Igen, arra gondolok, és az van ott előbb belinkelve.
Bizony mondom néked, hogy teneked valami cache vagy proxy vagy valami hasonló adagolja az elavult hibaüzenetet.
Ha bármi bejön a www.mek.iif.hu cimen, mindjárt csinálj egy frissítést, ha arra se megy, akkor valami DNS probléma lehet. Na nem genetikailag, hanem a domain name server valamiért helytelen IP címet ad vissza.
De szerintem frissíts, reloadoljál, refresheljél, vagy amid van!!!
Most már nem vagyok biztos benne, hogy ugyanarról beszélünk. Én kb. két éve nézegetem a magyar elektronikus könyvtárat (www.mek.iif.hu). Eddig úgy jelentkezett, mint egy tematikus könyvtár. Most viszont ezen a címen a Nemzeti Információs Program jelentkezik mindenféle almenükkel (amelyek egyébként nem elérhetők). Te ugyanerre a címre gondolsz?
És milyen menüben van akkor a tematikus katalógus?
És nagyon köszönöm a segítséget...
Bocs, nem értem kérdésed lényegét.
Alapjában véve minden ott van ahol volt, csak kibővült a főmenü néhány új ponttal, meg egy nagyobb teljesítményű vasat raktak a rendszer alá.
Innen indulok, böködök a linkekre, és minden müxik.
Ha neked nem, akkor 404 esetén próbálj "reload"-olni, vagy "shift-reload"-olni, vagy ilyesmi.
Lehet, hogy a hibaüzenet valami proxyból jön.
Na de valami teljesen megváltozott, eltűnt az eddigi design, és nem találom a könyveket, helyette viszont valamilyen állami fejlesztési program honlapja jön be...
Ott benne van valahol a könyvtár vagy elrontom a címet (mek.iif.hu)?
Tracy