Kedves Onogur!
Elnézésedet kérem, amennyiben a lelkedbe tatáltam gázolni. Sem az "összeesküvés", sem a "Tőletek" nem kizárólag (és elsősorba) Rád, hanem általában jobboldali ) és Nálad agresszívabb (vagy csak indulatosabb) fórumtársainkra vonatkozott. Kétségtelen, hogy az ember gyakran találkozik "ballib", "kozmopolita" stb. összeesküvésre vonatkozó utalásokkal Én erre gondoltam. A "kozmopolita bagázs", amit írtál, erre emlékeztetett.
Sajnos ahhoz, hogy a benzinkutaknál és hipermarketekben milyen újságokat lehet kapni, nem tudok hozzászólni, ui. fogalmam sincs, nem szoktam ilyen helyen újságot vásárolni. Természetesen elhiszem, amit írsz, nincs okom kétségbe vonni. Azt is késségesen elfogadom, hogy a 168 óra és a Demokrata példányszáma azonos, kérdésedre azonban megbízható információ híján nem tudok választ adni. Lehet, hogy igazad van, de éppúgy az is lehet, hogy egyszerűen ügyesbb a kiadó, jobbak a kapcsolatai, esetleg jobban tudja, hogy hol kit kell kenni. Sok válasz lehetséges, és mivel semmi konkrétumot nem tudok, így nem dönthetek, hogy meylik a valós. Amenniben Te ez ügyben tudsz valamit, amit én nem, kérlek oszd meg velem.
Üdv
Urby
Még annyit:
Nem emlékszem, hogy bármiféle összeesküvésről írtam volna. Valamint kikérem magamnak a "Tőletek" megjegyzést. Én nem tartozom egyetlen szekértáborba sem!
Tudtommal a 168 óra hetilapnak durván ugyanannyi a példányszáma, mint a Demokratának. Érdekes módon azt viszont mindenhol meg lehet vásárolni. Miért? O.K., a pénz diktál, ezt a hülye is tudja. Valamint azt is, hogy az el nem adott hírlapokat ( remittenda ) nem kell kifizetnie a forgalmazónak....Akkor most hogy is van ez?!
Üdv: ONOGUR
" Hogy csak példádra válaszoljak, egy nagy üzletközpontnak nem érdeke (anyagice) kis példányszámú lapokat tartani."
Na, hát ez is egy ferdítés. A Demokratának 70-90 ezres jelenleg az olvasótábora. Hogy ilyen "kevés", abban az általam vázoltak is közrejátszanak. Azért nézzél körül egyszer, hogy mondjuk egy benzinkútnál milyen újságokat árulnak, mert bőven van köztük még a tízezret sem elérő példányszámú lap. Jellemző, hogy Magyar Fórumot sem lehetett kapni addig, amíg a MIÉP be nem jutott a parlamentbe. Most meg érdekes módon mindenhol megvásárolható a lap!
A multik meg rendeljenek a Demokratából 5-10 példányt. És egyszer halljam azt a NINCS, NEM TARTUNK helyett, hogy ELFOGYOTT.
A vita meg egyébként parttalan.
Üdvözöl: ONOGUR
Nos, ezek a buta amerikaiak honlapon kölik ELŐRE, amit TANÁCSOLNAK:
Further, Do NOT let seemingly helpful taxi drivers or local women lure you to an establishment that they recommend; they may receive a commission for luring unsuspecting victims to the club/restaurant. It is also advised that you not patronize clubs/restaurants that do not list prices or provide a menu with prices. Under NO circumstances should you order food or beverage services without first verifying the cost of requested services.
American citizens are strongly urged to avoid these clubs and restaurants:
Tropical Bar V. district, Galamb utca 9/11
Mephisto Café V. district, Váci utca 2
City Center Club & Rest. (sister to Mephisto Café) V. district, Váci utca 16
Muskátli Espresso V. district, Váci utca 11
Fontana Cabaret V. district, Váci utca 11/a, 11/b
Lola Club (formerly known as Nirvana) V. district, Szent István krt.
Forrás: www.usis.hu
Tuggyátok, a hülyeség ragadós. Ne higgyetek semmit el, ha nem néztek utána azok, akik nyomattyák a marhaságot. Ha valahol, akkor a honlapon ki kéne írni, melyik szállodában nem foglalhat előre helyet a hülye amerikai, ahol nincsen koncesszió, tehát használják a netet orrba-szájba, mielőtt utazni kezdenének.
""2./ Az USA Bp.-i Nagykövetségén ki van téve egy lista azon intézményekről, melyek látogatása
az USA állampolgárai részére TILTOTT!!! Például Thermál Hotel Aquincum."
Aha. A határon - Ferihegyen is - pedig egy külön folyosón jöhetnek be az USA állampolgárok, akik sem enni, sem inni nem kapnak addig, amíg az USA Nagykövetségen alá nem írják, hogy mindezt tudomásul is vették.
Csak azt tudnám, hogy az utóbbi 3-5 sajtótájékoztatóra, amit a Hotel Aquincumban rendeztek hogy osontak be USA állampolgárok és cégek? A bitangok: csalnak! Nem ér a nevük!
Kedves Figyelő!
Szeretnélek tájékoztatni, hogy Onogur az Index EZREDESE - lesz nemsokára (asszem még háromszázvalahány beírás)!
Kéretik kellő tisztelettel közelíteni hozzá!
Filyúk!
Ti meg ne nagyon szedjétek szét egymást, me odaát tényleg kaptok a pofátokra!
Üdv!
Kedves Onogur!
Először is elnéázésedet kérem, hogy így, Téged a sarokba szorítva kényszerítettem ki a válaszodat.
Nem igazán tudok mit kezdeni a "kirekesztő, antidemokratikus,
globalista-kozmopolita" összeesküvés elmélettel. Ui. kár ött bonyolult összefüggéseket keresni, ahol a magyarázat pofonegyszerű. Nem kell polotiai összeesküvést keresni ott, ahol egyszerűen a pénz diktál. (Nem, mintha ettől gustusosabb lenne az ügy) Hogy csak példádra válaszoljak, egy nagy üzletközpontnak nem érdeke (anyagice) kis példányszámú lapokat tartani.
TGM megjegyzését meg szvsz senki nem vette komolyan (maximum nevetséges, én első kézből nem, csak Tőletek ismerem). Nem hiszem, hogy lenne olyan nyúl újságos Bp.-n, aki ettől megijedve bevette volna a kirakatból a demokratát.
Viasszatérve eredeti kérdésemre: a "kirekesztő, antidemokratikus,
globalista-kozmopolita" nem egyenlő a szélsőbalossal. Sőt.
Maradjunk annyiban, hogy még egyetlen olyan konferencián sem vettek részt USA állampolgárok, melyet a T.Hotel A.-ban rendeztek...
Teljes mértékben egyetértünk abban, hogy a terrorizmus és a terroristákat pártoló kormányok ellen minden lehetséges eszközzel fel kell lépni. Én is nagyon sajnálom azt a százvalahány embert és családtagjaikat.
De sokkal jobban sajnálom azt a 600 ezer - többségében gyermek - iraki állampolgárt, akik az élelmíszer-, és gyógyszerhiány miatt haltak meg 1994-ig. ( Az adatot a nem éppen jobboldali Officina Világévkönyv 1994/1995 kiadásából vettem. És azóta eltelt még majdnem hat év.
SZVSZ hibás döntés, amikor ártatlan tömegeket büntetnek kormányuk hibái miatt. Hol van itt a humanizmus?!
Persze, most az Elián ügy miatt harsog a liberális média, az a fontos....:-(
"2./ Az USA Bp.-i Nagykövetségén ki van téve egy lista azon intézményekről, melyek látogatása
az USA állampolgárai részére TILTOTT!!! Például Thermál Hotel Aquincum. Az indok?
A szálloda máltai székhelyű tulajdonosai között líbiai állampolgárok is vannak..."
Hat en eleg sokszor jartam arra, de ilyen tablat nem lattam ,persze attol meg lehetett, de ha volt is ez mar a multe, mert az USA feloldotta a Libia elleni szankciokat, mar jopar honapja, vagy talan egy eve is. Ez resze volt a Libia elleni gazdasagi szankcioknak, hogy ne az USA allampolgarok penzen mukodtessek a hoteljukat legyen az a vilagon barhol. Erdekes azon fel vagy bizonyara haborodva, hogy Carlos valamikor MO-on is tanyazott, de a Libia elleni gazdasagi szankciok ellen nem , amit azert hiztak , mert Libia nem volt hajlando kiadni a Panam gep felrobbantasaval gyanusitottakat. Es bizony az amerikai polgarok teljes egyetertesevel, nem beszelve azokrol akiknek a csaladja veszett ott.
Ha már végigüldözöl az összes topic-on - akaratomon kívűl - kénytelen vagyok válaszolni.
1./ Én nem csak az SZDSZ-t tartom szélsőségesnek, hanem az egész kirekesztő, antidemokratikus, globalista-kozmopolita bagázst. Bizonyára emlékszel TGM megjegyzésére, miszerint a bizonyos jobboldali hírlapokat árusító újságosbódékat fel kell borogatni. Ez hülyeség, de annyit elértek, hogy kirakatban nem látsz pld. Demokratát. Egy másik topic-ban már ígértem egy üveg viszkit annak, aki multináci cégtől ( benzinkút, szupermarket, stb. ) hoz nekem egy példányt. Ennyit a szabad sajtóról, és most ne beszéljünk a TV-kről, rádiókról.
2./ Az USA Bp.-i Nagykövetségén ki van téve egy lista azon intézményekről, melyek látogatása
az USA állampolgárai részére TILTOTT!!! Például Thermál Hotel Aquincum. Az indok?
A szálloda máltai székhelyű tulajdonosai között líbiai állampolgárok is vannak...
Engedd meg, hogy ne folytassam a listám. Innen, a munkahelyemről - mint WePi is megjegyezte - csak axiomatikus hozzászólásra vagyok képes.
Kedves Onogur!
Márnemistudommelyik topicban kérdeztem, miért gondolod az SZDSZ-t szélsőségesnek. Az Örömtopicban hivatkoztál erre a topicra, én most mégis itt válaszolok. (Kapnánk is a pofánkra Gyurkaferkótól az örömtopicban!)
1; Nem gondolom hogy Figyelő nickű társunk stílusa és vagdalkozása alapján, ami nekem sem kedvemre való, az SZDSZ-re kellene magvas következtetéseket levonni. A jobboldalon is találunk hasonló stílusú kartársakat, mégsem gondolom, hogy a Fidesz vagy az MDF de akár a kisgazdik szélsőjobbosak lennének. Ugyanígy nem hiszem, hogy az idézett cikk, ami szerintem is alapos csúsztatásokat tartalmaz, a szerzőn kívül bárki más jellemére, stílusára utalna. (Feltéve, hogy a vélemény rovatban jelent meg).
2; Javaslom, hogy az SZDSZ-t (is) programja, vezetői nyilatkozatai, cselekedetei alapján ítéld meg. Ha ezt teszed is sok rosszat elmondhatsz róluk, de azt, hogy szélsőbaloldaliak lennének szvsz nem tudod alátámasztani. (Ne érts félre, nem akarok propagandát folytatni, sok dolog van , ami nekem sem tetszik.)
3; Bár nem ismerem igazán a Demokratát (azokat a lapokat sincs időm elolvasni, amit igazán szeretek), annak alapján, ami hozzám eljutott, nem hiszem, hogy "hungarista" lenne.
4; OV olyan lapot látogat meg, amelyiket akar. Úgyis az a mérvadó, kik, hányan olvassák.
5; A miniszterelnök annak az egyetemnek javasol amelyiknek akar és azt, amit akar. Ez egy működő demokráciában, ahol az egyetemeknek valódi autonómiájuk van, senkit nem érdekel. Ui. a miniszterelnöknek nincs joga ilyen kérdésekbe beleszólni.
Azt hiszem, csak ennyit akartam.
Üdvözöllek
Urby
Kétségtelen, hogy a Demokratában vannak olyan írások, melyek zavarnak. Nem azért mert fasiszta jellegűek, hanem azért, mert annyira belemelegednek a másik oldal szapulásába, mint pl. az Élet és Nemtudomén Micsoda liberális szerzői. Ezeket átugrom. A Demokrata összképe ugyanakkor egyáltalán nem szélsőjobboldali. Elég régóta olvasom, de azt, hogy uszító meg kirekesztő lenne, nem tapasztaltam. Más. A másságot pedig tisztelni kell, ahogyan azt az SzDSz mondja.
"Ahogy Te is tudod, hogy kipécézett veretes, arany igazságokat tartalmazó, finom humorú, törékeny bájú mondataim - ez ugye nyilvánvaló minden olvasni tudónak! - szinte mindig válaszok, mégpedig valami gyalázatos gazemberségre..."
Ime egy ilyen mondat....
Csak mit akartál mondani? :)
Tudom ám, hogy tréfázol... :-)
Ahogy Te is tudod, hogy kipécézett veretes, arany igazságokat tartalmazó, finom humorú, törékeny bájú mondataim - ez ugye nyilvánvaló minden olvasni tudónak! - szinte mindig válaszok, mégpedig valami gyalázatos gazemberségre...
SZVSZ nem érdemes a vitát folytatni. A cikk utolsó része több is, mint homályos.
Az arab országok felé való nyitásnak politikai is, de legfőképpen gazdasági haszna lehet.
De ezt összehozni valamiféle "függetlenségi" törekvéssel....
Bizonyára csak elírás volt Nálad a 16. század, 17.-re gondoltál.
Köszönöm a választ,
Üdvözlettel: ONOGUR
igazad van, az "osszefogas" valoszinuleg tul eros kifejezes, es igy nemileg pontatlanul foglaltam ossze a cikket. Sajnos bedoltem annak a finom kis hangulati elemnek, hogy Bencsik a 16. sz.-i Erdely politikajaval allitotta parhuzamba ezt a lepest. Masreszt az utolso mondat:
"A nyitás politikai, gazdasági haszna a
magyar politika függetlenségének bebiztosítása lehet." eleg erosen utal az osszefogasra.
Ha meg akarod ezt a vitat folytatni elmondhatnad mibol gondolod, hogy : "OV semmiféle "összefogásról" nem beszélhetett", ui. pont a cikk utolso resze ebben a tekintetben szvsz eleg homalyos.
"OV elmagyarazta nekik az arab kapcsolatot, hogy ugyanis a globalizacio ellen a magatol ertetodoen konzervativ arab orsszagokkal kell osszefogni, es akkor az olyan szep lesz mint Erdely a 17. szazadban."
Na most ez - erős ferdítés. OV semmiféle "összefogásról" nem beszélhetett. Egyszerűen és hasonlóan például a francia elnökhöz, minden alkalmat megragad arra, hogy lobbyzzon a magyar gazdaság, kereskedelem érdekében. Bencsik igen szerencsétlen hozzáfűzését kár úgy beállítani, mintha azt akár OV is mondhatta volna.
Ne haragudj a "hazugság" kifejezésért, visszavonom és bocsánatot kérek, mivel úgy tapasztalom, hozzászólásaid nem rosszindulatúak.
Maradjunk annyiban, hogy SZVSZ a cikket félreértelmezted.
Atyaisten! Ennyit dolgozni - értem...
Finom kis csavargók vagytok - hát az a sok disznóság, amit eddig idetrágyáztatok /mesteretekkel, Messire-rel az élen/ - az hol van? Hol van az? Írjátok ki magatoknak /szerintem meg is tettétek/, mert én aztán nem fogok dolgozni veletek...
Istenem, milyen művelt, választékos, ugyanakkor erőteljes és szabatos vagyok! S mennyi humor van bennem..! Nem érdemeltek meg.
Csodálom magam: hogy a fenébe nem vesztettem el a türelmem annyi-annyi mocsok olvastán...
talan megis van ertelme vitatkozni, u.i. en is elolvastam megint a cikket es tovabbra sem m vilagos nekem, hogy mi a beirasommal a problemad. Lehet, hogy bizonyos dolgokat maskepp latunk, de innen a hazugsagig eleg nagy a tavolsag, es szvsz azt feltetelezi, hogy en is ugy latom a cikket mint te, de valamilyen titokzatos okbol maskeppen irtam le. Ezert lenne ertelme vitatkozni rola.
Persze, ha nem vallalod, akkor az is OK, csak eppen valakit lehazugozni ilyen helyzetben nem valami elegans.
Hagyd a fenébe! Ma olyanja van. Két és fél óra alatt ezt küldte ide nekünk a vasárnapi ebéd emésztése közben. Ma mindenről a Vasárnapi Újság, Lakatos, a Fidesz meg az antiszemitizmus (fasiszta, reformfasiszta, neonáci, nyilas, hungarista) jut az eszébe
Figyelônek, szegénynek, mindig agyi menstruációja van. Messire kigyűjtötte pár igazán toleráns hozzászólását az SZDSZ-es fordulatok topic 155. hozzászólásában. Hogy mindenki lássa, figyelô ki is valójában, átmásolom ide Messire gyűjteményét:
"Orbán - ez a nárcisztikus, sunyi, intellektuális és morális szempontból viharos gyorsasággal
hanyatló faszkalap"
“A környezet /mely MUCSAI/ tesz ily durvává /tudjátok: ha a piszkos, gatyás, bamba társakra... meg gémes kút,
malom alja, fokos, sivatag, lárma..., - vad bambák!/"
"azok szokták árulással vádolni az SZDSZ-t, akik "ősidőktől" fogva világossá tették, hogy az
SZDSZ-szel soha, semmilyen körülmények között... Azok, akik 1989-ben az MSZMP-vel együtt minősítették a
radikálisan polgári szadit "szélsőségesnek".
Azok, akik valóban szélsőséges /bolsi, ill. neonáci/ nézeteket képviseltek."
"Aljasság magáért az aljasságért.
Még a neten lógók közül is kirívóan perverz gazember vagy!"
"Az SZDSZ "tragédiája" - szerintem -, hogy nincs " európai párja" a jobboldalon"
"én is azt hiszem, az SZDSZ-nek /ne köntörfalazzak: nekünk, hisz tagja vagyok a pártnak/
ma nincs mit mondania az embereknek."
"te nagypofájú idióta - elég belőled, ha nem tudsz tisztességesen megszólalni sem. Takarodj a topicból /meg az
Indexről.../... "
"Egyébként milyen érzés olyanokkal vitatkozni, akiktől szemernyi tárgyilagosságot sem remélhetsz?
Van valami borzasztó varázsa a dolognak, nem..?"
"Akkor is hazudsz, amikor "idézel"!"
"Kedves Moderátor!
Mégis: nem kellene ezt a nicket kibaszni innen?!"
"Talán keress még írásokat pl. a Virradatból..."
"Te is sok minden voltál, csak becsületes ember még nem.
Már nem is leszel, bármeddig élsz is."
"Te - időnként - nagyon hülye vagy, esetleg nagyon megjátszod a hülyét."
"Szélső/jobbosok, narodnyikok, táltosok szervezete, melyben jókat lehet vitatkozni arról, ki hivatott a nemzet /hisz
végveszély van ante portas!/ megmentésére és erkölcsi fölemelésére..."
"Tőkés püspök támogatása nem jó ajánlólevél.
Mit ér egy hősből (ki a harcok múltával nem találta helyét) szélhámossá/?/, intranzigens nemzetvezetővé/?/, magát
kiválasztottnak tartó, önkontrollját vesztett emberré/?/ züllött személy barátsága?"
"Nem tudsz vagy nem akarsz tisztességesen olvasni."
"De legalább ne volna olyan elviselhetetlenül nagypofájú a szerző, mintha ő szarta volna e világot..."
"Számotokra ma csak az komcsi, aki nem akar náci lenni? Ennyi elég is, igaz?"
"Hagyd itt ezeket az idióta gazembereket!"
"Tart a "magyarok" nagyhete...
OV kormánynak tetsző új vezetést kér.
Micsoda szemérmetlenség! "Istenek, isteneim! Mérget nekem, mérget!" Nagyon undorító, ami mostanában történik."
"Semmi új: Lovas ravasz, ám eszelős gazember."
"a Magyar Narancsot és a Népszavát szélsőségesnek minősíteni - nos, ez vagy az itt egyesek által gyakran
emlegett IQ problémája, vagy pedig - s én ezt valószínűsítem - becsületbeli, erkölcsbeli fogyatékosság"
"Hazudni éjjel, hazudni nappal s legfőképpen önmagadnak - itt, a neten: mire jó ez? Csak nem szégyelled magad?"
"Dehát barátaim! - gúnyolódtok? - mivel szolgáltam rá..?"
"Vegyük még hozzá a környezetet, egyik nemzeti szégyenünket, a Vasárnapi Újságot."
"Félrebeszélsz.
Mulatságos, ha az asztalra szarik valaki, ahogy pl. Te, s ha beleverik az orrát az ürülékébe, /baloldali/ toleranciáról
nyavalyog... "
"Saját bélsaradban leled örömöd, te perverz!"
"Magunkról nem tételezem föl, hogy fegyvertelen szomszédokat megtámadnánk. Ergó: a szomszédainktól nyugodtan
leszerelhetnénk."
"Liberális gyűlölködők: A topic címe s tárgya között csak beteg agy teremt kapcsolatot..."
"Egyébként: buzi köcsög vagy, nyilván azért buzizol és köcsögözöl ennyit, szemét kis zsidózó gazember..."
"Volt megint Lovas, OVI kedvenc műsorához rendszeresített züllött zsidózó - köpni rá!"
"Tegnap Kövér újra igazolta, hogy idióta."
"Barom."
"A Fidesz rászállt Vancsikra, mint dögre a legyek..."
"Lovas ugyanis kétségtelenül igazi hungarista /nyilas/. Attól, hogy L. nem visel nyilaskeresztes karszalagot, még tudni kell, kicsoda."
"Lovas és Kövér között a különbség: Kövér jellemtelen módon használ egy eszközt, amelyet nem volna szabad. Lovas
valódi, beteges rasszista."
"Volt Franka - a szokásos agresszív gyalázatosság. Köpni rá!"
"Szerinted mi történne, ha Lovas meg a hasonló bitangok abbahagynák a ferdítéseket, hazugságokat, Magyarország
lejáratási kampányát..?"
"Ez a fórum /is/ a szélsőjobb aljasságáról és idiotizmusáról szól."
"Bayer pedig olyan "fehérjehalmaz", aki nemcsak ocsmány, nemcsak közönséges hülye, de jellemtelen fráter is"
"tényleg azt gondolod, hogy _én_ fröcsögök? Nem
lovascsermelyfraneklakatoscsurkapálfygédöbrenteibzsstb?"
"Há´ mittegyek? Magamró _tudom_, hogy jóindulatú vagyok,"
"OVI - ahogy ezt megtanították neki - csak azokhoz beszél, akik föltétlenül hisznek neki. Ezért keveri össze a szezont
a farkával, amikor pl. az antiszemitizmus ügyében "felekezetről" hablatyol."
"Apukád a lóf*sz!"
"Igen, a Fradi ma az, aminek mondod: kitartott. Egy idióta strici kitartottja."
"Pilhál meg a többi neofita jobbos annyira pofátlan, hogy a piaci légy hozzájuk képest lófasz!"
"Megyek hányni. Ha majd újra - mazochistaként - élvezni akarom az általatok keltett rosszullétet, kereslek
benneteket..."
"Tévedtem: köpök rá!"
"Borzasztó, milyen munkamorál van a diliházakban..."
Hagyd a fenébe! Ma olyanja van. Két és fél óra alatt ezt küldte ide nekünk a vasárnapi ebéd emésztése közben. Ma mindenről a Vasárnapi Újság, Lakatos, a Fidesz meg az antiszemitizmus (fasiszta, reformfasiszta, neonáci, nyilas, hungarista) jut az eszébe /és ez az "irodalmi munkásságának" csak egy része :-)/.
"figyelő 2000.06.25 17:45
Ki a faszt érdekel, hogy mit mond a főrabbi? Attól, hogy valaki miniszterelnök, pápa vagy főrabbi, önmagától nem lesz érdekes a véleménye. Kurva jó, mikor antiszemiták antiszemitákat zsidókra hivatkozva védelmeznek... "Mint a Demokrata rendszeres olvasója, nem találkoztam a lapban fasiszta megnyilvánulásokkal." Ne mondd! - hát miért olvasod? Láss, ne csak nézz... /Tisztázzuk: fasiszta, reformfasiszta, neonáci, nyilas, hungarista, ősökör - itt egyremegy.../
figyelő 2000.06.25 17:32
Gondolom, Suchmann levonja a megfelelő tanulságot. Van azonban még egy dolog. Az SZDSZ ügyvivőjétől, parlamenti képviselőjétől elvárható, hogy - akár hiúságát is legyőzve - lemondjon egy tökéletesen törvénytelen és antidemokratikus műsor kínálta szereplési lehetőségről.
figyelő 2000.06.25 17:03
Beteg dolog titkot, összeesküvést keresni mindenhol! Viszont figyeld Makait a Magyar Hírlapban - ő mindig leírja, mit esküdött össze a Bronfmann-nal. Kurva jó taktika! Azt gondolja, nem hiszik el, amit ír... Olvasd őt, ha naprakész akarsz lenni összeesküvés-ügyekben... Ui. Bronfmann elment Szárszóra?
figyelő 2000.06.25 16:30
Megvolt a mai agitka is. Uszító? Igen: a butaság dühét növeszti, hogy lázítson hadat. Lakatos olyan példát mutatott az aljasságra, a helyzettel való visszaélésre, amelyet tanítani fognak. Miután Suschmannal nem igazán bírt, revansot vett az olvasói levelek felolvasásával. Ennyi marhaságot és aljasságot csak ebben a műsorban lehet ilyen rövid idő alatt beszopni...Ez még hagyján /volna/, de - sajnos - "kultúrát" is akarnak adni a magyarnak!
figyelő 2000.06.25 15:46
A rádióban egyre több műsorból beszélnek olyanok, mint Te. A tévében is. De nem ez érdekel, hanem az, hogy _közszolgálatiban_ agitkának nem lehet helye, mert törvény tiltja! Persze, a törvényeket a hatalom nálunk nem tartja be vagy átírja /ld Orwell/. Nem helyes, ha a miniszterelnök primitív agitkában bassza el nyilván kurvára drága idejét, piszkos csavargókkal kocsmai szintű "dalokat" énekelve /versenyben/... Demokráciában pedig nyilas tendenciájú lapot meglátogatni kifejezetten ellenjavallt...
figyelő 2000.06.25 15:35
De annyi azért megállapítható/megállapítandó: szégyen, hogy a Fidesznek /ugye, a legnagyobb kormánypárt nálunk, ha jól tudom/ egyre több ilyen "barátja" van. Na ja, ha a kormányfőnek a VaÚ a kedvence, s szabadidejét a Demokratában tölti...
figyelő 2000.06.25 15:10
Tényleg azt hiszed, hogy "ugyanaz a /kozmopolita/ elitkultúra" jellemzi a Fidesz-vezetését, mint az SZDSZ-ét? Ilyen rossz véleményed van az SZDSZ-ről..? /A kultúrának mégiscsak része a morál; bármit mond a látszat, még a politikában is - a Fidesz vezetésében a megtestesült amoralitás tűnik fejlettebbnek, gyakorlatiasnak... Jól van, egy ideje nem szeretem őket, elismerem, mint azokat az úrifiúkat, akik életükben nem dolgoztak, csak a KISZ-ben, akarom mondani a Fideszben... Dehát mégiscsak ők honosították meg újra a magyar politikában a szégyentelen és agresszív, fenyegető modorú hazudozást!/"
Utóbbi mondat kapcsán Figyelő mélyen magába szállhatna! Figyelő, figyelő, túl sok az indulat, a szavakkal való dobálódzás, nem gondolod?