Keresés

Részletes keresés

R.O.Tico Creative Commons License 2000.06.16 0 0 7
Saját tapasztalatom alig van... vagy nem kerülgetett még közelrôl a halál, vagy ha néha kicsit úgy tűnt, utána nem volt kivel :)

Ellenben volt egy partnerem, akivel egy közeli hozzátartozója halála után és temetése elôtt volt egy egész éjszakát betöltô hancúrozásunk (akkor elôször), és ô mondta is, hogy épp ez a haláleset volt az egyik kiváltója.

lord Creative Commons License 2000.06.11 0 0 5
aha, szóval ez is mindenkinél másképp' működik :)
nálam spec. hosszú és megfontolt félelem után (pl.temetés, kórházi látogatás) vagy hirtelen sokkból magamhoztérve (pl. közlekedési baleset)

ami érdekes, hogy mesterségesen nem lehet feltámasztani a dolgot. tehát hídugrás, falmászás, rafting nem játszik

lborli Creative Commons License 2000.06.09 0 0 4
Imothep véleményéhez, ha szabadna csatlakoznom. Pár évvel ezelőtt a Vörös-tengeren Ras Mohammed-nél merültünk, amikor majdnem ott maradtam. Pedig nem is a vízalatt, hanem a felszínen ért a kifulladás, de annyira, hogy már felülről és kívülről láttam magam, amint a társak segítenek. Mit mondjak, mindenhez volt utána kedvem, csak éppen a szexhez nem. (De azért estére regenerálódtam és örömöm leltem, nem csak a soros éjszakai merülésben...)


Imothep Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3
Értem én, mire gondolsz ! De személyszerint nekem, ilyen "halálközeli élmény" után nemhogy a szex, de szinte semmi nem jutott eszembe. Egyszer autóval előzés közben ledadogott a verda. Szemből jöttek, visszamenni már nem nagyon volt hely, szerencsére volt egy bekötő út balra, ahol egy nagy satuzással becsúsztam. Miután lepergett az életem előttem, nemhogy a szex, de semmi nem jutott eszembe. Kedvesem hasonlóképpen, de meg sem tudott szolalni. Szerintem daruval nem tudtam volna felállítani a répát. Most itt a kollegák között is körbekérdeztem, de nagyon nincs igenlő válasz a kérdésedre ! Szeintem ez valami perverzió inkább, vagy a mintavétel volt kevés nálam ... Viszont ha totál nyugalomban vagyok, pl. strandon fekve pihenek, állandóan állna a farkam ...
Előzmény: lord (-)
Chipet Creative Commons License 2000.06.09 0 0 2
Szerintem az is belefer a Topicnyito kerdesbe, hogy egy ilyen helyzet utan az emberfia (legalabbis en mindenkeppen (-:) fokozottan aktiv szexualisan. Mintha valami megkesett reflex lenne arra, hogy az elpatkolas altali genvonal-szakadast ilyen modon mintegy kikerulje az ember...

Ch.

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.09 0 0 1
Én sejtem, hogy mire gondolt, de ez akkor sem pontos. Ez egy elég jól tipizált dolog. Rajtakapás és kockázatai, igazi veszélyek: (autóvezetés, sziklamászás közben pl., esetleg valami közelgő katasztrófa, stb. - na mégegyszer utoljára (ld. még ingvasalás). Hagyjuk, hadd pontosítson.
pitya Creative Commons License 2000.06.08 0 0 0
nem ertem a t0picnyit0 kerdeset... lehetne k0nkretabban?
Pitya
Előzmény: lord (-)
lord Creative Commons License 2000.06.08 0 0 topiknyitó
Megfigyeltétek-e már, hogy a veszély az egyik legjobb serkentő? :)
Most nem csak a "csata utáni" izzásokról, beszélnék hanem bármely halálközeli élményről (legyen az egy unalmas temetés akár).

Mi az összefüggés? Pusztán fizikai? (persze nem)
Mik a tapasztalatok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!