Keresés

Részletes keresés

Fulika Creative Commons License 2000.06.29 0 0 7
Sziasztok!

Én is tudok szólni a témához. Én 4 ilyen progit próbáltam: Carbon Copy, VNC, PC anywhere, Remote Desktop.
szerintem modemen az utolsó kettőt el lehet felejteni. (bár a remote desktopnak megvan az az előnye, hogy w9x alatt is tudja kezelni a lanmanageres usereket, tehát bármilyen usernévvel betudsz lépni a másik gépre (pl egy NT-re administratorként) w9x-ből anélkül, hogy ki és bejelentkeznél a másik néven, valamint NT-ről távolról is telepíthető a másik gépre, ha van ott jogosultságod)A nagyobb baj, hogy istentelenül lassúak. Nekem a VNC sem tetszett (lassan tölti le a kezdő képernyőt, még akkoris, ha belépés előtt mindenféle gyorsítási lehetőséget kipipálsz, valamint ekkor nem lesz jó a képernyő frissítése)
A Carbon Copy viszont szerintem szuper. Nagyságrendekkel gyorsabb bármelyiknél. Egy kis hibája van: a szerver része nem fut w2k alatt, de a kérdés nem is erre vonatkozott. Szóval az én szavazatom: Modemen mindenképpen Carbon Copy 32!!!

xmiklosx Creative Commons License 2000.06.29 0 0 6
Szia PomBeer!

Igy mar mindjart mas :))
Szerintem a PAW (maradjunk ennel az elnevezesnel) nem tud annyival tobbe, mint a VNC - tehat nem eri meg az arat....

Gyakorlatilag a VNC az en ajalatom.

Udv: Miklos

Előzmény: PomBeer (5)
PomBeer Creative Commons License 2000.06.28 0 0 5
Hali xmiklosx !

Na akkor majd megprobalom igy is.

Bocs a PAW nalam PC anywere, en ilyen neven kaptam, de nem vagyok szisztemaitikus.

Na szal: Mi a velemenyed a PC any-rol ?
Megeri kifizetni erte a 30-40 rugot ?
Jobb ennyivel a VNC-nel (mivel az ingye' van) ?

PomBeer

Előzmény: xmiklosx (4)
xmiklosx Creative Commons License 2000.06.28 0 0 4
Hali PomBeer!

Termeszetesen megadhatsz a VNC-ben hostnevet is, igy is meg fogja talalni a masik gepet.

Tudtommal benne van PLUS-ban a dialup server.
A PAW-ot nem ismerem, nem tudok velemenyt mondani rola; de szivesen kiprobalnam.

Előzmény: PomBeer (3)
PomBeer Creative Commons License 2000.06.28 0 0 3
Hi All !

Kozben felraktam a VNC-t es eloszor LAN-on keresztul nekem is osszejott a dolog, de mindenkeppen modemes kapcsolat kell(ett) nekem. Adva van egy masik telephely, ahol van egy gep amit menedzselni kellene, de nem akarok minden sz@rer kocsival utazgatni xx kilometert. Na most ott tartok, hogy ez is osszejott a WIN98-ban alapban benne van a dialup server, csak olyan kicsi volt az ablakmeretem, hogy nem latszott az a menupont ahol engedelyezni lehet. Na most mar ossze is akasztottam a VNC-vel es minden kafan muxik.

Na akkor ujjonnan felmerult kerdesek.

A WIN95-hoz a PLUS-ban tenyleg benne van a dialup server ?

Egyik haver azt mondta, hogy a PAW sokkal gyorsabb modemes kapcsolatnal, mint a VNC. Igaz ez ?

A VNC-t csak IP cim megadassal hasznaltam. Meg lehet adni hostnevet (DNS-t hasznalva) is ?

A PAW mennyivel masabb, jobb-e ?

PomBeer

xmiklosx Creative Commons License 2000.06.27 0 0 2
Hali!

A PC Any-t 4-5 evvel ezelott hasznaltam, a VNC-t most is. Nagyon jo kis termek.
Barmelyik gepet tudom a lokalis halozaton belul menedzselni.
Mit szeretnel rola tudni?

Előzmény: PomBeer (1)
PomBeer Creative Commons License 2000.06.21 0 0 1
Kosz Cybercat, majd megprobalom.

Hasznalta mar valaki a PC anywert, vagy a VNC-t (AT&T free termek) ?

PomBeer

Cybercat Creative Commons License 2000.06.20 0 0 0
alitolag.... A microsoft plus resze....
Előzmény: PomBeer (-)
PomBeer Creative Commons License 2000.06.19 0 0 topiknyitó
Az lenne a kerdesem, csinalt-e mar valaki modemes osszekottetest ket olyan gep kozott amit macrofos win9x oprenccer futott ?
Tehat letezik e dialup (ppp) server win9x-hez ?

PomBeer

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!