Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.13 0 0 29
Viszont komolyan érdekel hogy mi van HairGain-ben, hogyan kell alkalmazni és hogyan hat?

(Szeretném időben megelőzni az androgenetica alopecia-t :)) )

Használta már valaki?

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.12 0 0 28
A hairgain hatóanyagait nem ismerem, de az utóbbi időben jelentős előrelépés történt az androgenetica alopecia (férfihormonok által okozott kopaszodás) gyógyításában. Bizonyítottá vált, hogy a vétkes a tesztoszteron hormon egy származéka a dihidro-tesztoszteron (DHT), ezt kell valamilyen módon hatástalanítani, amire többféle terápia is létezik.

1. finasterid hatóanyagú gyógyszer szedése, (pl. Propecia), csökkenti a serum DHT szintet

2. Fejbőrön külsőleg alkalmazható szerek, amelyek többsége minoxidilt tartalmaz. Hatása a DHT hatásának ellentéte.

3. A tesztoszteron DHT-vá átalakulásának blokkolása, azelaic acid segítségével.

Különösen az első két kezelés kombinálása hatékony.

Lényeges itt is a kezelés időben történő megkezdése, ill. a megelőzés. A DHT hosszú évek alatt fejti ki káros hatását a hajhagymákra, ami a férfiaknál már 16 éves kor körül megkezdődik.

1-2 hónap kezelés után senki ne várjon csodákat. Viszont a hajhullás megkezdése után a hajhagymák még igen sokáig életben maradnak, van értelme tehát a kezelésnek.

Elar Creative Commons License 2000.12.12 0 0 27
Helló!

Engem is érdekelne, hogy müködött-e a Hair Gain! Most gondoltam rá ,h ogy veszek.... Érdemes?

Előzmény: blrad (25)
hitMan Creative Commons License 2000.08.05 0 0 26
Hello blrad!

Az utolso mondatod mosolyt csalt az arcomra.:-) Megnezted a 2 cimet amit leirtam?
Persze inkabb a sikos.hu -ra gondoltam. Lehet hogy ellatogatok majd ide, ha mas nem , legalabb ralatasom lesz a dolgokra.

Mivel, megigertem , igy nem is irok tobbet. :-)

Csao!

blrad Creative Commons License 2000.08.04 0 0 25
Hi hitMan,

Egyelore csak a kapszulakat nyelem, eddig tenyleg nem sok eredmennyel.Ami a hajdusitast illeti, mar en is belegondoltam, hogy ha egyszer sok penzem lesz (?), akkor megjatszom a dolgot. De eddig nem igazan jott ossze ra a lovetta.

"nem baj az ha az ember nem nyugszik bele a sorsaba es valtoztatni akar."

Valahogy en is igy gondolom. Hat igen: valakinek a farka kicsi, a hata gorbe, valakinek az esze keves, nekem eppen a hajam hullik, es ez ellen akarok tenni valamit.

Előzmény: hitMan (24)
hitMan Creative Commons License 2000.08.04 0 0 24
Ugy latom nem sok tapasztalat cserel ezen a forumon gazdat. Lehet, hogy csak mi páran szeretnénk visszaállitani / viszonylag / a samsoni mivoltunkat. Akik hisznek a természetgyógyász halandzsában / tisztelet a kivételnek, mert azert ott is vannak jo dolgok, csak sok a kokler is / azoknak azt hiszem ajánlott a növekvő holdkor történő fazonigazitás. Amennyiben jól emlékszem, a Természetgyógyász, Elixir magazinokban hirdetnek vizsgálatokat amelyekből talán megállapitják a hajhullás okát.
Persze nem hiszem hogy ez ingyen lesz és ezért nem is mászok el Budapestig. Most pedig nézzünk egy kicsit hardcore irányvonalat. MI a vélemény / tapasztalatban már nem is reménykedem / a hajdúsitásról? / hmm, valahogy a mütét szót nincs kedvem alkalmazni. /
2 cim: www.plasztika.com www.sikos.hu A második címen van jópár referencia anyag.
Rendben nem olcsó mulatság , de a szerekkel is lazán el tudod érni ezt a pénzösszeget, vagy túl is szárnyalhatod. A szer ideiglenes, mig a másik végleges megoldás. Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is. ja és blrad te csak a kapszulákat szeded, vagy a pacsmag részét is hasznalod? Amikor olvasok ilyen ,,az orvos valaszol '' rovatokat , azt szeretem bennuk , hogy az a valasz , hogy ezt el kell fogadni, ugyanis senki sem azt nezi, es inkabb a hozzaallast kell megvaltoztatni. Volt olyan aki a farkat talalta tul kicsinek, es segitseget kert hogy van -e egyaltalan valamilyen megoldas. A no persze azt valaszolta biztos meg kicsi vagy, a szerelem fontos meg ilyenek. Attol hogy valaki ilyeneket kerdez meg nem biztos hogy egy kisfiu. Pedig odairhatta volna azt is, hogy igen mutettel ezen is lehet javitani.Nem azt mondom hogy ez a helyes megoldas, de ha valakinek igy lesz meg a lelki bekeje, akkor legalabb tudja , hogy van masik ut is nem csak a beletorodes. Ezek utan a dontes mar csak az erintetten mulik. Ezzel a kiterovel csak azt akartam mondani, hogy szerintem nem baj az ha az ember nem nyugszik bele a sorsaba es valtoztatni akar. Vegsosoron minden errol szol : a testepites, szolarium, hajfestes, stb. Viszont az esztetikai muteteknel el kell gondolkodni , hogy erdemes -e aldozni ra, es itt nem csak az anyagiakra gondolok.
Remelem azert a forum tagok egyszer majd ismet megengednek 1-2 hozzaszolast, es nem feleslegbe koptatom a billentyuzetet.
Igerem , hogy mostantol csak 2-3 sort irok es nem egy teleregenyt. :-)

csao

hitMan Creative Commons License 2000.08.01 0 0 23
Udvozlok mindenkit ezen a kis csaladias forumon!

Altalaban a terminalt szoktam olvasgatni, csak most fedeztem fel ezt a helyet. Sajnos en is hasonlo gondokkal kuzdok , igy megosztom veletek sajat tapasztalataimat. Ha jol emlekszem , minden 3 ferfi kopaszodik ido elott. / Valahol ezt olvastam / Valakit ez zavar, valakit pedig nem.
Szinte vicc, hogy mi mindent meg nem teszunk azert , hogy visszaallitsuk hajunk dicsoseget.
Na jo, ennyi bevezeto utan elkezdem a mondanivalomat. Azert mar elore kijelentem / persze ez csak sajat velemeny / hogy szerintem ezek a pacsmagok ha veletlenul hasznalnanak, akkor se hoznanak dobbenetes valtozast, + draga, + miutan abbahagyod , ugyanugy visszaritkul, hipp hopp eltunik pillanatok alatt a keservesen megszerzett ..csoda''. Legeloszor egy hirdetessel talalkoztam , ahol egy fodrasz foglalkozott egy olasz termekcsaladdal, ami elmeletileg bedusitja a hajad. Egy kezeles 5 rugo , heti 1 alkalom, es egy kura 6 alkalombol all. Plussz megveszed a sampont hogy nagyobb legyen a hatas. Megfordult jopar ember amig en voltam, tehat ebbol is latszik hogy ezt a gyenge pontunkat mennyire ki lehet hasznalni, es nagy penzt lehet leakasztani. Ja, es semmit nem hasznalt es nem csak en voltam egyedul a velemenyemmel. Leszek oly jo es leirom, a termek dobozain Rgold, Rrising , felirat talalhato.
Mit mondhatnek hatalmas remenyeim voltak a szerrel kapcsolatban, es hatalmasat csalodtam.
Egyszer megrendeltem egy flakonnal a Sandra s termekbol is , az sem hasznalt. Aztan kezdtem belenyugodni sorsomba, amikor megjelent a haircode. Na ez volt az elso olyan szer aminek lattam egy kis eredmenyet. Aztan mivel a penzehseg itt is dominal, felemeltek az arat 7000 forintra. Mondanom se kell hogy az erdeklodes alabbhagyott , en se vettem, mert annyira azert nem hasznalt. Ja , es amikor abbahagyod , ugyanugy kihullik es ugyanott vagy mint a rajtnal. / egy kicsit konnyebb penztarcaval / :-(
Ezzel el is erkeztem az utolso hivatalos szerhez. Hairgain. Azt talan vagy 3 -4 honapig hasznaltam, de mivel semmi javulast nem hozott abbahagytam. Az is hozzatartozik az igazsaghoz hogy ezt talan 6- 9 honapig kell szedni ahhoz hogy eredmeny legyen. Mondjuk azt, hogy egy belso hang nekem azt sugta hogy ez nem az en szerem. Remelem blrad, neked bevalik. Az rtl klub fokusz cimu musoraban volt egy foszer aki gyogynovenyekbol hazilag keszitett fozetet, es peldakat mutatott, hogy eleg hatasos. Gondoltam, +1 proba ide vagy oda, kiprobalom. Nekem spec nem jott be , de egy uveg 2000 , annyit meg meger kiprobalni. Egy kedves urge egyebkent , otthon kesziti a fozetet, es mivel csak gyogynovenyekbol all, nem is artalmas. Ha erdekel valakit az, hogy lehet ezt az uriembert elerni, akkor leirom egy kov. alkalommal. / nekem is van meg 2 uveg , de a fene se tudja hogy egy ilyen gyogynovenyes vacak meddig orzi meg a hatasat./ Igy elsore ennyi. Gondolataim meg vannak , de igy is kicsit bolere eresztettem a mondanivalomat. Bocs ha valakit untattam volna.

csao!

ui: Egyebkent a kulonbozo szerek lenyeget Anteris tokeletesen megfogalmazta. Kb tobb mint fel eve nem hasznalok semmit, es szerintem nem is fogok.

blrad Creative Commons License 2000.07.31 0 0 22
Hi LJ,

Most tartok a 2. doboznal a 3-bol. Eredmeny allitolag a 3. utan. Remelem bejon. Ha lesz valami, szolni fogok.

blrad

Előzmény: Little John (21)
Little John Creative Commons License 2000.07.29 0 0 21
Hello blrad!

Sajna en is hasonlo cipoben jarok mint te, bar 3 evvel idosebb vagyok, de azert en is korainak tartom a sorenyem amortizaciojat.

Szoval van mar valami eredmeny? Hasznalod egyaltalan? Ha nem teljesen kidobott penz az a nem is oly kis summa, akkor en is beruhaznek...

Előzmény: blrad (20)
blrad Creative Commons License 2000.07.28 0 0 20
Bocs hogy zargattalak az emilen, csak kivancsi voltam a te korodra is, ha mar nalam elojott a dolog.
Ami a nicket illeti, amikor beirtam a topickba a "hat meg is honnan van?" kerdest, eszembe jutott hogy tenyleg van egy masik topic, ami az ilyenekkel van teli. Me'g akkor megneztem.
Előzmény: potyómotyó (19)
potyómotyó Creative Commons License 2000.07.27 0 0 19
Itt vagyok blrad!
Nem tüntem el, csak akadályoztatva voltam. Az ördögöt meg kell ölni néha egy kis munkával. Jajaj a korom?:-) Adjál hozzá a tiedhez még hatot, de azt is csak októberben fogom betölteni.:-) Na, szívedhez kaptál ilyedtedben?
A nick-et megtudhatod a "Honnan jött a nich neved" c. topicból. (Remélem jól idéztem a topic címet.)
Előzmény: blrad (18)
blrad Creative Commons License 2000.07.19 0 0 18
Potyomotyo

Hogy-hogy "atkozottul fiatal"? En marhara sokallom. Eszrevettuk a haverokkal, hogy regebben elmentunk buliba, mindig csak idosebb csajokat lattunk, most meg? Hozzank kepest csak fiatalabb fruskak szaladgalnak minden fele. Ha nem vagyok indiszkret: te mennyi vagy? Ja es honnan vetted ezt a nicket?

Előzmény: potyómotyó (17)
potyómotyó Creative Commons License 2000.07.17 0 0 17
Bocsika, blrad. Nem akartalak eltemetni, te kis 22 éves. Istenem, te is milyen szemtelenül fiatal vagy!:-)))
Előzmény: blrad (16)
blrad Creative Commons License 2000.07.10 0 0 16
Bocs, hogy csak most valaszolok, most jottem haza a nyaralasbol. Amugy meg kosz, hogy maris eltemettel. Gondolod, hogy 22 evesen mar eljart felettem az ido. Ram mondod ezt egy erotol duzzado, kicsattano formaban levo jokepu fiatalra.
Előzmény: potyómotyó (15)
potyómotyó Creative Commons License 2000.07.04 0 0 15
Ez nem igaz, hogy másnak nincs valami igazán jó ötlete.:-( Árokzsír, tojássampon,... stb.
Belső gyulladás is okozhat hajhullást. Az is lehet, hogy eljárt feletted az idő, blrad.;-)))
potyómotyó Creative Commons License 2000.06.30 0 0 14
Eszembe jutott még két szer. Régen kapható volt a "Bánfy hajszesz" és a Bojtorján sampon. Persze, lehet, hogy a sampont korpásodás ellen kellett használni. Már nem tudom.
D V D Creative Commons License 2000.06.27 0 0 13
Egy van még ami talán tényleg használ.

"Regain",jobb gyógyszertárakbna lehet kapni.

Eredetileg vérnyomás csökkentő szerként indult,belsőleg és akkor derült ki a mellékhatása hogy a kopaszabbaknak elkezdett nőni a haja.

Ez a változat külsőleg használandó.

Előzmény: blrad (-)
blrad Creative Commons License 2000.06.27 0 0 12
Itt vagyok, es fentrol figyellek beneteket. Olvasgattam a hozzaszolasokat, es mivel senkinek semilyen negativ (de pozitiv sem) elmenye nem volt a nevezett dologgal, ezert vettem egyet. Gondoltam sokat nem veszithetek (hacsak nem az arat, ami potom 4500 huf volt). Potyomotyo koszi a tippeket. Ha meg van hozzaszolas, akkor varom.
Előzmény: potyómotyó (11)
potyómotyó Creative Commons License 2000.06.26 0 0 11
Hahó, blrad! Nincs észrevételed hozzászólásainkhoz?:-)
potyómotyó Creative Commons License 2000.06.23 0 0 10
Patkánynak apróra zúzott farkát?! Na, ne! Brrr! Azért legalább a csatornába kéne alászállni, és ezt nem várnám el senkitől.
Előzmény: God Save The Changes (9)
God Save The Changes Creative Commons License 2000.06.23 0 0 9
Ez így nem teljes. Oroszlán-napokon, ez igaz, de csak akkor, ha telihold van és cickafarkfüvet összekeverünk döglött patkány apróra összezúzott farkával és sziámi lúdtojás nedvében etc etc...
Előzmény: potyómotyó (7)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.06.22 0 0 8
Kb. 2-3 évente - amikor már minden birka elfelejtette, hogy egyszer már átlökték a palánkon - feltalálnak valamilyen csodaelíxirt, pedig már megtanulhatnák az emberek, minden szer, amelyet természetes hajhullás ellen kotyvasztanak egy nagy mocskos átverés.
potyómotyó Creative Commons License 2000.06.22 0 0 7
Még nézelődtem egy kicsit. Javasolja, hogy Oroszlán-napokon vágassuk a hajunkat, mert az akkor vágott haj erősödik. Ezt kifejezetten férfiak esetében megszívlelendő tanács.
Oroszlán-napok - ebben az évben - a következők:
Augusztus: 1., 27. és 28.; Szeptember: 24. és 25.; Október: 21. és 22.; November: 17. és 18., December: 15. és 16.
Előzmény: potyómotyó (6)
potyómotyó Creative Commons License 2000.06.22 0 0 6
Szóval, aszongya a könyv, hogy a bojtorjángyökér hatásos szer a hajnövekedés serkentésére. Gyógyszertárban talán kapható, vagy a már előbb említett gyógynévönyes boltokban. A főzetét kell hajmosásra vagy higítva utolsó öblítésként használni.
Hatásos még a csalánlevél illetve annak gyökere, amit vízben vagy alkoholban forralva kell használni. Az alkohol azt hiszem a gigámon hamarabb lecsúszna, minthogy a fejemre kenjem.:-))
Előzmény: potyómotyó (5)
potyómotyó Creative Commons License 2000.06.22 0 0 5
blrad: Oké! Én nem kopaszodom, de mostanában erősebben hullik a hajam a megszokottnál. Ez többnyire a hajmosáskor látványos, de napközben is elhullatok párat.
Javaslom még a Herbáriákat. Ott biztos található jó gyógynövényből készült termék. Utána nézek még Johanna Paungger: Gyógyító Hold c. könyvében, hátha találok a problémádra valamit.
kukaca Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4
Helló
Egy rokonom a nyolcvanas években kapott valahonnan nyugatról egy kapszulás hajregeneráló szert, gyulladásos betegség miatt kezdett csomókban hullani a haja, és helyrejött, megállt a hullás és a haja kezdett, először pelyhesen, majd erősebb szálakban visszanőni.
Most a HairGain kapszulát meglátva úgy rémlett neki, mintha ez a gyógyír lett volna az, természetesen más dobozolásban. Most ismét hullik a haja, vett is belőle kb 4000 Ft az ára, nem tudom pontosan, és egy doboz egy hónapra elég.
Ő mondta, hogy ettől a szertől nem kell csodákat várni, ez nem egy TVteleshop-os cucc, hogy kapja be és rögtön kinő a haja!Idő kell hozzá és kitartó szedés na meg pénztárca.
Sok szerencsét hozzá, érdemes kipróbálni, egy-két hónap után pelyhes hajszálaknak kell megjelennie a fejeden.
Előzmény: blrad (2)
Piskóta Creative Commons License 2000.06.22 0 0 3
Egy-két hónappal ezelőtt olvastam róla valahol. Úgy emlékszem svéd termék, kikísérletezték, hogy ők nem kopaszodnak annyira valamelyik tengeri hal miatt. Állítólag segít (nem az p*náját), de hát nem tudni. Azóta nem hallottam róla, csak most itt.
blrad Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2
Na ne mondjátok, hogy senkinek sem volt még ilyen problémája rajtam kívűl.
potyómotyó Creative Commons License 2000.06.21 0 0 1
blrad, talán ki kéne próbálnod azt a csodaszert. Nem hiszem, hogy leégne a fejedről a haj. Bár, én könnyen beszélek, nekem nincs ilyen problémám.
Előzmény: blrad (-)
cinquecento Creative Commons License 2000.06.21 0 0 0
A nulla is kopasz, mégse bánja...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!