Keresés

Részletes keresés

Sarq_ Creative Commons License 30 perce 0 0 434703

Ironikus volt az írásom. Amúgy lehet, hogy mégis az volt a baj, hogy Varga túl plasztikusan fejezte ki magát németül.

Előzmény: Ever666 (434695)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 1,5 órája 0 0 434702

szerintem alapvetoen jobb stylesnel, bar a csavo most jol jatszott.

dardai gyerekekbol max egy, aki tenyleg jo, a ket idosebb kuka.

Előzmény: kannibál Kovács (434691)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 1,5 órája 0 0 434701

koszi. ezt a semleges terfelet meghallgatom (csak autoban szoktam ilyesmit hallgatni, nekem uncsik a podcastok, vagy ha valami fontos van 4x-es sebesseg + automata felirat :D)

Előzmény: JarnoTrulli (434697)
kannibál Kovács Creative Commons License 4 órája 0 0 434700

Az utánpótlásnevelésünk egy tragikomédia.

Előzmény: Ever666 (434694)
JarnoTrulli Creative Commons License 7 órája 0 0 434699

ha nagyon rámozdulsz kinek mi a vérvonala akkor már az öreg Dárdait az apjukat is előveheted, hiszen apai részről bukovinai székely az anyja meg sváb

vagy tedd zárójelbe az Aranycsapatot, hiszen Lipovics, Lendenmayer, Bednarik, Purczeld nevűek se így lettek ismertek

Előzmény: kannibál Kovács (434692)
JarnoTrulli Creative Commons License 7 órája 0 0 434698

Fiolán csodálkoztam valamelyik nap, amikor láttam 64x volt válogatott

Előzmény: Ever666 (434684)
JarnoTrulli Creative Commons License 7 órája 0 0 434697

ebből látszik csak fizikailag lépett ki onnan, lelkileg nem :) ugyanolyan bújtatott propit tolja, de hidd el ő már független, de nagyon!

Bár messze a legalja szint nálam Egri, aki egykor sportkommentátor is volt és azzal riogatta a népet akkor már "független megmondóemberként" pár éve, hogy a Fradi drukkerek orosz zászlós drapikat lengetnek, és nem biztos hogy Csercseszov miatt, hanem más ok miatt :D (célozgatva Putyinra meg valami orosz támogatásra) miközben pont egy ex sportriporter nem tudja, hogy a Fradi és a Rapid ultrák haverok? Hogy nem egyszer egymást éltetik, vagy olyan drapit raknak ki amiben szerepel a másik klub? Rapid ultráinak a színéből ajvékolt az oroszokról. És az a legrosszabb, hogy szerintem nem tudatlanságból, hanem szándékosan csak hergelte a közvéleményt. 

Én egy ideje ezt a Semleges térfél nevű csatornát hallgatom, nincs sok feliratkozójuk de nem is a lájkvadászatra mennek, de a magyar fociról amilyen véleményük van én nagy százalékban azonosulni tudok velük. Mostanság kevesebb ott a tartalom, mert Józsinak elég komoly eü. gondjai vannak

Az ilyen kizárólag laptopszakértő, csak számokból véleményt alkotó figurákra én nem vagyok vevő. Legalábbis áltatom magam még mindig, hogy nem pusztán ezek számítanak ott a pályán. Bizonyos szintig érdekesek, de a csak laptopvideósokból én nem kérek. 

M4-en is vannak olykor jó podcastok, de ehhez kell megfelelő alany is, kit hívnak mennyire partner. Márton Gábort ugyan én nem ismerem személyesen, de a vele készült interjú után valahogy pozitív lett bennem az eddig róla kialakított képen. (nyilván ő ezt toronymagasan le is szarja, tudom)

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (434671)
JarnoTrulli Creative Commons License 12 órája 0 0 434696

Ez lenne a Bognár Team 

Előzmény: Sarq_ (434693)
Ever666 Creative Commons License 12 órája 0 1 434695

Varga is olyannyira meg akarta magát értetni a bíróval, hogy kapott is egy sárga lapot

Megérte...

Előzmény: Sarq_ (434693)
Ever666 Creative Commons License 12 órája -1 0 434694

Miközben az utánpótlás a béka segge alatt van!

Nagy Ádámot a válogatottba!

Sarq_ Creative Commons License 12 órája 0 0 434693

Eleve mennyivel jobb lenne, ha a mennyeiből válogathatna Rossi, vérmagyar, nyelveket sem beszélő játékosokat. Lehet, hogy Dublinban is az volt a baj, hogy Varga, Szoboszlai, Orbán, Sallai, Bolla, Kerkez túlzottan.is meg tudták értetni magukat a német bíróval?

kannibál Kovács Creative Commons License 12 órája -2 0 434692

És akkor még mindig én vagyok.

A Nego-Schäfer-Styles-Kerkez négyesfogatot írtam középen, amelyik most optimálisnak tűnik. Kicsit bennünket minősít, hogy ebből a négy emberből három nem is magyar, hanem honosított, és a neve alapján Schäfer ősei sem ihattak kumiszt a honfoglalók között.

A jövőt a két Dárdai gyerek jelentené még, akik otthon állítólag németül társalognak egymással.

Ennyit a fene nagy magyarságunkról.

Előzmény: kannibál Kovács (434691)
kannibál Kovács Creative Commons License 12 órája -2 0 434691

Optimális esetben nem kell feltétlenül kezdőembernek lennie, mert a Nego-Schäfer-Styles-Kerkez négyesfogat és a Sallai-Varga-Szoboszlai trió mögött a kispadon a helye.

De épp ez a lényeg. Máris van egy minőségi cserénk, aki még soha nem csinált olyan hülyeségeket a válogatottban, mint Sallai az írek vagy Szoboszlai és Kerkez a portugálok ellen.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (434689)
kannibál Kovács Creative Commons License 13 órája -2 1 434690

Még egy gondolat:

Az idei mérlegünk az első 6 mérkőzés után: 1 győzelem, 1 döntetlen, 4 vereség. Ahhoz képest, hogy 2023-2024-ben egészen az Eb-ig még a veretlenségünkkel kérkedtünk, ez meglehetősen rossz teljesítménynek tűnik.

Utoljára 2017-ben, Storck utolsó évében (1 győzelem, 5 vereség) és 2018-ban, Leekens szerencsétlenkedésének évében (1 győzelem, 1 döntetlen, 4 vereség - ebből az egy darab győzelem és az egyik vereség Rossié) voltunk ennyire rosszak az első 6 meccs után.

2017-ben és 2018-ban is repült a kapitány...

Lehet rugózni azon, hogy mikor milyen ellenfeleink voltak, mekkora tét mellett és éppen mennyire volt szervezett a mezőnyjátékunk, de ettől a tények nem változnak: ez nagyjából Feröer és Luxemburg szintje.

Még egy érdekes tény, ami jelzi a bajokat:

2021 őszétől az angolok elleni hazai 0-4-től kezdve egészen 2024 nyaráig, a svájciak elleni 1-3-ig közel három éven át egyetlen olyan mérkőzése sem volt a válogatottnak, amikor kettőnél több gólt kapott volna. Ezt a bravúrt még az Aranycsapat vagy Mezey wundermannschaftja sem tudta megcsinálni. 

Nos, 2024 júniusa óta hatszor kaptunk legalább 3 gólt: Svájc, Németország, Hollandia, Törökország kétszer és Portugália is rendesen megterhelte a hálónkat. Tudom, hogy a kapott gólok mellé mindig oda kell számolni a rúgottakat is, és az sem mindegy, hogy milyen a játékunk minősége, de ha ezt nézzük, akkor is ebből a hat meccsből csak a múlt heti magyar-portugál volt emészthető.

A 2020-2023 közötti időszakhoz képest rendkívül látványos a visszaesés.

Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 13 órája -2 0 434689

orultseg nem jatszatni nagy adit.

Előzmény: kannibál Kovács (434688)
kannibál Kovács Creative Commons License 13 órája -1 0 434688

A hétvégén Nagy Ádám végig a pályán volt a Speziában. Nikitscher csereként 5 percet kapott a portugál élvonalban, a Rio Ave csapatában. A törökországi légió többsége (ne gyertek Sallaival, mert többséget írtam, nem egészet) mellett ők is a kiesés elkerülése ellen fognak harcolni.

kannibál Kovács Creative Commons License 15 órája -1 0 434687

Amióta nincs itt a keretben, azóta elképesztően nagyot javult a válogatott eredményessége.

Vagy mégsem?

nemez haaef Creative Commons License 17 órája 0 0 434686

nem tudom pont meddig, de sokaig jo volt

Előzmény: nemez haaef (434685)
nemez haaef Creative Commons License 17 órája 0 0 434685

en is alig ertem

Ever666 Creative Commons License 18 órája 0 0 434684

Szegény Nagy Ádám, hogy sikerült 88 meccset elalibiznie a válogatottban?

Előzmény: nemez haaef (434683)
nemez haaef Creative Commons License 18 órája 0 0 434683

az alibikirály

kellllene

Előzmény: Ever666 (434682)
Ever666 Creative Commons License 19 órája 0 0 434682

Te írtad ezt: Fiatalság, bolondság...tanul belőle mert ő ilyen.

Ez eléggé kifogás, nem?

Nagy Zsoltot inkább hagyjuk!

Nagy Ádám kellene!

Előzmény: FCKETO (434681)
FCKETO Creative Commons License 19 órája -1 0 434681

Minek kéne kifogás?

Eljutott egy olyan csapathoz, ami rajta kívül csak Domnak sikerült.

Szerintem te Nagy Zsolt hívő lehetsz, az a kifogás, ez a minőség.;-)

Majd beérik, s ha nagyon jó lesz, tán még Felcsúton is elismerik.;-)

A mi válogatottunk, éppen, fiatal, 30 éves, kezdő tehetségekkel van.;-)

Előzmény: Ever666 (434680)
Ever666 Creative Commons License 20 órája -1 1 434680

Meddig fiatal egy játékos?

Szoboszlai már 24 éves, ő már nem fiatal?

Kerkez nem az NB3-ból igazolt a Liverpoolba! Azért van már tapasztalata Angilában is, ne keressünk már kifogásokat!

Előzmény: FCKETO (434676)
Ever666 Creative Commons License 20 órája -1 0 434679

Szoboszlai jelenleg 3 különböző poszton játszik, ami szerintem nagyon nem jó!

Legalább a válogatottban hagynám ott, ahol a legjobban teljesít és a 6-os posztra valaki mást kellene tenni

A portugálok ellen sem volt túl jó 6-osban

Előzmény: kannibál Kovács (434674)
FCKETO Creative Commons License 20 órája -1 0 434678

Ez korrekt!

Ez a Liverpool, nem a Felcsút/ahol pl nem kellett, nem igazolták le/.

Nem véletlen:

Never Walk Alone.

Neville2004 Creative Commons License 20 órája -1 1 434677

Dehogy ragad ott, MINDENKI elmondta a klubtól is, hogy kényszermegoldás, csak te akarod ezt erőltetni mindenáron :)

Előzmény: kannibál Kovács (434662)
FCKETO Creative Commons License 20 órája -1 0 434676

Kerkezt tegnap jól beárazták, hogy már az első félidőben lecserélték, azért elég megalázó

Nem az, butaságot csinált!

Fiatalság, bolondság...tanul belőle mert ő ilyen.

Az edzője jogosan döntött így, ő is tudja.

De itt egy vélemény, a legilletékesebbtől, a Poolbarátorokról bemásolva:

Robbo Milosról

„Ő még nagyon fiatal, és szerintem hajlamosak vagyunk ezt elfelejteni. Az összes új igazolásunk fiatal, de elképesztő potenciállal rendelkeznek, ők jelentik a klub jövőjét, és igyekszel annyit segíteni nekik, amennyit csak tudsz.

„Ő lesz a Liverpool kezdő balhátvédje a jövőben, és rajtam múlik, hogy ebben a szezonban nyomást gyakoroljak rá, segítsek neki fejlődni.

Fantasztikus jövő áll előtte, csak keményen kell tovább dolgoznia, és nem szabad, hogy ez hatással legyen rá – nem is lesz, mert magabiztos srác.

Előzmény: Ever666 (434673)
Neville2004 Creative Commons License 20 órája 0 0 434675

Elég gáz volt az az értetlenkedésük a második MLSZ videó körüli balhé miatt, szerintem rajtuk kívül mindenkinek egyértelmű volt, hogy azért az általános felháborodás, mert magát a szurkolást is negatívan állítja be, a jófiú meg a csendben tapsikoló néző.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (434671)
kannibál Kovács Creative Commons License 20 órája -1 0 434674

Ha Schäfer rendelkezésre áll, akkor játszhat a megszokott posztján. A két legutóbbi meccsen kényszerből került a 6-os szerepkörbe.

Előzmény: Ever666 (434673)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!