Keresés

Részletes keresés

VILÁGOS Creative Commons License 2000.12.09 0 0 22
Ez itt jobb mint a Danubius!
Előzmény: TevTanito (18)
TevTanito Creative Commons License 2000.10.24 0 0 18
Nagyszeru ez a hitradio, dicsoszes az urnak!

Halgasunk bele, valami meccs van eppen...

"... micsoda meccs kedves hallgatoink, most ujra a hiteseknel a labda. a hites fogja a labdat, lepattan vele, razkodik egyet, bukfencezik mikozben ugat es rofog az ellenfel fele. A katolikusok kapusa kisse ideges, de ellene all a hitesnek mire az elfut elole. nemeth $andor a hitesek edzoje mergesen hadonaszik "tooocsd be szenyszellem a jeeeeezusneveben toooocsde". a hitesek ujult erore kapva terdre allnak es hanyva szabadulnak, ezzel sikossa teve a palyat, a katolikusok csuszkalnak de taplon maradnak. Most egy katolikusnal a labda, ugyesen cselezi a hgy csapatanak atkait es agape zsoltarait de az egyik beleakad a lababa es jaj... 11-es. A hgy-s kapus izgatottan fetreng a kapuban, ez eles helyzet, a szurkolok korusban biztatjak nyelveken "roffroffroff vauvau brekekeke kukurikuuuuu". A katolikus nekifut, lo ... es gooooooool! Micsoda gol, a kapus balra razkodott es jol vette eszre a katolikus csatar, bomba gol ez. Most a hitesek uj labdat kernek, mert szerintuk ez ugynok-labda. A biro csovalja a fejet de enged a keresnek. A hgy csatar raolvas a labdara egy kis kenetet es tamadast indit Szakadar-1 ellen. "Szektakampaaany uvolti a hites,, mezen Muff Tibor felirattal es ugyesen kicselez mindenkit, micsoda tehetsege van az atvereshez senki nem tuddja megfogni... a hgy szektorban mar nem lehet latni a sok habtol ami a szurkolok szajan kifrocsog az ellentabor fele. Muff viszi a labdat, jol megtanulta a bovolkodes-formaciot. $andor mester orul az arany kispadon es kesziti a kosarakat. De jaj, Muff elakadt egy eppen betoltekezo hgy hatvedben es elesik... "Bartus hazudik" - skandalja a tomeg a lelaton es penzt kezdenek gyujteni a vezeto eddzo amerikai utjahoz..."

Kezilabda is lessz? Es Zsoltar Kombat live? Fedettpalyas adakozasi versenyek...?

TT

Előzmény: VILÁGOS (13)
Bagós Creative Commons License 2000.10.22 0 0 16
VILÁGOS, hogy a szolgám vagy... hahaha...
Előzmény: VILÁGOS (15)
VILÁGOS Creative Commons License 2000.10.21 0 0 15
Szia Szpendicsek!
Szerintem egy istentiszteleten sem voltál még a HGy-ben...(ha nem így lenne, ilyen marhaságokat nem írnál) Üdv.
Előzmény: SpendeR (14)
VILÁGOS Creative Commons License 2000.10.21 0 0 13
Sziasztok!
Most hétvégén újra élő közvetítés a Hit Rádióban! Istentiszteletek előtt és után, sőt egész éjszaka szól a Hit Rádió!
NaNe Creative Commons License 2000.06.25 0 0 12
Nekem rendszeresen leakad a playerem net congestion miatt. Pedig 56-tal lógok a DataNeten.
Állítani kellene a broadcast szerveren fijjjug!
KRI Creative Commons License 2000.06.25 0 0 11
"Nohát! Így már érted ? :))))))"

Ja. :)))))

Csak igazából azt gondoltam, hogy itt mindenki tudja már, hogy szokott ilyen lenni. Meg abban sem vagyok képben, hogy ezért topicot kell nyitni? (Vagy így akartad elérni, hogy mindenki számára feltűnő legyen? Bár ezt én biztos nem bánom.)

íi> "akinek kedve van, nézze meg!"

Ez sokat segített a megértésben! :-)))

hali

Előzmény: NaNe (9)
KRI Creative Commons License 2000.06.25 0 0 10
A válaszom nem volt barátságos, de nem volt támadócélú sem. Inkább értetlenkedő. (Erre van valami egyezményes jelzés? Ha van, mutassátok!)
Előzmény: Törölt nick (7)
NaNe Creative Commons License 2000.06.25 0 0 9
"Jó, de akkor mi akart ez itt lenni?"

Mi a bánat lenne szerinted kedves KRI ? :)))

Azt szerettem volna közölni a kedves topic- látogatókkal, hogy vasárnap de. élő adás lesz a Gyömrőiről.

Nem írtam oda - de most megteszem - akinek kedve van, nézze meg!

Nohát! Így már érted ? :))))))

üdv,

NaNe

Előzmény: KRI (4)
Osara_ Creative Commons License 2000.06.25 0 0 8
Orltran :)))))

Os.

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.25 0 0 7
ezt lathatjuk az infokozlo, teljesen normalis es baratsagos topicnyitora tett valaszodban:)
vagy csak siman beuindult a paranoia gepezet?:)
Előzmény: KRI (4)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.25 0 0 6
cöcöcö:)
Előzmény: KRI (5)
KRI Creative Commons License 2000.06.24 0 0 5
Az a Te szokásod Orltran. Úgy tűnik.
Előzmény: Törölt nick (3)
KRI Creative Commons License 2000.06.24 0 0 4
Jó, de akkor mi akart ez itt lenni?
Előzmény: NaNe (2)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.24 0 0 3
Az mind1, csak rugdosni akart egy picit.
Előzmény: NaNe (2)
NaNe Creative Commons License 2000.06.24 0 0 2
Ne csináld már KRI, mi hoztuk létre NPali vezetésével anno :)))))
Előzmény: KRI (0)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.24 0 0 1
vazz
Előzmény: KRI (0)
KRI Creative Commons License 2000.06.24 0 0 0
Már évek óta müxik ez. Csak neked volt új?
Előzmény: NaNe (-)
NaNe Creative Commons License 2000.06.24 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Most találtam egy infót, vasárnap élő adás lesz a HGY-ból.

NaNe

"Országos konferencia a Hit-Parkban

Időpont: 2000. június 25., vasárnap de. 10:00
Igét hirdet: Németh Sándor

A konferenciát az Interneten is közvetítjük RealVideo formátumban."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!