Keresés

Részletes keresés

tekergo93 Creative Commons License 2019.08.12 0 0 12171

Jah és A darabolás tényleg hülyeség. Én is csináltam az elején, de olvastam egy kutatásban közben, hogy 5mg fina majdnem azonosan hat mint az 1mg-os. Alig van különbség. De még a 10mg és 0,5mg között is alig van. Így nincs értelme szeletelni az 5mg-osat, úgy amúgyis kicsit előbb feloldódik mint kéne. Jobb ha egybe van. A 0,5mg-os duta erősebb mint az 5mg-os fina de nem sokkal 10-20% a különbség a dht csökkenésben. Ja és szerintem még szedd legalább 3-4 hónapig mielőtt belevágnál másba. Általában 1 év mire kifejti a hatását - ritka, hogy előbb. Ha majd 1 év után se hat, utána kezdj csak bele másba (a hormonos kúrára vonatkozóan).

Előzmény: BBosss (12169)
tekergo93 Creative Commons License 2019.08.11 0 0 12170

Szerintem ne keverd a kettőt. Se a finától, se a dutától nem lesz több hajad, maximum akkor ha az aromatáz enzimed úgy gondolja, hogy a szabad tesztoszteronokat ösztrogénné alakítja. Tehát ezek csak a hajhullásra jók, növesztésre nem. Döntsd el melyiket szeded. A fina biztonságosabb. Ha abbahagyod hamarabb kiürül a szervezetből és így hamarabb is szünnek meg az esetleg mellékhatások mint duta esetében pont a felezési idő miatt és minél tovább szeded annál tovább tartanak majd a mellékhatások. Van akinél 1 év volt mire helyrejött duta után. A finánál ez gyorsabb. Plusz mivel olyan  10-20%-kal jobban gátolja a DHT-t a duta így ennyivel nagyobb a kockázata a mellékhatásoknak különösen a szeuxális mellékhatásokank, mint az erekciózavar. Ez a 10-20% különbség pedig sokat amúgysem tesz.
2 lehetőséged van ha norwood 5/6-os leszel.
1. Folytatod finával vagy dutátval amíg jobban ki nem hullik a hajad, majd csináltathatsz egy hajbeültetést miután abbahagytad a finát/dutát - esetleg ezek mellett használhatsz valamilyen növekedés segítőt pl.: bima, ceti, seti, minox, dermaroller, liCL, stemox, peg2 stb. ezekről már írtam korábban itt - nagyjából 1 éve - keresd vissza. Ezekből talán a bima a legjobb. Biztosan segítenek, de nagy eredményeket ne várj.
2. Szedhetsz hormonokat, és igazából ettől lehet csak drasztikus eredményeket kapni de megvan a maguk kockázata, erről szintén írtam már itt 12164-nél. Hosszútávon nem javaslom mert minél hosszabb távon használja az ember annál károsabb és kockázatosabb. Kitolhatsz vele 10-20 évet de egész életre nem ajánlott főleg idősebb korban mert ott már jóval magasabb a kockázata. Ha pedig egyszer úgy döntesz hajbeültetést csinálnál mert abba kell hagyd a kezelést, vagy simán abba akarod hagyni a növekvő kockázat miatt, akkor utána még akár évekig eltarthat mire kihullik a hajad úgy, hogy hajbeültetést lehessen csinálni.

Előzmény: BBosss (12169)
BBosss Creative Commons License 2019.08.11 0 0 12169

Sziasztok!

 

Az ajánlásotokra, és itt kapott infok alapján 2018 novemberében kezdtem el szedni Fina-t. Azaz már egy jó 9 hónapja használom. Napi 5 mg-ot szedek (ez a standard tabletta adagja). Elején még szeleteltem, de mostanra már nem, mert azt írja nem szabad darabolni, gondoltam esetleg ha felszeletelem akkor veszít a hatékonyságából.

 

Szerencsére semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, a szoros értelmében, ami nagyon jó. :)

 

Viszont most azért írok, mert túl sok pozitiv hatása se jött elő: a hajam ugyan látszólag nem lett kevesebb, de több se igazán. Gondolkodom, hogy esetleg Dutasteridre kéne váltani, mert az elvileg hatékonyabb.

Ti mit gondoltok erről? 

 

Másik probléma, hogy duta-ból csak 0,5mg-os van, ez nem tudom elég e hajritkulásra, nem gyengébb, mint a most szedett 5mg-os Fina? 

Olyat is olvastam, hogy annak 5 hét a felezési ideje, tehát akkor lehetne esetleg úgy, hogy marad a napi 5mg Fina és mellé mondjuk heti 1 Duta? 

 

Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok ? 

 

Kösz a segítséget.

tekergo93 Creative Commons License 2019.08.11 0 0 12168

Szerintem később se képes elfogadni mindenki, ahogy te se, különben nem lennél itt. Ill. nem lenne olyan nagy forgalma a hajbeültetéssel foglalkozó klinikáknak ha olyan sokan képesek elfogadni.
A bökkenő csak ott van, hogy hajbeültetés igen drága dolog, főleg ha egy normálisan helyen csináltatja az ember. De a kezelés is drága, és hosszútávon nézve (lévén, hogy a kezelés egész élete végéig tart) nyílván a hajbeültetés éri meg jobban.
De egy fiatalabbnak aki még messze áll a teljes kopaszságtól és akár 10 évbe is beletelik mire norwood 5-ös lesz - nekik addig a kezelés a jobb megoldás. Hiszen ha túl korán kezd hajbeültetést pl. nw2-nw3 nál az nem lesz jó mert kissebb területre sűrűbben lesz elosztva a haj, és 2 max. 3 beültetés után a donor terület kiürül ez pedig a későbbi beültetések rovására megy - vagyis nem lesz elegendő a donor területen későbbi beültetésekhez, vagy már nem lesz annyi, hogy jól meg lehesssen csinálni nw5-nw6-nál - egyenlőtlen lesz az elosztás - nem beszélve arról, hogy 2-3 beültetés drágább mint 1 nagy. 
Egy jól sikerült beültetés végeredménye (nw5-nw6 esetében) a legtöbb esetben engem amúgyse nyűgöz le. Lévén egy normális közép-európai barnahajú embernek átlagosan 100.000 hajszála van. Egy nw5-nw6-nál meg maximum 5000-6000 hajszálat tudnak beültetni a kopasz területre a donorrol, ez pedig egészségtelennek tűnik, és annyira ritka,hogy már-már jobban nézne ki kopaszra borotválva. Szóval muszáj lesz hajbeültetés után is patentra beállítani a hajat, hajdúsítót használni, meg egyéb praktikákat használni ahhoz, hogy az sűrűbbnek és egészségesebbnek tűnjön.
Tehát nyílván akik csak nw3-nw4-ig kopaszodnak nekik a sima hajbeültetés a legjobb megoldás, de nw5-nw6-ig kopaszodóknál a korán elkezdett hormonos kúra későbbi hajbeültetéssel párosítva a legjobb. Kockázatot pedig mindenki magában tudja szerintem mérlegelni. A rák kialukálásnak kockázata nyílván magasabb lesz, de igazából mi az ami nem növeli? Az üdítők, a dohányzás, a szmog, a növényvédőszerek, rovarirtó szerek más anyagok a levegőben, a Nap sugárzás, röntgen, stb stb. ugyanúgy megnövelik a rák kialakulásának kockázatát. Az alkohol meg májkárosító vérnyomásnövelő, stb stb. Mindennek megvan a kockázata, az egész élet kockázatos, de aki azt képzeli egyből rákos lesz mert ösztrogént vagy finát szed az ne is kezdjen bele mert a végén tényleg az lesz a placebó hatás miatt. A rák ellen pedig ott a CBD olaj mint megelőző kúra - bár jó drága ha azt nézzük, hogy napi 2x 0,25ml kell egy 500mg/10ml-es pakkból megelőzéshez. 

Előzmény: Doctor Morreau (12167)
Doctor Morreau Creative Commons License 2019.08.06 0 1 12167

Ha 93-as születésű vagy, nem túl sok kockázat ez így számodra? előtted az élet.. Később az embert már nem érdekli, hogy kopasz, el tudja fogadni.. Viszont az, hogy beteg, azt nem igazán..

Előzmény: tekergo93 (12163)
Sarabia30 Creative Commons License 2019.08.04 0 0 12166

Tudnátok segíteni, hogy honnan érdemes rendelni rogaine habot? Köszönöm a segítséget.

tekergo93 Creative Commons License 2019.08.04 0 0 12165

Azt kizártnak tartom. Én is használtam a cetricizine-t közel 5 hónapon keresztül. Finát 1 éve. Nem nőtt ki a hajam ettől, ahogy senkinek se. A fina + duta hatására ha több ösztrogén alakult a szervezetében akkor nőhetett vissza a kihullott haja.
Ösztrogén nélkül nem valószínű, hogy drasztikus eredményt láthatnánk. Olyanok vannak, hogy minox-al vagy bimatoprostal, vagy más erősebb pge2 -re ható vegyülettel  + pgd2 gátlással (ami ugyan a ceti is, csak ez túl gyenge hozzá)  + dermarollerel kinő 1 év után néhány babahajszál és sűrűbbnek tűnik - de az a baj hogy soha nem nő tovább a babahajszálnál - nem tud megerősődni. Meg mivel nagyon sokan dermarollereznek az simán annak az eredménye is lehet ami mellesleg kicsit sem drasztikus eredmény ha 1 év alatt kinő 200 hajszála az 15000-ből amit elvesztett.

Előzmény: Doctor Morreau (12154)
tekergo93 Creative Commons License 2019.08.03 0 0 12164

Amúgy szedtem bimát meg ösztrogélt is hónapokig mellette meg dermarollereztem aztán a fina kezdés után 6 hónappal teljesen megállt a hajhullásom úgyhogy minden mást abbahagytam - csak finát szedtem utána mert kapásból arra gondotlam ez segített. 2-3 hónapig minden okés volt - évekkel ezelőtt nem tapasztaltam ilyet, hogy ennyire nem hullik - tök egészségesnek tűnt a hajam.. majd 2-3 hónap után ismét elkezdett hullani és egyre intenzívebben azóta se állt meg, talán valamelyeset mérséklődött de nem sokkal. Itt tartok most. Ebből most vagy azt vonhatom le, hogy a fina önmagában szart se ér, vagy azt, hogy alapból szart se ér.

A bimát nagyon erős hajnövesztőnek tartom mert egy igen erős faktorra a pgf2a-ra hat, de sajnos ezt már nem tudom beszerezni. Helyette most belekezdtem Ceti-be ami jóval gyengébb mert csak pge2-re hat ami egy gyengébb növekedés serkentő faktor de hat a pgd2-re is ami hullásban segít valamelyeset (nem eleget) - korábban már használtam és valamit használt de önmagában ezzel sem lehet drasztikus eredményeket elérni. Régebben a tablettás változatból csináltam oldatot csak olyan volt tőle a hajam mintha 1 tonna lakkot fújtak volna rá, de kipróbáltam most a csepp-es változatot ez elég jó - ettől nem lesz beton keménységű a haj. Mivel filléres tétel, érdemes használni mert bár csodát nem tesz, de a semminél több. Amire peidg 100%-ban jó, hogy a hajhullással járó viszketést (aki tapasztalja) képes 1-2 hét alatt teljesen megszüntetni.

Aki tényleges megoldást keres, az kénytelen a kemény hormonos utat választani, de ez elég magas kockázatokkal jár. A dht gátlás és mellette a magas ösztrogénbevitel, vagy dht és tesztoszteron gátlás mellette ösztrogén bevitel biztosan segít.
Dht gáltás és mellette ösztrogén bevitel esetében gynecomastia alakulhat ki 50-50%, megnövelheti a mellrák, szívinfraktus, trombózis, esélyét. Topikális ösztrogén eseteében ezekkel járó kockázat alacsonyabb. De ezt amúgy totál egyénre kéne szabni mert van akinél már a fina vagy duta miatt a DHT gátlás hatására a megnövekedett szabad tesztoszteronokat a testben lévő aromatáz enzim ösztrogénné alakítja - akinél ez történik már alapból nincs is szüksége annyi ösztrogénre, és már lehet hogy önmagában a fina elég.
De sokaknál, ahogy nálam is, a finától/dutától csak magasabb lett a szabad tesztoszteron szintem, a szakállam is dúsabb lett - az ösztrogénem meg még alacsonyabb lett, vagyis ez nem segít, inkább csak ront a hajon azoknál akik kopaszodásra hajlamosak - ezért nem válik be mindenkinél a fina - mert attól függ, hogy reagál az aromatáz enzim. Ebben az esetben vagy az aromatáz enzimre kell hatni tesztoszteron gátlással pl. cyproacetát vagy ha sokáig akarsz élni akkor bicalutamide. Vagy a másik lehetőség, hogy ösztrogénbevitellel lehet kiegyensúlyozni a megnövekedett szabad tesztoszteronokat.
Ami viszont hülyeség, hogy csak ösztrogént szed valakit mert azzal nem fog hatni a hajhullást okozó DHT-re, ahogy a fina önmagában pedig nem mindenkinél válik be attól függően miként alakítja az egyén aromatáz enzimje a hormonarányokat. Az ösztrogén alapvetőn jó hatással van a hajra, növekedést serkenti pl vegf faktorra hat, míg a tesztoszteron ezt gátolja. A DHT pedig csak a hullást okozza.

Amúgy tesztoszteron gátlásnál 5-ből 4-nek tuti kémiai kasztrálás lesz a vége. Ezen kívül megnöveli a májkárosodást és 1000-ből 5 ember hal bele a cypro-ba - bár a bica elvileg biztonságosabb de még új de a kasztrálás ott is 90% garantált.
Tehát DHT + bica/cypro + ösztorgén biztos siker a dús hajhoz, de ez nem sok embernek éri meg az biztos, de ígyis van egy pár tucat idióta hairlosstalkon akik ilyeneket nyomnak.. 

Ami nekem a plafon az a fina + topikális ösztrogén .. Itt alacsonyabb a kockázat, persze van akinek már a finától vagy dutától is impotencia alakul ki, de ez is egyénfüggő.
Ha valaki mégis bele akar vágni egy ilyen hormonos útba, az mindenképp szedjen előtte 1 évig finát vagy dutát és ha az nem válik be, akkor vágjon csak ebbe bele és hairlosstalkon meg tud tájékozódni erről a témáról bővebben - több 100 oldalnyi hozzászólás van csak erről.

Előzmény: tekergo93 (12163)
tekergo93 Creative Commons License 2019.08.03 0 0 12163

Én 1 éve szedek 5mg-os finát és pár hónapja rendszeresen vérzik a fogínyem fogmosás során - de sokszor csak úgy magától napközben is, vagy akár alvás közben arra ébredek, hogy vért nyelek ami a fogínyemből jön. Kezdetben nem volt olyan vészes de egyre intenzívebb lett - aztán most 1 hónapja napjából ugyanolyan. Persze a fina mellékhatásai között nincs fogínyvérzés, úgyhogy kapásból kizártam, de nem rég találtam egy tanulmányt ami viszont ezt alátámasztja:
https://scholar.valpo.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1039&context=jmms

Nyílván a DHT gátlás utáni testben lezajló hormonális változás okozza ami mindenkinél más, és ez egy rendekívül ritka eset is. A kísérletben mindőssze 2 embernek volt fogínyvérzése akik ez miatt abbahagyták a kezelést (kérdés hogy mért). Én egyenlőre nem hagyom abba, nem tudom, hogy rosszabb követkemzénye lehet-e ha folytatom. Talán nem.

Előzmény: kísérleti patkány (12162)
kísérleti patkány Creative Commons License 2019.08.03 0 0 12162

Köszönöm, hogy megosztottad a rossz tapasztalataidat!

Tudom, hogy el tud keseredni az ember a hajveszteség miatt de a hormon gyógyszerek szedését én is túlzónak találom. 

Előzmény: Jersey77 (12161)
Jersey77 Creative Commons License 2019.07.24 0 0 12161

sziasztok

 

csak tajékoztatni akartam mindenkit, hogy sikerült belekerülnöm a posztfinaszterid-szindromasok közé És mindenkit ova intek Ettöl a szertöl (finaszterid)

 

Biztos, hogy sokan Vannak, akiknek semmilyen mellékhatast nem okozott, sajnos nekem igen

 

Alig két v harom honappal a szer hasznalhatna utan pigmentfoltok jelentek még az arcomon, melazmas lettem (hyperpigmentacio) 

 

Ez azt jelenti, hogy amint napfény éri az arcomat, elkezdenek terjedni És erösödni ezek a barna pigmentfoltok az arcomon

És egy idö utan NEM MULNAK EL

 

A jelenlegi helyzet az tehat, hogyha csoda nem történik, kerülnöm Kell a napfényt - nincs napozas, foci, piknik, séta, Strand..

 

Kérdésem hozzatok, hogy megéri??

 

Sokat olvastam a témaban, s sajnos masok is szamoltak be hasonlo tünetekröl, elég beirni a keresöbe, hogy finaszterid És hyperpigmentacio vagy melasma

 

Nagyon szomoru vagyok És én mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy SEMMILYEN orvosi kezelést ne vegyen igénybe, amig nem talalnak egy biztos megoldast erre a problémara

 

Lehet, hogy a többségnek nem lesz Baja a szertöl, de vam egy kisebbség, akiknek még tönkrecseszi az életét

Föleg 20on,30on éves fiataloK vigyazzanak

 

Ezek az öszinte gondolataim És véleményem

Fomate Creative Commons License 2019.06.29 0 0 12160
Bocs, h egy kommentre valo valaszkent irtam, de csak igy fogadta el a forum az uzenetet, szval barkinek van elado avodartja?
Előzmény: Fomate (12159)
Fomate Creative Commons License 2019.06.29 0 0 12159
Valakinek van elado Avodart-ja? Akar gyogyszer, akar recept, nagyon surgos lenne
Előzmény: DaNiel888 (12136)
tortabevono Creative Commons License 2019.06.29 0 0 12158

Erről tud valaki valamit?

https://index.hu/techtud/2019/06/28/kopaszodas_gyogyszer_ellenszer_haj/

 

Vagy csak a szokásos, félévente megjeleneő "meg van a kopaszodás ellenszere" hangulatkeltős cikk. 

 

prime1977 Creative Commons License 2019.06.08 0 0 12157

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!

Valaha én olvastam egyébként arról is, hogy a hajhagymákat akarják rávenni arra, hogy ismét hajat termeljenek.

Ergo akkor beültetni sem kellene.

Egy szignált kellene adni a hajhagymáknak, amitől azok ismét beindulnak.

Már nem tudom hol találkoztam ezzel az elképzeléssel - régen olvastam.

Ez lenne az igazi, akkor visszanőne a hajad amilyen volt eredetileg.

 

Te erről tudsz valamit?

Előzmény: deniro2 (12156)
deniro2 Creative Commons License 2019.06.06 0 0 12156

Őssejtekkel klónozzák a páciens hajhagymáit és beültetik őket a fejbőrbe. A cikk szerint az eljárás előreláthatólag akár éveket is igénybe vehet, szóval nem lesz éppen rapid megoldás. Azoknak jöhet majd jól, akik jelentős anyagi forrásokkal, ám csekély donor területtel rendelkeznek...:)

Előzmény: prime1977 (12155)
prime1977 Creative Commons License 2019.05.30 0 0 12155

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat Doctor!

Még egy valamit felvetnék, aztán nem kérdezek egy ideig!

Pár napja olvastam ezt a "Stem Cell"-t.

https://drserkanaygin.com/hair-transplantation-with-stem-cells-hair-cloning/

 

Mi ez valójában, és mikorra lesz elérhető?

Én úgy gondolom, hogy ez a hajklónozást jelenti, tehát nem azt, hogy a hajhagymákat ráveszik arra, hogy újra termeljenek hajat.

Mert az lenne az igazi, ha nem kellene beültetni hajat, hanem rátudnák venni a hajhagymákat, hogy újra elkezdjenek hajat termelni.

Mondjuk ez már tényleg nagyon a sci-fi kategória lenne.

Mondjuk szerintem a hajklónozás is az.

Elnézést a túl sok kérdés miatt!

 

Előzmény: Doctor Morreau (12154)
Doctor Morreau Creative Commons License 2019.05.30 0 1 12154

hát ez több mint bizonytalan..

 

a srác bevett egy rakás szert a finától a dutáig és pluszban még használta ezt a cetevalamit, aztán elvileg hirtelen visszanőtt a haja.. De honnan is tudjuk, hogy tényleg a ceterizintől és nem mondjuk a dutától?

 

ahogy olvasom, ez már egy évek óta alkalmazott szer más problémákra, meglepődnék, biztos, hogy jóval több visszajelzést lehetne róla olvasni, ha ilyen eredményeket produkál

Előzmény: prime1977 (12153)
prime1977 Creative Commons License 2019.05.25 -1 0 12153

Szervusztok!

 

Hallottatok már erről a Cetirizinről?

Ez eszméletlen amit a srác elért a cetirizine használatával.

Nekem az angolom nem annyira jó, hogy tökéletesen értsem mit ír, de ahogy értelmeztem ez olyan mint egy csodaszer!

A srác leírja a történetét és hónapról hónapra dokumentálta a hajhullását.

Szóval ez igéretes dolognak tűnik de nagyon!

Itt a fórum topik!

Valakinek van erről a szerről tudomása?

 

https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/loss-and-regrowth-progress-pictures-treatment-timeline-and-details-shedding-health-effects.110986/

 

Egyébként erről a szerről lenne szó?

 

http://www.aranyhajo-patika.hu/cv5036-cetirizin-hexal-10-mg-ml-csepp

 

Köszönöm előre is a válaszokat!

deniro2 Creative Commons License 2019.05.15 0 0 12152

Sziasztok!

 

Próbáltam visszaolvasni a topikot magyarországi finasteride forrásokkal kapcsolatban, de nem teljesen világos a kép sajnos. Írtátok a haj-doktor.hu-t, ahol az orvos elvileg ír receptet, viszont én azt szűrtem le a hozzászólásokból, hogy cserébe lehúz 30 ezer forinttal egy olyan vizsgálatért, amire semmi szükségem nincs (20 év alatt már kiderült minden a kopaszodásomról). Nyilván ingyen senki nem ír fel semmit, de ez az árszabás szerintem nonszensz. Elvileg Sikosnál is van ilyen lehetőség, csak nem igazán tudom, hogy mi a menete és mennyibe kerül... Szóval, aki itthon szerzi be a finát, légyszi írjon valami konkrét és észszerű megoldást! Köszönöm!

prime1977 Creative Commons License 2019.05.12 0 0 12151

Értelek.

Nagyon szépen köszönöm az infót!

Előzmény: Bursaspor (12150)
Bursaspor Creative Commons License 2019.05.11 0 0 12150

van minoxidil tabletta formában, sőt tabletta formában volt először, mint vérnyomás csökkentő, de nem ajánlatos így szedni, egyrészt szét cseszi a szíved, másrészt mindenhol nőni fog a szőr. Amúgy annyira nem para napi 1x bekenni a fejed

prime1977 Creative Commons License 2019.05.10 0 0 12149

Én azt úgy tudom, hogy baromira macerás állandóan kenegetni a fejet vele.

Meg van akinél van ez a "shedding" vagy mi.

Sőt, ahogyan írtad, nem mindenkinél működik.

Mondjuk ha tabletta formában lenne az jó lenne. :)

Előzmény: kísérleti patkány (12148)
kísérleti patkány Creative Commons License 2019.05.09 0 0 12148

Erre van a minoxidil, amivel semmi ujat nem mondtam. 

Mar akinél mukodik...

Előzmény: prime1977 (12147)
prime1977 Creative Commons License 2019.05.09 0 0 12147

Szia!

 

Értelek.

Én is érdekesnek tartom a videókat!

Én szerintem ilyen, hogy hajklónozás nem lesz.

Illetve nagyon sokára, mármint olyan eljárás ami tényleg életképes hajakat eredményez, és semmi kárt nem okoz később.

Talán 30-50 év.

Azt mi már nem érjük meg.

Olyanról nem lehet tudni, mármint olyan irányú megoldásokról, amivel meg lehet állítani a kopaszodást?

Tehát itt gondolok olyanra, hogy ha valaki elkezd kopaszodni, ergo még csak kezdődő NW2, és már akkor közbe lehetne avatkozni, hogy állj, ne tovább.

Gondolok itt génmanipulációra, vagy a hajhagymákat valahogy rábírni, hogy újra hajat növesszenek.

Egyébként még lenne egy kérdésem.

Ha mondjuk kiment valahol a hajad, mondjuk 10 évvel ezelőtt, akkor ott meghalnak a hajhagymák is örökre?

Vagy azok megmaradnak, csak nem képesek hajat növeszteni?

Ez hogy van?

Szóval szerintem inkább a prevenció lenne jobb megoldás mint a hajklónozás.

Persze aki már megkopaszodott annak ez semmi vígaszt nem jelentene.

Olyan módszer lenne jó ami visszanöveszti a hajadat amilyen volt, ergo rábírni a hajhagymákat, hogy újra hajat termeljenek, ergo feléleszteni őket.

De ha mondjuk ezek a hajhagymák meghalnak akkor ilyen sincsen sajnos.

De mondom, nem értek ehhez, hogy a hajhagymák megmaradnak-e miután kihullott a haj?

 

 

Előzmény: Doctor Morreau (12146)
Doctor Morreau Creative Commons License 2019.05.07 0 1 12146

Már megint egy olyan videó, ahol vastag sötét színű hajjal rendelkezik a páciens és a valódi hajsűrűséget nem lehet látni, mert előlről visszafésüli a srác a haját...

Ezekhez hasonlókat lehet látni itthon is, szerencsésebbeknél. 

 

 

Én egyébként mindenkinek azt ajánlom (főleg már 40 év felett) NRW 4-5-től felfele, romló hajállománnyal, hogy felejtse el a hajbeültetést....

 

 

(legalábbis addig, amíg lesz elérhető a hajklónozás, vagy ilyesmi)

 

 

 

 

Előzmény: prime1977 (12145)
prime1977 Creative Commons License 2019.05.06 -1 0 12145

Köszönöm a válaszodat!

Hát..........

Én is furcsálltam ezeket a videókat.

Szóval azt mondod itthon is csinálnak ilyet?

Nekem inkább a természetes hajvonal ami tetszik nagyon, és az, hogy semmi vörös folt, fekete pötty - vagy ilyen "mászkos" valami nincsen a fejbőrön, ahol beültették a hajat.

 

Egyébként ahol már én is szkeptikus vagyok és nehezen hiszek el, az a Dr.Diep munkái!

Te ezt elhiszed?

Ezt érdemes megnézni mindenkinek!

 

NW5-6-ból NW1. :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=nTC03RZcsbw&feature=youtu.be&t=24

 

 

Előzmény: Doctor Morreau (12143)
prime1977 Creative Commons License 2019.05.06 0 0 12144

Köszönöm a válaszodat!

Egyébként én sem láttam még ilyen munkákat itthon.

Minoxidil..........

Finát nem használsz? - állítólag az is sokat segít a dolgon.

A videóban is benne van, hogy a procedúra előtt 3 évig propecia kezelésben részesült a páciens.

Mindenesetre én ilyeneket még nem használok.

Megkérdezhetem neked milyen mértékű a kopaszodásod és, hogy hány éves vagy?

És voltál már hajbeültetésen valahol?

 

 

Előzmény: DaNiel888 (12142)
Doctor Morreau Creative Commons License 2019.05.05 0 1 12143

Ezek nem korrekt videók...

 

az alanyok kizárólag olyanok, akiknek gyenge, illetőleg korlátozott mértékű a kopaszodásuk elől, ráadásul a hajtípusúk is ideális a beültetésre. (sötét, vastagabb hajszálú egyének)

 

Ha valakinek - még - csak elől kell pótolni, a beültetést követően látványossá válik az eredmény. A kérdés - főleg fiatalabbaknál (20-as, 30-as éveikben járóknál) - hogy mi lesz évek múlva, ha a hajvesztés továbbhalad és elől viszont a beültetett haj megmarad..

 

Szóval ezek nem arányosan kiválasztott videók, ilyenekhez hasonlót amúgy itthon is csinálnak. 

Előzmény: prime1977 (12141)
DaNiel888 Creative Commons License 2019.05.05 0 0 12142

Szerintem a hazaiak fasorban sincsenek, v. kevésbé eredményesek diplomatikusan szólva! Kicsit emelted a tétet, ha már ennyi pénzt fordítok a hajbeültésre akkor csináljak profik. Hozzáteszem a videón szereplők hajállomnya annyira nem gyatra! A fue technikát lassan a csúcsra járatják. Kíváncsi vagyok mikor rukkolnak elő vmi. újjal! Bár az orvostudomány tuti elvegetál még ezzel 20 évet. 😆 

 

Más: nekem a Foligan (minox) 5 hónapnyi kezelés után nem hozta a várt eredményt! Bár a 4. hónap folyamán kezdett bíztató lenni. Megvárom vele a fel évet !

 

 

 

 

Előzmény: prime1977 (12141)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!