Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2000.07.06 0 0 70
A gázt /húú de gáz/ bevezették szinte mindenhova, nem lehet engedni, hogy az ár emelkedjék.
És a víz, csatorna díj, a szemétről már ne is ....???
Ez több.
WG.
wizes Creative Commons License 2000.07.06 0 0 68
DE!!
WG.
hackz Creative Commons License 2000.07.04 0 0 66
Kedves Almaital!

Eddig egész jól követtem a vitát, de ezt a kettős mérce dolgot nem igazán értem.

Megnéztem a másik topicot is és még mindig nem értem miért lenne ez kettős mérce.

......Nem is tudom, hogy a KFKI hogy a francban alkalmazhat egy ilyen gyűlölettel teli embert....

A KFKI-ban egyelőre - legalábbis elvben - a szakmai alkalmasság az alkalmazás feltétele. Ezek az elvetemült személyzetisek még csak meg sem nézik, hogy a páciens az Index-ben hogy viszonyul a kormányhoz. Szerintem fel kellene hívni erre a tűrhetetlen anomáliára az illetékesek figyelmét.
A dolog mögött az lehet, hogy a komejnisták földalatti balliberálisbolsevik sejtet akarnak létrehozni a neves kutatóintézetben, hogy így befolyásolják kormányellenes irányba az antineutrinók viselkedését.:-))

Előzmény: Almaital Returns (60)
CsabA Creative Commons License 2000.07.03 0 0 65
Hol mondtam én, hogy szóljon bele OVi a benzinárba? Én mindössze azt mondtam, hogy az hasugság, miszerint OVi-nak nincs beleszólása a benzin árába, és azt, hogy micsoda diktátorik módszereket követ ezzel szemben a gyógyszerek és a gázár kapcsán.

Másrészt én még tudok számolni. Az igaz, hogy a direkt adó a benzin árában alig több mint 60%, de például a MOL-nak van nyeresége, azután fizet nyereségadót. Ezt miből fizeti? Természetesen az eladott benzinből befolyt pénzből. Aztán az alkalmazottak a bérük után fizetnek SZJA-t, amit ugyancsak a kormány szed be és az is benne van a benzin árában, aztán ott társadalombiztosítási járulék, ezt miből fizeti a MOL a dolgozói után, természetesen a benzin árából, stb. Azt hiszem a 75%-kal még alá is becsültem a benzin tényleges adótartalmát.

Előzmény: Willie (64)
Willie Creative Commons License 2000.06.30 0 0 64
A koros hazudozashoz csak annyit, hogy a benzin araban az ado 60%. Te 75%-ot irtal. Egyebkent, amit irtal az tipikus esete a van rajta sapka nincs rajta sapka peldamesenek. Ha beleszol azert hulye, ha nem szol bele akkor azert.
Willie
Előzmény: CsabA (62)
kwinto Creative Commons License 2000.06.30 0 0 63
Kedves Békebal2oo2 !

Ugy látszik, az erény szónak számomra ismeretlen értelme is van.
Ha megvilágitanád ezt a másikat, megköszönném.
A kommunizmus milyen szempontból követhető ?
Logikailag ?
A szép eszmerendszerről nekem az jut az eszembe, hogy a szorgalmas,
oktostól elvesz és odaadja a buta lustának, aki azt elherdálja.
A fasizmus és a kommunizmus sajátos összevetésében lehet, hogy
igazad van, valóban nagy különbség, hogy a fasizmus fajok szerint
csoportositja az áldozatait, a kommunizmus társadalmi osztályok
szerint. Tényleg minőségi különbség.
Az is igaz, hogy a kommunizmus az áldozatok számában is messze
felülmulja a fasizmust.
Mindemellett megjegyzem, hogy semmiféle vonzódásom és semmi
közöm nincs a fasizmushoz, ezt az egész összehasonlitást Te
hoztad elő, én csak erre válaszoltam.
Ezt csak ugy megjegyzem, mielőtt lefasisztáznál: KWINTO

Előzmény: békebal2002 (59)
CsabA Creative Commons License 2000.06.28 0 0 62
Arról igazán nem tehetek, hogy Ovi kóros hazudozó és még Kádár hű tanítványa is, nála reklamálj, ha valami nem ttszik.
Előzmény: Almaital Returns (60)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.06.28 0 0 60
Most ő próbálja meg, teljesen KÁDÁRI stílusban diktánli a gyógyszer és földgázárakat, ha pedig nem megy, jön az államosítás, mint segfejbej idején. A következő lépés valószínüleg recsk megnyitása lesz a kapitalisták és kulákok számára.

Rendkívül örülök, hogy kettôs mércét használsz. A Mihez is ért Orbán? - topicban ezt írtad (252. hozzászólás):

A HAZUDOZÁSHOZ is kurvára jól ért, amikor azt mondata, hogy a kormánynak semmi hatása és beleszólási joga nincs a benzinár alakulásába, pedig a kormányzati adó 75% a benziárban, ezt az adót pedig a mindenkori kormányzat állapítja meg.

Ott amiatt sopánkodsz, hogy nem diktálja a benzinárakat, itt meg pont az ellenkezôje miatt. Hát gratulálok. Ennyit tudsz. Nem is tudom, hogy a KFKI hogy a francban alkalmazhat egy ilyen gyűlölettel teli embert…

Előzmény: CsabA (56)
békebal2002 Creative Commons License 2000.06.28 0 0 59
Kedves Kwinto!
Szerintem a baloldaliság nem szégyen hanem erény. Közöttönk az is feloldhatatlan vita, hogy a kommunizmus követhető ideológia e. Ha az ideológiát nézem, azt kell mondanom, hogy az eredeti értelmezés humánus és szép eszmerendszer. Ez a különbség a kommunizmus és a fasizmus között, hiszen a fasizmus már létezésétől kezdve a rasszizmust, a sovinizmust hirdeti. Ezért nincs helye a fasizmusnak a nap alatt. Üdv Békebal
Előzmény: kwinto (58)
kwinto Creative Commons License 2000.06.28 0 0 58
Kedves Békebal2oo2 !

Nem is a huszonéveddel van a baj, hanem a baloldaliságoddal.
Baloldali, mondhatnám kommunista létedre kénytelen vagy vállalni a
pártod és a baloldali szellemiség előéletét is, amibe az állampárti
világ is beletartozik.
Ha lehetne nem vállalni az előéletet, akár az ujfasizmusnak is
lehetne helye a nap alatt, csak megfelelően kellene elhatárolódnia
a fasizmus korábbi rémtetteitől.
Jut eszembe az elhatárolódásra való felszólitásban a baloldalnak
nagy tapasztalata van, bár tudtommal ők még egyetlen véres
tettüktől sem határolódtak el, csak nem beszélnek róla.
Mára ennyit a baloldaliságról: KWINTO

Előzmény: békebal2002 (37)
PuPu Creative Commons License 2000.06.28 0 0 57
Hát, - gondoltam is, hogy a Te demokrácia-értelmezésed jelentősen eltér az enyémtől, kedves el-coito...
:O)))
Előzmény: cogito (54)
CsabA Creative Commons License 2000.06.28 0 0 56
Most ő próbálja meg, teljesen KÁDÁRI stílusban diktánli a gyógyszer és földgázárakat, ha pedig nem megy, jön az államosítás, mint segfejbej idején. A következő lépés valószínüleg recsk megnyitása lesz a kapitalisták és kulákok számára.
Előzmény: hools (46)
butcher Creative Commons License 2000.06.27 0 0 55
Mi van barátom? Hogy kerül Lévai Anikó a képbe??? Biztos, hogy nekem címezted ezt a dolgot???

Na okoskodj tovább...

Előzmény: Readyman (53)
cogito Creative Commons License 2000.06.27 0 0 54
Agymosott gyagyás bolsi.
Előzmény: PuPu (48)
Readyman Creative Commons License 2000.06.27 0 0 53
Azért kiváncsi lennék hogy miért cikizitek Lévai Anikót aki senkit nem bántott.Miért nem foglalkoztok Rákosi pajtás "magyar" feleségével Kádár kisebbségi nejével vagy akár Horn szépségkirálynőjével.Lévainak a cipőfűzőjét nem kötheti meg egyik banya sem csatolva Göncznét is.
Előzmény: butcher (52)
butcher Creative Commons License 2000.06.27 0 0 52
Pedig a tükör is 10ta volt...na persze a takarítónő...

Azután száguldott tovább a szakadék felé...?!

Előzmény: Gonosz Frici (51)
Gonosz Frici Creative Commons License 2000.06.27 0 0 51
...majd nagyot csattant. T. nje bekiáltott : Viki, már megint nekimentél a mosogépnek?!
Előzmény: butcher (50)
butcher Creative Commons License 2000.06.27 0 0 50
...aztán bevette a jobbkanyart ;-)))
Előzmény: Gonosz Frici (49)
Gonosz Frici Creative Commons License 2000.06.27 0 0 49
Minden hatalmat a Viktornak! - mondta Viktorka a fürdőszobában.
Előzmény: PuPu (48)
PuPu Creative Commons License 2000.06.27 0 0 48
Azért kérdés itten, hogy mennyit akar a hatalomból.
Ha annyit, amennyit az alkotmány enged, - nosza rajta.
ha többet: Nono!
Ha meg mindet?
"Minden hatalmat a szovjeteknek..."
Előzmény: Gonosz Frici (44)
PuPu Creative Commons License 2000.06.27 0 0 47
Azért kérdés itten, hogy mennyit akar a hatalomból.
Ha annyit, amennyit az alkotmány enged, - nosza rajta.
ha többe: Nono!
Ha meg mindet?
"Minden hatalmat a szovjeteknek..."
Előzmény: Gonosz Frici (44)
hools Creative Commons License 2000.06.27 0 0 46
Hali mindenkinek!
1. Az m1 nézettsége a béka feneke alatt van - leszámítva most a foci EB-t. Akkor meg kit érdekel, hogy mi van a Híradójában, ha alig nézik?! SZVSZ egyébként mostanában viszonylag normális a műsor, én néha meg szoktam nézni. A többség az RTL-t és a TV2-t nézi, abba meg nem lehet direkt beleszólni. Ezt egyébként Orbánék is tudják, le is adták az MTV-t a kisgazdáknak.
2. A Magyar Nemzet, mint azt több Tasztaltárs gyakran hangsúlyozza, gyakorlatilag nem olvasott, kevesekhez jut el, sokkal kevésbé megy, mint a Népszabadság, a Hírlap, de még befér ide több megyei lap is. Akkor meg mi van?! Nem mindegy, mi van benne - aki azt akarja, úgyis azt veszi meg, aki nem, az nem. A vásárlása nem kötelező - na akkor lenne (szemi)diktatúra!

Kellemes, vidám napot mindekinek!
Üdv
hools

PuPu Creative Commons License 2000.06.27 0 0 45
Persze.
Jó lehet ilyen okosnak lenni.
Előzmény: Zmac (43)
Gonosz Frici Creative Commons License 2000.06.27 0 0 44
Dehogy diktátor lenni a Viktor. Neki csak a hatalom kell, pont úgy, mint az összes politikusnak jobb és bal oldalon egyaránt. A jónépet meg uszítsuk, addig is, míg egymást marják, nem figyelnek másra.
Zmac Creative Commons License 2000.06.27 0 0 43
Szerintem Derek semmilyen rejtett összefüggésről nem írt, csak teljesen nyilvánvaló dolgokat említett... Azért te csak bogarássz hülyén, szokásod szerint... :)

Éppen Koreát, Vietnamot és a Falkland-szigeteket felhozni példának iszonyú nagy öngól volt... Persze attól még lehet szép az a gól. :)

Előzmény: PuPu (42)
PuPu Creative Commons License 2000.06.27 0 0 42
Érdekes kis világszemléleted van.
És roppant jól átlátod a világpolitika rejtett összefüggéseit.
A franc megette, - én meg itten bogarászok hülyén az érdekszférákkal...
Előzmény: Derek (39)
békebal2002 Creative Commons License 2000.06.26 0 0 41
"Szélsőbalos-SZDSZ-es munkáspárti szöveggel"
Na ez aztán érdekes politikai meglátás. Szerintem a Munkáspárt nem szélsőséges párt, bár kétségtelen, hogy radikálisabb mint az MSZP.DE hogy az SZDSZ is szélsőbal...Érdekes.

"Le akarod váltani a demokratikus intézményrendszert"
Ezt honnan veszed? Én örölök a demokráciának, a szólásszabadságnak. Csak éppen ezt látom veszélyeztetve. Ahol megtörténhetük egy Juszt ügy ott sok minden megtörténhet.
Bocs. Zárják a géptermet..

Előzmény: Almaital Returns (38)
inad Creative Commons License 2000.06.26 0 0 40
T. Békebal2002!

"...a polgári társadalmak fekete könyvét.."

Ez mi?

Derek Creative Commons License 2000.06.26 0 0 39
"Én pedig a nyugati nagytestvérek békeharcaira gondolok, pl Wietnamban, esetleg Koreában, "

Na ne viccelj mar. Eppen tegnap volt a koreai haboru kitoresenek otvenedik evforduloja. Azert nezz csak utana, hogy hogyan kezdodott. Meg aztan ma mar a vietnamiak , nem beszelve a kambodzsaiakrol nagyon orulnenek, ha akkor azt a haborut az amerikaiak es a delvietnamiak nyertek volna meg.

Almaital Returns Creative Commons License 2000.06.26 0 0 38
Meg lehetne irni a fasizmus fekete könyvét

Ne fáradj, pár millóan már megtették. 40 éven át máson se éltünk, mint az ilyeneken. Kész felüdülés a magyar-német kollektív bűnösséget sulykoló könyv-, filmáradatban egy-két olyan alkotás, mint a Kommunizmus fekete könyve.

Nem hiszem, hogy huszonévesként az állampárti világgal kellene összehasonlítgatnom a jelenlegi demokráciát,de a jelenlegi demokráciában vannak aggasztó jelek.

Nem akarsz nicket váltani? Megmondom miért: a Békejobb véletlenül sem demokrácia-ellenes. Te az vagy, ui. le akarod váltani a demokratikus intézményrendszert. Ôket is lejáratod ezzel a szélsôbalos - SZDSZ-es - munkáspárti szöveggel…

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!