Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
igy ez az ev sem lesz jobb mint a tavalyi europaban.
Ez úgy hangzik, mintha a tavalyi év olyan húúú de szar lett volna, miközben messze-messze felül teljesítettük azt amit a szezon kezdetén bárki várt volna, nem mellesleg tavaly sem a rúgott gólok miatt estünk ki az Inter ellen.
Ezeken a komolyabb meccseken is egy Barcelonanak jo lenne ha lenne egy valamirevalo kozepcsatara. Ferran lathatatlan volt megint. En nem ot ekezem, mert csak ennyi van benne, de jo lenne ha a board is mar eszbekepna. Van egy tinglitangli csatar meg egy kioregedett, igy ez az ev sem lesz jobb mint a tavalyi europaban. La Ligaban meg elmegy mert ahogy az latszik, kozepcsatar nelkul is tudunk gyozni. A BLben ez mar nem mukodik.
Tényleg elérte a spicce, de nem volt abban semmi szándék meg erő sem. Én is csodálkoztam, ilyenért menetrendszerűen az adható legszigorúbbat szokták - nekünk - adnii.
Szerintem pont ez a lényege Olmo játékának. Sokan sokszor feleslegesnek érzik, bár mindenki jó játékosnak tartja. De hányszor volt már, hgoy az ő gólja változtatott egy meccsen, vagy az ő rajta elkövetett szabálytalanságból kaptunk tizit? Elég sokszor! Na ezért kell ő nekünk. És ahogy a tegnapi nap megmutatta elférnek Fermínnel és Pedrivel hármasban is a pályán.
A Kőkobaki (Cubarsi) rúgta meg az espanyol támadóját (?)... nem ismertem fel, ki volt az, elvileg a bal szélsőjük talán, de oda a Soccerway Millát írja, de nem ő volt az. Akkor vagy Exposito (nem értem, mit keres csatárposzton), vagy a kp-ról González vagy Lozano... na, majd a hosszú összefoglalóból megmondom, ha oda jutok. Addigra az unikum hatása is elmúlik. :)))
Én örülnék a legjobban, ha magyar játékos is lenne a Barcában.
De ha csak nem történik valami tragikus visszaesés Joan Garcia teljesítményében, aki idén még csak 25 éves lesz, akkor nem lesz esélye rendszeresen pályára lépni.
Arra meg nem lehet karriert alapozni, hogy hátha súlyosan megsérül...
Picit megengedőnek érzem ezt tőled. Vizsgálta egyáltalán a var az esetet? Nem láttam kiírást, vagy a sporit masszírozni a fülcimpáját. Nem nézett ki jól, ahogy cipőorral odakoppintott a sarok fölé.
És ez elég árulkodó arról, hogy milyen mázlink is volt vele. Valszeg nem érdemeltünk győzelmet, de hát ez futball, itt azt kapod, amit kapsz és nem mindig azt, amit érdemelsz.
A meccs nagyobb részében azt mondtam volna, hogy a játékvezető ma a mi javunkra nagyvonalú, főleg sárgalapos helyzetekben, de simán kaphattunk volna tizit is, és egy 2.sárga is elmaradt Lozanonak, úgyhogy minimum kiegyenlitődött a dolog.