Keresés

Részletes keresés

egykéhá Creative Commons License 6 órája -1 0 10379

egyszer,csak egyszer vállalna ilyet valaki élőben,a valóságban is🫣🫣🫣

de ti csak itt gyűjtötök pluszokat…. offline meg 00 hogy-hogy?😂

tati dugja a csajod? ugy megertem😀😀😀

Előzmény: DRodman91 (10377)
tapi70 Creative Commons License 6 órája 0 1 10378

Szerintem se jó vezetőedző Tatu, de ennél több tiszteletet érdemel. Jövőre nem őt szeretném vezetőedzőnek, de simán adnék Neki szerepet. Zsebe (és/vagy társai) ebben az évben tényleg sok hibát elkövettek. Én csak azt kívánom, valahogy tartsuk meg a 9. helyet, TEKINTSÜK EZT AZ ÉVET TANULÓÉVNEK, ne feszítsük őket rögtön keresztre, és ők pedig május végétől kezdjék el végre használni az eszüket.

MTE! 

DRodman91 Creative Commons License 11 órája -1 9 10377

Újabb bizonyíték, hogy Tatunak semmi keresnivalója a kispad környékén. Másodedzőként sem!!! Ha már a Zsebe takarodj szólt a meccsen, akkor én meg itt kérem, hogy Tatu takarodj. 

Lotga Creative Commons License 4 napja -1 3 10376

Mi más lenne? Bravúr 8/bennmaradás. Szerintem.

Előzmény: GTomii (10375)
GTomii Creative Commons License 4 napja -1 2 10375

Az nagy felelőtlenség lenne, persze ha maradjunk bent valahogy a cél, akkor érthető.

Előzmény: Lotga (10374)
Lotga Creative Commons License 4 napja 0 2 10374

Amúgy már hallani ezt-azt, pl. Tatu viszi tovább a csapatot jövőre is.

Előzmény: DRodman91 (10373)
DRodman91 Creative Commons License 5 napja 0 3 10373

Te másból sajnos nem értesz, mint a személyeskedésből. Egyetlen szakmai érvet nem tudtál felhozni ami alapján jó edzőnek lehetne tartani Tatut... 

Előzmény: peli_w (10358)
Veteránia Creative Commons License 5 napja 0 1 10372

Már itt is javítva van.

Előzmény: Lotga (10368)
Lotga Creative Commons License 5 napja 0 0 10371

Igen,gondoltam fb-on írt a jó.

Előzmény: Veteránia (10370)
Veteránia Creative Commons License 5 napja 0 0 10370

Fordítva lesz, három hazaival kezdünk.

Előzmény: Lotga (10369)
Lotga Creative Commons License 5 napja 0 0 10369

A fb oldalon a két Ose meccs fordítva.

Előzmény: Lotga (10368)
Lotga Creative Commons License 5 napja 0 0 10368
Holaháló Creative Commons License 5 napja 0 1 10367

Én aztán nem minősítettem senkit, nem írtam hogy bármelyik párthoz tartoznál.

Azt írtam, hogy kormánypártiként sem kapott a város csarnokot, mennyivel lesz hátrébb ellenzékiként?

Max. most sem kap. Ennyi.

Előzmény: peli_w (10365)
dontay Creative Commons License 5 napja 0 0 10366

Azt kell mondjam, egyetértek.

Én régebben is azon az állásponton voltam, inkább ezt próbáljuk meg bővíteni a kispadok mögötti részen és a katlan jelleg még hangsúlyosabb lesz.

Nyilván emlékszem Bélabá válaszára is, tervek között szerepel(t) ez az opció is, azonban nem olyan egyszerű ez, mint gondolnánk, anyagi vonzatairól nem is beszélve.

Talán majd be lehetne próbálkozni erre szerezni pénzmagot, ha már a stadionépítések kora valószínűleg ezennel lejárt.

Előzmény: ementálib (10364)
peli_w Creative Commons License 5 napja -5 0 10365

Egy hónapja letiszás propagandistázott itt vki (olvasd vissza), Te most meg azt hiszed fideszes vagyok.

Ebbe a topicba arról írok, mi a jó a klubnak és leszarom a politikát. Ez a választási eredmény azt jelenti, hogy egy ellenzéki vezetésű kisváros nem fog milliárdokat kapni egy sportcsarnokra, ami rossz a klubnak. Továbbra sem tudok azzal mit kezdeni, hogy itt zavar embereket, hogy vannak tények.

Előzmény: Holaháló (10363)
ementálib Creative Commons License 6 napja -1 3 10364

OFF

nagyon off mert politika lesz kérem a moderátort ne basszon ki, viszont a többieket is hogy ne fújjúk itt túl ezt a lufit.Tényleg 

Csarnok kérdésben valószínűleg igazad van,de nem tenném érte tűzbe a kezem hogy ezt olyan sokan olyan nagyon bánják,sőt.

Van csarnokunk,elférünk benne,hangulatos,szép.Az otthonunk.És már a neve is méltó.Vannak hátrányai?Igen.Lehetne komfortosabb?Persze.

De ha megkérdezel a b-középbe random 100embert mit kérnének inkább működő légkondit,meg fogast a folyosóra,vagy új csarnokot a shellkút mögé a zöhenybe,hát nagyon meglepődnél….nem vagyok csarnokellenes félre ne érts de talán nem véletlen hogy sohasem volt elsőszámú prioritása senkinek.

Viszont

ha egy Körmend méretű város költségvetését nem basztatják majd ilyen “dobd már be az iparűzési adód 30%át“ ilyen-olyan alapokba”-elvonásokkal ,akkor a klub mint helyi ügy mind barnival(helyben népszerű és full legitim)mind egy esetleges vave polgival(más itt szóba sem jöhet láttuk ma is) kiemelt prioritás fog lenni mindig is ezután is.

Azt hogy vannak helyi szinten sikeres tehetos,érzelmileg is vastagon bekötött emberek akik segítenek (ezt látjuk idén) kiegészülve egy sokkal szabadabb, állami irányból decentralizáltabb önkormányzati működéssel, hosszútávon valószínűleg nyugalmat hoz.

ON

Előzmény: peli_w (10362)
Holaháló Creative Commons License 6 napja 0 4 10363

Politikától függetlenül. :-D

Egy picit sem vicces felütés a választás estéjén, amikor kiderült, hogy kormányváltás lesz Magyarországon.

No de politikától függetlenül mennyivel leszünk hátrébb a jövőben? Eddig is max. ígéret volt az új csarnok, beetetés.

Eddig sem volt, ezután sem lesz. Rosszabbul akkor sem járhatunk...

Előzmény: peli_w (10362)
peli_w Creative Commons License 6 napja -10 2 10362

Politikától függetlenül, akkor új csarnok Körmenden nem mostanában lesz. Az elmúlt 16 évben kellett volna csarnokot hozni Körmendre, nem sikerült. Nagyon nagyon sajnálom, a klub hosszútávú fennmaradása és sikeressége szempontjából nagyot veszítettünk, hogy ez nem sikerült Bebesnek.

Lotga Creative Commons License 6 napja 0 0 10361

Köszönöm.

Előzmény: Béla Bá Back (10360)
Béla Bá Back Creative Commons License 6 napja 0 0 10360

Van egy ilyen tervezet, ami közkézen forog, de minden bizonnyal a klubok közti egyeztetés után lesz meg a végleges, hivatalos program.

Előzmény: Lotga (10359)
Lotga Creative Commons License 6 napja 0 0 10359

Alsóházi menetrend mikor lesz meg? 

peli_w Creative Commons License 6 napja -4 0 10358

Beírtam a tényt, hogy mi a mérleg Tatuval erre megint egy jó nagy adag személyeskedéssel reagáltál.

Nem tudok ezzel mit kezdeni, ettől még ez a mérleg. 

Előzmény: DRodman91 (10357)
DRodman91 Creative Commons License 6 napja -1 7 10357

Visszatértél látom. Nagyon hiányoztál. Láttad is a meccseket? Szerinted jól játszottunk a kiesőjelölt Oroszlány és a nagyon gyenge Kecskemét ellen? Szerinted jól voltak a figurák? Jól cserélt Tatu? Jól felkészítette a csapatot? Ezzel a kerettel 25-30 ponttal kellett volna verni az OSE-t és 10-15 körül a Kecskemétet... Azért örülök, hogy Te elégedett vagy a látottakkal. 

Előzmény: peli_w (10353)
Holaháló Creative Commons License 6 napja -1 3 10356

Ténlyeg nem szőrszálhasogatás okán, de ha másokat kioktatsz (elég gyakran), és megcáfolhatatlannak állítod be a véleményedet, akkor légyszíves törekedni arra, hogy ne hibázz.

Olyan csapat, amit leírtál, nincsen a bajnokságban.

Előzmény: peli_w (10355)
peli_w Creative Commons License 6 napja -3 0 10355

"de melyik csapat?"

Az Egis-Körmend kosárlabda csapata.

Bocs, hogy a tényekkel zavartam meg a Tatu-szidást!

Előzmény: dontay (10354)
dontay Creative Commons License 6 napja 0 1 10354

De melyik csapat? Volt vagy öt, teljesen különböző.

Előzmény: peli_w (10353)
peli_w Creative Commons License 6 napja -8 1 10353

Tatuval idén a csapat 8:7

Nem-Tatuval idén a csapat 3:8

Előzmény: DRodman91 (10340)
Veteránia Creative Commons License 2026.04.12 -1 1 10352

Tíz meccs lesz az, hiszen hat csapatos a play-out. Bocsánat.

És azért ne feledkezzünk el a mai napról.

39 évvel ezelőtt nagy napot élt(ünk) meg Körmend(en).

Előzmény: Veteránia (10351)
Veteránia Creative Commons License 2026.04.11 0 4 10351

Furcsa érzések kavarognak az emberben így, az alapszakasz végén.

Ez a meccs olyan volt (lett volna) nekünk, mint egy döntő. 

Ehelyett lejátszottuk az elmúlt évtizedekben szinte megszokott kecskeméti meccsünket. Belementünk az ő stílusukba, szenvedtünk, idegeskedtünk, reklamáltunk aztán a végén simán kikaptunk.

Ha valamiért, hát bennem ezért vannak kicsit rossz érzések, mert tudhattuk, hogy mi vár ott ránk. Mégsem mentünk fel úgy, hogy az legyen a pályán, amit mi akarunk. Nem úgy játszottunk, mint egy "döntő" meccsen kellett volna. 

Hiba volna ezt a helyzetet Tatu nyakába varrni, mert nem rajta múlt ez az alapszakasz. De ezt a meccset akkor is másképp kellett volna lejátszanunk.

A helyzetünkhöz rengeteg dolog hozzájárult, és ezt azért is sajnálom, mert ebben a jubileumi, 50. idényben sokkal több volt. Sokkal többet ki kellett volna hoznunk belőle, de méltatlanul szerepeltünk összességében. Alapból is, de a fél évszázadot és az ezáltal nyújtott lehetőségeket nézve még inkább. :-(

Számos okból, igen.

Innentől kezdve - ha még van vér a pucákban - akkor számunkra nem lehet más a tét, mint megnyerni ezt a play outot, ez lehet a minimális teljesítendő, ha már nem vagyunk ott a felsőházban. 

Remélem a klubnál és a csapatnál is így gondolják. 

Mert ha csak az lesz a cél, hogy simán  bentmaradjunk, akkor még egy pofont kapunk a mieinktől. 

És ha most esetleg spórolunk majd, és elegendünk pár játékost, mert sokba fog fájni a nyolc meccs, közte szegedi, kecskeméti és pécsi utazásokkal, akkor az egy újabb pofon lesz...

Remélem, hogy legalább ezeket a meccseket komolyan vesszük és megmutatjuk, hogy feljebb lett volna a helyünk. Ha nem, akkor a már eddig is meglévő szomorúság és csalódottság végtelenné válik.

Bennem legalább is.

dontay Creative Commons License 2026.04.11 0 0 10350

Ezt nem egy, hanem öt különböző csapat hozta össze.

Előzmény: oldteamer (10349)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!