Te tuti valami beépített katona vagy. A 6-6 az a meccs amiről már nem csak a pályára lépők, hanem azon járókelők akik áthaladtak akkor a Czabán Samu téren nyilatkoztak, hogy bunda volt de te itt kínosan véded a mundért.
azt kezdem látni, hogy Te korábban véresszájú Honvéd szurkoló lehettél, de itt ennél a Volán sztorinál megtört benned valami, más az italhoz nyúlt volna, te pótcselekvésként más csapatot választottál - de azt a gyermeki lelkesedést / örömöt amit a Volán meccs elvett tőled, már nem tudja semmi visszaadni... ezért ez feldolgozatlan témaként itt van veled mindaddig - amíg ki nem írod magadból, erre teszel időről-időre gyenge kísérletet
de az is lehet, hogy tévedek, sajnos elő szokott fordulni
Én beletenném még a cikkbe, hogy a 6:6 az állításokkal szemben igenis bunda volt és Irapuatóban tele volt a csapat akkori és későbbi Honvéd játékosokkal.
ez tetszik, ez egy jó irány, talán némi kommenista felütés kellene meg (megspékelve Kovács Kálmán még VAR-mentes kamutizijeivel) és mehetne az egész valami Fejér megyei naplóba vagy nb1.hu-ra véleménycikknek, vagy olvasói levélnek "40 évig mi sz*ptunk, viseljétek méltósággal a ti 40 éveteket még van belőle bőven" címmel
ellenünk fújtak be már ilyen esetért 11-est az biztos
amúgy Kocsis helyzete: ilyen helyzetet egyszerűen nem lehet kihagyni (Tamás Krisztiánról már lemondtam hogy lesz belőle focista, de Kocsisnak gyakorolnia kellene ezeket, ez most lehet, hogy kiesésről döntött)
most értem haza, szép létszámmal voltunk az biztos (kb 2x annyi kispesti biztos volt, mint a hazai tábor), a vitatott helyzeteket vissza kell néznem (volt belőle néhány...), a helyszínről úgy nézett ki, hogy szépen elcsalja a bíró
egyébként kb 60 percig fogalma nem volt a Fehérvárnak, hogy hol van - utána viszont látványosan elfáradtunk - sajnos továbbra sem jól cserél az edzőnk
nem baj, menni kell tovább, tudtuk előre hogy a Fideszotont bent akarják tartani
Hát wazze, mutassa meg vki, hogy ez a Vidi gól hol volt bent, a kezezésért miért nem járt tizenegyes, meg a végén, bár az már nem számított, az a hátra könyökös fejre Krajcsovicson, hogy nem volt piros?? Karakó belenyúlt rendesen, a döntetlen realis lett volna.
Rettentő nagyot tudna rajtunk lökni felfelé egy mai bravúr győzelem, vízválasztónak érzem. Kb. úgy, hogy győzelem esetén akkora önbizalom szállná meg a csapatot, hogy egy gond nélküli 8-9. helyezés lenne a végére, döntetlennél pedig folytatódna a küszködős bentmaradási csata. Vereségre gondolni sem merek, bár bőven benne van az is, mert az viszont nagyon visszavethetné a csapatot, letörve az utóbbi fordulók reményteljesebb teljesítményét.
belenéztem a Kecskemét-Vasas meccsbe, délutáni sörmeccs, megyei tempó... elfogult vagyok, azért a mi meccseinken ennél komolyabb tempo/hangulat van
amúgy szimpatikus csapat ez a Kecskemét, Szabó Istvánt edzőként nálunk is el tudnám képzelni, eltakarítaná ezt a sok szemetet az öltözőből / kispadról...
csak zárójelben, amúgy az az aránylábú Németh, Kispest nevelés ill. a Zte kezdőcsapatában is több kispesti nevelés volt, mint a mienkében (3 vs 2 ha jól számoltam)
egyébként Szendrei nagyon feszültnek tűnt...unszimpatikus módon akart bizonyítani, Gergényi meg... nos, kapta az ívet rendesen a nézőktől a 2. félidőben a Kocsis buktatása miatt jogosan
nem is értem, mit rugózom ezen, hiszen a fél Nb1 a mi neveltjeinkkel van tele
Gomis-sal egyetértek, fura fazon, de jó volt tegnap
Mitrovics helyére viszont én is beállhatnék, de mondjok egy 20 percre Eördögh / Bocskay is...
Johnsoon és Ennin pedig... vicc, az utóbbi még futni se nagyon volt hajlandó
Amúgy megérdemelten nyertünk, bár fogalmam sincs, hogy a zalai aranylábú hogyan belsőzte lazán mellé az első félidőben. Igen, Dúzs azért néha-néha bizonytalankodott, de lábbal rendesen emgdolgoztatta az egerszegi pressing. Egyébként szerintem ez a győzelem is megérdemelt volt én is örülök Kocsis D góljának.
A kispad minősége viszont katasztrófa. Remélem Klafa csak azért cserélte be a kanadait és az izlandit, mert bízott benne, hogy ők jobban bírják ezt a klímát.
tökeletes este volt, jó hangulat, Kispest győzelem - ugyan a nézőszám kicsit visszesett a múlt hetihez képest, de még mindig tisztesnek mondható ebben a hidegben
külön öröm, hogy a kis Kocsis lőtte a gólt, remélhetőleg megtörik nála a jég, játékban / akarásban eddig is a topon volt, most szépen megoldotta
Dúzsnak pedig... egy jó kapusnak szerencséje is van, ma kicsit bizonytalanabb volt az első félidőben
a Nagy Tavaszi Hadjárat II. győzelmét arattuk, jövő héten a Tölténygyár ellen szerintem simán mehetünk a 3 pontért, botrányosan szarok ők is, ha rendesen visszaállunk akkor az a csődtömeg nem szerez gólt felálló védelem ellen, nekünk meg a támadósorunk azért életjeleket mutat mostanában
Egyébként a mai győzelem egyetlen hátulütője, hogy Klafuric Mesteredző a nyakunkon maradt. Kb mindkét győzelme akkor született, amikor már a torkán volt a kés.
mondjuk a védelem kifejezetten magasbiztosabb lett Dúzs + Lovrics játszatásával - kicsit bizakodóbb vagyok most, de kb hetente élethalál meccsek vannak
nézem a sajtótájékoztatót - mintha Klafurics mesternek is jobban menne az angol a győztes meccsek után :-)
ritka alattomos egy csürhe ez a felcsút, mindenesetre a második félidőben jól küzdött a csapat... remélhetőleg összeáll valami, mert jövő héten is szükség van a 3 pontra, ha akarunk valamit, akkor igazából innentől kezdve zsinórban kell hoznunk a 3pontokat...
korrekt nézőszám volt a hideg ellenére, a hangulat meg még lesz jobb is, ha zsinóban jönnek a pontok... ejh, de nehéz lesz, kár a tavasszal elhullajtott sok pontért, nehéz helyzetbe hoztuk magunkat