- mindenesetre remélem, hogy Kerezsi, Kocsis, Eördögh, Benczenleitner stb stb. maradnak, és a leendő nb2-es bajnokcsapatunk tagjai lesznek
- és remélem az is igaz, hogy "folyamatos a befektetői érdeklődés", hátha ebből előbb-utóbb összejön valami
+ korábban már álmodoztam Nagy Geri, Hidi, Baráth stb esetleges visszajöveteléről, mellettük jó lenne visszahozni néhány (az NB2-ben már tapasztalatot szerzett) fiatalt, pl. Temesvárit, akikről korábban elég könnyen lemondtunk
Apropo: én nem emlékszem arra, hogy Kun részéről elhangzott volna az, hogy kötelező a feljutás... pont ez a gond, hogy a menedzsment / tulajdonosok pontosan ugyanannyira tűnnek elkötelezettnek, mint korábban...
Anno a felcsuti zsirsertes rofogte, hogy "ne azt nezzek, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek.
A Kungeci azt MONDTA, hogy kotelezo a feljutas. Ezek utan azt TETTE, hogy kinevezte a Pinezits Matet vezeto edzonek. Azt az embert, akinek EZ LESZ AZ ELSO MUNKAJA FELNOTT CSAPATNAL.
Ha Hofi (isten nyugosztalja az oreget) elne, akkor ebbol kulon blokk lenne az aktualis musoraban.
Pinezits... beszarok. :) Ezt hozta a kieses utani brainstorming? :)
Tizenegyesnél nincs előnyszabály, max., ha konkrétan gól lesz az akcióból a szabálytalanság ellenére. Anélkül nehéz elképzelni előnyösebb helyzetet, mint büntetőt rúgni.
Egy felelős vezetőnek kutya kötelessége, utána járni azoknak a dolgoknak, amik az irányítása alá tartozó szervezetnek "óriási anyagi és erkölcsi károkat okozott".
Most tekintsünk el attól, hogy egy ekkora kezezést nem lefújni a VAR előtt is hatalmas jv-i hibának számított, de ahogy írtam korábban is, meghallgatnám Iványi mit is mondott Vad2-nek, mialatt két percig vizsgálták az esetet a kocsiban. Csakugyan azt, hogy teljesen jó döntést hoztál, visszanézned sem érdemes??
Van joga a Klubnak kikérni a felvételt a beszélgetésről, már ha készült egyáltalán, vagy legalább kivizsgálást és magyarázatot kérni?
Legalább ennyit megérdemelnének a szurkolók, és szerintem az MLSZ sem engedhetne meg magának sem egy ilyen blamát, sem pedig annak gyanúját, hogy vmi nem volt korrekt. És Kun Gergelytől is akkor lennének csak hitelesek a következő mondatok, feltenné őket hivatalosan is:
"Fentiektől függetlenül azonban ki kell jelenteni: maga az ítélet egyértelműen befolyásolta a kiesés elleni harc végkimenetelét és amennyiben helytelennek bizonyul, óriási anyagi és erkölcsi károkat okozott a klub számára! Megelőzendő az ilyen és ehhez kapcsolódó, minimum kétségesnek mondható döntések kapcsán keringő pletykák és összeesküvés-elméletek terjedését, érdemes lenne a jövőben megfontolni a szövetség részéről a vitatott döntésekhez kapcsolódó kommunikáció erősítését, a döntések szakmai indokának transzparenssé tételét. Amennyiben például megfelelő szakmai magyarázatot tudnánk kapni arra, hogy Szolnoki Roland kezezéséért a játékvezető miért nem ítélt büntetőt, illetve a VAR miért nem javasolta a döntés felülvizsgálatát, biztosan jelentősen javulna a döntésben résztvevők megítélése és oldódna kapcsolódó feszültség. "
És, mi a következő? Perlik a csatárt, aki kihagyja a ziccert? A kapust, aki nem véd ki egy átlagos lövést? A védőt, aki nem fogja rendesen az emberét? A középpályást, aki nem ad használható labdát a csatárnak? Az edzőt a rossz taktika, erőnlét miatt? Mindegyikük esetében "tételezzük fel a jóhiszeműséget, tévedtek - de anyagi kárt okoztak."
Van ebben fantázia, de jó eséllyel a bírók eléggé hátul lennének a ki mennyit hibázott és ezért kit mennyi kártérítés terhel versenyben. Amúgy ki kapná a pénzt? A klub, aki az alkalmatlan embereket szerződtette? Vagy a klubot perelhetné a szurkoló?
Meglepődne, ha a klub kiszámolná, konkrétan hány Ft-ot veszít ebben a szezonban azzal, hogy nem az nb1-ben indul, s polgári peres eljáráson megpróbálná behajtani a mérkőzésen közreműködő játékvezetői testületen
Nem kell börtönbe zárni, tételezzük fel a jóhiszeműséget, tévedtek - de anyagi kárt okoztak.
Azért nem ártana ha ennek a szarvashibának következménye lenne.Nem kéne eltusolni hogy akkora hibát ejtett hogy kiejtett egy csapatot az első osztályból.Minimum 1 év eltiltás.Utána is max harmadosztály.
Mondjuk én börtönbe zárnám de a szándékos csalást úgy sem lehet rábizonyítani.
az összes sajtó Mátyus kispesti leendő edzőségével van tele, miközben: "Ám mégis azt kell mondanom: akármennyire megtisztelőnek éreztem, hogy szóba került a nevem, velem senki sem tárgyalt, velem senki sem beszélt.."
A 2002-ES VAGY ANNÁL FIATALABB MAGYAR LABDARÚGÓK JÁTÉKPERCEI AZ NB I 2022–2023-AS ÉVADÁNAK 33. FORDULÓJÁBAN:
Csapatonként Bp. Honvéd: 99+99+99+61+78+21+21+21=499 perc Paks: 95+72+49=216 perc Ferencváros: 81+96+37=214 perc Zalaegerszeg: 70+56+38+20=184 perc Mezőkövesd: 96+66=162 perc Vasas: 78+48+18+2=146 perc Puskás Akadémia: 89+36=125 perc Kecskemét: 65+27=92 perc Újpest: 89 perc
Szerintem ez nem kimondottan az újpestre lett kihegyezve.Csak mostanában divat lett mindenhol levetetni a mezeket.Akik közelebbre odaléptek többnyire a saját nevelésű fiatalok+Lovrics,Szapi,meg Zsótér voltak.
reggel hallgattam a Kossuth Rádiót, és azt mondták be, hogy kiesett a Honvéd. tudom, divatos most Kispestnek nevezni, de ez ne tévesszen meg senkit: a Honvéd az Honvéd. Rákosi Mátyás és Kádár János csapata. ez van, mondja a művelt ember, és napirenrdre tér