Keresés

Részletes keresés

Grof Creative Commons License 2001.10.26 0 0 1052
Gelleivel nekem sincs semmi bajom (még... :-) ), bár tény, hogy szakmailag Egervári eredményesebb, akinek lehet, hogy vannak néha furcsa megnyilvánulásai, de azért azt ne hidd, hogy azért nyilatkozott így, mert nem tud veszíteni (de szép mondat lett).
Szerintem azt kifogásolja, hogy előre le volt vajazva minden, mint ahogy sokan meg is mondták már jó ideje, a kapitány kiválasztásánál pedig fontos szempont volt, hogy könnyen irányítható legyen.
Előzmény: ADAM17 (1051)
ADAM17 Creative Commons License 2001.10.26 0 0 1051
HAJRÁ MAGYAROK!!!

Gratulalok Gelleinek es sok sikert kivanok neki!
Ugyanezt tennem, ha Egervari v. Nyilasi "nyert" volna.
Az azonban teny, hogy en Gelleinek drukkoltam, es orulok, hogy o futott be.

Nyilasi alabb szereplo nyilatkozata nagyon szimpatikus, de olvastam valahol egy masikat is, ahol picit furan felveti, hogy nem erti egyaltalan hogy kerult o kalapba. A szavai ugy hagzanak szamomra, mintha bantana, hogy feleselegesen belekavartak, aztan meg nem ot valasztottak. Valoszinuleg nagyon nagy orom lett volna szamara, ha megkapja a lehetoseget (amire egyebkent meg ujra nyilhat esely), igy termeszetesen megertem a csalodottsagat. Dehat azt o is tudomasul vehetne, hogy ilyenkor alt. tobb jelolt van, aki kozul 1 fut be.

Ezt Egervari is tudomasul vehetne, aki emberileg elottem leszerepelt, bar o korabban is szolgalt mar szamomra unszimpatikus nyilatkozatokkal, mindig is "tele volt onbizalommal".

Egyebkent igen, Egervarinak asszem tenyleg sokkal jobb eredmenyei vannak klubcsapatoknal szamszeruen, tisztelem is az eredmenyeit, s pl. ez alapjan akar ot is valaszthattak volna.

De nyilvan mas szempontokat is figyelembe vettek, es osszesitesben Gelleit talaltak a legalkalmasabbnak, ahogy mas szavazok Nyilasit, Egervarit vagy mast talaltak volna.

No Gelleirol meg annyit, hogy en emberileg(!), szakmailag is nagyra tartom, s ahogy sokan mondtak mar elottem, remek pedagogus.
A klubcsapatainal is ert el remek eredmenyeket, pl. egy 3. hely is lehet adott korulmenyek kozott szakmailag kivalo, mi az hogy! A jo jatek se parosul raadasul mindig eredmenyesseggel.
Masreszt a valogatott kicsit mas, mint egy klub.
Szerintem kluboknal is nagyon jol dolgozott, s bizom benne, hogy a valogatottnal meg sikeresebb lesz, es egy jo valogatottat kovacsol ossze.

Az utapotlascsapatnal vegzett munkajat folytathatja most a kirakatban, remelhetoleg jo jatekkal mutatkozik be a csapata novemberben.

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!

karesz4 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1050
Üdv!

(MTI) - Gellei Imre, a magyar labdarúgó válogatott szerdán kinevezett szövetségi kapitánya a jövő héten írja alá új szerződését. A pontos időpontról még nem állapodott meg az MLSZ vezetőivel.
- Az utánpótlás-csapat szövetségi edzőjeként eddig is az MLSZ alkalmazottja voltam, ezért nem kell teljesen új megállapodást kötni, elég apróbb módosításokat végrehajtani - mondta a szakvezető az MTI-nek. - Gondolom mindenki sejti, hogy ez mit takar, többet nem akarok erről elárulni, mert ez csak a munkáltatómra és rám tartozik.
Gellei most a legfontosabb feladatának az olimpiai válogatott november 7-i zalaegerszegi mérkőzésének előkészítését tartja.
- Az Alpok-Adria Kupa keretében itt fogadjuk a szlovéneket, és szeretném, ha korábbi vidéki szerepléseinkhez hasonlóan ezúttal is teltház előtt kerülne sor a meccsre.
A felnőtt együttes kispadján november 14-én a Macedónia elleni barátságos mérkőzésen mutatkozik be.
- A keretben az olaszországi vb-selejtezőhöz képest nem tervezek komoly változtatást. Az ott mutatott teljesítmény a mérce. Aki többet tud a Parmában pályára lépőknél, az kerülhet be a csapatba.
Gellei megbízott kapitányként a Románia (0-2) és Olaszország (0-1) elleni vb-selejtezőkön már ült a válogatott kispadján.

Karesz

Professzor úr Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1049
Íme,a témát érintő hír a "hiteles" Reuters hírügynökség közreműködésével a Fifa hivatalos(!) honlapjáról.
Olvashatunk többek között Egervári Imréről,a Dunaferr 1999-es bajnoki címéről,valamint a vb-résztvevő Romániáról...

"Hungary put their faith in Gellei after World Cup flop
Š Reuters Limited 2001

By Zoltan Fazekas

BUDAPEST, Oct 24 (Reuters) - Imre Gellei was confirmed as Hungary's national coach on a permanent basis on Wednesday after a short spell as caretaker. Gellei, 51, had stood in for two World Cup qualifiers against Romania and Italy after Bertalan Bicskei was sacked in September.

"It is really great honour to take this job, and probably the peak of my 27-year coaching career" Gellei told a new conference.

"The goal is to build a team that can compete with any top-level opponents in Europe, based on the young players I worked with during my spell with the under-21 team."

Gellei, who is expected to sign a contract in the next couple of days which will cover the next European Championships in 2004, beat off two rivals for the post - Imre Egervari, current manager of 1999 champions Dunaferr, and Tibor Nyilasi, former Ferencvaros striker and manager.

Gellei's first match in charge will be on November 14 when Hungary entertain Macedonia on a friendly in Budapest. Hungary failed to qualify for the World Cup after starting brightly with a 2-2 draw against Italy before scoring six goals against Lithuania.

But their form fell away and Bicskei was fired after the team, needing seven points from their last three games to qualify, lost to Georgia. Gellei, Hungary's 60th national coach, failed to reverse the trend with a 2-0 home defeat against Romania and a 1-0 away reverse against the Italians. Both Romania and Italy qualified for the World Cup."

h3o Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1048
Klausz vicc volt, de ő spec. kezdő és húzóember.
Grof Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1047
nb1.hu:
---
A nap interjúja

Gellei Imre

Mint már beszámoltunk róla, Gellei Imre lett a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A szakemberrel elsőként beszélgethettünk megválasztása után.

- Először is gratulálok. Kitől tudtad meg a hírt?

- Ez egy érdekes dolog. Ha hiszed, ha nem, a Magyar Zolitól tudtam meg, hogy én lettem a kapitány.

- Meglepett, hogy ilyen nagy fölénnyel választottak meg, vagy inkább örültél neki és számítottál rá egy kicsit?

- Nem számítottam rá, és elfogadtam volna, ha fordított arányban történik minden. Ez egy olyan állás, amire nem szokás ajánlkozni.

- A családoddal megbeszélted, hogy jó-e ez nektek?

- A családommal nagyon jó lelki kontaktusban vagyok, mindig elfogadták a döntéseimet. A feleségem feladta a vegyészmérnöki diplomáját miattam, neveli a két gyerekemet, úgyhogy megvan a munkamegosztás.

- Mi a rövid és a hosszú távú célod?

- A rövid távú az, hogy a macedónok ellen fogunk játszani, először úgy készültem, hogy Újpesten lesz az utánpótlás-meccs, de kiderült, hogy a nagyválogatott mérkőzése lesz ott, úgyhogy a Megyeri úton fogunk játszani.

- A szakmai stábról van már elképzelésed?

- Elképzelésem van, de amíg nem beszélek velük, addig ez nem lenne sportszerű.

- Az utánpótlás-válogatottal mi lesz?

- Bízom benne, hogy az elnökség bölcs döntést hoz, és olyan embert bíznak meg a csapat irányításával, akinek van pedagógiai vénája.

- Mennyiben fogsz eltérni elődöd munkájától, illetve mi az, amit esetleg átveszel abból?

- Nagyon nagy dolog, hogy a Berci három éven át szövetségi kapitány tudott lenni, azt gondolom, hogy azok közül a játékosok közül, akik az ő keze alatt kinevelődtek, nagyon sokat fognak látni ebben a csapatban is.
---
Kategorizálni szerintem sem szerencsés, Klauszt viszont légyszi inkább ne.

Előzmény: h3o (1046)
h3o Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1046
Én olyat olvastam, amiben stabil kezdőkről beszél.
Az izmiri gólzsák kihagyása véletlen volt. Klausz is jöhet. Kár, hogy Horváth hiába játszik jól, és hogy vki ilyen idétlen kategóriákban gondolkodik, aminek úgysem felelhet meg. Szóval Gelleinél ez a ,,nagy ígéret'', sajnos, biztos most mindenki elhűl a szenzációs ötlet hallatán:)
Grof Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1045
"az idegenlégiósok esetében alapfeltétel, hogy klubjukban rendszeresen játszanak."
Vagyis a nyilatkozatban nem szerepelt az, hogy "nyugaton", szóval Bodnárt (ha stabil csapattag lesz) és Kabátot se zárd ki. :-)

Előzmény: h3o (1043)
Grof Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1044
Ja, azt én is olvastam, hogy 2 és fél évre fognak szerződni, de a többi részlet is érdekel majd, miután Bicskei szerződése nagy port kavart.
Előzmény: h3o (1043)
h3o Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1043
2004-ig.
Azokat akarja játszatni, akik nyugaton stabil kezdők (Király, Lisztes, Sebők, Miriuta) és akik az nb1-ben kiemelkedően játszanak. Ki lehet ez a minimum 7 játékos?

Most pedig jön a magyar foci szenvedése, átlagmeccsek, se örülni, se kirúgni nem lehet majd:(

Grof Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1042
Hát ez nem meglepő.
Kíváncsi leszek, hogy milyen szerződést kötnek vele.
h3o Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1041
1028- at nyilatkozta :,,...el kell mondanom: nem lepett meg, hogy a magyar labdarúgás jelenlegi irányítói nem a szakmai szempontok és az eredményesség alapján hozták meg döntésüket.??
Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1040
:)hat igen...de ez akkor se egy jo megoldas. ma nem tudok helyesen irni. fuj.
Előzmény: Professzor úr (1039)
Professzor úr Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1039
Salamoni döntés született kettőnk vitáját követően:sem Egervári,sem Mezey.:-)))
Előzmény: Mighty Mike (1038)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1038
csainaltbol es a nyilatkozottbol eloallitottam egy uj iget:)

szoval mit nyilatkozott?

Előzmény: Mighty Mike (1037)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1037
mit csinaltokott ES?
Előzmény: h3o (1036)
h3o Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1036
Mintha vmi. elpattant volna a magyar foci legtöbb szereplőjében, nem? (Bicskei vs. Puhl, Puhl vs. Kisteleki, NS: lőjük agyon a focistákat)Egervári eszméletlen durva nyilatkozata elég furcsa...

Szvsz azért ő még mindig jobb lett volna, de ahogy egy O. Nicosia 2-4-gyel szakmai eredményeket kritizál...

karesz4 Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1035
Üdv!

Nyilasi Tibort, a Ferencváros egykori 70-szeres válogatott labdarúgóját nem lepte meg az MLSZ elnökségének kapitányválasztása, Gellei Imre kinevezése.
- Hivatalosan nem szerepeltem a jelöltek között, senki sem tárgyalt velem az esetleges felkérésről - mondta az MTI-nek. - Jó döntés született, Gellei személye a garancia arra, hogy megmarad a folytonosság, az utánpótláscsapat legtehetségesebb játékosai zökkenőmentesen fognak beilleszkedni a felnőtt együttesbe.

Karesz

Mighty Mike Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1034
teljesen igaz. Gellei a leheto legrosszabb huzas.
Előzmény: filippo (1032)
Kola Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1033
Gellei a sajtótájékoztatón
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
filippo Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1032
Hol is es mit bizonyitott Gellei???

Klubcsapataiban max 3. hely. Az olimpia valogatottal pedig megelozte a Gruzokat+litvanokat. Juharon kivol nem is volt valogatott jatekosa!!!Ez egy sikeres palyafutas???

Nem mintha a tobbi jobb lenne - de esetleg eredmenyesebb.

gguszti Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1031
Nem akarok megbántani itt senkit, de én személy szerint "nem kedvelem" Egervárit, még csak ő hiányzott volna ide...
Előzmény: karesz4 (1030)
karesz4 Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1030
Üdv!

Egervári Sándor, az MTK-val és a Dunaferrel bajnokságot nyerő szakember is a kapitányjelöltek között volt. Gellei Imre megválasztása után így nyilatkozott az MTI-nek:
- Gratulálok és sok sikert kívánok az új kapitánynak. Ugyanakkor el kell mondanom: nem lepett meg, hogy a magyar labdarúgás jelenlegi irányítói nem a szakmai szempontok és az eredményesség alapján hozták meg döntésüket.

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1029
Üdv!

(MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége szerdai rendkívüli ülésén Gellei Imrét nevezte ki a magyar válogatott szövetségi kapitányának. Megbízatása a 2004-es portugáliai Európa-bajnokság selejtezőinek végéig szól. A szerződés részleteit az elkövetkező napokban dolgozzák ki.
Az edzőképző központ és az edzőbizottság Gellei mellett Nyilasi Tibort és Egervári Sándort javasolta a kapitányi posztra. Az elnökségi tagok 8-3-as szavazattal Gellei Imre, az utánpótlás-csapat eddigi szövetségi edzője mellett döntöttek.
- Felemelő érzés a felnőtt együttest irányítani - mondta az újonnan kinevezett kapitány. - Szerénynek kell lennünk, futballunk jelenlegi állapota nem ad okot az elbizakodottságra. Olyan csapatot szeretnék összeállítani, melynek tagjai minden mérkőzésen úgy küzdenek mint az olaszok elleni vb-selejtezőn. A magyar bajnokságból csak azokra számítok, akik folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújtanak, az idegenlégiósok esetében alapfeltétel, hogy klubjukban rendszeresen játszanak.
Gellei Bicskei Bertalan menesztése után megbízott kapitányként a románok (0-2 Budapesten) és az olaszok (0-1 Parmában) elleni vb-selejtezőkön már irányította a nemzeti együttest.
Az utánpótlás-csapat szövetségi edzőjéről később döntenek.

* Gellei Imre:
Született: 1950. március 29-én Badacsonytomajon (Veszprém megye)
Klubjai játékosként:
Vasútépítő Törekvés (1964-1968),
MÁV TIAC (1968-69),
H. Szamuely SE (1969-70),
TFSE (1970-74),
Fűzfői AK (1974-77), főiskolai válogatott volt.

Klubjai edzőként:
Keszthelyi Haladás (1977-1983),
Zalaegerszeg (1983-1986),
Rába ETO (1986-1987),
Keszthelyi Haladás (1987-1988),
Siófoki Bányász (1988-1990),
Vasas (1991-1992),
MTK (1992-1994),
Siófok (1994-1995),
Vasas (1995-1999).

Összesen 397 mérkőzésen ült vezetőedzőként élvonalbeli csapat kispadján. Legjobb eredményét a Vasassal érte el, amikor 1999-ben bronzérmes lett az angyalföldi együttes, a Zalaegerszeggel és a Vasassal kétszer-kétszer, az MTK-val egyszer szerzett negyedik helyet.

Szövetségi edzőként 1988-ban fél évig segítette a válogatott élén Bicskei Bertalan kapitány munkáját. Tavaly február óta az utánpótlás (U21) és az olimpiai csapat szakvezetője volt.

Megbízott szövetségi kapitányként Románia (szeptember 5., 0-2) és az Olaszország (október 6., 0-1) elleni vb-selejtezőkön irányította az A-válogatottat.

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1028
Gratulálok Gelleinek!

Bár sok esélyt neki sem adok....:-((((

Ha más nem, a sok agyatlan bicskeifan firkász úgyis kicsinálja...:-(((

Karesz

gguszti Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1027
"Az MLSZ elnökségi ülésén megválasztották a magyar válogatott szövetségi kapitányát.

Az ülésről 13.45-kor jöttek ki az elnökség tagjai, akik előzőleg 8:2 arányban, 1 tartózkodás mellett Gellei Imrét választották meg szövetségi kapitánynak. A szakember Bicskei Bertalan leváltása után megbízottként látta el ezt a feladatot. Természetesen később bővebben is beszámolunk az eseményről.
(im)"

NB1.hu

Grof Creative Commons License 2001.10.19 0 0 1026
"38-40 evesen is birhat valaki meg sokat, jatszhat jol es lehet egy csapat nagyon hasznos tagja"
Szerintem is, Illésék sem a koruk miatt vonultak vissza a válogatottságtól, hanem azért, mert nem látnak esélyt arra, hogy még az ő pályafutásuk alatt sikeres lesz a csapat és olyan a hozzáállásuk, hogy "akkor meg minek égessem magam, úgyis csak szídnak", és ez a baj.
Figyeljétek meg, hogy Illés pár év múlva is simán meghatározó játékos lesz a klubjában, hacsak be nem fejezi végleg.
Előzmény: ADAM17 (1025)
ADAM17 Creative Commons License 2001.10.19 0 0 1025
MAGYAROK!!!!!!!!!!!!

bicycle-repairman
En vettem a faradsagot, pedig az elejen meg nem is tudtam, hogy a vegen talan Umbro-csomag var. A viccet nem felreteve most johetnek azzal, hogy kb. abban ertunk egyet, hogy nem birod Gera, Drago es Lipcsei stilusat, de ez olcso poen lenne, ugyhogy a viccet felreteszem (azert csak "elsutottem":( ).

Szoval azokban a cikkekben, amikre gondolok, vagyis pl. a Hegyi altal irt es altalam elolvasott cikkek kb. 90 szazalekaban a robbanasszeru duhot asszem erzem, de a kulturalt format aligha. Egyebkent nem kizarolag o szokott persze ilyen cikkeket irni, pl. a Sportban is akad boven (egyre inkabb), es o se mindig ir ilyet, ill. ilyen irasaiban is vannak persze igazsagok, es mond o jokat is. De alapvetoen remalom szamomra ot olvasni es az altalam "kedvelt" nagyon visszataszitoak es karosak szerintem, szoval felall a szor a hatamon, amikor ezt epito kritikanak nevezik.

Egyebkent en pl. abszolut nem vagyok pl. Bicskei-parti, de voltak pl. az o kapitanysaga alatt is jo dolgok, es most sem vagyunk - messze-messze nem vagyunk - olyan borzasztoan rosszak, ahogy azt oly sokan mondjak, latjak.

Lehet, hogy nem jatszottunk tartosan jol regota, lehet, hogy meg "nem is kell", azaz nem kell elvarni toluk sokat, mert igy tul nagy nyomas nehezedik rajuk.
Elmondhatjak a vezetok, ill. barki, hogy a papirforma, a londoni irodak szerint, a legutobbi evek tapasztalatai szerint most is kb. 4. helyen vegzunk majd, es vannak ezenkivul mas nagyon fontos dolgok a fociban, ez rendjen is van.
De attol en meg ugyanugy csakis azt fogom elvarni minden meccsen, hogy nyerjunk, es "ki akarok jutni" a kovetkezo vilagversenyre.
A jatekosok lehetnenek jobbak, de egyaltalan nem rosszak, es nem gondolom, hogy barmelyik VB-dontos valogatott fenyevekkel elottunk lenne.
Sok dolgon lehet es kell is javitani, most pedig a most rendelkezesre allo valogatottakbol es a mogottuk levo lehetseges valogatottakbol (mindket kategoriaban szamos jo jatekos van) kell minel jobb csapatot formalni, es veluk minel jobb eredmenyt elerni.

A kor alapjan torteno megkulonboztetesnek en sose orultem igazan. Persze nem ertek hozza, es van a jatekosoknak meg ugy alt. az emberi szervezetnek egy fejlodesi folyamat, es tudni lehet focistakrol ugye elvileg, hogy ki mikor eri el a csucsformajat, mennyi egy csapat eresi ideje stb...
Persze gondolni kell a jovore, es az biztos, hogy egy valogatottnal se art, ha van egy allandosag benne, bar azert a fejlodo, ill. kirobbano formaban levo (eddig nem valogatott) focistaknak nem art idorol idore helyet adni.
Na mindegy, szoval azert szerintem 38-40 evesen is birhat valaki meg sokat, jatszhat jol es lehet egy csapat nagyon hasznos tagja.

Az emberek nem azert tesznek dolgokat, mert jocsavo azt csinalja? Es nem azert vesznek mosoport, miegyebet, mert latjak a reklamot?
Az emberek olykor probalnak sajat velemenyt formalni, ill. kulso korulmenyektol fuggetlenul donteni, de egyebkent nem is mindig baj(sot), ha adnak masok velemenyere (masokat meghallgatva lehet kialakitani egy sajat velemenyt, fu most ez nagyon okoskodoan hangzik).
Dehat a reklamok, a jocsavok egyertelmuen hatassal vannak tobbe-kevesbe mindenkire, ha akarjuk epp, ha nem.
Ugyhogy szerintem nyugodtan fogalmazhatunk ugy, hogy reszben divat is a magyar focit, a valogatottat szidni. Ezt a divatot "taplalja" pl. Hegyi Ivan is, aki ettol persze meg nyilvan imadja a focinkat es szeretne magyar focisikereket atelni Europaban.

Osszefogas, csapatmunka, kezzelfoghato celok, tervezes - igen, ez mind-mind nagyon kell.
Kulfoldi kapitany pedig szerintem sem.

MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!

UI: A jatekosokat pedig nem szarkupacnak hivjak, ezt meg Hegyi Ivan is korulirna...

karesz4 Creative Commons License 2001.10.18 0 0 1024
Üdv!

(MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége csütörtöki ülésének elején eldöntötte: október 24-én szerdán rendkívüli összejövetelt tart a testület és ezen választ majd új szövetségi kapitányt a válogatott élére.
A korábbi szakvezetőt, Bicskei Bertalant szeptember 2-án váltották le, amikor gyakorlatilag eldőlt, hogy nem sikerült kiharcolni a vb-részvételt.
Utána Gellei Imre dirigálta megbízott kapitányként a magyar csapatot a Románia (0-2), s Olaszország (0-1) elleni vb-selejtezőkön.

Karesz

Grof Creative Commons License 2001.10.18 0 0 1023
origo.hu/sport:
---
Gellei már csütörtökön kapitány lehet

2001.10.17. 19:24:44


Nyilasi Tibor szerda délelőtt találkozott Bozóky Imrével, az MLSZ elnökével is, akárcsak korábban Puhl Sándorral, a szövetség alelnökével. A különbség annyi, hogy míg Puhl a kapitányságra szerette volna rávenni "Nyílt", addig Bozóky felkérte az egykori ferencvárosi kedvencet, hogy legyen tagja a 2008-as Eb-pályázatot előkészítő testületnek. Nyilasi azonnal igent mondott, elvégre ezzel a tisztséggel nincs kizárva későbbi Üllői úti szerepvállalása sem.

Mint azt az elmúlt hetekben folyamatosan jeleztük, Várszegi Gábor, az MTK mellett a Ferencvárosi Labdarúgó Kft-ben nyolcvan százalékos tulajdonrészt szerzett üzletember hosszú távú terveiben bizony szerepel Nyilasi felkérése. A kérdés csak az, hogy konkrétan edzőnek vagy szakmai igazgatónak. Nyilasi szerint már eldőlt, hogy az eddigi megbízott szakvezető, Gellei Imre lesz a "befutó", amit az MLSZ-ben egy neve mellőzését kérő informátorunk is megerősített.

A "meccs" tehát szép lassan egyesélyes lesz, de hogy mikor születhet meg a döntés, az még mindig nem egyértelmű. Sőt, bár a kapitánykérdés nem szerepel az MLSZ csütörtöki elnökségi ülésének napirendi pontjai között, Bozóky mégsem tartja kizártnak, hogy határoznak. Mégpedig azért nem, mert az elnök, amennyire csak lehetséges, szeretné megosztani a felelősséget, azaz az elnökségi tagok "megszondáztatása" után határoznának az új kapitányról.

Információink szerint egyébként már maga Bozóky is letette a voksát Gellei mellett, akinek kinevezése attól függ, meglesz-e az elnökségi ülésen a szükséges támogatása. Ha nem, várnak még egy vagy két hetet, míg kialakul a közel egyhangú döntés - Gellei mellett.
---

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!