Idén a Tuttosport Golden boy jelöltjei közé két magyar is odafért, Dárdai Bence és Pécsi Ármin. Eddig összesen volt a korábbi években három magyar jelölt: Koman, Szoboszlai és Kerkez. Remélhetőleg utóbbi kettő szintjét futják be a fiúk.
Sajnos Szalai Attila is belépett abba a klubba, amelyben olyan illusztris játékosok vannak, mint Rudolf Gergely, Koman Vladimir vagy Kádár Tamás. Akik még huszonévesek voltak, amikor gyakorlatilag egyik napról a másikra elfelejtettek futballozni.
A magyar válogatott Szalai Attila az Instagram-oldalán mondott köszönetet a belga élvonalbeli Standard Liege-nek, amely a kommentszekcióban sok sikert kívánt a védőnek.
Szalai Attilát januárban vette kölcsön a Standard Liege a Hoffenheimtől, de finoman szólva sem váltotta meg a világot Belgiumban. Mindössze öt tétmeccsen, 334 játékpercet kapott, igaz, sérülések is hátráltatták. Csapata végül nem végzett európai kupaindulást érő helyen.
Idén tovább emelkedett a légiósok aránya. Valahogy ezt évek óta nem sikerül visszaszorítani, 40 százalék alá vinni. Az UEFA-koefficiensek által megalapozott rangsorban továbbra is a 24. helyen áll bajnokságunk Európában, amely kizárólag a Ferencváros nemzetközi szereplésének köszönhető. Mindeközben azt tapasztaljuk, hogy a cseh bajnokság nemcsak a 9. helyig masírozott, hanem meg is tudta tartani azt és a lengyel bajnokság is elhúzott mellettünk, már a 15. helyet foglalja el az Ekstraklasa.
a hos utcaban szoktam megallni. atlalaban van eleg hely, multkor fiamek bekavartak, igy sokat kestem a tervezett felereshez kepest, de meg akkor is akadt egy-ket hely a messzebbik felen.
nem. eleg nagy macera videkikent valogatott meccsre menni, jo parszor voltam, jo parrol lemaradtam, ezen is gondolkodtam, de nincs tetje, es egy bulimeccsre jo sok penzt elheradlni, minek?
Nem tudom megnézni, mert mikor a vásárlásra kattintok, hogy válasszak helyet, ezt írja ki:
Tehát másodjára nem tudok jegyet venni. De megnéztem egy másik profillal:
A válasz: sok. A jobb felső sarokban a 8 ezres szektorok szinte üresek (hiszen ki akarna svédek ellen ennyit költeni jegyre), de mint látható, a legolcsóbb 4 ezres jegyekből is még mindig kapható. Úgyhogy tényleg az érdekelne, hogy aki a válogatott miatt jár, miért nem rohamoz ugyanúgy, mintha a portugálok jönnének. Mert aki válogatott szurkoló, annak évente 5-6 meccse van itthon, tehát ennek is bele kellene férnie. Főleg azoknak, akik mindig lemaradnak, tehát itt az alkalom, hogy biztosan nem maradnak le. Remélem, legalább ők megvették.