Keresés

Részletes keresés

NULLA Creative Commons License 2000.06.10 0 0 10
Szerintem teljesen elment az eszetek.
Ha ezt megtudta csinálni én csak gratulálok neki.
Miért nem a Humetes fönökkel törödtök, tudtommal a Galata által említett mindhárom cég jóval nagyobb a Humetnél, aminek megtízszerezték az árát hasonlóan, mint amit Monthy ír?

Van egy módszerem neked Galata, vedd meg azokat a részvényeket amikor somlo doktor ajánlja és aztán add el, vagy mindketten rosszul jártok, vagy mindketten jól.

Monthy Creative Commons License 2000.06.10 0 0 9
Nana. A reklám ne legyen tolakodó. Az internet éppen hogy nem erről szól, ez olyan mintha azt mondanád hogy szex a bordélyokról szól. Én pl kifejezetten útálom azt is, amikor az emailemre ismeretlenek küldenek leveleket hogy hogyan lehetek gazdag, vagy mircelés közben valaki a honlapját ajánlgatja. Ha nyit a Somló egy topicot saját magáról akkor nem szólok egy szót sem, ott reklámozzon amennyit akar és az megy oda akinek ez tetszik. De ő nem saját magáról nyitott topicot, hanem mások tették ezt meg helyette:) Na nekem eggyi elég is a témáról. üdv
Monthy
Előzmény: gordon-gecco (5)
Monthy Creative Commons License 2000.06.10 0 0 8
Félreértetted. Galata azt mondja hogy Somló saját maga kötött a kérdéses napokon egy darabos üzleteket az adott papírokra és így tornázta feljebb a porfóloója értékét ezzel szerezve magának elismertséget az internetes társadalomban.
Előzmény: gordon-gecco (7)
gordon-gecco Creative Commons License 2000.06.09 0 0 7
Kedves Galatasaray !

Utána néztem az általad javasolt játéknak és
csodát láttam valóban ez a "csaló szélhámos" valóban 40% hozamot ért el a Cofinec papírján pontosan azon a héten, amikor kivezették, igaz, hogy forgalma az utolsó két napon csak 30 millió forint volt. Azért az is bőven elég lenne nekem, kár hogy nem idöben szóltál!

Az, hogy milyen részvényeket lehet választani a játék tulajdonosának feladata meghatározni, a tözsdecábában például csak A kategóriás részvények vannak.

Ha megengednek olyan papírokat, nyilván az a céljuk vele, hogy azt is fölhasználják.

Egyébként kedves Galatasaray egy jót tettél velem, ezután figyelni fogom az általad megadott címet, mivel a tözsdecápában nem tudtam meg , hogy milyen részvényekkel érnek el 20% haszont.

Galatasaray Creative Commons License 2000.06.09 0 0 6
Üdvözlöm a SOMLÓ FAN CLUB rajongótáborát. Úgy látom, konkrét adatokkal kell, hogy szolgáljak ahhoz, hogy végre felnyíljon a szemetek. Leszögezem: ezek nem rágalmak (bárki utánanézhet nekik), mert az alaptalan rágalmazásnál tényleg nincs gusztustalanabb dolog a világon. Nos a történet a következő.

PROF. DR. SOMLÓ JÁNOS folyamatosan részt vesz a www.tozsdeforum.hu Profitoló nevű játékában, ami valóban egy szimpatikus honlap jó játéka. Jó játéka lenne, ha egyesek tényleg játéknak tekintenék és nem magamutogatásnak és nem használnának galárd eszközöket a jobb eredmény eléréséhez. A konkrétumok: 2000-05-22 - 2000-05-29 közötti időszakban DR. SOMLÓ nagyon impozáns eredményt ért el, részvényportfóliójával messze megelőzve a többi versenyzőt. Itt gyanús lett a dolog, utánanéztem a PROFESSZOR portfóliójának, mégis hogyan sikerült ezt a szép eredményt elérnie. Az eredmény megdöbbentő volt. A portfólió közel 30 százalékát a DOMUS, Cofinec, IBUSZ trió adta, amelyek köztudottan nem a leglikvidebb részvények közül valók. És ami még furcsább, a kérdéses időszakban az árfolyamok 1 darab kötésekkel úgy "alakultak", hogy DOKTOR ÚR hozama igen impozáns legyen. (DOMUS: vételár 555 forint, eladás 645 forint; Cofinec: vételár 3005 forint, eladás 4220 forint; IBUSZ: vételár 520 forint, eladás 590 forint). Tehát Tisztelt DR. SOMLÓ és SOMLÓ FAN CLUB, kérem, szálljanak magukba, gondolkozzanak el, hogy mi értelme van így a játéknak, ha valaki ennyire nem tudja, mi is az a játék.

Még egyszer: a kételkedők a www.tozsdeforum.hu oldalán, Profitoló fül, archívumnál ezt leellenőrizhetik, NEM rágalomról van szó.

És lőn világosság...

gordon-gecco Creative Commons License 2000.06.09 0 0 5
Kedves Győző, ha mindenki azt mondta volna, akkor nem esett volna le a Bux 3700 ig.
Azóta is mindig 90% ban helyes vélemény szerintem a maximum amit el lehet érni, hiszen mindenki téved, még a nagy Kosztolányi, vagy Soros is.
Én mindig jól jártam amikor hallgattam rá, de ő mindig hangsúlyozta, hogy tévedhet és mindent csak saját felelőségére lépjen bárki.
A reklámozás szerintem nem visszataszító, hiszen az internet erröl szól. Igaz csinálhat bárki olyan kampányt, mint a Vianovo csak ahhoz folyamatosan produkálni kell (negatív példa a Netlap), pozitív példa a tőzsdefórum.
P.Győző Creative Commons License 2000.06.09 0 0 4
Folyamatos frissítéssel weblapomon...
Lehet hogy ti szeretitek ha valaki arra használ egy fórumot hogy a saját lapját reklámozza, engem mindenesetre zavar.
midasz - 98 őszén 6 ezernél, 5 ezernél és 4 ezernél is mindenki azt mondta hogy itt az alja.
Az hogy a legjobb elemző lenne a piacon azt én erős túlzásnak tartom, bár mint tudjuk a legjobb szubjektív. Legyen viszont akkor a Bokros a legszebb expénzügyminiszter.
Én szívesen meghalgatom a Somlót is, mert már olvastam tőle értelmeset, csak ezeket a reklámokat kéne hanyagolni, meg inkább az elemző hozzászólásainak van értelme, mivel az, hogy néha beírja hogy mi mennyit mozgott tök értelmetlen.
NULLA Creative Commons License 2000.06.08 0 0 3
Néhány véleményt idézek róla:

Szívesen olvastalak a tőzsdefórumban is.
Mi a vélemlényed a MATÁV jegyzésről? Az 1480-as ár csak az elrettentést szolgálja?, és majd jól bespájzolnak a Fideszesek, mert más nem vesz, ők meg bennfentesek?
Miután lezárult meg bedobják az 1350-es jegyzési árat?
Hmmm?
Üdv

Tetszik nagyon a kezdemenyezesed, es ezuton is koszonom a leveleidet !
Szivesen latnek en es talan mas is nehany szot a hataridos piacok mikentjerol, mukodeserol, hatasmechanizmusairol.

udv

Nagyon tetszik a honlapod, azt hiszem egyedi az országban a sok egyforma semmitmondó honlap között.
Cégem fejleszt és forgalmaz egy Tőzsde oktató és elemző programot. Kiváncsi vagyok a véleményedre a programmal kapcsolatban. Kérlek írd meg, és ha alkalmasnak véled segíts a megismertetésében.

Némi közgazdasági ismeret bírtokában szeretném belevetni magam a tőzsde világába (és megértésébe... ;)
Ehhez a művelethez tudnátok valamilyen jó anyagot ajánlani? Hol kezdjem?
A Közgáz már nem nekem való...
Viszont jó lenne tudni, hogy poontosan mit is jelentenek pl. a Financial Times végén található rubrikák.

Gratulálok a laphoz! Remek!

Perfekt. Magam is vágynék hasonló oldalra, de kapacitásom sajnos nincs hozzá. Egy oda-vissza linket megoldhatnánk.

Üdvözlettel:

Tetszik az oldalad, bár jó néhány helyen fikáznak,
de tudom milyen nehéz egyértelműen azt mondani, hogy ez
vagy az lesz. Ja a Mezőgépen én is gondolkodtam,
talán hétfőn veszek belőle egy kevest:-)

na csak annyit hogy klassz az oldal... es
csak 1 picit surubbe tehetned a tozsde altal irt
megjegyzeseidet megha rovidebbek is lennenek

Nem semmi. jót csináltál.Gratula.

Gratulálok az elemzésekhez , látszik hogy komoly alapismeretekkel rendelkezel.Én 15 éve foglalkozom a technikai analizissel , ha valakinek van valami kérdése szivesen válaszolok rá

Jó ideje nagy érdeklődéssel olvasom írásaidat,elemzéseidet.Gratulálok a 8500 as előjelzéshez.A tőzsde területén igen igen csak kezdő vagyok.Bár eddig sikerült már egy kis pénzt realizálni.Most van egy kis pénzem/ 1 mill/ amivel szeretném bővíteni tapasztalataomat.Örömmel venném ha ellátnál néhány jó tanáccsal.

Ma találtam írásaidra és érdekesnek találom.
3 éve tőzsdézem és most hosszabb távra tervezek.
Milyen véleményed van a Zaláról?

Nagyon jonak talalom.Most fedeztem fel.KIRALY

hol hasonlo ,hol különbözö végkövetkeztetésre jutunk....de a gondolatmenetünk általában egyezik....az amerikai helyzetet én is igen nagyon szeretem vizsgálni,a mostani irásodhoz hasonlokat, én is emlegetek már régen a tőzsdeforumon....

NULLA Creative Commons License 2000.06.08 0 0 2
Azért ne essünk túlzásokba, de én is szívesen olvasom a topicot a Politika rovatban.
gordon-gecco Creative Commons License 2000.06.08 0 0 1
Folyamatosan fejleszti internetes jelenlétét, nekem tetszik a tőzsdei multifóruma, nyitottam is nála topicot.
bud-fox Creative Commons License 2000.06.08 0 0 0
Egyetértek, a tőzsdefórum lelke már évek óta.
Szerintem a legjobb elemző a piacon. Bebizonyította, hogy nagyon érzi a piacot.
A tözsdefórum három hónapos tippjátékát is megnyerte ruszugyik néven.
midasz Creative Commons License 2000.06.08 0 0 topiknyitó
Az interneten lehet átmeneti sikereket elérni a fikázással, de hosszú távon vesztésre van ítélve.

Én figyelem Somló úr tevékenységét régóta. A tőzsdefórumon 1998 őszén egyedül ő mondta a négyezres Buxnál, hogy emelkedés lesz.
Azóta is nagyon jól jártam, ha megfogadtam tanácsai, csak néha nehéz volt megtalálni hol fejtette ki. Most, hogy elindította weblapját, amit hetek óta folyamatosan frissít, sokat javult a helyzet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!