Keresés

Részletes keresés

Dest Creative Commons License 2000.06.18 0 0 1
JÉÉÉÉÉÉ, EGY 1-ES!!!!!!!!
döbrögi Creative Commons License 2000.06.18 0 0 0
Ügyes, de nem megyek el az oldalra, csak gyorsan nullázok. :-)
Előzmény: Révkalauz (-)
Révkalauz Creative Commons License 2000.06.17 0 0 topiknyitó
... A fürdőkádban guggolok széles terpeszben. A zuhanyzóból erős sugárban spriccelő vízzel masszírozom bal kezemmel széttárt nagyajkaim között megfeszülő csiklómat, és Rád gondolok.
A következő találkozásunkra, amikor 1-2 óra izgató beszélgetés, sétálás, ravasz csábítás után becsukódik mögöttünk a lakásod ajtaja.
Ez számomra jelképes értelemben is igaz. Becsukódik a választás lehetőségének ajtaja. Innentől Rád, a jó vagy rosszindulatodra, vezetésedre vagyok utalva. A választás - engedelmesség vagy távozás - megtörtént - MARADTAM.
Ez a kiszolgáltatottság elgyengít és felizgat. Arccal a falhoz löksz és amerikai rendőr módon lábaimat szétrúgva keményen megmotozol, hosszabb időt szentelve az érdekesebb részeknak.
Mutasd a fenekedet, szoknyát le!
Engedelmesen rúgom le a kért darabot, bugyi nincs rajtam. Vetkőzés közben hallom az összetéveszthetetlen neszt, kihúzod az övet a nadrágodból. Ettől a hangtól nedves leszek. Hátranézni nem merek - vágyom, hogy hozzámérj, kézzel, szájjal, testtel, nadrágszíjjal, mindegy, csak érezzem az erődet, a hatalmadat felettem.
Huszonötöt kapok a pucér fenekemre bemelegítésként. Az elsők jólesnek, utána fáj, majd még jobban, még jobban. Mire sikoltozva és sírva kérnélek, hogy elég, éppen vége lesz. A hajamnál fogva megfordítasz és a falhoz szorítva megcsókolsz. Bal kezeddel fejem fölé szorítod a karomat, lábad a lábam közé furakodik, belepréselsz a falba. Eszeveszetten csókollak és vonaglom alattad.
Hirtelen eltaszítasz: Vetkőzz!
Lihegve, félve, izgatottan dobálom le a ruháimat, a cipőt. Teljesen meztelenül állok előtted, remélem, hogy tetszem, hogy kívánatosnak találsz, hogy szívesen játszadozol velem. Ezekre a kérdésekre az arcodon keresem a választ.
A hálószobába menet előtted kell haladnom, tudom, hogy figyelsz, a lábaim összeakadnak, a szám kiszárad az izgatottságtól.
Szeretném levenni az inged, megcsókolni és megsimogatni a melled, hátad, a feneked, a kezed, ami bántani és becézni fog.
Elélvezek a fürdőkádban, de újrakezdem, az ábrándnak még nincs vége! ...

***********************************************************************************
A fenti részlet egy rabszolganő leveléből származik. Ha kíváncsi vagy a folytatásra is, látogass el a www.extra.hu/portosado oldalra, a SZADIZMUS KIKÖTŐJÉBE az interneten.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!