Keresés

Részletes keresés

László M. Creative Commons License 2015.05.24 0 0 30

Eladó Amstel, Gösser, Talléros (stb.) hodóhoz A-tip. KEG-fej és gyors vízes mosó (a keg-fej és a csap között tisztít) rögzíthető csavarral.   7900.- komplett           http://tchungary.com/…/sorcsapolo-kiegeszito-tar…/keg-fejek/

érd.: itttalalsz@gmail.com 

SzekeresPetya Creative Commons License 2014.10.30 0 0 29

Inkább vegyél frissen csapolt sört!Én most jöttem a Tescoból és dobtam el a dobozosokat,meglátva ezeket. Rohadt finom,mintha egy pubból hoztam volna haza.

Törölt nick Creative Commons License 2014.09.05 0 0 28

Egerben az Agria  Drink italnagykerben simán adtak egy hordó sört,sőt két nap mulva visszaváltották a söröshordót.

Előzmény: piker1 (27)
piker1 Creative Commons License 2014.08.13 0 0 27

Létezik kisker, ahol lehet hordót kapni? Vagyis magánszemélyt kiszolgálnak 20-30 liter sörrel...

loggol Creative Commons License 2012.04.24 0 0 26

Felhozom, hátha történt valami hat év alatt...

m52 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 25
lásd a 21-es hsz-t.
Előzmény: grillparty (24)
grillparty Creative Commons License 2006.07.19 0 0 24
Szia szobiszörp: egy július 28-ra tervezett grillpartyhoz (du 4-től), 30 fő részére szeretnék bérelni egy grillsütőt valamint padokat, asztalokat, és ami a legfontosabb - egy 20-30 literes söröshordót tartozékokkal. Más extra nem kell, várom ajánlatod.

Előzmény: szobiszörp (2)
loggol Creative Commons License 2006.06.24 0 0 23

Néhány éve vettem tőlük:

Székesfehérvár - Sermen Kft.
8000 Székesfehérvár, Budai u. 392.
22/308-421

Saját főzés, korrekt ár, megfelelő minőség, csap + CO2 palack, egy perces elméleti okatás a kezelésre. A pontos árra nem emlékszem - azóta biztos több is - de nem abból éltek, hogy ha buliba kell, akkor jó sokat is fizetsz érte, hanem az önköltségből meg a saját kocsmai áraikból indultak ki.

Előzmény: daniel123 (20)
szobiszörp Creative Commons License 2006.06.24 0 0 22

na talán mglesz egy cimborám.

ha megy a dolog, hétfőn idekopizom az elérhetőségét!

kitartás...

Előzmény: szobiszörp (21)
szobiszörp Creative Commons License 2006.06.24 0 0 21

szasztok!

bocsi mindenkinek. felhagytam a tevékenységgel. kitántorogtam angliába.ott élek. az ottani sör finomabb.

sajnos a "spanomat" nem érem el. talán nyaral valahol....

egészségetekre!

szobiszörp

Előzmény: daniel123 (20)
daniel123 Creative Commons License 2006.06.23 0 0 20
Szobiszörp, ha még foglalkozol ezzel, kéne nekem egy sörcsap + hordó sör. köszi
SzaLa Creative Commons License 2000.11.21 0 0 19
szobiszörp! Pénzemet sörbe fektetném, a továbbiakkal kapcsolatban küldj lécci 1 mélt. Köszi.
szobiszörp Creative Commons License 2000.07.28 0 0 18
sörivók figyelem!!!!

maradt 1 hordó (50 liter) Gösserem. ha érdekel valakit, 10.000,Ft. ha kell a csapoló"eszcájg", megoldható.( némi kaució, vagy valami..) még pár napig írhattok, aztán megiszom........
nosza..!

loggol Creative Commons License 2000.07.24 0 0 17
Sörárízelítő a Metro-ból (Gyáli út):

(30 literes hordók áfás ára)

Budweiser: 9873
Bitburger: 15100
Warsteiner: 15100

szobiszörp Creative Commons License 2000.06.15 0 0 16
a metróban ált. drágább söröket lehet kapni, és azokból is a 30 literes hordót.(Heineken, Budweiser, stb..)
nem akarok tippeket adni, de a "népszerűbb söröket" (Dreher, Amstel, Holsten, Borsodi..) a nagykerek árulják. bp. minden kerületében van legalább kettő. lásd: telefonkönyv.
hogy kinek, mit, mennyiért adnak, az változó.

hogy én, mit, mennyiért, azt kizárólag mailban, majd személyesen. ( nehogy megrójjon valaki a reklám miatt)
de már csak 24.-e után!

szobiszörp

Csokis Creative Commons License 2000.06.14 0 0 15
X. ker. Maglodi ut, a sorgyar keritese mellett van egy kis utca. Ott van a sor diszkont, ahol vehetsz hordos sort. Egyszerere csak egyet, ugyanis sorbol 50l a jovedeki engedely nelkuli limit. Az ures hordot visszavaltjak.
Sinus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 14
Tehátakkor konkretan. Teszemazt bemegyek a Metroba pl, aszondom aggyanak egy hordo Drehert. Adnak? Mennyier? Es az mekkora? Es akkor ehhez csapot, hutot, miegyebet te mennyier acc? (a cuccot elvisszuk (honnan?), csapos nemkell :) ) Johet mailba is, ha ide nemszabad. koszi.
szobiszörp Creative Commons License 2000.06.13 0 0 13
oké! mindenkinek!

- vagy értejöttök, akkor adok: mobil sörcsap, hűtővel, szénsavpalackkal, KEG fej(ez megy a hordóra. minden sörgyár mást használ. nekem majdnem mindhez van), stb...- nagy autóval gyertek! - a sört meg veszitek ahol akarjátok, Metro, nagyker, stb.. akkor ez kb.. megbeszéljük..Ft. ( a sör kb: 8-16e Ft/50 liter,- Heineken: 13e/30 liter)
- odaviszem bárhová, ez egy picit drágább,
- viszem a sört is, esetleg csaposlányt is, akkor pld.: 1 korsó amstel (bp.-n) 220,-Ft

ha mást is akartok, van még: gulyás ágyú(aki volt katona tudja mi az!) szgk-val húzható, PB-gázos, 260 literes....stb.

ha még mehet a reklám, akkor bármilyen szabadtéri partyt megoldok. sütés-főzés, evés-ivás, sátor, személyzet, stb...

nosza írjatok. 17-24-ig nem vagyok, aztán júl 14.-én irány Kapolcs!

szobiszörp

Sinus Creative Commons License 2000.06.13 0 0 12
a parameterek kozul kihagytam azt hogy mi lesz benne? sör, az addig ok, nade milyen? :) szal az se mindegy... koszi
pok_ussz Creative Commons License 2000.06.13 0 0 11
Szeva szobiszörp,
csatlakozom Sinushoz - meg csatlakoznék loggolhoz :-) !
Közeleg a legénybúcsúm ...
pok ussz
Előzmény: Sinus (8)
Wágner úr Creative Commons License 2000.06.13 0 0 10
Hol vannak, hol vannak?! Há' a karantén mellett vannak a zátonyon, ahová odacsempészik a sztrovacsekok... és az a felirat ottan annyit tesz, hogy azok ihatják, akik má' szabadultak, mer'hogy akiket bezártak a karanténba, azokra figyelmeztetés nélkül lő az őrség, úgy meg nem lehet inni... :))) Egészség!
Előzmény: loggol (7)
Sinus Creative Commons License 2000.06.12 0 0 9
hopsz elirtam. szoval szobiszörp
Sinus Creative Commons License 2000.06.12 0 0 8
szobiszortp! (meg aki meg tud ijet)

nem lehetne ide beirni? vagy csak linkelni? engem is erdekelne, 1-2 hordo + hozza a csap, es ezek parameterei (ugymint terfogat, ár)
koszi

loggol Creative Commons License 2000.06.12 0 0 7
Wágner úr!
Nekem azt hiszem a közepsűből kellene. Méretre is jó, másrészt volt ott valami felirat is: "This beer for free". Most vagy én nem tudok elég jól ángliusul, vagy gyorsan mond meg, hogy hol vannak ezek a hordók.
Előzmény: Wágner úr (6)
Wágner úr Creative Commons License 2000.06.12 0 0 6
Engemet nem köll keresni, mer' magamat sem találom meg, ha mindenféle hordók közelébe kerülök... na! A hordókkal kapcsolatban meg annyit tudok, hogy az a picike 5 literes, amit a múltkor plédájul hozzámvágtak, azt egy olyan műanyag csappal belenyomkurászosan...., hukk, bocsánat,... azt a legjobb azonnal helyben meginni, ha lehet, mer'hogy az, kérem szépen, tényleg nagyon gyorsan elfogy, de ha halasztódik, akkor csak gond van.... Ezér' a belevaló csapot zsebbe' kéne cipelni mindig és állandójan, ha lehet! Aztán van ez a nagyobb fajta, mint amilyenek itten vannak... na ezekhez tényleg kell egy olyan pumpa, mer' csak úgy jön ki a lényeg... de ha elindul, akkor nagyon jön... viszont ha valakinek még ez is kicsi, akkor szerezzen egy ilyet és ezen mindenféle csapok ottan vannak helybe' és csak inni meg inni köll... ami belefér... hukk, bocsánat... Egészség!
Előzmény: philosoph (3)
szobiszörp Creative Commons License 2000.06.12 0 0 5
mail megy!
loggol Creative Commons License 2000.06.12 0 0 4
szobiszörp!

Sok minden nem kellene, csak egy hordó jó sör, meg egy olyan szerkenytű amivel a sör mozgását megoldom a hordóból a korsóba.
Meg persze egy kétperces csapolástechnikai kurzus sem árt, de arra valószínűleg rájön az ember. (Ha meg nem sikerül neki, akkor úgyis megérdemli, hogy szomjan haljon.)
Nagy körítés, azaz "gulyáságyú, látványkonyha" stb. - nem kell.
Gondolom ez úgy megy, hogy elmegyek a cuccért, fizetek - persze némi "csapbetétdíjat" is - aztán másnap délután rögtön felkelés után visszaviszem a berendezést.

Mit tudsz ajánlani?

Előzmény: szobiszörp (2)
philosoph Creative Commons License 2000.06.12 0 0 3
Wagner úr a(s)örmester, keresd Őt

Amúgy régen a Soroksáriról egy leágazásnál, egy italdiszkont árult söröket hordóban is. És, azok a gyárak, akik csapolt sört szállítanak kocsmákba, biztos Neked is adnak

phil

szobiszörp Creative Commons License 2000.06.12 0 0 2
a nevem ellenére én kifejezetten ezzel foglalkozom!

írj és mond el mire van szükséged.
komplett sörcsapok, hűtők, sörök, stb.. + látványkonyha, szabdtéri sütők, gulyáságyú, stb. + sörpadok, asztalok, sátrak,.... személyzet,..ami kell!
ne ess hanyatt! nem aranyáron.
valami topictársi árfolyam megbeszélhető!

ExtremE CaterinG - alias: szobiszörp

Előzmény: loggol (-)
robicsek Creative Commons License 2000.06.12 0 0 1
kicsi serfőzde ad kölcsön csapot is, sőt, az el nem ivott mennyiséget ki se kell fizetni.
egy ilyet tudok, onnan szoktunk venni, de az nem pesti.
Előzmény: loggol (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!