Ha a klímatulaj a klímát egész fűtésszezonban használja ( ha nem is fűt , de áram alatt van a klíma ) , akkor ugye csak a szezon indulásakor helyezi áram alá . Ugyan ez a helyzet a hűtésnél is nyáron . Tehát nagyon kicsi a lehetősége annak , hogy minden alkalommal leoldjon a kismegszakító . Más dolog , ha leold és a tulaj nagyon rövid időn belül akarja újra áram alá helyezni , akkor előfordulhat , hogy nem sikerül , mert a kismegszakító kioldórésze még nagyon meleg . Egy óra pihentetés után már nagyon nagy véletlennek kell lennie , hogy újra leoldjon . Ha ez megtörténik , akkor érdemes utánanézni , hogy mi a gond a hálózaton , esetleg a klímán belül .
Úgy van. Akkor sem kellene. Van akkor egy lökés az elektronikától, de ha olyan nagy, esetleg c tipusra cserélni a megszakítót, vagy akármi. Egy b-s is elvisel 3x os lökést.
A kérdés csak az , hogy az első áram alá helyezésnél veri-e le a B13A-os kismegszakítót , vagy már normál üzemmódnál és újra felfűtési ciklus kezdetekor .
Ja, de 35 m2 és 3,1m belmagasság. Majd nemsokára be tudom kapcsolni a szigeteletlen vályogba telepített másodikat is, arra leszek kíváncsi (bár az meg csak 17 m2).
Átlag a 0,3 kWh/h. Pillanatnyit nem tudok nézni rajta már. Süt a nap, déli szoba, még az is lehet, hogy nem megy fixen a kompresszor. De majd lehet, hogy ellenőrzésnek rákötök majd egy fogyasztásmérőt valamikor.
Újoncként én várom a nagyobb hideget, hogy akkor mi lesz, egyelőre a 0,3 kWh/óra-t nem sikerült felülmúlni fogyasztásban (csak napközben megy) és csak pislogok az ilyen 1300 wattos fogyasztáson...
Legalábbis annyit mért a napelem vezérlője, mint házi fogyasztás. Lakatfogóval 6 Ampert mértem. Ne feledd, kissé más technika, mint a kínaiaké. És akkor volt 15 fok, ergo simán valós.
Ha arra járok ránézek a mostani reggeli hidegekben. Beszámolok, ha érdekel.
Igen valóban elégedett vagy. Csendes és jól fűt. Jól szigetelt faházban van és amennyit fűteni fog arra ez bőven megfelel. Van 500k-s klímám is és tudom mit várok tőle.
Nekem nem csörög-zörög a Syen, és 5 éve fűt.. Ez a 6. szezon. A szabályzása lehetne pontosabb, de nem fagyunk meg az a lényeg :)
Különösebben hangosnak sem mondanám, de ez egyéni h kit mi zavar. Nagy hidegben hangosabb az tény. De nekünk van tartalékba egy nagy cserépkályha :)
A Kaisai is egész jónak, minőséginek mondható. Bár nem hibátlan ez sem, itt a programozással vannak gondok, beállítottam indulási-kikapcsolási időket, de van mikor gondol egyet és nem indul el... Ezt csak távolról látom az app-on, mert ez másik házban van. Az AUX az mindig elindul rendben a programra.