Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Most 3 könnyű meccsük jön, ha azokat korrektül hozza, sztem maradhat szezon végéig legalább.
Utána nehezedik, lesz egy Villarreal nekik idegenben, meg egy Benfica szintén idegenben, de az már tét nélküli lesz mondjuk. Ezzel a 2 meccsel ér véget a januárjuk.
Az ilyen Ancelotti típusú edzők kihalófélben vannak, a mai top edzők úgy tudnak dolgozni, ha van egy átgondolt project, identitás és megkapják a megfelelő támogatást. A Real-féle összevásároljuk a sztárokat, aztán nesze old meg stratégia nem sok edzőnek izlene.
Ráadásul egy olyan rendszerben, ahol az edzőnek kevés beleszólása van stratégiai döntésekbe, viszont minden felelősség őt illeti, nulla türelem van felé ott könnyen elveszíti a játékosok tiszteletét is.
Xabi hajba kapott korábban Vinivel, tegnap meg Mbappé bírálta felül, szerintem ez is szerepet játszott.
Most meg kinevezték Arbeloát, ki kellett gugliznom, hogy egyáltalán ő mit csinált eddig edzőként, hát nem sokat, a Castillát irányította.
Azt írják lemondott, amit amúgy meg is értek. Vinicius cirkusza után Perez nem őt, hanem a szent tehenét védte, itt kb. el is dőlt a dolog, amikor egy játékost nem lehet lecserélni, mert hisztizik és az elnök neki ad igazat, ott már halott a project.
Jaja, én jobban örültem volna ha marad, ő már aligha vezette volna ki ezt a csapatot a gödörből és ez az idény minimum ráment volna, egy új edzővel bármi lehet....
Aprilis 1 van? Ez azert durvanak erzodik… Lehozott a Leverkusennek egy szezont ahol csak az EL dontot veszitettek el, nincs mas vesztes meccse es kap 6 honapot?