Keresés

Részletes keresés

rezső Creative Commons License 2000.06.12 0 0 61
kedves Márió, semmiféle névváltozásról nincs (nem volt) szó.

Bár nem értem hogyan kerül ide Pető, vele eddig egészen korrekt személyes kapcsolatom volt.

Előzmény: Mario Brekt (60)
Mario Brekt Creative Commons License 2000.06.12 0 0 60
Kedves Croa!
Tudod, olyan másnak! Azt mondja, hogy Pető nem csak tolerálja, hanem szereti is őket…
Na már most, ha a névváltozás egybeesik a házasodással, akkor a "leánynév" miért ne lehetne, mondjuk Norbi?
Előzmény: Croa (59)
Croa Creative Commons License 2000.06.12 0 0 59
Minek találja a Lovas a Petőt, kedves Mario..?
Előzmény: Mario Brekt (58)
Mario Brekt Creative Commons License 2000.06.12 0 0 58
Kedves Croa!
Nagy bajban vagyok! Ha a házasodást összeasszociálom a névváltoztatással… Hmmm… A poén kedvéért… Hmmm… Lovas nem csak Petőt találja ezután…
Előzmény: Croa (56)
Mario Brekt Creative Commons License 2000.06.12 0 0 57
Kedves rezső!
Nem! Az írásaidról. Próbálom megismerni a lelkivilágodat…
Előzmény: rezső (52)
Croa Creative Commons License 2000.06.12 0 0 56
Véletlenül rálátok Marióra. Több, A/4-es méretű lapot böngész, melynek fedelén túlteng a piros (...és mint tudjuk e szín kedves Mario barátom szívének...)
Előzmény: rezső (52)
rezső Creative Commons License 2000.06.12 0 0 55
ez nem fair, hogy végigtalálgatod a naptárt.

indoklás?

különben nem.

Előzmény: Croa (54)
Croa Creative Commons License 2000.06.12 0 0 54
Szent István napja
Előzmény: rezső (53)
rezső Creative Commons License 2000.06.12 0 0 53
hideg. nyári, meleg nap
Előzmény: Croa (51)
rezső Creative Commons License 2000.06.12 0 0 52
a magyar történelemről?
Előzmény: Mario Brekt (50)
Croa Creative Commons License 2000.06.12 0 0 51
Február 29. praktikus nap. Így 24 év elteltével is csak a 6. házassági évfordulót kell megünnepelni. (Bár néha az is sok..!)
Előzmény: rezső (49)
Mario Brekt Creative Commons License 2000.06.12 0 0 50
Hamarosan mindenre pontos választ adok. Most szereztem be egy jó nagy adag dokumentációt… :)
Előzmény: rezső (49)
rezső Creative Commons License 2000.06.12 0 0 49
ez mind nagyon szép. de mi közük a pársziknak a hindu valláshoz?

nem tudom mi reinkarnálódott bennem, de kolozsvárt egyszer aktívan átéltem az atavizmust.

de ha már ennyire ismered a történelmet és a lelkemet, kedves mário, ki tudod-e találni melyik napon nősültem?

Előzmény: Mario Brekt (46)
Mario Brekt Creative Commons License 2000.06.12 0 0 48
Kedves Croa!
Ez olyan, mint a családi vaslábasunk esete. A nagyapám a Donnál használta sisaknak (lévén megbízhatatlan, mert az amerikai nagykövetségen dolgozott), de elvették tőle a tisztek, mikor belehajtották őket az oroszok közé - minek egy hullajelöltnek vaslábos - mondták. Igazuk volt, a hadifogolytáborban felesleges súlyt jelentett volna e "harci eszköz". Mindenesetre, mint hadizsákmányt hozták vissza a szemrevaló főzőedényt és így került birtokába Horthynak. Szállasi nem csak a koronára esküdött fel később, hanem arra is esküdözött, hogy még ilyen finom paprikáskruplit életében nem evett, amilyet ebben rittyentettek a várban szolgáló kivégzőosztag bátor legényei. De egyszer minden jónak vége van. A németek újfent sisaknak használva - egyéb gyárakkal együtt - "kimenekítették" az országból e jeles edényt. Nem akarom ecsetelni viszontagságos sorsát a vaslábasnak, de annyit tudni illik, hogy a Szent Koronával együtt került haza és az Iparművészeti múzeumba lehetett megtekinteni. De itt sem nyugodhatott, Orbán és Torgyán elszállítatta és azóta ebben főzik ki terveiket és a paprikáskrumplit, mikor találkoznak…
Előzmény: Croa (47)
Croa Creative Commons License 2000.06.12 0 0 47
A történet folytatása is tanulságos, kedves Mario. Az orosz katona – aki megerőszakolta nagyanyámat, és elvitte a rezsót – odaadta a rezsót Vorosilovnak, Vorosilov adaadta Gerőnek, az Rákosinak ajándékozta, tőle megörökölte Kádár, Kádárné Mariska odaadta Aczéléknak, Aczéltól megkapta Horn, Horntól megkapta Kovács Laci. Örökmosoly Szekerestől tudom, hogy most ökölre mennek Németh Mikiékkel, hogy most kié legyen a rezsó. Pünkösdhétfő reggelén Némethné imígyen fordult urához: „Te, Miki, reggelizzünk az Intercontinentalban, vagy csináljak neked egy szalonnás rántottát a Croa nagymamájának rezsóján?”
Látod, rezső, ez csak egy rezsó, de benne van a fél magyar történelem.
Előzmény: Mario Brekt (46)
Mario Brekt Creative Commons License 2000.06.12 0 0 46
Kedves Croa!
Jó, majd megnézem csütörtökön a "Kelly hőseit" és eldöntöm van-e igazságtartalma a dolognak…
-------------
A hindu vallás szerint június hatodikán ünneplik a reinkarnálódott rezsők, rezsók, rézsűk és rőzsék a névnapjukat. Persze ez nem biztos, lehet, hogy csak párszi hiedelem…
Előzmény: Croa (45)
Croa Creative Commons License 2000.06.12 0 0 45
Szerintem is 1944. június 6. Hatalmas filmforgatás volt valahol Normandiában, valami Spielberg ott forgatta a „Rezso* közlegény megmentése” c. filmet.

-------------------------
* Pár hónappal később – itt Budapesten – nagyanyám is tervezett egy alacsony költségvetésű filmet „A rezsó megmentése” címmel. Nem sikerült, a rezsót (is) elvitték sz oroszok.

Előzmény: Mario Brekt (43)
pindiy Creative Commons License 2000.06.10 0 0 44
Nem Derek, vettem egy kicsit és építettem belőle egy nagyobbat.
Előzmény: Derek (42)
Mario Brekt Creative Commons License 2000.06.10 0 0 43
Kedves Croa!
Pontosítsunk: 1514 - Székely Dózsa György elfoglalta Lippa várát.
De melyik a harmadik dátum?
Előzmény: Croa (29)
Derek Creative Commons License 2000.06.09 0 0 42
Az ket vagon az szamomra hatalmas mennyiseg, csak nem a nagytetenyi hizlaldat privatizaltad, bar az tavaly romokban volt.
Előzmény: pindiy (41)
pindiy Creative Commons License 2000.06.09 0 0 41
Van benned üzleti szellem:::))))))
Előzmény: Derek (40)
Derek Creative Commons License 2000.06.09 0 0 40
Hat akkor egyszerubb lenne a disznokat kicsapni valahova a Bakonyba, mondjuk a regi tuzersegi loterre, aztan bervadaszatot rendezni rajuk penzes nyugati vadaszoknak, es beetetni oket,hogy ez valami egzotikus mo-i vadfeleseg, ami sehol nincs mashol a vilagon.
Előzmény: pindiy (38)
wizes Creative Commons License 2000.06.09 0 0 39
T. Rezső!
8 napig érvényes:
Isten éltessen sokáig!!!!!!!!
WG
pindiy Creative Commons License 2000.06.09 0 0 38
Hát kedves derek úgy napi 2 vagont eléggé macerás egy lapáttal megkeverni.
És én egy kényelmes pofa vagyok.
Kerül amibe kerül, nem mindegy mennyit fizetek rá.
Mert ugyis ráfizetés a vége, oszt én még szombat-vasárnap se csukhatok be.
Előzmény: Derek (37)
Derek Creative Commons License 2000.06.09 0 0 37
Nem lenne jobb ahhoz egy lapat?
Kulonben is az a technologiai muvelet amely tobbet igenyel mint egy ciganyasszony fateknovel es evezovel azzal nem szabad foglalkozni, mert draga.
Előzmény: pindiy (36)
pindiy Creative Commons License 2000.06.09 0 0 36
Nem kedves rezső, csak két monitor van elöttem és az egyiken éppen a takarmányt keverem.
Előzmény: rezső (35)
rezső Creative Commons License 2000.06.08 0 0 35
lassan jutott el hozzád

csak nem öregszel te is?

Előzmény: pindiy (33)
Derek Creative Commons License 2000.06.08 0 0 34
"Aki a harmadikat is megfejti, megtudja, miért is kedves rezsőnek június 6-a. "
1944 D-Day.Omaha, Utah, Sword,Gold,Juno.

Előzmény: Mario Brekt (27)
pindiy Creative Commons License 2000.06.08 0 0 33
Köszi rezső és Isten éltessen sokáig.
Előzmény: rezső (-)
rezső Creative Commons License 2000.06.08 0 0 32
a kominternettós a batu kán volt
Előzmény: Lépesméz (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!