Keresés

Részletes keresés

Lány a Holdról Creative Commons License 2006.01.25 0 0 76
Mindíg az jut eszembe, hogy mit csinálhatnék, ha nem egyedül lennék...
v_peti Creative Commons License 2006.01.24 0 0 75

az gonoszság...nekünk szerenádozásnál (Ált Isk 8.oszt,1992)

elöttünk az A-sok száltak be 5-6an...

és a 3köteles lift megállt leszakadt stb

Leszakadt? Mennyit zuhantatok? Vagy csak megállt?

5-6 8.-as az nem nyom többet SZVSZ 320 kg-nál, hacsak nem vgytok túlsúlyosak. Amúgy is egy kis túlsúlyt el kell vinnie a liftnek.

Előzmény: Törölt nick (69)
v_peti Creative Commons License 2006.01.24 0 0 74

Székesfehérvár Vidámpark: Működik még? Vagy működött a közelmúltban? (Az elmúlt 10 évben?)

Előzmény: Törölt nick (73)
takkI Creative Commons License 2002.12.18 0 0 67
Az emberek inkabb bamuljak meredten a falat, mintsem hogy 30-40 centirol egymas arcaba bamuljanak.
Azért ezt én is kihagynám. Remélem neked sem ez a vágyad :)))

Előzmény: stamina (66)
stamina Creative Commons License 2002.12.10 0 0 66
ZedIzDead irta ropke ket evvel ezelott, hogy ha tobben vannak a liftben, akkor az emeletek gombjait, vagy az emeletkijelzot bamulja.

Amikor en megyek a lifttel, munkahelyen nalunk is ez van. Mar toprengtem is, hogy mi lenne ilyenkor a celravezeto viselkedes, de a gyakorlat azt mutatja, hogy nincs jo megoldas. Az emberek inkabb bamuljak meredten a falat, mintsem hogy 30-40 centirol egymas arcaba bamuljanak.

Ahol en szoktam jarni, ott meg azzal is sulyosbitva van a dolog, hogy a lift minden fala gyakorlatilag tukroz, igy barhova nezel masokat latsz, ugyhogy itt nincs menekves. :)

Előzmény: ZedIzDead (16)
takkI Creative Commons License 2002.12.10 0 0 65
Mi is beszálltunk egy pár éve Franciaországban egy 4személyes liftbe 7-en. Elindult, majd megállt. Örökre...... :)(legalábbis míg ki nem szabadítottak és míg meg nem szerelték :-))
Előzmény: bocimobil (59)
barbye Creative Commons License 2001.09.20 0 0 64
és, ha miniszoknyaban van? :-)
Előzmény: originalqszi (63)
originalqszi Creative Commons License 2001.09.20 0 0 63
Én nagyon udvariatlan vagyok!!!!!! ha valaki leejt valamit, az Istennek sem hajolnék le érte:DDDDDDDDDDD
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.20 0 0 62
Én a liftek falát szoktam olvasni. Néha egész jó beírások vannak :)))
Vajk Creative Commons License 2001.06.05 0 0 61
En azt hiszem beszartam volna:)))

Volt egy almom, ami viszatero volt(IX. emeleten laktunk a panelben): alift tulmegy es nem all meg, csak megy felfele, attorve a haztetot is.

Előzmény: bocimobil (59)
GroundZero Creative Commons License 2001.06.05 0 0 60
Jé, felébredt egy régi topik!!!

Gr0

bocimobil Creative Commons License 2001.06.05 0 0 59
Mi olyat játszottunk a kollégiumi liftben, hogy mennyi a max ember, aki fel tud vele menni egy fuvarral. 10 személyes volt alapból. Amikor a súlyhatár megdőlt, világított a túlterheltséget jelző piros LED. Ha szépen egyszerre ugrottunk, akkor elaludt és valszeg a liftet ezzel át is vertük, mert elindult. :))
Jött a következő kanyarintás a dolgokon. Állj, gomb, majd megnyomtuk ismét az ötödiket. (Hat szintes volt a koli). Újra állj gomb, majd újra ötödik. Láss csodát, a lift nekilódult és túlment még a hatodikon is. Koccanás a tetővel, majd ajtó kifeszegetése és kibújás. A lift legalább következetes volt, mert hagyta magával még párszor megcsinálni ezt a mókát. :))
originalqszi Creative Commons License 2001.06.05 0 0 58
Nem, nem, még liften kívül sem:((((((((((((((((((((((((((((((((( nem engedik az ápolók:((((((((((((((
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.05 0 0 57
Biztos forrásból tudom, hogy originalqszi barátunk a liftben is csokit eszik. :))
originalqszi Creative Commons License 2001.06.05 0 0 56
Tulképp nem is sláger volt a slágerben, hanem a Hairnek a bevezető száma:))))) Én meg azt a számot is szeretem, amelyben az van, hogy "csesznek a madarak a fa tetjéééén.....apu, gyere már":DDDDD lassan offba megyünk át és a liftről szó sem esik:((((((((((((((
Előzmény: Spanci (55)
Spanci Creative Commons License 2001.06.05 0 0 55
Én még az elsőre is lifttel megyek, mert igen kényelmes egy alkat vagyok.
És kb. 1/2 órája voltam pisilni, hogyha már ennyire benne vagyunk egymás intimszféráiba.
És milyen sláger?
Én csak a "Pisilek én ha felkelek, mert éjjel mindig megtelek, stb." ismerem.
:o))
Előzmény: originalqszi (54)
originalqszi Creative Commons License 2001.06.05 0 0 54
Különbenis, mi a francnak a lift, ha gyalog is el lehet jutni mindenhová????? Ez a mindeneken túli kényelem, pfujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:PPPP Pisilni voltam, bocsi:))))))
Ez egy jó szám, ami a slágerben megy:)))))))
Előzmény: Spanci (53)
Spanci Creative Commons License 2001.06.05 0 0 53
Ne nézz annyi horrorfilmet meg tüdőbajról szóló doksifilmet!!!:oDDDDDDDDD
Előzmény: originalqszi (52)
originalqszi Creative Commons License 2001.06.05 0 0 52
és a kapaszkodót sem fogom meg soha, pedig láttam olyan filmet, ahol a gyilok mindig kinyitotta a lift padlóját és ott hullottak a mélybe a hullák, ill. amikor leértek:DDD Másrészt azért sem mert tele van tüdőbajos rágógumival:(((((((
Előzmény: Spanci (51)
Spanci Creative Commons License 2001.06.05 0 0 51
Olvashatatlan falfirkák értelmezése, közben felfelé sandítás, hogy a plafonra köpött csula állaga már stabil, vagy még leeshet. Ja! Nem én voltam.
originalqszi Creative Commons License 2001.06.05 0 0 50
előveszem, az ebédjegyemet:)))))
Ott sose túrnám az orromat, mert meg vagyok győződve róla, hogy ilyen helyeken figyelnek:(((( Minden mozdulatomat! Csak óvatosan forgatom körbe a fejem, hogy hol lehet a rejtett kamera!
wusu Creative Commons License 2001.06.05 0 0 49
Néha utazom, néha az orromat túrom.
Vajk Creative Commons License 2000.11.21 0 0 48
Ennyi lenne? Kimerzult volna a tema?
A segg-allu Jakso is idezett (talan innen?) a lift kiurites szabalyaibol...
GroundZero Creative Commons License 2000.07.28 0 0 47
Jómadár, ez a legfelső emeleten kitámasztás nagyon jó!!!! Annyira, hogy eszembe is juttatta egy haveromat, akinek az egyik szomszédja egy tolószékhez kötött emberke. Nos, ő egy szép hétköznap délután kerek fél órát várt a liftre, mert valaki pont olyan humoros volt, mint te... És gondolom, még teccett is neki a saját hatalmas humora.

SZVSZ parasztság.

Előzmény: JÓMADÁR (45)
Traubi Creative Commons License 2000.07.28 0 0 46
Akkor én most a páternoszterhez szólok hozzá: volt már hogy elbambultam, és egyszercsak a megszokott x-eduk emelet következik fekirat helyett egy szokatlan jött, valami olyan, hogy az átfordulás veszélytelen. Szóval bentfeledkeztem (ez már a kisföldalattinál is előfordult velem a Vörösmarty téren:)), érdekes volt, mintha egy törpe óriáskerék lendítene meg. Amúgy unatkozni szoktam, mert a páter lassúbb a liftnél.

Ja és hogy a másik irányban miért nem fordítva mennek a kabinok? Képzeljétek el mondjuk esős időben valaki beszáll jó csöpögősen, maga alá engedi a levet, aztán a forduló után az embertársa fejére csordogálna......

JÓMADÁR Creative Commons License 2000.07.28 0 0 45
De jó, hogy előbb olvastam aztán írok pont ugyanilyet szoktam álmodni. Vajon miért?
A legjobb játék egyébként az amikor egyszerűen csak kitámasztod az ajtót a legfelső emeleten, és az egész ház gyalog jár.
Amitől viszont idegbajt kapok, amikor valakinek nem esik le, hogy a liftajtó mellett azért van felfele meg lefele mutató nyilacska, hogy el tudja dönteni merre is akar menni.
Előzmény: Vajk (27)
mulder_ Creative Commons License 2000.07.28 0 0 44
Én mostanában itt a koleszban ha kiszálok a liftbol(hatodikon), néha benyomom az összes gombot a hatodik kivételével...

vagy pl legutóbb leküldtünk a földszintre hamutartót..

mulder s.a.

greg5 Creative Commons License 2000.07.28 0 0 43
Ez nagyon tetszett :)) Egyszer kipróbálom...
Előzmény: csinovnyik (7)
GroundZero Creative Commons License 2000.07.27 0 0 42
És ez nagyon így van!
Nálunk, a koleszban valaki televéste a falat faszokkal meg pinákkal (már bocs). Na, ezt megpróbálta egyikünk intelligensen megoldani, kiragasztott egy papírt, mondván "Én igazán értékelem művészetedet, és szeretnék teret engedni neked, hogy tovább is művelhesd". Na, két nap alatt tele lett a papír ilyenekkel, és szemlátomást sok ember csinálta őket, nem egy...
Előzmény: vakwarju (41)
vakwarju Creative Commons License 2000.07.27 0 0 41
Őszintén szólva aszittem találkozok itt egy liftbevizelőköpködő alakkal. Talán megértettem volna indokait. Vagy Ti még nem utazatatok mellékhelységnek használt liftben?
Véletlenül van egy elég jó ismerősöm aki liftszerelő, Ő aszonta azért, mert egy lift kultúrált
közegben van (értsd: egyetem, jólmenő irodaház, bank) még nem csökken a liftben primitívek aránya.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!