"... micsoda meccs kedves hallgatoink, most ujra a hiteseknel a labda. a hites fogja a labdat, lepattan vele, razkodik egyet, bukfencezik mikozben ugat es rofog az ellenfel fele. A katolikusok kapusa kisse ideges, de ellene all a hitesnek mire az elfut elole. nemeth $andor a hitesek edzoje mergesen hadonaszik "tooocsd be szenyszellem a jeeeeezusneveben toooocsde". a hitesek ujult erore kapva terdre allnak es hanyva szabadulnak, ezzel sikossa teve a palyat, a katolikusok csuszkalnak de taplon maradnak. Most egy katolikusnal a labda, ugyesen cselezi a hgy csapatanak atkait es agape zsoltarait de az egyik beleakad a lababa es jaj... 11-es. A hgy-s kapus izgatottan fetreng a kapuban, ez eles helyzet, a szurkolok korusban biztatjak nyelveken "roffroffroff vauvau brekekeke kukurikuuuuu". A katolikus nekifut, lo ... es gooooooool! Micsoda gol, a kapus balra razkodott es jol vette eszre a katolikus csatar, bomba gol ez. Most a hitesek uj labdat kernek, mert szerintuk ez ugynok-labda. A biro csovalja a fejet de enged a keresnek. A hgy csatar raolvas a labdara egy kis kenetet es tamadast indit Szakadar-1 ellen. "Szektakampaaany uvolti a hites,, mezen Muff Tibor felirattal es ugyesen kicselez mindenkit, micsoda tehetsege van az atvereshez senki nem tuddja megfogni... a hgy szektorban mar nem lehet latni a sok habtol ami a szurkolok szajan kifrocsog az ellentabor fele. Muff viszi a labdat, jol megtanulta a bovolkodes-formaciot. $andor mester orul az arany kispadon es kesziti a kosarakat. De jaj, Muff elakadt egy eppen betoltekezo hgy hatvedben es elesik... "Bartus hazudik" - skandalja a tomeg a lelaton es penzt kezdenek gyujteni a vezeto eddzo amerikai utjahoz..."
Kezilabda is lessz? Es Zsoltar Kombat live? Fedettpalyas adakozasi versenyek...?
Csak igazából azt gondoltam, hogy itt mindenki tudja már, hogy szokott ilyen lenni. Meg abban sem vagyok képben, hogy ezért topicot kell nyitni? (Vagy így akartad elérni, hogy mindenki számára feltűnő legyen? Bár ezt én biztos nem bánom.)