Kerkezt tegnap jól beárazták, hogy már az első félidőben lecserélték, azért elég megalázó
Nem az, butaságot csinált!
Fiatalság, bolondság...tanul belőle mert ő ilyen.
Az edzője jogosan döntött így, ő is tudja.
De itt egy vélemény, a legilletékesebbtől, a Poolbarátorokról bemásolva:
Robbo Milosról
„Ő még nagyon fiatal, és szerintem hajlamosak vagyunk ezt elfelejteni. Az összes új igazolásunk fiatal, de elképesztő potenciállal rendelkeznek, ők jelentik a klub jövőjét, és igyekszel annyit segíteni nekik, amennyit csak tudsz.
„Ő lesz a Liverpool kezdő balhátvédje a jövőben, és rajtam múlik, hogy ebben a szezonban nyomást gyakoroljak rá, segítsek neki fejlődni.
Fantasztikus jövő áll előtte, csak keményen kell tovább dolgoznia, és nem szabad, hogy ez hatással legyen rá – nem is lesz, mert magabiztos srác.
Elég gáz volt az az értetlenkedésük a második MLSZ videó körüli balhé miatt, szerintem rajtuk kívül mindenkinek egyértelmű volt, hogy azért az általános felháborodás, mert magát a szurkolást is negatívan állítja be, a jófiú meg a csendben tapsikoló néző.
Nagyon gáz a mai "szakkommentátor" felhozatal. Az a korosztály ül most ott, gondolom jó gázsiért, amelyik a magyar foci és a válogatott legnyomorúságosabb korszakát fémjelezte.
A stúdiós tévés arcok sem jobbak, Csirke nénitől (Mérei) konkrétan hidegrázásom van, és tudom, hogy sokan odáig vannak Berkesi Juditért, meg focizott, meg blablabla, de nekem ő zavaróan tudálékos. És alapvetően az élet bármely területén egyenlőnek tartom a nőket, de még egy Berkesi sem úgy szocializálódott, ahogy mi fiúk, nem rúgta szét pár hetente a cipőjét a salakos suliudvaron.
Meg vannak ezzek az újhullámos focibloggerinák és influencerek, na ők nálam abszolút a kvótanő kategória, cuki, hogy lelkesek, meg Mbappé meg Yamal, de ők csak fogyasztók.
termeszetesen teljesen altalanos, hogy a 6-os visszalep a hatvedsorba labdaert. ahogy az is, hogy ilyenkor a szelsohatved belephet a helyen tamadt orias teruletbe es felveszi a labdat.
mind szobi, mind milosnak megvan ehhez a minosege, foleg, hogy kerkeztol le is volt maradv a vedo.
Szoboszlai megint jobbhátvédként kezdett a Liverpoolban. És könnyen lehet, hogy ott is ragad. Elől a Salah-Isak-Ekitike-Gakpo-Wirtz ötösfogatnak kellene osztoznia négy helyen, középen pedig ott van Gravenberch és MacAllister, akik így együtt Európa egyik a legjobb középpályás párosát alkotják.
Nem hiszem, hogy Szoboszlait a játékhiány fenyegetné, sőt, nem kizárt, hogy az egyik legtöbbet pályán lévő liverpooli lesz. Csak éppen nem lesz fix posztja. E pillanatban nincs reális esélye arra, hogy abban a szerepkörben játsszon, amit a válogatottban tölt be.
És ez nem jó, mert egy válogatottban csak az tud igazán vezér lenni, aki a klubjában is annak számít.
Kerkezről továbbra is az a véleményem, miszerint várni kell pár hónapot arra, hogy objektíven megítéljük a teljesítményét. Egyelőre játszatják. Pontosabban: még játszatják.
igazad van, de az öreg vadász szerinted mennyire képernyőképesebb nála? Nem a kinézetére gondolok 80 évesen, hanem a szövegeire. Vagy Gera Zoltán aludt tej stílusa? Honi szinten hiába volt jó játékos, érti a szakmát, de a stúdióban lehetetlen elviselni.
Régen bírtam a Sport tv-n a Zuhanyhíradót minden csütörtökön. Olyan hangulata volt az egésznek mintha egy kocsmába ültél volna be, de valamiért lekötötte az embert abban az 1 órában. De nincs köztünk abból a csapatból már Mészöly, Puhl se, Zomboriról meg azt olvastam évek óta súlyos beteg.
Meg innen is látni hogy zuhant a focink...Ilyen nevek után most jönnek a Simekek, Dragonerek onnan a 90-es évek végéről 2000-es elejéről.
(Berkesi viszont sokkal jobb nő, mint Betta)
RTL Klubos szakértésekről sztorizott Urbán a könyvében, hogy annyira komolyan vették, hogy lementek a közeli Mekibe, majd szünetre visszatértek és az összefoglaló alapján magyarázták a dolgokat.
Válogatott meccseket meg szerintem rengeteg olyan is nézi aki nem követi napi szinten a futballt, de a magyar fodbalt sem. Így el lehet sütni a komoly gondolatokat, hogy az első gól meghatározza majd a meccs későbbi alakulását, és 50x el kell mondani itt van Ronáldó is.