Ebben a csodálatos bajnokságban simán benne van, hogy jövőre dobogósok leszünk -lásd a Loki bronzát úgy, hogy majdnem kiestek előtte. A bronz után meg tényleg kiestek.
Gyönyörűen látszott tegnap, hogy miért is lett idén is ez a vége: konkrétan a a második félidő elejétől elfogyott a szufla a csapat nagy részénél. Nem is tudom hogyan sikerült kihúzni a masodikat 0-0-ra.... Hevenyészve átszámoltam, hogy hány pontot vesztettünk a 85. perctől kapott gólokkal, és 12 jött ki, szóval egyértelmű, hogy min kell javitani: erőnlét és koncentráció, mentalitás. Előbbit meg lehet javítani játékos cserék nélkül is, utóbbit nem.
Lényeg a bentmaradás, jövőre kötelező az ellépés innen felfelé, mert nem lehet a végtelenségig kisérteni a sorsot, a diók is addig játszottak a tűzzel, míg tavaly megégtek végül, és látható, hogy nem egyszerű egyből visszajutni.Plusz ugye egy Honvédnak a dobogóért kell harcolnia, nem másért.
Annak idején bőven lehetett hallani kormányzati körökből, hogy a fociklubok átvétele igen nagy mértékben valójában politikai lefedettséget szolgál, hogy ezzel is növeljék a támogatottságot.
Emiatt igen szem előtt fogják tartani, hogy nem akarják lázítani a Honvéd-drukkereket ilyennel szerintem.
Igazából magunkkal b***k ki - emlékezhetünk, hogyan kaptunk ki decemberben az Üllőin, vagy van még egy csomó hasonló rettenet az utolsó percekből. Egyébként sikerült kétszer kikapnunk ettől az MTK-tól is, a Gyirmót ellen meg behúztunk négy pontot.
Ettől még azért remélem, hogy nem esünk ki, mert az életben vissza nem jutunk.
OV nem olyan fajta, hogy ha van esély a második helyre, akkor elég legyen neki a harmadik is. Ha rajta múlna, biztos meg kellene próbálniuk nyerni. Jó nyílván fantázia szüleménye az egész, hiszen neki semmi közvetett ráhatása nincs a felcsúti felnőtt focira.
Egyébként az őket szorongató Kisvárdát ez a kutyaütő brigád azért nem tudta megverni két hete, mert egy megpattanó labda a hálónkban landolt a nyolcvan-akárhanyadik percben. Szóval nem egy Mission impossible pontot szerezni Felcsúton, de hét nyeretlen meccs után masszív gólképtelenség mellett nehéz optimistának lenni.
Nehéz ezt kiszámítani, de szinte biztos vagyok abban, hogy lesz "utasítás" nekik a meccsre.
Vagy azt adják nekik ki utasításként, hogy ne hajtsanak a Honvéd ellen, mert politikailag nem akarják lázítani a kispesti szurkolókat azzal, hogy éppen a Felcsút ellen esnek ki.
Vagy pedig a kisebbrendűségi érzésből fakadóan éppen, hogy fel is dobnak majd valami prémiumot nekik a győzelemre.
Dehogy nem, jó eséllyel a második helyért kell menniük (bár az már nem rajtuk múlik, ugye).
No meg miért adnának le nekünk egy pontot? -ha már testvéreink sem szántak meg minket, majd pont ők fognak.
Az a röhej, hogy hiába voltunk az egész szezonben kieső jelöltek, akár bent is maradhatunk úgy, hogy az utolsó nyolc meccsből egyet sem nyerünk meg. De látván az utolsó fordulókat, én most nagyon nem látom a bravúrt a csapatban.
Még akkor sem, ha hihetetlenül fordulatos és izgalmas bajnokságunkban BÁRMI megeshet.