Lehet, hogy AI írja a cikkeket. Betáplálták, hogy telt ház lesz, és mivel tudja a program, hogy van 16 ezer szék, úgy írta meg. Viszont ez jelentős félretájékoztatás. Velem meg a 16 ezres cikk jött szembe fb-on (sőt, itt lejjebb a találatok között van egy fb-os poszt is), így el is hittem, hiszen ekkorát csak nem lehet hazudni tévedni.
Na, meg is van a két kieső, jövőre az 5 keleti csapatból lesz 3, és a 3 pesti-ből 5. Nézőszám szempontjából ez a matek csak úgy érné meg, ha a Kazincbarcika alacsony számát tudja pótolni a Vasas, olyan értelemben, hogy annyit rátesznek, amennyi a Kispestből hiányozni fog a mostani diósgyőri átlaghoz képest, ami akár sikerülhetne is, de egyrészt bojkott volt Diósgyőrben, ami hamisítja az idei statot, másrészt a Diósgyőr 6 meccsén (FTC-DVSC-Nyír) volt 50+ ezer néző, ez mondhatni pótolhatatlan, szóval nézőszámcsökkenést várok.
3 keleti csapat nélkül az ottani rivalizmus megszűnik (csak a 3 Nyíregyháza-Diósgyőrön volt 19 ezer néző...), úgyhogy nincsenek nagy reményeim.
Kispesten február óta nagyon beesett a létszám, nem tudom, hogy unják-e az nb2-es banánt, vagy más oka van, itt csak abban lehet bízni, hogy unják; nyilván az nb1-ben többen lesznek, a kérdés, hogy mennyivel.
Holnap állítólag 16 ezren lesznek Győrben, ami ki tudja, hány évtizedes nézőszámrekord. Az is nagy kérdés, hogy az idei bajnoki versengés után az ezüstérmes csapat szurkolói eltűnnek-e csalódottságukban.
Hosszútávon pedig jó lenne látni, hogy hogyan hat a sporttámogatások csökkenése a klubnevek fel- és letűnésére, a mostani állapot tarthatatlan, hogy nem a nagyvárosokban zajlik a közösségszervezés.
Három hónapja van kint mindössze. Te kb az első pertől fogva mantraként ismételgeted, hogy menjen kölcsönbe, menjen kölcsönbe, menjen kölcsönbe, ráadásul már az országot és a csapatot is megtaláltad neki.
Én meg azt írtam, hogy ebben a csonka idényben akklimatizálódik, edződik, és nyilván nem róla fog szólni a csapata.
Valamiért a Burni vezetősége és a szakmai stáb is inkább a klubnál tartja ebben a félévben és nem passzolta le rögtön - mondjuk - a League One-ba.
És azóta eleve új helyzet van, nyártól másik edző érkezik, majd kiderül, hogy neki mik lesznek a tervei a sráccal és úgy általában az egész kerettel.
A szülei kiköltöztek vele Angliába. Túlzás lesz, de az elmúlt 4 hónapban megkereste azt az összeget, amit a szülei 2*40 év munkával se értek volna el (ha pedig nem akarod, hogy túlzás legyen, számolj 1 évvel, vagy amíg a szerződése szól 2-3 évre). És még csak 20 éves. Engem 20 évesen anyukám nem engedett diákmunkában pénztárosnak, mondván, az felelősség.
Mentalitásbeli probléma van. Ameddig nem tudnak a cimerert kuzdeni addig nem is fognak sikereket elerni. Nincsen semmi dac hogy most en ezt megcsinalom.
Vártam, hogy az új seprű Marco Rossi-t is lemondásra szólítja fel. Aztán bejelenti a Labdavisszaszerzési Hivatal felállítását, hogy megtanuljanak végre a magyar fodbalisták rendesen presszingelni.