Keresés

Részletes keresés

drotmalac Creative Commons License 2000.10.25 0 0 9
"Ha valaki a kórházban meghal valamiben az szinte senkit sem izgat.
Miért ilyen hülyék az emberek????????? "

Erre egy idézet:

"The death of one is a tragedy,
the death of a million is just statistic..."

Rotten.Com
Deathscenes

Előzmény: Janus (-)
Bard Creative Commons License 2000.10.25 0 0 8
Hát most igy ehhez a témához hirtelen ezt tenném hozzá:

http://www.shownomercy.com

Bard

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.25 0 0 7
Az lehet, hogy a csecsenek, meg hasonló gyilkolászó népségek nem a rambók hatására teszik ezt, ám hogy előbb-utóbb a magyar iskolákban is megjelennek majd a papa pisztolyával a suhancok és lemészárolják a fél osztályt, nos az vitathatatlanul a mindenhonnan rájuk ömlő erőszak következménye lesz, súlyosbítva a szülői nemtörődömséggel, mint ahogy az usában így van.
Kár, hogy csak végletekben gondolkodsz, főleg tévesen. Szó sem volt a bizonyos "40 év" népbutításáról, én nem olyan népnevelést emlegettem, és semmiképp sem tartom logikusnak, hogy ilyen alapon szabadjára engedjenek mindenféle pénzhajhász attitűdöt a médiában. Minek akkor egyáltalán iskola, ugye?

"Amúgy meg miért ne nézze a polgár azt ami érdekli ?"
Persze, és tegye is azt, ami jólesik neki. Bagózzon a másik orra alá, ha zavarja a kutyája, mérgezze meg azt, ha meg a szomszéd zavarja, menjen át és mészárolja le, ha pénz kell neki, vegye el az első útjába akadódól, elvégre szabad állam szabad polgára szabad demokráciában, stb.

Előzmény: micu (3)
artmooney Creative Commons License 2000.10.25 0 0 6
"A köcsög fogyasztók pedig rohannak nézni ezeket az eseteket! MIÉRT?????????"
Mert érdekli a fogyasztókat, mert ez valóban megtörtént. Mert az átlagtól eltérő. Téged mi érdekel jobban egy szép nő vagy egy átlagos? Ráadásul az analógiánál maradva ebben az esetben a szép nőért ki sem kell mozdulnod a lakásból. Házhoz jött.
Előzmény: Janus (-)
kaktusztea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 5
1etértek.

A "Csak most, csak önöknek élôben sugározzuk XY hullájának a folyóból való kiemelését" típusú hányingertôl nekem is elmegy az életkedvem és ökölbe szorul a kezem.

Ugyanakkor meg pl. a szexfilmeket tabuként kezelik. Az persze károsan hat a gyerekek szellemi fejlôdésére. Ez szvsz képmutatás.

Amúgy szerintem igenis ártanak a "tucathulla" filmek és hírmüsorok. Leértékelôdik az emberélet. Merhátugye a svarcenegger is mond néhány cinikus, jó poént miután húsmasszává robbantott néhány tucat embert.

Előzmény: Janus (4)
Janus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 4
Kedves Én55!

Ilyen szép kérdést régen láttam: "nem tudom, hogy lehet-e minősíteni ennek mentén, hogy ti. a magasabbrendű életforma (értsd civilizáltabb, kulturáltabb, tanultabb ember) ezirányú érdeklődése a kognitív szintek között történő felfelé lépkedés rögös ösvényén alább kell-e hogy hagyjon, avagy valaki megőrizheti a tunkolás iránti vágyat még akkor is, ha közben már nagyon okos, művelt, kellemes meg "jó" emberré vált?"

Én próbálok nem elnyomni semmit magamban és nem is tartom magam különösen "jó" embernek, de a halál ilyen szenzációhajhász és nézőszámnövelő bemutatása árt a gyomromnak!

Később még írok.

Janus

micu Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3
Szerintem a népnevelésböl elég volt az a 40 év. Amúgy meg miért ne nézze a polgár azt ami érdekli ? Ártani nemigen ártanak vele (azok a mesék hogy az emberkék ezért ölik 1mást picit sántítanak, ugyanis akkor MINDENKI ölné a másikat). Ráadásul tipikusan nem azok gyilkolásznak akik tévéznek. Legalábbis nem hiszem hogy a csecsenek és az oroszok (például) a sok RAMBO hatására kezdték ritkítani egymást. S?t, Hitler, Sztálin, Lenin, Milosevics hogy csak az ismertebbeket említsem, sem az OMO-tól lettek ilyenek. Ilyen alapon nyugodtan be lehetne tiltani gyakorlatilag minden vallást és ideológiát, az emberhalálnak ezek sokkal gyakoribb okozói mint a rambók.

Üdv:Micu

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.14 0 0 2
Ez szép.
Minap betartottak nekem. Utamba álltak, hátulról mellbe kaptam dolgokat, szóval még mocskok is voltak velem, azon felül, hogy ellenemre tettek. Namármost akkor menjek oda és végezzem ki az illetőt? Ösztönösen ez jönne, azt hiszem. Ráadásul a média is ezt sugallja, merthogy az olyan jó szaftos.
Anyagi gondjaim vannak? Kirabolok néhány bankot, még hős is lehet belőlem, ha elég bőr nőtt a pofámra, és meg is ideologizálom.

Nem, ez a rendszer ma nem arról szól, hogy az ösztönök és a szabadság megkapják méltó helyüket, hanem arról, hogy vannak csoportok, akiknek mindent szabad, és ha rájuk mersz szólni, akkor Te a szabadságukban akarod korlátozni, miközben valójában Téged korlátoznak ők. Ezek a csoportok valamilyen kisebbség, nemzetiségi vagy vallási tömörüléshez sorolják magukat, kevésbé vagy jobban burkolva ezt, és így minden őket ért kritikát rasszizmusnak, elnyomásnak, kirekesztésnek tudnak titulálni.

A topik felvetéséhez ez gyönyörűen passzol. Elintézik annyilval, hogy ezt nézi a nép, akkor őket ki kell szolgálni, stb. És ha valaki ezt megkérdőjelezné (urambocsá nevelni is kellene a népet), az rohadék, az cenzúrát akar, és különbenis.

Ma itt szabadosság van csupán, nem szabadság.

Előzmény: én55 (1)
én55 Creative Commons License 2000.06.14 0 0 1
így van, az ember magával hozza ősi ösztöneit, ami átszövi gondolkodását, és meghatározza érdeklődését mind a mai napig, függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik és milyen környezetben

a fajfenntartás, az önvédelem ösztöne mind olyan, ami kiirthatatlan belőlünk, vagyis csak elhalványul (lásd gyermekvállalás fokozottan tudatossá válik, és a civilizált ember meggondolja kétszer is - egyrészt az individualizmus jegyében, másrészt sajnos anyagi okokból) illetve a halál és a gyilkolás mint egykoron természetes része az életnek mára már távolinak tűnik, az erőszakos halál főleg, mert az ember ilyet nem vagy csak ritkán láthat...ezért aztán, mivel az ember alapvetően tapasztalatot szeret gyűjteni, és fokozottan érdeklődik a (többek között) a baszással illetve a meghalással kapcsolatos dolgok iránt, az ilyen képekből tulajdonképpen tanul is valamit meg nem is...mindenesetre kíváncsi rá, bár sokan az ilyet nem szeretik beengedni az életükbe, mert összekeverik a kommercializálódást az alapvető ösztönös érdeklődéssel és ezt részben joggal teszik...csak az ok és az okozat nem világos

a média kiszolgál, és ha ez érdekli a tömeget, akkor ezt mutatja

ha az emberekben nem élne ez az alapvető ösztön-érdeklődés - ami benned is él, bár láthatólag kordában tartod, és rossz tulajdonságként fogod fel - akkor a média sem mutatná be az ilyesmit

nem tudom, hogy lehet-e minősíteni ennek mentén, hogy ti. a magasabbrendű életforma (értsd civilizáltabb, kulturáltabb, tanultabb ember) ezirányú érdeklődése a kognitív szintek között történő felfelé lépkedés rögös ösvényén alább kell-e hogy hagyjon, avagy valaki megőrizheti a tunkolás iránti vágyat még akkor is, ha közben már nagyon okos, művelt, kellemes meg "jó" emberré vált?

a kérdés ez...

Előzmény: Ati-pati (0)
Ati-pati Creative Commons License 2000.06.14 0 0 0
Alaptermészetükből következően ilyenek.
Előzmény: Janus (-)
Janus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Mostanában a médiákban vezető helyre kerültek a halál élő közvetítésben történő tálalásai. Vízbefúlt és véletlenül az operatőr nem kihúzni segített a leendő áldozatot,hanem inkább lefilmezte ahogy meghal. Lelőtték és pont véletlenül szintén felvették stb.
A köcsög fogyasztók pedig rohannak nézni ezeket az eseteket!
MIÉRT?????????
Ha valaki a kórházban meghal valamiben az szinte senkit sem izgat.
Miért ilyen hülyék az emberek?????????

Janus

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!