Keresés

Részletes keresés

polites Creative Commons License 2000.06.18 0 0 0
Velem is megtörtént.
Beküldtem, lefagyott a szerverük (legalabbis nem valaszolt)
Megegyszer beküldtem, az megjenelnt, de 1 szam kimaradt a hozzászolások számozásából.
Szerintem technikai hiba.
Ha moderátor lett volna, akkor a másodikat is kitörölte volna.
Előzmény: rocky (-)
rocky Creative Commons License 2000.06.18 0 0 topiknyitó
Tisztelt asztaltársak,

Kb. két napja a következö jelenséget tapasztalom. A topic-ok listája minden további nélkül olvasható, söt az elsö bejelentkezéskor még egy topic-ot is meg lehet nyitni. Ha írok egy hozzászólást, akkor nem lehet a hozzászólást elküldeni, pedig a nevem megjelenik, mint aki hozzászólást tett (csak a hozzászólás nem jelenik meg). Ezután aztán a topic-ok egyike sem megnyitható. Pár órával késöbb, amikor már többen hozzászóltak, akkor lehetett ismét valamit csinálni. Két lehetséges esetet sikerült azonosítani:

1. Valami technikai hiba van, de ez esetben másoknak is hasonló jelenségeket kellene észlelnie. Ez esetben értesíteni kellene az Indexet, hogy szüntessék meg a problémát.

2. Ismét egy szélsöbalos moderátor jelent meg az Indexnél, aki Andrasew stílusában kezd ámokot futni, s a neki nem tetszö hozzászólásokat egyszerüen nem engedi fel (nem moderálja, mert annak ügymenete van). Ez esetben értesíteni kell a tulajdonosokat, nehogy az Indexet is úgy tönkretegye valaki, mint az Internettó-t. Nyilván a tulajdonosok nem akarnak többszáz millió forintot veszíteni.

Kedves asztaltársak, ha valaki hasonló jelenséget észlel(t), kérem értesítsen e-mail-ben, hogy a megfelelö lépést meg lehessen tenni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!