Keresés

Részletes keresés

ementálib Creative Commons License 3 órája -1 3 4173

a sopron múlt héten (decemberben) akasztott, egyébként semennyire sem nagy szám előélettel rendelkező center most tart 14perc 6 pont 8 leppattanónál.

Syllának összesen nincs szerintem ilyen átlaga négy meccsen.

Én még mindig (ez már szétrágott csont itt tudom) értelmesebbnek tartom ezt a "magas férfi" -tökéletes megfogalmazás- koncepciót annál (de ez nagyon erősen relatív és csak annál) mint amikor carter kvázi szándékosan kárt okozott. Viszont ennek sincs így semmi értelme valljuk be.

Pótlás nélkül küldeném el már ma,akár februárig -na nem azért mert akkor vagy bármikor több pénzünk lesz,hanem mert akkor élénkebbek a csapatok és esetleg meglehet szerezni a fél szezon után piacra kerülőket is. 

Sylla tanulsága, hogyha bármikor két krajcárt szánunk légiósra(főleg magasra),akkor azon a lóvén vegyünk inkább tape szalagot Krisznek.

dontay Creative Commons License 4 órája 0 1 4172

Kimondhatnánk, minden idők leggyengébb körmendi légiósa.

De ha nem kosárlabdázó, akkor hogyan? :)

Előzmény: peli_w (4169)
peli_w Creative Commons License 4 órája -2 1 4171

Sylla szegény, legalább védekezésben tudna bármit hozzátenni, de nem, bárki támadja a gyűrűt mintha ott sem lenne. EZ az utolsó mp-s fault pedig (4. neki...) iszonyú buta is volt.

peli_w Creative Commons License 4 órája -2 1 4170

Úgy vagyunk meccsben, h nincs Cook, Sylla értékelhetetlen pár percet hozott és Morgan 10/1.

Ha hozunk egy centert és teljes lesz a keret, még mindig azt mondom, h jók lehetünk idén..

peli_w Creative Commons License 4 órája -2 1 4169

Ez a harmadik negyed teljesen behúzott, MTE MTE MTE MTE

Még akár kosármeccs is lehet ebből

Durázi 2 tripla, átszakadt a gát, végre!

Tatu azt mondta kb. vagy Sylla vagy senki.

hát, én lehet a senkire szavazok, ez a srác nem kosárlabdázó, hanem egy magas férfi.

Red037 Creative Commons License 5 órája 0 1 4168

Sajnos az első negyed nagyon gyengén sikerült főleg védekezésbe de még nincs vége nagyon reménykedem sikerül egy izgalmas meccsre kihozni aminek a végén mi örülhetünk!

MTE 

Wittgen11 Creative Commons License 6 órája 0 3 4167

Tök jó a podcast, szeretem hallgatni, megfelelő mértékű objektivitás van a szurkolói elfogultság mellé, a statisztikai adatok is érdekesek, amit hozol. Egy technikai dolog, amin kellene javítani: a meghívott vendégek hangminősége. A múltkor Geri, meg most Ádám is néha eltűnik az "éterben", sokszor nem is értettem, mit mondanak. Persze nem értek hozzá, de ha ezen tudnátok esetleg dolgozni, az nagyon jó lenne. További jó munkát!

Előzmény: realfan (4166)
realfan Creative Commons License 1 napja 0 1 4166

Ismét 4 bajnokit vártunk az új felvételig. Ádám segítségével pótoltuk a hiányosságunkat az utánpótlást illetően, emellett elhelyeztük a jelenlegi csapatunkat a tér-idő kontinuumban több értelemben is. Tegnap óta pedig a félperces széljegyzetünk a facebook-szavazósdi antidemokratikusságáról még inkább értelmet nyert. Rosszul állunk a szoros meccsekkel, viszont idénre tényleg lépcsőfokot lépett Takács.

https://www.youtube.com/watch?v=mxA8pfKeZxM

(illetve a megválaszolt hozzászólásban a normál podcast felületeken)

Előzmény: realfan (4004)
Red037 Creative Commons License 2 napja 0 0 4165

Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet❤️🖤

Előzmény: peli_w (4164)
peli_w Creative Commons License 2 napja 0 1 4164

Durázi annyira sokat sérült _minden_ szezonban (szerintem az sem véletlen, hogy legutóbb is nagyon gyorsan aláírta az újabb 2 éves szerződését), hogy szerintem neki kifejezetten jót tesz nyáron egy hosszabb szünet. Örülnék, ha annyira egészséges lenne stabilan, hogy a válogatottság is belefér neki, szerintem eddig egyetlen egy ilyen szezonja nem volt karrierje során. Szóval Ivkó nem hívta be igen, de reálisan szerintem nem is nagyon tudott volna rendszeresen menni.

Előzmény: Red037 (4163)
Red037 Creative Commons License 3 napja 0 1 4163

Reméljük Okorn észre veszi Duro jó játékát és végre ő behivja!!!

realfan Creative Commons License 3 napja -2 2 4162

Szerintem ha túlzás is, akkor csak kicsi. Erős tippem, hogy a jelenlegi minden idők legolcsóbb légiósötöse Körmenden (természetesen reálértéken értve). Van egy újoncunk, ráadásul alsóbb egyetemi ligából (Tolbert), van egy gyakorlatilag újoncunk, aki kiülte a teljes előző évet sérülés miatt (Djogo) és egy ebben a szezonban a török másodosztály alsóházából kikukázott, képzetlen center (Sylla). Cook számomra eddig óriási pozitív csalódás, de drága aligha lehetett, kétszer lett utolsó Brazíliában, meccset is alig nyertek - és nem irányító. Na, hogy ők négyen együtt nem keresnek többet, mint Gordon egyedül, arra egész szép összegben fogadni mernék. Valószínűleg, de nem biztosan, Morgan billenti át a mérleget.

Előzmény: dontay (4161)
dontay Creative Commons License 3 napja -1 0 4161

Több, mint a mostaniak közül a bármelyiknek, de ez azért túlzás.

Előzmény: hisztudjátok (4160)
hisztudjátok Creative Commons License 4 napja -1 1 4160

Gordon fizetése annyi mint az össz budget az 5 légiósra.

Előzmény: dontay (4157)
ementálib Creative Commons License 4 napja 0 2 4159

Omenaka fix tajga a rotációnak bajnokságban és eurocupban is, 5,9pont és 4,3 lepattanó az átlaga, ez érdemben éppen annyival kevesebb a tavalyinál amennyivel kevesebb idő jut neki. (14percet átlagol)

és a bourg minden összefoglalójában benne van. van amikor olyat blokkol majdnem kidurran a labda, vagy zsákol emberestől mindenestől.

az ő felépítése nálam a kosaras (illetve a center) prototípusa,akkor volt utoljára lepattanónk -úgy álatlában- mikor Ő volt... amit tud azt nagyon tudja,a kosármeccs meg nem PISA teszt úgyhogy nincsen bajban. 

Ő az egyetlen aki hálás Cakarunnak,lehet jutalékot is fizet neki:))

bármikor visszahoznám légiósnak is( gondoljátok el carter v sylla helyett) ,nemhogy magyarnak...

Előzmény: realfan (4156)
peli_w Creative Commons License 4 napja -2 1 4158

Azért az, hogy Cakarun horvát kettőben talált magának csapatot, sok mindent elmond.

Stokes karrierje pedig meggyőződésem, hogy teljesen más ívvel menne, ha nem lenne folyton sérült. Így mindig megpróbálja eladni magát, de... ugye a Falco elleni 4. meccsen is sérülten játszott, ahol hazai pályán a bajnoki címért mentünk..

dontay Creative Commons License 4 napja 0 1 4157

Gordon lenne az első akit jövőre megcéloznék a leendő 4 légiós helyre.

realfan Creative Commons License 4 napja -1 2 4156

Idén még kevés ilyen volt (ha egyáltalán), úgyhogy egy gyors összefoglaló pár korábbi légiósunkról.

Wendell Mitchell számára túl nagy lépés volt az olasz első osztály. Meccset sem nyert a Brindisi, amíg ott volt, most már a másodosztályban nyomja (Cento), de egy meccs után megsérült. 3 hetet hagy ki előre láthatólag.

Kamau Stokes (Kouvot) az első három fordulóban játszott Finnországban, azóta nem. Nem találtam meg az okát, a csapat honlapján még ott van a keretben, de nem lepődnék meg, ha megint a térde.

Stefan Savic a Vojvodina alapembere idén, eddig jól állnak a szerb bajnokságban és az ABA-2-ben is.

Eric Adams Belgiumban próbálkozik (Belfius Mons), ahol már volt egy másfél hónapos kihagyása is - meccset még nem nyert ott.

És akire igazából kíváncsi mindenki: Cakarun a horvát másodosztályban (Kvarner) nyomul, elég jól állnak (8-1), 12.6 pont, 5.4 lepattanó és bizonyára rettegett védekezés.

Azért ne vele zárjunk: Gordon Lengyelországban tolja idén is (Spojnia), ahol neki és a csapatnak is hullámzó a teljesítménye egyelőre. Pár hete volt egy 22 pont (9/9 mezőny, 4/4 büntető), 9 lepattanós meccse.

karzso Creative Commons License 5 napja 0 1 4155
Előzmény: balldontlie (4153)
Mivagyunka... Creative Commons License 5 napja 0 1 4154

El kellene várni attól, akinek a feladata, felelőssége, hogy fent legyen időben. Ami amúgy a klub kötelezettsége.

Mármint az időben való feltöltés és annak ellenőrzése, számonkérése is.

Előzmény: balldontlie (4153)
balldontlie Creative Commons License 5 napja -2 0 4153

Mi az oka annak, hogy mindig a mi meccsünk az, aminek az edzői és játékos nyilatkozatai napokkal később kerülnek csak fel? Most is minden más sajt.táj. anyag fent van,csak a miénk nincs. 

Ez valami post-Toni dolog, előbb cenzúráznak minket? :-)

bio22 Creative Commons License 6 napja 0 2 4152

A kupához kell majd a Pécs elleni győzelem is, vagy nem?

Előzmény: peli_w (4149)
realfan Creative Commons License 6 napja 0 1 4151

Szűken, de meglett a győzelem.

Előzmény: peli_w (4149)
peli_w Creative Commons License 6 napja -1 2 4150
peli_w Creative Commons License 6 napja 0 2 4149

Figyelembe véve a hátralévő meccseinket és Cook helyzetét, azt hiszem a mai meccsen dől el a kuparészvétel.

Ha nyerünk, lesz kupa, ha kikapunk, akkor valószínűleg nem.

balldontlie Creative Commons License 6 napja 0 2 4148

Lesz ez még rosszabb is... :) Este viszont megverjük a Kecsót! Sylla megforgatja az öreg Kemalt, figyeljétek meg.

MTE!

Előzmény: Red037 (4147)
Red037 Creative Commons License 6 napja -2 3 4147

Most ez a hír nagyon elszomorított legjobb triplázonkat elveszítettük ahjjj erre kelni!

Na mindegy ma bekell húzni mindenki a Szentélybe!

MTE 

Red037 Creative Commons License 6 napja -2 0 4146

Micsoda???? Mi történt vele valamiről nagyon lemaradtam!!!!????

Előzmény: balldontlie (4144)
Scola82 Creative Commons License 6 napja 0 1 4145

Azt is lehetett hallani,h Cook szezonjának vége. 

Előzmény: balldontlie (4144)
balldontlie Creative Commons License 6 napja 0 1 4144

Djogo úgy tudom játszik, Cook egy hónap, de nem kell műteni.

Előzmény: Red037 (4143)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!