Keresés

Részletes keresés

realfan Creative Commons License 2 napja 0 4 5384

Érdekes statisztika a következő meccsünk elé, hogy leendő ellenfelünknek van a második legtöbb mezőnykísérlete a teljes bajnoki mezőnyben (67.9/meccs), míg nekünk a második legkevesebb (62.2/meccs). Hatékonyságban ők a második legrosszabbak (42,7%), ami hármasokra (30,3%) és kettesekre (50,7%) is igaz. Mi adjuk el a legtöbb labdát (13.7), ők a negyedik legkevesebbet (11.5). Ezen statok után gyakorlatilag adja magát, hogy jól lepattanóznak: és valóban, a Falco után a második legtöbbet ők szedik le (39.1), ami a mi harmadik legrosszabb mutatónk (34.2) mellett különösen jól néz ki. Egyúttal labdaszerzésben holtversenyben állnak az élen (7.5). 

 

Hazai pályájuk a legjobbak közé tartozik. Miközben idegenben nyomtak egy 2-11-et, addig otthon ez 9-3 jelenleg. Az Alba szoros, a Falco sima meccsen nyert ott, rajtuk kívül egyedül a kaposváriak örülhettek egy kétpontos sikernek. Akadémia ide vagy oda, gyakorlatilag nincs "normális" u23-as játékosuk, az 5 légiós mellett Kerpel-Fronius, Kovács és Meleg számítanak fontos embernek. Ennek köszönhetően sokszor a második félidőben fordítanak hátrányból.

MTE81 Creative Commons License 3 napja 0 2 5383

Sztem a szezonban összesen sem.

 

Előzmény: DRodman91 (5378)
Mivagyunka... Creative Commons License 3 napja -1 1 5382

Nem jött be...

Ezt, most, ebben a helyzetben nagyon kár volt. Totálisan amatőr, és helyenként öngól. :-( :-( :-(

 

 

Előzmény: ementálib (5373)
ementálib Creative Commons License 3 napja 0 1 5381

Jajj,de gyönyörűen öregedett:)))

 

Előzmény: ementálib (5373)
bio22 Creative Commons License 3 napja 0 2 5380

Köszi.

Nem tűnik egy túl lehetetlen eredménysornak.😮🫢

Az is érdekes lehet hogy egy ZTE győzelem az egerszegieknek mit hoz.

Meg is néztem, szolnoki bukta esetén lejöhetnek a Falco-ágról.

(ehhez gondolom a Szolnoknak is lesz szava Kaposváron, a Kaposnak viszont nagyon fontos pontot-pontokat hozhat a győzelem a play-outban)

 

Összefoglalom: Alba-Falco felkészülési meccs, a többi élet-halál, vagy play-off/play-out kérdés vagy a play-outban fontos pont/pontok. 

Előzmény: peli_w (5376)
kendeffy Creative Commons License 3 napja -5 1 5379

Igen a Benke-Basic csatát egyértelműen Benke kezdte, de Basics törlesztése sem volt szép.

 

Jobb, hogy utána pihent.

Előzmény: realfan (5377)
DRodman91 Creative Commons License 3 napja 0 5 5378

Basicot sokkal inkább a csapattársai fogják meg, akik egy helyben állva zéró mozgással figyelik mi történik a pályán... Érdemes lenne visszanézni a meccset olyan szemszögből, hogy csak bizonyos játékosokat figyelsz. Nem vagyok benne biztos, hogy Fepunak például volt összesen 300 méter sprintje az egész meccsen összesen.

Előzmény: realfan (5377)
realfan Creative Commons License 3 napja -2 4 5377

Nem így értettem. Azon a problémahalmazon, ami idén volt és van, nemhogy nem kéne átlépni, hanem egyenesen tilos! Erről nemhogy nem illik beszélni, hanem kötelező!

 

De nekünk - és igazából senki másnak a bajnokságban - nem a Falcótól elszenvedett vereségek mértékéhez igazodva kell értékelni szezont. Az, ha valaki komolyan gondolta, hogy akár csak szoros meccsre képesek leszünk a mostani állapotunkban egy éles meccsre készülő Falco ellen, az nem más volt, mint hiú ábránd. És ha mondjuk megvertük volna az akkor még utolsó Kecskemétet 3 ponttal, benn lennénk a 8-ban, ne lennének ugyanezek a gondjaink? Dehogynem, persze.

 

Basic-ot megfogták, mint egyetlen, labdavezetésre, játékszervezésre legalább kicsit is képes játékost a keretből, aztán innentől ennyi volt a történet. (Az mondjuk "szép" volt, amikor Benke nyakon-állon vágta, sima fault, Basic utána törlesztett - nyilván még Benkének állt feljebb, odamondogatott; és nálunk nem maradt el a sportszerűtlen. Az edzők legalább kapcsoltak egyből és levitték mindkettőt.)

Előzmény: meneghin (5370)
peli_w Creative Commons License 3 napja 0 0 5376

Van, lásd lent realfan hsz-e:

 

Honvéd-ZTE vendég, OSE-SKC hazai, Szedeák-DEAC hazai. Ebben az esetben a Honvéd kiesik a számításból, ötös minitabella lesz. Ekkor ugye mi 3-5, a DEAC 4-4, a Szedeák 4-4, az SKC 4-4, az OSE 5-3. Tehát ez egy olyan verzió, ahol győzelem esetén sincs meg nekünk a rájátszás, hiszen a 9. helyre csúszunk!

Előzmény: bio22 (5375)
bio22 Creative Commons License 3 napja 0 0 5375

Én is ezt gondolom, a DEAC győzelmi kényszere fontos lehet.

 

Már csak egy kérdés: a Sopronnak van győzelmi kényszere?

Azaz van olyan forgatókönyv, hogy minitabella ide vagy oda, 12-14-el ki tudnak csúszni? 

Ez sem tűnik nagyon mindegynek.

Előzmény: peli_w (5374)
peli_w Creative Commons License 3 napja 0 2 5374

Igen, így van és ez szerintem nekünk sokat számít, mert én látom azt, hogy a DEAC nyerjen Szegeden, könnyen lehet, hogy ez visz be minket a nyolcba (feltéve, hogy nyerünk, elnézve a csapat formáját - és tényleg, Morgan lesz? Djogo lesz?) nem egyszerű a helyzet. 

És arra sem vennék mérget, hogy a Pécs nem lesz megtolva, hiszen ők is mint kiemelt akadémia rájátszásba juthatnak, ugye..

 

Előzmény: realfan (5368)
ementálib Creative Commons License 3 napja -3 4 5373

mindkettőtöknek igaza van

nem szabad feladni ,de homokba dugni a fejeket is hülyeség

meglehetősen szégyenteljes helyzet ez most

 

lent írta valaki,én személy szerint tökéletesen így érzek itt most a hangzatos de semmitmondó kommunikációnak sincs ideje

egyszerűen nem érdekel milyen mondatokat raknak egy játékos szájába meccs előtt,nem érdekel egyik mostvagysoha-legfontosabb meccs bullshit frázis se, szurkoló vagyok annyi számít hogy kosarazzanak már végre

 

a győzelmi szériánk (valaki elhiszi itt hogy ez a csapat pár hete túldobta az albát?hol a faszba van az a mentalitás?) előtt volt egy ilyen aggályom,akkor bejött hogy szóvá tettem,hátha most is bejön

 

ennek a csapatnak márcsak azért is 8-ba kell jutni hogy ne legyenek kiesési gondjai. rendkívül sűrű és kellemetlen az alja is a tabellának és ezzel a motiválatlan ténfergős szar hozzáállással nem szeretnék fikarcnyit sem azon izgulni hogy lesz e még motiválatlanabb még ténfergősebb társaság.

 

szerintem mindenki aláírja ha egy kurva fellengzős mukk se jöjjön szombatig a csapatról/tól,cserébe inkább méltóan játszunk a címerhez...ideje lenne van

bio22 Creative Commons License 3 napja 0 0 5372

“Honvéd-ZTE vendég, OSE-SKC hazai, Szedeák-DEAC hazai. Ebben az esetben a Honvéd kiesik a számításból, ötös minitabella lesz. Ekkor ugye mi 3-5, a DEAC 4-4, a Szedeák 4-4, az SKC 4-4, az OSE 5-3. Tehát ez egy olyan verzió, ahol győzelem esetén sincs meg nekünk a rájátszás, hiszen a 9. helyre csúszunk!”

 

A téves a Honvéd-ZTE otthoni, tehát ha egyszerűsítek, akkor ha 

OSE és Szeged győzelem akkor 9.hely?

(ennek azért van egy realitása, bár az OSE valószínűsíthetően szintén nyer, így a DEAC gondolom nem ácsorogni megy majd Szegedre)

Előzmény: bio22 (5371)
bio22 Creative Commons License 3 napja 0 0 5371

Kösz a számolást!

Akkor a helyesbítés figyelembe vételével foglaljuk össze:

van egy olyan verzió, amikor győzelemmel sem vagyunk benn?

(ha van, akkor melyik is az?)

Előzmény: realfan (5368)
meneghin Creative Commons License 3 napja -1 4 5370

Szerinted engem érdekel , hogy áll az Alba egymás elleniben a Falcó ellen?Pont leszarom.

Mindent meg lehet magyarázni, így volt-úgy volt, így lesz-úgy lesz, csak mikor a fíúk felmennek a pályára, sajnos szembe jön a valóság.

Persze nyerjük meg az utolsó meccset, jussunk be a 8-ba, de  a gondok ettől  megmaradnak még ha nem is illik beszélni ezekről.

Nem, vagyunk egyformák, vannak akik könnyen túllépnek egy ilyen megaláztatáson, bevallom nekem ez elég nehezen megy.

Előzmény: realfan (5369)
realfan Creative Commons License 3 napja -3 3 5369

Tavaly kitömtek minket Szolnokon. Aztán Egerszegen is. "Ezer év" után nyert a Kecskemét és a Sopron is Körmenden. Szezon közben lejáró szerződése volt az edzőnek. Légiósokat cseréltünk. Lenulláztak minket a nemzetközi kupában.

Tucatnyi okunk lett volna feladni. Aztán a végén számolgattunk, rájátszásba jutottunk, ott nyertünk két ötödik meccset idegenben, teli vendégszektorokkal és bronzérem lett a vége.

 

Hogy idén nem így lesz? Valószínű. De feladni?! Miért?

 

A Falco miatt egyébként 13 csapat adhatná fel a bajnokságot, szeptemberben. Ja hogy a második helyezett Alba nem -81-en áll idén a Falcóval szemben, hanem csak -55-ön? (A kupa negyeddöntőben az utolsó negyedet, amikor már rég eldőlt, megnyerték, különben az is minimum -65 lenne.)

Előzmény: meneghin (5366)
realfan Creative Commons License 3 napja 0 1 5368

Na, egyet elszámoltam - szerencsére. Ugye? Kérek megerősítést! :)

 

"Honvéd-ZTE vendég, OSE-SKC hazai, Szedeák-DEAC vendég. Itt az oroszlányiakkal és a soproniakkal kerülnénk össze, amiben 1-3-mal az utolsók lennénk, ezáltal ez a második olyan verzió, ahol győzelem esetén is kicsúsznánk a 8-ból."

Ez odáig pontos, hogy a minitabella végén lennénk, de NEM a 7-9. helyen lenne ez a minitabella, hanem a 6-8. helyen.

Más kérdés, hogy a formák alapján inkább hazai győzelem várható Szegeden. De persze a formák alapján Pécsen is...

Előzmény: realfan (5361)
dontay Creative Commons License 3 napja 0 3 5367

Bízom benne, hogy a klub nem kezdi el idén sokadszorra (ami persze igaz...), a "most vagy soha" hangzatos kommunikációt.

"Elmegyünk", vagy "Mindenünket odaadjuk", vagy "Szétszabjuk őket", de a fentit légyszíves ne, mert unalmas közhellyé silányult.

 

meneghin Creative Commons License 3 napja 0 7 5366

Lehet itt számolgatni, matekozni, de van ezek után értelme?

Körmend-Falco oda-vissza -81 pont!!!!

Gyalázat!

realfan Creative Commons License 3 napja 0 1 5365

Igen, ez csak a matek volt.

 

Ha hozzávesszük a realitást, akkor igen, az OSE valószínűleg verni fogja otthon a soproniakat - bár ebben a szezonban ilyet nehéz mondani... Most is hiányzott az OSE-ból 1, a Sopronból 2 légiós betegség miatt. 

 

A Honvéd - ZTE már más kérdés. A Honvéd a legutóbbi 9 meccsén 7-2-vel áll, ebből a 9 meccsből 6 alkalommal a 75 pontot se kapták meg. Az előző fordulóbeli, utolsó támadásos, Sopron elleni vereségük miatt van az, hogy ebből a 9 meccsből nem egyedül Körmenden kaptak ki... Szóval szerintem ott az egy 50-50 közeli meccs.

Előzmény: peli_w (5362)
peli_w Creative Commons License 3 napja 0 3 5364

És győzelem esetén is hiába a 8 kimenetelből 6, valójában 2 meccsen múlik a sorsunk, aholis mindkét helyen az esélyesebb kimenetel a rossz nekünk.

Előzmény: dontay (5363)
dontay Creative Commons License 3 napja 0 2 5363

Vereség esetén tehát kizárt a 8.

Nagyon helyes.

Olyan csapat nem is érdemli meg, aki kikap az utolsó 5 meccsén.

Előzmény: realfan (5361)
peli_w Creative Commons License 3 napja 0 1 5362

Köszi, hogy összeszedted, már majdnem nekiálltam én is, de spóroltál nekem fél órát :)

 

Szerintem nagy baj van, nagyon nagy.

 

Ugyanis Honvéd-ZTE vendég, OSE-SKC hazai mellett a Szedeák-DEAC eredményétől függetlenül nincs PO, ahogy lent írod.

 

És ez a két eredmény nagyon nagyon nem valószínűtlen. Szerintem az OSE be fogja húzni, kérdés, a Honvéd tud-e otthon bravúrt csinálni a nagyon jó formában lévő ZTE ellen..

Előzmény: realfan (5361)
realfan Creative Commons License 3 napja -1 5 5361

Nagyon sok verzió van még, de át lehet látni a szitán.

 

Csak első ránézésre olyan bonyolult a matek, ugyanis ha jobban megnézzük, az utolsó fordulóban 3 meccs sem érint minket. Ezek a következők: Alba-Falco, Kaposvár-Olaj, ASE-KTE.

A többit kibontom.

 

Először nézzük meg úgy, hogy nyerünk!

 

Honvéd-ZTE hazai, OSE-SKC hazai, Szedeák-DEAC hazai. Ekkor jön a hatos minitabella, amin mi 5-5-tel állunk. A DEAC 4-6 (10. hely!!, ki gondolta volna, hogy lesz ilyen opció az utolsó forduló előtt!), a Honvéd 4-6, a Szedeák 5-5 (ők a 8., mi a 7.), az SKC 6-4, az OSE 6-4 - itt az oroszlányiaknak 22 pontos győzelem kellene az ötödik helyhez, azon belül a soproniak nyerik a minitabellát.

Honvéd-ZTE vendég, OSE-SKC hazai, Szedeák-DEAC hazai. Ebben az esetben a Honvéd kiesik a számításból, ötös minitabella lesz. Ekkor ugye mi 3-5, a DEAC 4-4, a Szedeák 4-4, az SKC 4-4, az OSE 5-3. Tehát ez egy olyan verzió, ahol győzelem esetén sincs meg nekünk a rájátszás, hiszen a 9. helyre csúszunk!

Honvéd-ZTE vendég, OSE-SKC vendég, Szedeák-DEAC hazai. Ebben az esetben mindössze három csapat végez 12-14-gyel. A szegediek, a debreceniek és mi. Mivel mindenki megverte egyik riválisát oda-vissza, a másiktól meg kikap oda-vissza, így 2-2-es mérlegek után a pontkülönbség következik. Nekünk ez +5, a Szedeáknak jelenleg -16, a DEAC-nak +11. Legalább 7 pontos, de legfeljebb 20 pontos hazai győzelem esetén mi leszünk a hatodikok, egyébként hetedikek. (Nyolcadikok nem lehetünk, pluszos pontkülönbséggel nem végezhetsz egy ilyen összevetés végén.)

Honvéd-ZTE vendég, OSE-SKC vendég, Szedeák-DEAC vendég. Így múlik el a világ dicsősége, vagy legalábbis a minitabelláé - ebben az esetben ugyanis egyedül végeznénk 12-14-es mérleggel, ami a hetedik helyet jelentené egyúttal.

Honvéd-ZTE hazai, OSE-SKC vendég, Szedeák-DEAC vendég. Itt pedig csak a Honvéddel végeznénk hasonlóan, ami ugye nekünk kedvező, szóval ugyanúgy hetedik hely.

Honvéd-ZTE hazai, OSE-SKC hazai, Szedeák-DEAC vendég. Itt bejönne az Oroszlány harmadiknak, ők 3-1, mi 2-2, Honvéd 1-3 - tehát nyolcadik hely.

Honvéd-ZTE hazai, OSE-SKC vendég, Szedeák-DEAC hazai. Itt a szegediek lennének a harmadik fél, ez nekünk túl szép lenne, 4-0-val a minitabellán első hely, összességében hetedik.

Honvéd-ZTE vendég, OSE-SKC hazai, Szedeák-DEAC vendég. Itt az oroszlányiakkal és a soproniakkal kerülnénk össze, amiben 1-3-mal az utolsók lennénk, ezáltal ez a második olyan verzió, ahol győzelem esetén is kicsúsznánk a 8-ból.

 

Tehát győzelem esetén 8-ból 6 esetben megvan a rájátszás, 2 esetben az alsóházat az élről kezdjük. 4 esetben 7. hely lenne, 1 esetben 8. hely és van egy billegő a 6. és a 7. hely között.

 

Mi van akkor, ha kikapunk?

 

Ugye ekkor egész biztosan legalább 7 csapatnak lesz jobb mérlege, mint nekünk. Egyetlen esetben lesz a 8. helyezettnek 11-15 a mérlege, ha: Honvéd-ZTE vendég, OSE-SKC vendég, Szedeák-DEAC vendég. Így ugye lenne egy négyes minitabella, ahol mi 4-2, az OSE szintén 4-2 és innen már meg is van a válasz: nincs playoff, van 9. hely. Az oroszlányi meccs eredményétől függetlenül igaz, hogy ha kikapunk, akkor ha nyer a Honvéd-Szedeák páros egyike, akkor 10. hely, ha mindkettő, akkor 11. hely. Annál lejjebb nem végezhetünk.

hisztudjátok Creative Commons License 4 napja 0 2 5360

Így van! Jó reggelt akik ezt nem látják.Bojkottált kemény edzések,majd elhitetni mindenkivel,hogy ez lesz a helyes út ,fiatalokkal és Tatuval is .

Előzmény: MTE81 (5356)
Red037 Creative Commons License 4 napja 0 1 5359

Úgy is az lesz, az a lényeg, hogy a legolcsóbb legyen oszt kész:)

Előzmény: peli_w (5358)
peli_w Creative Commons License 4 napja 0 4 5358

Remélem folytatva a korábban megkezdett vonalat olyan ügyvezetőt hozunk, akinek semmi vezetői tapasztalata nincs és ha javasolhatom, ne legyen több 19-20 évesnél.

Előzmény: MTE81 (5356)
Red037 Creative Commons License 4 napja 0 3 5357

Miért ki lesz az ügyvezető miről maradtam le megint 😄

Előzmény: MTE81 (5356)
MTE81 Creative Commons License 4 napja 0 3 5356

Náluk edzeni kellett, és nem játszatták az edzeni nem akaró ikonokat sem…

Ezért játszott mindegyiknél annyit Németh Ákos. Ja igen, és náluk nem pofázhatott bele a helytartó. Léptek is, ahogy tudtak. 
De nincs gáz, a jövő évi ügyvezető újra valós kompetenciák alapján került kiválasztásra. 😉

Előzmény: Red037 (5355)
Red037 Creative Commons License 4 napja -1 1 5355

Tatut már Januárban cserélni kellett volna nem cseréltünk így jártunk, Tatu még a B csoportba is gyenge lenne, nem hogy ide, tudatlan legiosaival együtt lehet azt mondani ennyi pénzből ilyet lehet csinálni, de a külföldi edzők ugyan ennyi pénzből csináltak döntős csapatokat. Pl Antonis❤️🖤 és Zollner-... 

Előzmény: Red-black1 (5354)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!