Keresés

Részletes keresés

kannibál Kovács Creative Commons License 15 perce 0 0 434687

Amióta nincs itt a keretben, azóta elképesztően nagyot javult a válogatott eredményessége.

Vagy mégsem?

Előzmény: Ever666 (434684)
nemez haaef Creative Commons License 2 órája 0 0 434686

nem tudom pont meddig, de sokaig jo volt

Előzmény: nemez haaef (434685)
nemez haaef Creative Commons License 2 órája 0 0 434685

en is alig ertem

Előzmény: Ever666 (434684)
Ever666 Creative Commons License 3 órája 0 0 434684

Szegény Nagy Ádám, hogy sikerült 88 meccset elalibiznie a válogatottban?

Előzmény: nemez haaef (434683)
nemez haaef Creative Commons License 3 órája 0 0 434683

az alibikirály

kellllene

Előzmény: Ever666 (434682)
Ever666 Creative Commons License 4 órája 0 0 434682

Te írtad ezt: Fiatalság, bolondság...tanul belőle mert ő ilyen.

Ez eléggé kifogás, nem?

Nagy Zsoltot inkább hagyjuk!

Nagy Ádám kellene!

Előzmény: FCKETO (434681)
FCKETO Creative Commons License 4 órája -1 0 434681

Minek kéne kifogás?

Eljutott egy olyan csapathoz, ami rajta kívül csak Domnak sikerült.

Szerintem te Nagy Zsolt hívő lehetsz, az a kifogás, ez a minőség.;-)

Majd beérik, s ha nagyon jó lesz, tán még Felcsúton is elismerik.;-)

A mi válogatottunk, éppen, fiatal, 30 éves, kezdő tehetségekkel van.;-)

Előzmény: Ever666 (434680)
Ever666 Creative Commons License 5 órája -1 1 434680

Meddig fiatal egy játékos?

Szoboszlai már 24 éves, ő már nem fiatal?

Kerkez nem az NB3-ból igazolt a Liverpoolba! Azért van már tapasztalata Angilában is, ne keressünk már kifogásokat!

Előzmény: FCKETO (434676)
Ever666 Creative Commons License 5 órája -1 0 434679

Szoboszlai jelenleg 3 különböző poszton játszik, ami szerintem nagyon nem jó!

Legalább a válogatottban hagynám ott, ahol a legjobban teljesít és a 6-os posztra valaki mást kellene tenni

A portugálok ellen sem volt túl jó 6-osban

Előzmény: kannibál Kovács (434674)
FCKETO Creative Commons License 5 órája -1 0 434678

Ez korrekt!

Ez a Liverpool, nem a Felcsút/ahol pl nem kellett, nem igazolták le/.

Nem véletlen:

Never Walk Alone.

Neville2004 Creative Commons License 5 órája -1 1 434677

Dehogy ragad ott, MINDENKI elmondta a klubtól is, hogy kényszermegoldás, csak te akarod ezt erőltetni mindenáron :)

Előzmény: kannibál Kovács (434662)
FCKETO Creative Commons License 5 órája -1 0 434676

Kerkezt tegnap jól beárazták, hogy már az első félidőben lecserélték, azért elég megalázó

Nem az, butaságot csinált!

Fiatalság, bolondság...tanul belőle mert ő ilyen.

Az edzője jogosan döntött így, ő is tudja.

De itt egy vélemény, a legilletékesebbtől, a Poolbarátorokról bemásolva:

Robbo Milosról

„Ő még nagyon fiatal, és szerintem hajlamosak vagyunk ezt elfelejteni. Az összes új igazolásunk fiatal, de elképesztő potenciállal rendelkeznek, ők jelentik a klub jövőjét, és igyekszel annyit segíteni nekik, amennyit csak tudsz.

„Ő lesz a Liverpool kezdő balhátvédje a jövőben, és rajtam múlik, hogy ebben a szezonban nyomást gyakoroljak rá, segítsek neki fejlődni.

Fantasztikus jövő áll előtte, csak keményen kell tovább dolgoznia, és nem szabad, hogy ez hatással legyen rá – nem is lesz, mert magabiztos srác.

Előzmény: Ever666 (434673)
Neville2004 Creative Commons License 6 órája 0 0 434675

Elég gáz volt az az értetlenkedésük a második MLSZ videó körüli balhé miatt, szerintem rajtuk kívül mindenkinek egyértelmű volt, hogy azért az általános felháborodás, mert magát a szurkolást is negatívan állítja be, a jófiú meg a csendben tapsikoló néző.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (434671)
kannibál Kovács Creative Commons License 6 órája -1 0 434674

Ha Schäfer rendelkezésre áll, akkor játszhat a megszokott posztján. A két legutóbbi meccsen kényszerből került a 6-os szerepkörbe.

Előzmény: Ever666 (434673)
Ever666 Creative Commons License 7 órája -1 0 434673

Kerkezt tegnap jól beárazták, hogy már az első félidőben lecserélték, azért elég megalázó...

Szoboszlainak meg legalább a válogatottban a rendes posztján kellene játszania!

Ami nem a 6-os!

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (434670)
Dead Tribe Creative Commons License 8 órája 0 1 434672

A Dél-Amerikai is rühejes, majdnem mindenki kijut, egy pótselejtez, onnan is bejut majd 1-2 a mienknél nem erősebb válogatott.

Előzmény: FCKETO (434524)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 8 órája -4 1 434671

hat most kiakasztott a ziccerben kele jani

alapvetoen szeretem, bar turbolippsi, de szerencsere kilepett a momebol.

de most azon filozofalni, hogy a szurkolok miert nem jokisfiuk, miert van rasszizmus, homofobia a lelaton, hogy ez ojbania miatt van...

ehh.

Előzmény: Sarq_ (434668)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 8 órája 0 0 434670

persze, de wirtz nem is szobi helyere jott (hanem ele), o (szobi) 6-oskent szerintem amugy is jobb.

Előzmény: kannibál Kovács (434667)
sergiototta Creative Commons License 9 órája 0 1 434669

"de ők csak fogyasztók."

mint ahogy a focit követők döntő többsége is

Előzmény: Sarq_ (434668)
Sarq_ Creative Commons License 9 órája -1 0 434668

Nagyon gáz a mai "szakkommentátor" felhozatal. Az a korosztály ül most ott, gondolom jó gázsiért, amelyik a magyar foci és a válogatott legnyomorúságosabb korszakát fémjelezte.

A stúdiós tévés arcok sem jobbak, Csirke nénitől (Mérei) konkrétan hidegrázásom van, és tudom, hogy sokan odáig vannak Berkesi Juditért, meg focizott, meg blablabla, de nekem ő zavaróan tudálékos. És alapvetően az élet bármely területén egyenlőnek tartom a nőket, de még egy Berkesi sem úgy szocializálódott, ahogy mi fiúk, nem rúgta szét pár hetente a cipőjét a salakos suliudvaron.

Meg vannak ezzek az újhullámos focibloggerinák és influencerek, na ők nálam abszolút a kvótanő kategória, cuki, hogy lelkesek, meg Mbappé meg Yamal, de ők csak fogyasztók.

Na, ide lőjetek.

Előzmény: JarnoTrulli (434660)
kannibál Kovács Creative Commons License 10 órája -2 0 434667

Ahogy Kerkeznek jár a fél év türelmi idő, úgy Wirtznek is.

Ettől függetlenül amennyiben Liverpool-szurkoló lennék, akkor dühítene a játéka.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (434666)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 11 órája -1 1 434666

hat egyelore wirtz pl. nem sokat mutat

es szobi most is belepett a kozeppalyara ugy tudtak nyerni.

slot meg probalgatja az aranyaru igazolast, de meglepne, ha szobi ket honapon belul nem ujra a kozeppalyan lenne.

Előzmény: kannibál Kovács (434662)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 11 órája -1 3 434665

butak vagytok, nem ertitek a focit

termeszetesen teljesen altalanos, hogy a 6-os visszalep a hatvedsorba labdaert. ahogy az is, hogy ilyenkor a szelsohatved belephet a helyen tamadt orias teruletbe es felveszi a labdat.

mind szobi, mind milosnak megvan ehhez a minosege, foleg, hogy kerkeztol le is volt maradv a vedo.

Előzmény: FCKETO (434650)
maribor Creative Commons License 11 órája -1 1 434664

Itt a szakítás ideje a hagyományokkal.

Előzmény: kannibál Kovács (434663)
kannibál Kovács Creative Commons License 12 órája -3 0 434663

Sallai is jobbhátvéd a Galatában.

Olyan válogatott még soha nem szerepelt a Vb-n, amelynek a három legjobb támadója közül kettő hátvédet játszik a klubjában.

kannibál Kovács Creative Commons License 12 órája -4 0 434662

Szoboszlai megint jobbhátvédként kezdett a Liverpoolban. És könnyen lehet, hogy ott is ragad. Elől a Salah-Isak-Ekitike-Gakpo-Wirtz ötösfogatnak kellene osztoznia négy helyen, középen pedig ott van Gravenberch és MacAllister, akik így együtt Európa egyik a legjobb középpályás párosát alkotják.

Nem hiszem, hogy Szoboszlait a játékhiány fenyegetné, sőt, nem kizárt, hogy az egyik legtöbbet pályán lévő liverpooli lesz. Csak éppen nem lesz fix posztja. E pillanatban nincs reális esélye arra, hogy abban a szerepkörben játsszon, amit a válogatottban tölt be. 

És ez nem jó, mert egy válogatottban csak az tud igazán vezér lenni, aki a klubjában is annak számít.

Kerkezről továbbra is az a véleményem, miszerint várni kell pár hónapot arra, hogy objektíven megítéljük a teljesítményét. Egyelőre játszatják. Pontosabban: még játszatják.

JarnoTrulli Creative Commons License 23 órája 0 2 434660

igazad van, de az öreg vadász szerinted mennyire képernyőképesebb nála? Nem a kinézetére gondolok 80 évesen, hanem a szövegeire. Vagy Gera Zoltán aludt tej stílusa? Honi szinten hiába volt jó játékos, érti a szakmát, de a stúdióban lehetetlen elviselni.

Régen bírtam a Sport tv-n a Zuhanyhíradót minden csütörtökön. Olyan hangulata volt az egésznek mintha egy kocsmába ültél volna be, de valamiért lekötötte az embert abban az 1 órában. De nincs köztünk abból a csapatból már Mészöly, Puhl se, Zomboriról meg azt olvastam évek óta súlyos beteg. 

Meg innen is látni hogy zuhant a focink...Ilyen nevek után most jönnek a Simekek, Dragonerek onnan a 90-es évek végéről 2000-es elejéről.

(Berkesi viszont sokkal jobb nő, mint Betta)

RTL Klubos szakértésekről sztorizott Urbán a könyvében, hogy annyira komolyan vették, hogy lementek a közeli Mekibe, majd szünetre visszatértek és az összefoglaló alapján magyarázták a dolgokat. 

Válogatott meccseket meg szerintem rengeteg olyan is nézi aki nem követi napi szinten a futballt, de a magyar fodbalt sem. Így el lehet sütni a komoly gondolatokat, hogy az első gól meghatározza majd a meccs későbbi alakulását, és 50x el kell mondani itt van Ronáldó is.

Én sose nézem ezeket a semmitmondó felvezetőket.

Előzmény: maribor (434657)
nemez haaef Creative Commons License 24 órája -1 0 434658

Böde

igenis el lehet gondolkozni

maribor Creative Commons License 24 órája -1 4 434657

Kérdezem én, mi faszt szakért egy Simek, akinek két fajta beadása volt. A kapu mögé, a lelátóra, vagy vissza a kezdőkör elejére.

De az is igaz, mégis ki a faszt kérjenek fel szakértőnek, aki képernyőképes... Nem véletlen, hogy például egy Lipcsei nem szakért.

Előzmény: JarnoTrulli (434655)
kannibál Kovács Creative Commons License 24 órája -2 0 434656

Rá és az összes többi szakkommentátornak nevezett léhűtőre.

Előzmény: JarnoTrulli (434655)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!