneneztagusztustalanságot!"
Így volt.
A rohatnyilvánosságklubját nekije, a szemétkomcsijának!
:O)))
Előzmény: pernahajder (2)
pernahajder Creative Commons License 2000.06.27 0 0 4
Hohó, Okos Mikulás!

Látom veszed a lapot! Milyen közhivatalokat próbál most perelni a Nyilvánosság Klub, mert nem válaszolnak a kérdéseire?

Előzmény: Okos Mikulás (3)
Okos Mikulás Creative Commons License 2000.06.27 0 0 3
"...Az ügyészség megkereséseire a Nyilvánosság Klub nem válaszol..."

Nem tudom nem észrevenni, a fenti üzenet tartalma és a klub nevében szereplő nyilvánosság szó értelme között fennálló ellentmondást.

Előzmény: pernahajder (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!