Keresés

Részletes keresés

MC Snake Creative Commons License 4 napja 0 0 59788

én elég optimista szoktam lenni, de a látottak alapján nem vagyok az

de persze bármi lehet még (létszámbővítés az nb2-ben stb)

az nb3-nak is van szépsége (nincs hétfő esti meccs, pl)

Előzmény: Vjacheslav (59787)
Vjacheslav Creative Commons License 5 napja -1 0 59787

Sokat járok nb2es meccsre, és van legalább 3-4 csapat, akinél már így is jobbak lehettek.

A tatabánya, csaba kettős szerintem gyengébb.

Lényegében eddig edző nélkül nyomtátok, ha a védelmet összerakja Feczkó akkor az már fél siker, a kérdés, hogy esik e még be valaki hozzátok.

Nagy Zoárdot lehet hallani, aki nb2es szinten azért segítség lenne.

Abban igazat adok, hogy pl Farkassal nem sokra mentek. Idő kell, ahhoz, hogy működjönek Feczkó elképzelései, messze van még a vége.

Szerintem a Misleny ellen is kinézek majd utánna már lehet látni valami elmozdulást valamerre.

Előzmény: rich.mond (59786)
rich.mond Creative Commons License 5 napja 0 1 59786

Köszönjük, de ugyan miért lennénk a vonal felett? Támadásban amúgy semmit sem mutattunk, a kontrák lassúak voltak, a beívelgetéseket meg simán kirúgdosták, ahogy a franc tudja hány szögletünket is. Teljesen kilátástalan. Az igazolásaink erőssége mutatja, hogy az eddig a száját ki sem nyitó tulaj mennyire gondolja komolyan ezt az acélos NB II-t. 

Előzmény: Vjacheslav (59783)
wizardry8 Creative Commons License 5 napja 0 1 59785

Profibb közvetítés volt mint az m4 :-) Látszik hogy a riportert érdekli a meccs, nem a statisztikát olvassa fel az internetről unalmában.

Egyedül a helyzetek ismétlése hiányzik. 

Előzmény: Evil_666 (59784)
Evil_666 Creative Commons License 6 napja 0 1 59784

Igen!

Saját stábjuk csinálja a köztvetítést. 

Előzmény: wizardry8 (59782)
Vjacheslav Creative Commons License 6 napja 0 1 59783

Érdekes egy meccs volt.

Igazából szerencsétek se volt. Kaptatok nyitásra egy full öszeszkott Budafokot. Láttam ősszel már sokszor őket, és nagy meglepetést nem is okoztak, stabil nb2es középcsapat.

Ti meg az út elején vagytok, Feczkó most rakja össze a cspatot, és ezt a 3-4-3-at még szokni kellett. 

A hangulat jó volt, meg kurva hideg, de hát ez ilyen télen.

Ősszel is voltam párszor már kispesten, ahhoz képest van előre lépés. Mondjuk a kapuban nem mondanám teljesen, Rácz az első lövésben rendesen benne volt. A másik oldal Dúzs is összehozott egy gólt. Oké a gól elött védett 2x bravúrra, de az ő szar passzát vesztette el a védő, amiből az egész akció lett.

Somogyival a fiatalpercesetek is megvan. Egész érett játékot hozott a korához képest, és egész jó felépítése is van.

0-2-nél sem látszott olyan szétesés, mint pl a paks meccsen, mentetek előre rendesen, nem is álltatok messze a döntetlentől.

Ezzel a játékkal nyerhettek tatabányán. Év végén bőven a vonal felett lesztek.

wizardry8 Creative Commons License 2025.02.09 0 0 59782

Jól látom hogy minden meccset lehet nézni élőben a Youtube csatornán?

MC Snake Creative Commons License 2024.12.23 0 0 59780

legalább abban lehet bízni, hogy amit leírok, az gyorsan elévül :-)

Előzmény: rage (59777)
MC Snake Creative Commons License 2024.12.23 0 1 59779

hogy az index címlapjáról a potrohos főnököt idézzem: "az egésztől sírhatnéka van az embernek"

Előzmény: wizardry8 (59778)
wizardry8 Creative Commons License 2024.12.20 0 0 59778

LaCZKÓ helyett FeCZKÓ? Nem lesz ebből baj?

rage Creative Commons License 2024.12.20 0 0 59777

Mégis az volt az Utolsó vacsora.

Előzmény: MC Snake (59776)
MC Snake Creative Commons License 2024.12.13 0 0 59776

a karácsonyi vacsorán is ott volt Laczkó, szó sincs sehol a kirúgásáról

Szabóról tegnap az egyik kispesti fórumon olvastam infokat, keresték többször is, de úgy tűnik elhalt

Előzmény: rich.mond (59775)
rich.mond Creative Commons License 2024.12.10 0 0 59775

Bár a jólértesültek értesülései ellenére még mindig Laczkó hivatalosan az edzőnk. Szabó pedig (a kispesti piacon hallottak szerint) már biztosan nem jön.

rich.mond Creative Commons License 2024.12.03 -1 0 59774

Azért az edzősködése összességében sikertelen volt, ezt bátran mondhatjuk. Sokan abban sem biztosak, hogy az utolsó fordulókban ő meccselt. 

Előzmény: Evil_666 (59773)
Evil_666 Creative Commons License 2024.12.03 -1 0 59773

Szegény 2 meccs 4 pont, erre kirúgják...

Előzmény: rich.mond (59772)
rich.mond Creative Commons License 2024.12.03 0 0 59772

Laczkó voltaképpen már a barcikai vereség óta OFF, csak senki nem akarta a nevét adni egy szétesett csapatkét utolsó őszi meccséhez Kisvárdán és a Vasas-ellen. Amúgy meglepő módon egész sok pontot hozott Laczkó ebből a két meccsből.

Előzmény: Evil_666 (59771)
Evil_666 Creative Commons License 2024.12.02 0 0 59771

Laczkó akkor már gyakorlatilag OFF?

Vagy Szabó szakmai igazgató lesz, Buksi meg marad edző?

Előzmény: rich.mond (59770)
rich.mond Creative Commons License 2024.12.02 0 0 59770

A Vasas-tábor a Csákvár ellen is többet szid minket, mintsem buzdítja saját csapatát.

Ihrig-Farkas, Csilus, Ene, Holman nyugodtan mehet, amerre lát, plusz Nagy Laci, az az erőnléti edző, meg úgy általában bárki, ki egy bóját arrébb tett az elmúlt két-három évben Kispesten.

Ami jó hír, hogy bár de jure Fórizs marad a szakmai igazgató (a pletykák szerint), de Szabó lesz de facto a szakmai stáb teljhatalmú vezetője.

Ez a győzelem úgy kellett, mint egy falat kenyér, még egy döntetlennel is nagyon le lettünk volna szakadva.

A hangulat 10/10 volt, remélem tavasszal ennél azért több győzelmet fogunk ünnepelni a Bozsikban.

Btw, idegenben nem nyertünk meccset ősszel.

Előzmény: MC Snake (59768)
maribor Creative Commons License 2024.12.01 0 1 59769

Sima lesz 2025/26-ban a visszajutás!

Előzmény: rich.mond (59766)
MC Snake Creative Commons License 2024.12.01 0 0 59768

- le a kalappal a tábor előtt, nem csak mennyiségben, minőségben is más szintet képviselnek, mint pl az angyalföldiek (akik egyébként meglepően sokan jöttek el (+ Dózsa fans?), viszont a mérkőzés legnagyobb részében inkább minket szidtak, semmint a csapatukat buzdították volna...)

- a játékunk tragédia, a védekezés úgy/ahogy rendben volt, de semmi elképzelés arról, hogy hogyan menjünk át támadásba

- 2+1 dolog az összeállításról:

- Ihrig Farkasban nem tudom ki mit lát - másrészt pedig Simon Benedek rendre jó teljesítményt nyújtott amikor pályára lépett, nem értem miért nem kap több lehetőséget, Laczkó ez nagy hiba (+ jó lenne tavaszra visszahozni Krjacsit, úgyse kap a Zte-nél lehetőséget)

- viszont Somogyi nagyon ígéretes, fiatal játékos és bár bátor húzás volt ismételten a kezdőbe állítása, ezért mindenképpen dicséret a szakmai stábnak (remélhetőleg Szabó István is folytatja ezt az utat, és Sigérek/Csillusok elküldése mellett nem az ilyen hulladék, kiégett nb1/nb2 között ingázó sztárocskák leigazolásával képzeljük el a jövőt)

- Tujvel tegnap is jó volt, de télen mindenképpen meg kell oldalnunk a kapus pozíciót hosszabb távra

Evil_666 Creative Commons License 2024.11.30 0 1 59767

Jó hangulat volt, én is kint voltam a meccsen

rich.mond Creative Commons License 2024.11.30 0 3 59766

Most jó lenni Kispest-szurkolónak!

Lanzafame Creative Commons License 2024.10.21 -2 3 59765

"Hemingway add el a klubot...."

Eladta...Bejött

rich.mond Creative Commons License 2024.09.29 0 0 59764

Amikor a 98. percben négy másodperc alatt négyszer rúghattunk gólt (nem rúgtunk), abban minden benne volt.   Rossz csapatnak még szerencséje sincs - nem mintha a BVSC három pontot érdemelt volna.

rich.mond Creative Commons License 2024.09.23 0 1 59763

Újabb idegenbeli meccs, újabb falunap egy kerekerdő közepén, Kispesti momentumok nélkül.

zsolyika Creative Commons License 2024.09.02 0 0 59762
MC Snake Creative Commons License 2024.09.02 0 1 59761

vége a nyárnak, így újra tudtam meccsre menni

ennyi év után is rá kellett jönnöm, hogy nem értek semmit a focihoz - Kerezsi távoztával nagy összeesést vízionalizáltam (jó kérdés, hogy mihez képest, persze...), úgy tűnik Bévárdival a kp-lyán többet nyertünk, mint a támadósorban vesztettünk - ráadásul úgy, hogy Krajcsovics sérülés miatt nem is játszott... lehet, hogy tényleg van valami szakmai munka a székházban? we will see, 1 meccs után azért erre még esküt nem tennék

- ehhez képest a támadójátékunk rendben volt (igazából Holman hiányában még a szokásosnál is gyorsabbnak tűnt), sok volt a hiba (pontatlan beadás), de vállalható volt - Simon Benedek végre gólt lőtt, ő simán lehet az új nagy kedvenc

- a védelem pedig Dúzs visszatértével sokkal acélosabb volt, nem is szólva Pekár + Szabó Tibiről, mindkettő abszolút pozitív meglepetés volt

- a hangulat is remek volt (a tábor új dala nagyon jól szól), több ünneplés is volt (Kozma Misi, Copfos) egyszóval minden rendben volt tegnap

csak így tovább

MC Snake Creative Commons License 2024.08.21 0 0 59760

az Ajka elleni meccs előtt elég komoly optimizmusom volt, végre valami változás

Leisztinger pedig üzletember, csinált már ilyet, és Diósgyőrben elég szép strukrúrát rakott össze...

na, de az Ajka elleni meccs... ezt nem hiszem el, ez a 3. meccsünk a felkészülés óta, milyen erőnlét van itt b+?

Eördögh meg közben Tatabányán bizonyítja, hogy miért gondoltuk már 2 éve az Nb1-es csapatunkba éppencsak kopogtató játékosról, hogy hosszú távon értékünk lehet.,,.

Előzmény: IVan (59759)
IVan Creative Commons License 2024.08.16 -1 1 59759

Bízzunk egy kicsit, hogy egy nem elsőbálozó tulaj, aki az elődnél sokkal nagyobb pályás, az pozitív változás.

Az előzőek azzal jöttek, hogy pár éven belül retteghet az NB1, oszt még az NB2 se retteg. Most '3 éven belül feljutás', hátha lesz belőle 2, az 1 már úgysem reális...

RIP Komora.

rich.mond Creative Commons License 2024.08.16 0 1 59758

A lassan két hónapja itt sertepertélő "szakmai" igazgatónknak még nem igazán van terve arra, hogy holnapután ki üljön a kispadon az Ajka elen.

Előzmény: Evil_666 (59756)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!