Keresés

Részletes keresés

OnlyHuman Creative Commons License 2006.11.16 0 0 127
Hello mindenkinek!
Számomra is kedvenc jatek a CC, ugyan en is elkovettem azt a hibat h elobb a CC-t es csak most nyomom a CT-t. Mondjuk epp Lavos baratunkkal vagyok elfoglalva és egyelore o all nyeresre-.-.
Nezegettem a hozzászolasokat és ha valakinek meg kellene segitseg, akkor itt 1 par. Mar csak a nehez karikhoz, meg ugy alltalaban.
Befejezesek: CC-hez 20 darab befejezes van ha jol szamoltam, de minimum 15!!!
(igen, enyiszer vegignyomtam)
Garai: Mindenkarit tele kell nyomni revive-val es csak szeleteljetek fel, varazsolni nem eri meg.
Miguel: Lsd Garai ^^
A sarkanyokrol: Mind1 a sorrend h csinalod ki oket, ha lehet a feheret hagyd legutoljara. A fekete a legerosebb! Tanacs: mind1iktol el lehet lopni 1 bizonyos pajzsot. pl: kektol blue plate. Mire jo ez? Nos amennyiben 1 karinkra ratesszuk az azon szinu spellek gyogyitjak. jo mi?^^
Dario: A sarkanyok utan, es dark serge kozott erdemes neki menni. Legyen 1 tolvaj a csapatban! Lynxnek muszaly ott lennie es Riddelnek is. Lynxre nyomjuk fel a black plate-et es utana csak szeleteljuk fel. Nem kell beszarni, mert minden rank nyomott dark spell utan kb 500 hpkat regeneral rajtunk^^ Viszont feher es fekete magiara feher varazslattal reagal szal felejtsuk el ezeket. Ha nincs plate-ed akkor viszont a legjobb spell az inferno, nem eri meg a tobbi szin.
Sphinx: Legyen nalad a yellow plate, es gyoztel. Tovabba a csata elott nyomd tele magad 10-10 earthqake es thundastorm trappal, mert igy konnyebb. Ha gyozol kapsz 1 jo cuccot (ne ilyedjetek meg bugos a targy de mukodik!!!)
Chrono Cross: Fate legyozese utan vigyuk divine dragons fallba a tear of hate and tear of love-ot es megkapjuk a CC-t. (szukseges a jo befejezes megnezesehez.!)
Kid megmentese: (masamune szukseges). Fate leutese utan keressuk meg, ha nalunk van a masamune, akkor egy ismeros helyen fogjuk talani magunkat (CT-sek elonyben!!!) (szukseges a jo befejezeshez!!!)
Jo megnyeres: legyen nalad a CC + Kid meggyogyitva. A csata elott minden karidat nyomd tele Dreamer, illetve stamina cuccokkal, es ha a bend of timeba legyozted a triot, akkor rakd fel a dreamer sarongot. Csereld ki az osszes 1 szintes spelledet sarga varazslatra, es serge-re nyomjuk ra a green platet, a tobbikre sarga es voroset. A masodik szintes spellek legyen vegyes es csak magasabb szintre menjenek a gyogyito spellek. Lavos 2 fele keppen lehet leutni! Vagy kivegzed es akkor a rossz befejezes jon vagy a CC-vel. De ennek a hasznalatahoz a spelljeinket sorba kell elloni: sarga,voros,zold,kek,fekete,feher,chrono cross. Innentol kezdve a csatanak vege es 1 regi ismerossel fogunk talalkozni.
Bend of time: a mar emlitett Trio. Nem nehez csata, ha van nalunk red, green, blue plate. Minden karinkra rakjunk red brochet, az anti red es berserker miatt, Tovabba jol jon a Purifity spell is. Ha ez meg van akkor nyirjad ki oket, nem kell beszarni ha jon a berserker, inkabb a max defense-tol szarjal^^ de ha szerencsed van erre mar nem lesz ideje.
Recharge spell: chronopolissban lehet megszerezni es erdemes! 5db recharge spell ami az osszes a csataban elhasznalt varazslatunkat ujratolti. (mondjuk en soha nem hasznaltam...)
Nos, kb enyi, akinek lenne vmi erdekes kerdese targyakkal szereplokkel kapcsoltaban az szoljon.
Igazabol 1 dolgot nem ertek a jatekban, es lehet h azert mert csak most jon le a Radical dreamers. A CT-ben ott volt Shala. de nem tom h az anyja milyen paktumot kotott Lavos-szal. Mert a CC arrol szol h Shalat kell kiszabaditani. Ja mellesleg Shala=Kid ( Kid Shalanak 1 klonja). De mikor nyelte be Lavos Shalat? Nekem ez vhogy kimaradt... Az anyja bazszakodott ott allandoan h o halhatatlan meg minden faszom-.-
Na errol viszont en kernek helpet. Danke.
brajksz Creative Commons License 2003.12.28 0 0 126
vagy EFnet ircnetwork keresel psx csatikat es ott sok kereses es sorbanallas az xdcc servereken :)
brajksz Creative Commons License 2003.12.28 0 0 125
DC - kulfoldi hubok, sok sok kereses :)
Előzmény: IstvanTM (124)
IstvanTM Creative Commons License 2003.12.27 0 0 124
Sziasztok! Tudom, hogy nem illik egy rég halott topikot felhozni, de lenne egy nagyon fontos,és sürgető kérdésem: honnan lehet letölteni a Chrono Crosst? PSXre gondoltam, és emulátoroznék. Na, egy emu letöltési címét is leírhatnátok, ha szépen megkérlek benneteket? Előre is verinagyonköszi!
Seifer Creative Commons License 2001.06.13 0 0 123
Nekem K6-2 500-as procim van. Ez ePSXe-hez nem a legjobb, ezt már beláttam. A FF9 "viszonylag" jól megy rajta, de távol áll a tökéletestől, eléggé szaggat. Ha nálad jól ment a FF9, akkor van rá esély, hogy a CC is fog, bár a különbség az elég nagy még nálam is (a CC-hez képest a FF9 szaggatás nélkül megy, akkor el tudod képzelni...). Egyébként Pete DX6 D3D 1.50-es plugin-t használok, általában mindenkinek ez jött be. A többi pluginnel nem nagyon értem el jelentős eredményeket. Meg lehet még próbálni a Pete OpenGL plugint is, illetve lehet próbálkozni a Segu féle D3D-vel is, de az utóbbi nem a legjobb.
CC ISO patchet nem tudom, honnan lehetne szerezni. Elvileg ugyanúgy lehet megpatchelni vele a CD-t, mint a FF9-nél, bár ehhez nem igazán értek, mert azt sem én patcheltem, hanem egy ismerős.
The_Rock Creative Commons License 2001.06.13 0 0 122
Koszi az infot, megneztem a 05.25-i games.txt, de abban ugy tunik, hogy a CC-hez nincs semmi valtoztatas.....igy esetleg az emlitett a patch-hez nem tudnal vmi linket? Ezt is ugyanugy kell megpatchelni mint az FF9 iso-t?
Egyebkent milyen procid van, hogy szaggatott az epsxe? Vagyishogy milyen plugin-ekkel probaltad? Az FF9 hibatlanul megy/ment? Csak azert kerdezem, mert nalam tok siman megy az FF max. effektekkel, es igy remenykedem, hogy a CC-vel sem lesznek sebesseg gondok...

R.

Előzmény: Seifer (121)
Seifer Creative Commons License 2001.06.12 0 0 121
The Rock: Én ePSXe-n nem tudtam tökéletesen futtatni a CC-t. Szaggat össze-vissza, meg bugzik a grafika is. Az Item menü mindenesetre ePSXe alatt bejön és egyébként lehet, hogy csak nálam vacak, szóval érdemes vele próbálkozni.
VGS alatt viszont nagyon jól megy, de ott nem látszik az item menü (mondjuk a CD ISO megpatchelésével ezt is ki lehet küszöbölni, meg lehet, hogy a games.txt is segít).
Jar-Jar Creative Commons License 2001.06.12 0 0 120
Pivi: Állat, télleg bejött a NewGame+. Már csak azt nem értem hogy miért kezd állandóan új játékot ha elötte megkérdezi melyik mentett állást akarom folytatni... Na mindegy. Most a legjobb cuccokkal fél perc végignyomni a játékot :)
Előzmény: Pivi (118)
The_Rock Creative Commons License 2001.06.12 0 0 119
Sziasztok!
A Chrono Cross tokeletesen fut ePSXe alatt? Van vki aki mar vegignyomta rajta? Mert mintha vmi menu eltunesrol lett volna szo korabban....
Bocs ha mar 10x megbeszeltetek volna a kerdest, de most nincs idom vegigfutni a topic-on....

Thx!

Előzmény: Pivi (118)
Pivi Creative Commons License 2001.06.11 0 0 118
Ahoi!

Heh, régi topic nem rossz topic... :)))) Lássuk szép sorjában:

1. A Chrono Cross nagyon jó, mindenképpen érdemes csinálni róla egy biztonsági másolatot, aztán VGS-el nekiesni...

2. Amúgy a Chrono Trigger eredeti folytatása a Radical Dreamers, ami szintén snes-re jelent meg, japánul, és full szöveges az egész game. Amúgy a Chrono Cross asszem a Radical Dreamers sztoriját dolgozza fel, úgyhogy nem veszít semmit aki az RD-t kihagyta...

3. A CT new game+-át asszem úgy lehet előhozni, hogy végignyomjuk a játékot normálisan, kinyírjuk Lavos-t és ha vége, akkor újraindítjuk a gamét. Máris ott figyel a new game+.

Strato Creative Commons License 2001.06.11 0 0 117
Shit! És legalább van olyan jó, mint a CT?
Jar-Jar Creative Commons License 2001.06.11 0 0 116
Chrono Cross nem jelent meg PC re, nem is fog :(
Mindenki emulátorozgat
Strato Creative Commons License 2001.06.11 0 0 115
Nekem PC-re kellene a Chrono Cross, és inkább nem eredeti, mert arra nincs pénzem...
Meg emulátorozgatni sem akarok...
Reiker Creative Commons License 2001.06.07 0 0 114

Eladó _eredeti_ amerikai Final Fantasy VIII (mini strategy guide-dal, PS) ill. Chrono Cross (still fóliázva, PS). Ajánlatokat mailre. Köszi.
Strato Creative Commons License 2001.06.07 0 0 113
Uff. Kinek van meg? :) <- bizalomgerjesztő mosoly
Seifer Creative Commons License 2001.06.07 0 0 112
Strato: A kérdésed ugyan régi, de úgy látom, kitartó vagy :-)))
Igen, van a Chrono Triggernek folytatása, a Chrono Cross. De hogy honnan fogod leszedni, az kérdéses, mert 2 CD-s.
Strato Creative Commons License 2001.06.06 0 0 111
Asszem ha az idő végéről a vödrön át nyomod le, akkor tudod kiválasztani. Mégpedig ha az emlékezetem nem csal úgy, hogy az elején azt nyomod, hogy folytatnál egy elmentet játékot, és ott ki tudod választani a new game+-t. De Pivi a biztos pont ilyenekben.
Jar-Jar Creative Commons License 2001.06.05 0 0 110
Honnan? Érdekes. Én először, a Black Omen be való belépés nélkül megtámadtam az Epoch-al. Másodszor meg a sztori szerint, a játék végén győztem le.
Viszont nem jött be a NewGame+, csak zenél a gép, oszt semmi...
Strato Creative Commons License 2001.06.04 0 0 109
Attól függ, hogy honnan támadod meg Lavos barátunkat, de a legtöbbet a New game+-szal lehet előcsalni. Hogy ezt hogyan lehet? Hmmm, nem emlékszem pontosan, és nem akarok hülyeséget írni, szal szerintem emilezz Pivinek egyet, ő tudja az ilyeneket!

Szóval akkor van CT2, avagy nincsen?

Jar-Jar Creative Commons License 2001.06.02 0 0 108
Na hamár frissítünk, akkor valaki leirhatná nekem hogy kéne előhoznom a Chrono Triggerben a többi befejezést, nekem eddig 2 höz volt szerencsém.

Ja, és hogy a NewGame+ dolgot eggyátalán hogy lehet előhozni, mert a The End képernyő zenél fél órát, és nem történik semmi, gombnyomásokra se reagál.

Salamon7 Creative Commons License 2001.06.02 0 0 107
utolsó topic előre fuss
Előzmény: Strato (106)
Strato Creative Commons License 2001.01.17 0 0 106
Van a Chrono-nak folytatása??? KELL!!!

FF: én nem végigjátszásra gondoltam, hanem magára a játékokra egy végigjátszás erejéig, ugyanis nem akarom leiratni azt a sok CD-t, ha úgyis csak egyszer játszom végig. Szóval, ha valakinek parlagon van egy FFVII (hány CD?), vagy egy FFVIII (ez, ha jól tudom öt), akkor megszánhatna egy idegent, és kölcsön adhatná neki. (bizalomgerjesztő vigyor:)

Salamon7 Creative Commons License 2001.01.17 0 0 105
chrono: igen, a triggernek is volt jópár befejezése, és folytatásban is vitték a jó szokásukat tovább.

ff7 leírás van a Guru oldalán, ff8-hoz meg a www.gamefaqs.com-on. talán.

Előzmény: Strato (104)
Strato Creative Commons License 2001.01.17 0 0 104
Bocs, de nem olvastam nagyon el a korábbi hozzászólásokat, úgyhogy ne torkoljatok le, ha valami olyat mondok, ami már volt.

Tudomásom szerint a ChronoTriggernek kb 10 különböző befejezése van. ezek között van egy-két nagyon jó, és van egy pár, ami lényegében a stáblistából áll...

Egy végigjátszás erejéig keresem az FFVII-t és a VIII-t.

Salamon7 Creative Commons License 2001.01.17 0 0 103
Ne is!

Hízzon a topic. Ha kell nyelvészkedjünk, kutassunk!

Előzmény: fricy (102)
fricy Creative Commons License 2001.01.16 0 0 102
Na nehogy má' Lsüllyeddjen ez a jó kis topic! Tessék hozzászólni!
-fricy-
Diron Creative Commons License 2000.11.16 0 0 101
Jó, azt tudni kell, hogy nagy jószívűen;) átengedtem s7-nek a 100. belsőt:)(az 5000 úgyis az enyém lesz a simában...meg minden lehetőség szerinti ezres is:))
Előzmény: Diron (99)
Salamon7 Creative Commons License 2000.11.16 0 0 100
100!!!
Igen, végre!!! egy topic, ahol egy kerek szám az enyém, és nem Dironé!!!!!!
Végre valami jó is történik velem az életben :))))
Előzmény: Diron (99)
Diron Creative Commons License 2000.11.16 0 0 99
Végülis az FF-ben is én voltam a 100., nem?:)
Nos,ez a "külső" 100.!:)
Előzmény: Diron (98)
Diron Creative Commons License 2000.11.16 0 0 98
Wow!
Ha már így alakult:)
Még jó,hogy benéztem:)
Előzmény: Salamon7 (97)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!