Keresés

Részletes keresés

F1mre Creative Commons License 11 órája 0 0 140159

A mi problémánk is, ha nem adjuk el. Mi hoztunk vissza egy olyan játékost, aki egyszer már lelépett. Ő csak kitölti a szerződését. Én nem csinálnék úgy, mintha ez csak a rohadtszemétaljas játékos/ügynöke miatt lenne. 

 

A meccspénzét bőven ellensúlyozza, ha vele 1 pozícióval jobb helyen végzünk a bajnokságban és 1 körrel tovább jutunk a BL-ben. 

 

Persze ha nem teljesít a pályán, akkor el lehet kezdeni betartani neki. 

Előzmény: For-dzsi (140158)
For-dzsi Creative Commons License 12 órája 0 0 140158

Ugyan, nincs meccspénz, így olcsóbb és pedagógiai szempontból előremutató megoldás lenne. Másodszor távozik ingyen, mert Raiola.

Előzmény: F1mre (140154)
nistelrooij Creative Commons License 13 órája 0 1 140157

Gyerünk Eriksen, küzdj! Jézusom

giornalista Creative Commons License 16 órája 0 0 140156

"Drága és önpusztító megoldás lenne."

szóval az újkori United-way, jah.

(amúgy egyetértek, bár egy motiválatlan, duzzogó Pogbával sem lennénk nagyon kisegítve)

Előzmény: F1mre (140154)
daisy1 Creative Commons License 16 órája 0 0 140155

A United hajlandó Sanchoért felajánlani a kért 95 millió eurót; az a terv, hogy a következő néhány órában lezárják az üzletet.

F1mre Creative Commons License 1 napja 0 0 140154

Mármint ne játsszon le egy teljes szezont az egyik legjobb játékosunk, mert mi dacolunk? Drága és önpusztító megoldás lenne. A 2022-es temetővb meg november-decemberben lesz, azaz még az sem érv, hogy ettől esetleg lemarad a VB-ről, mert ősszel bejátszhatja magát a keretbe. 

Előzmény: For-dzsi (140149)
anti. Creative Commons License 1 napja 0 1 140153

ajjjaj, téves címzés, ezt máshova szántam...bááár...

anti. Creative Commons License 1 napja 0 0 140152

"Andersen után – időszerű tanulsággal

Élt egyszer – „hajdanában, öreg időkben” – egy ifjú legény, amolyan suttyó még, alig látszott ki a földből, de már saját kenyerét megkereste, sőt meg is találta olyan formában, hogy libákat, kecskéket és hasonlókat legeltetett, melyek a nála valamivel kevésbé szegények tulajdonát képezték.

Ilyenformán teltek napjai, hetei ifjú hősünknek: kora hajnaltól késő estig járt a rábízott állatok nyomában serdülő bajuszkával és maszatos képpel, olyan gondtalanul és boldogan, ahogy azt tenni illik egy valamirevaló mesében.

Egyik este apja magához intette a gyereket:

– Ülj le, fiam, és figyelj rám. Holnap nem mész ki sem a kecskékkel, sem a libákkal a legelőre.

– Miért nem megyek, édesapám? – kérdezte csodálkozva a gyermek.

– Azért nem mész ki, fiam, mert holnap nagy nap van. Szeretett királyunk megmutatja magát a nép előtt, és az a parancs, hogy minden élő és mozdulni tudó alattvaló jelenjen meg a palota udvarán. Mert csodát fogunk látni, gyermekem.

– Mi lesz az a csoda, édesapám?

– Csodakelmét szőttek csodatakácsok szeretett király urunknak, világszerte elismert takácsművészek ők, a művészi minőség mindenkori letéteményesei, sok elismerő kritikával és kitüntetéssel birtokukban, Istentől megáldott szín- és formaérzékkel új ruhát szőttek királyunknak. De ez az új és modern ruha csodaruha: a buták és be nem avatottak nem láthatják, a csodálatosan megszőtt és kitalált ábrák helyett csupán levegőt, semmit érzékelnek a hitványak és senkik.

Ezzel szemben a bölcsek, a kultúrlelkek, a tudósok és a jó irányban politizáló politikusok – akik becsülettel és hozzáértéssel végzik tisztségüket – teljes pompájában műélvezhetik majd jó királyunk színpompás ruhakölteményét. Feküdj le hát, gyermekem, holnap korán indulunk, hogy az első sorból gyönyörködhessünk az Európa-szerte híres alkotók csodaruhájában.

Valóban, másnap a szegény ember már hajnalban szépen megmosakodva és ünneplőbe öltözve, családostól megjelent a palota udvarán. Ugyan hiába keltek olyan korán, mint ahogy keltek, alig kaptak mákszemnyi helyet a Nagy Színpad közelében, ahol a király bemutatni készült az új ruharemekművet, saját becses testén viselve azt.

Amikor már zsúfolásig megtelt az udvar bámészkodó és csodát váró néppel, felharsantak a kürtök, megszólalt a színházi gong, peregtek a dobok, és nagy és díszes kísérettel bevonult a térre a király.

Elcsendesedett a zsibongó sokaság, ugyanis döbbenten látták a népek, hogy jó és szeretett királyuk fennkölt arccal ugyan, de anyaszült meztelenül sétál díszes kísérettől körülvéve.

Az udvari dámák és urak fennszóval dicsérték a király gyönyörű ruháját, az udvari kritikusok ott helyben fogalmazták az elismerő sorokat újságjaik számára, az alapítványok elnökei el-elájultak a csodálattól a semmi láttán, az új egyetem rektora Bibliára tett kézzel esküdött, hogy ilyen csodás ruhát még nem látott, távol élő takácsmesterek levélben üdvözölték a nagy eseményt, aláírásukkal állást foglalva európai kollégáik szakmai zsenialitása mellett, divattervezők tolongtak az ovációkat fogadó mindenkori Hivatalos Kultúrképviselet körül – pedig hát, mint mondottam, a király csóré volt, mint egy újszülött vagy mint egy nekibuzdult szerelmes.

Amikor a király a szegény ember közelébe ért, a gyerek, aki bizonyára butácska volt, mert libák és kecskék között nőtt fel, és nem tudta, mi az illem, a jó modor, a tisztesség és becsület, csodálkozástól kimeredt szemmel bámulta a kegyes mosollyal balra-jobbra tekintgető, hódoló tapsot és éljenezést fogadó, rezgő pocakú ruhátlan királyt, megrángatta apja ura kabátujját és jó hangosan megszólalt:

– Nézze már, édesapám, a királyon nincsen semmiféle köntös!

Édesapja riadtan körülnézett, majd csitítani kezdte halkan, ingerülten fiacskáját:

– Ejnye, gyermekem, hogy is mondhatsz efféléket, jaj Istenem, elment az eszed és vele együtt a szemed világa…

De a gyerek nem ügyelve az apai figyelmeztetésre, tovább erősködött:

– De hát nézze már, édesapám, nyissa ki végre a szemeit, maga is kell hogy lássa: a király meztelen.

Elsápadt szegény öreg meggondolatlan gyermeke beszédén, körülnézett riadt tekintettel: vajon ki hallja az istentelen kijelentést, de a főurak, műértők, tisztek és tisztségviselők, újságszerkesztők és udvari bennfentesek, pártképviseletek és egyebek úgy tettek, mintha semmit sem hallottak volna abból, amit a gyerek mondott, mentek tovább hangos szóval dicsérve a világhíres, sőt világűrhíres ruhatervező művészeket.

Továbbvonult hát a menet, a szegény ember ottmaradt fiacskájával árván és búsan a kiürült palotatéren. Messziről még egy ideig hallatszott a távolodó ünneplő tömeg boldog éljenzése, majd nagy-nagy csend ereszkedett a nemrég még fülbántóan zajos térre.

Végül hazaszéledtek a népek, miközben egymást túlbeszélve dicsérték a király új és szép és csodálatos ruháját, amit világot járt takácsmesterek, művészi kitüntetés birtokosai készítettek jó pénzért és dicsérő oklevelekért a királynak.

Amikor teljesen kiürült a palotaudvar, a szegény ember odafordult fiához:

– Édes gyermekem, én most tégedet úgy el kellene verjelek, hogy holtodig fejedben maradjon, miszerint a királyok soha nem meztelenek, még akkor sem, ha meztelenek. Sőt, akkor pláne nem meztelenek. De nem verlek én el, mert sajnos – mások fognak téged ütni azért, mert kimondtál valamit, amit ők is láttak ugyan, de okosan hallgattak róla. Esetünkben arról, hogy a király meztelen. Csupán jó Andersen úr szép, ámító meséjében történik úgy, hogy az első igaz szóra a népek homlokukra ütnek, és előbb halkan, majd egyre hangosabban mondják, kiabálják, terjesztik, hogy: A király meztelen! Meztelen a király! És most menj és őrizd életed végéig az állatokat – a művelt és civilizált társadalomban, tisztességes és pallérozott jellemű emberek között nincs mit keresned. És örvendj, ha a takácsok céhe nem támad neked a sajtóban, miszerint kultúranalfabéta vagy, akiben nincs lelki finomság a Magas Kultúra élvezetéhez. Lódulj hát, te meggondolatlan.

Azzal elindult szegény ember családostól hazafelé keserű lélekkel, merthogy belátta, gyermekéből soha nem lesz tiszteletreméltó tudós, megbecsült polgár vagy sikeres, elismert művész, legfeljebb libapásztor, juhász, vagyis olyasvalaki, aki lelketlen állatok közt éli majd le életét.

Ma is él hősünk, hacsak a király műkritikusai agyon nem hallgatták – családjával egyetemben.

Forrás: Erdélyi napló"

For-dzsi Creative Commons License 1 napja -1 0 140151

Jól összefoglaltad. Én is úgy gondolom, hogy egy érdemi PL/BL szezonra nincs elég mélység. 4-5 játékos hiányzik. Ha nem hoznak értelmes játékosokat, Mata vagy Pereira helyett inkább nézegetném Garnert vagy Mejbrit, mert utóbbiaknál legalább a potenciál megvan.  

Előzmény: kensai of origo (140150)
kensai of origo Creative Commons License 1 napja 0 0 140150

Ha tudnák mellette pörgetni a többi dolgot, akkor áldásom rá, de nagyon nem ez a szokás itt. És ez a lejáró szerződésű Matával most tárgyalgatunk se sok jót jelent.

Lingard nincs az EB-n, dűlőre kell jutni a WHU-val vagy mással; A. Pereira (Lazio) szintén, ahogy Dalot (Milan) is. Mind kölcsönben voltak, próba megvolt, nem zsákbamacska, haladjunk. A Milan egyébként intézgeti is a dolgait szépen, nem rajtuk múlik.
Pellistri nyugodtan kezdhetné már a felkészülést is a Deportivo Alavesnél, a bentmaradás megvan, az volt fontos tényező.
Chongból se lesz több pénz jövőre, mint idén, le kéne zárni a projektet, különben nála is jöhet a plusz 1 éves opció aktiválása a semmire 2022-ben.
Jones...

Ha érkezne Sancho, akkor el kell dönteni, hogy Amad kölcsön és James arra az egy évre marad, vagy Diallo marad és akkor Danielt kéne eladni. Diallonak ne egy utolsó napos szar kölcsön jusson már, vagy akkor k.... nehéz lesz beadni, hogy mi komolyan fejleszteni akarjuk, és aztán számítunk rá.

Ha érkezik egy komoly középhátvéd, akkor Tuanzebe mehet kölcsönbe, mert semmi játékideje nem marad.

A Pogba ügyben az a tragédia, hogyha elmegy, akkor megint nem marad semmi tartalék a kp-n. Donny átveszi a helyét és mivel Pereira rajtunk marad, majd gondolom Ő marad a padra. Aztán lehet újra a szart is kiverni Brunóból, vagy jön 2019 őszhöz hasonló, Pereirával a pályán távcsőn nézzük a top 6-ot is. Ha nem tudunk hosszabbítani vele relatíve olcsón minimum 2 évet (amit régen le lehetett volna tisztázni...), akkor tényleg a Varane üzletbe lehetne bevonni, a Juve úgyse adja de Ligtet, pedig még fizethetnénk is rá. De legalábbis rajta kellene lenni ezerrel az ügyön.

Én várok, adok időt ennek az "új" brigádnak, de van egy sanda gyanúm, hogy ... Proaktivitásban most se kell reménykedni.

Előzmény: For-dzsi (140149)
For-dzsi Creative Commons License 2 napja 0 2 140149

Az EB alatt még lehet alkudozni, az már jó hír, hogy egymással tárgyal a két klub és volt ajánlat. 80 millió fontig bezárólag vállalható deal. 4 évre széthúzva meg főleg.

Pogba elkezdett kurválkodni, szinte biztos, hogy nem fog hosszabbítani. Raiola simán lepörgeti vele is a szerződését. Ha nem sikerül eladni nyáron, én már nem erőltetném se a csapattal edzést, se a pályára lépést. Nem is nevezném. 

Előzmény: kensai of origo (140148)
kensai of origo Creative Commons License 2 napja 0 0 140148

Simon Stone (BBC) szerint közel vagyunk.https://www.bbc.com/sport/football/57433323
A Dortmund a 67 m font + bónuszt (€78m) visszadobta, kb. 80-81 m font (€90m + 5) öt akarnak, és azt, hogy ne 5, hanem 4 év alatt fizessük ki. Még utóbbi is simán vállalható érte, főleg, hogy a hírek szerint Rashford az EB után műtve lesz és Jadonnál van resale value 5 év múlva is. Ez jóval alatta lenne a tavalyi 100-105 m fontos kérésüknek, ebben tisztán érezhető azért egy covid+gentlemen's agreement, hogy nem balhézott Sancho, hanem leszegett fejjel ment és húzta a csapatot.

Elment Daniel James 15m font+3 m bónusz; Amad Diallo 17 m font + 17 m font (ebből eddig elég kevés aktiválódhatott a játékpercek és az eltelt idő miatt), és Pellistri 9 m font szélsőkre. Na ebből Daniel James középcsapat szint; Amadból PL szinten igazán használható, reális alternatíva 2 év múlva lehet max; Pellistri meg ilyen kölcsönös, majd egyszer eladjuk bohóckodás egyelőre, amivel tavaly az utolsó nap mentette a menthetetlent az idióta Woodward. Ez így 61 m font, de az edző egyiküket se tudja/meri igazán becserélni se, ha baj van komolyabb meccsen. És ha Donnyért komolyan elő is lehet venni Solskjaert, azért ebben az esetben szerintem sokan játszatnák Rashfordékat inkább csapágyasra. Daniel jamesben több nincs, Pellistri nem véletlenül ment minden igérgetés ellenére kölcsönbe, Amadot lehetett volna max próbálgatni jobban.

Nagyon nem kéne ezt elbaltázni és tovább húzni, van itt még bőven lyukas poszt meg eladnivaló, és függő kérdés (Pogba az EB után robban csak...).


Előzmény: For-dzsi (140147)
For-dzsi Creative Commons License 2 napja 0 0 140147

Hát, a nem maszatoláshoz jól kéne tárgyalni, alkudozni. Sancho-ügyben megy a tárgyalás, a Bild szerint dobtak egy 70+15 milla eurós ajánlatot. Játékost még fel lehetne ajánlani, bár nem tudom, hogy kellene-e a németeknek pl. Dalot vagy Pereira. Matic, Martial valszeg túl sokat keres, hogy cserealap lehessen...  

Előzmény: nistelrooij (140145)
dear fan Creative Commons License 4 napja 0 0 140146

kócerájéknál a helyzet változatlan, bár itt-ott még elökerül egy kis mezesmadzag.

apropó, túlteljesítettetek vakok, gratula!!! éppen olyan siker ez nektek mint a mu második helye...

erre mondanák, hogy...zsák a foltját... vagy folt a zsákját?

nistelrooij Creative Commons License 4 napja -4 2 140145

Szerintem is szerencsejáték ötlet már amennyiben igaz a pletyka. Még tovább romolna a pontrúgások elleni "védekezés". Ha jól is sülne el, akkor is vicc hogy nem kész klasszis CB érkezik. Láttuk tavasszal, egy Maguire, Shaw sérülésnyire van a csapat a roncsderbitől. (lásd Van Dijk és Liverpool esete) Glazer PR tűzoltása a szurkolói fórumon, hogy tényleg nagyon nyerni akarnak, ígértek fektetnek be pénzt stadionra is, szurkolói részvény. Viszont ha Bailly hosszabbítás és AWB kényszer CB lesz a védelem javítása, akkor mindegy miről beszélni. Nekik pedig nagyon kényelmes, hogy a szurkolók Solskjaeron vitáznak, miközben edzőkérdés és bármi hogy haladunk kérdés előtt klasszis hátvéd, védekező kp kellene. Ha nem maszatolás nyári piac lesz, akkor lehet mondani Olénak ami eddig elfogadható volt a körülményekhez képest, ebben a szezonban már nem lesz elég az állásához. Ha maszatolás piac lesz, akkor meg az úristen se lenne bajnoki címért versenyben, mert egy-két poszt vékony.

Előzmény: For-dzsi (140141)
MU59 Creative Commons License 6 napja 0 0 140144

Scholes írta az FB-n..

Előzmény: Mattex (140143)
Mattex Creative Commons License 6 napja 0 0 140143

Trippier AWB tehermentesìtèsère jönne, láthattuk, hogy gyakorlatilag nincs alternatívája. Williams nagyon kevés alkalommal játszott. Ha lesèrülne Wan-Bissaka, nagy baj lehetne. Ekkora marhaságot, hogy CB-t akar belőle csinálni 😀😀

giornalista Creative Commons License 6 napja 0 0 140142

nem kéne. AWB sosem lesz elég "okos", a játékot jól olvasni képes középhátvéd. önmagában az, hogy jobbhátvédként gyakran helyezkedik pocsékul, a középhátvédek területére húzódva, még nem elég ajánlólevél arra a posztra... 

Előzmény: MU59 (140140)
For-dzsi Creative Commons License 6 napja 0 1 140141

Szerintem, hülye ötlet, nem helyezkedik jól, viszont fejjel se túl jó. Az átlagon felüli skilljeit se tudná sokat használni. Maradjon szélsőbekk, s vegyünk egy belső védőt. Én mondjuk nem erőltetném Trippiert, ha pénzt kell adni érte. Inkább vmi fiatalabb opció, Aarons. 

Előzmény: MU59 (140140)
MU59 Creative Commons License 6 napja 0 0 140140

Ha Trippier jön,Bissakából belső védőt akar csinálni Ole.Szerintem jó gondolat.

MU59 Creative Commons License 2021.06.06 0 0 140139

A Pool tavaly 13-14 emberrel nyert bajnokságot...

Előzmény: giornalista (140138)
giornalista Creative Commons License 2021.06.05 0 0 140138

hát igen.

 

de állítólag a pontrúgások elleni védekezés kidolgozása is tanulható skill. 2,5 év alatt cserélni is meg lehetne tanulni. vagy taktikát csinálni a betömörülő csapatok ellen :) lenne mit megtanulnia az interim managerünknek.

 

persze lehet, hogy ez a terv része, és csak nekem nem szólt róla senki, hogy a Rendőrakadémia módjára Edzőakadémia üzemeltetésébe vágta a fejszéjét a Untied. a börleszk szitukból persze nálunk sincs hiány... :))

Előzmény: F1mre (140137)
F1mre Creative Commons License 2021.06.05 0 1 140137

A keretmanagelés tanulható kéne hogy legyen. Vagyis kívülről ez tanulhatónak tűnik. Valószínű az óvatosság, bátortalanság miatt rotált látszólág a kelleténél kevesebbet. De azért nem egyedülálló, hogy egy edző szétjátszatja a játékosait. Semmi garancia, hogy a következő nem ugyanezt fogja csinálni. És akkor ugyanúgy elbukunk a végén. 

 

A következő szezonnak arról kéne szólnia, hogy 3-4-gyel több merítéssel hogyan visz végig egy szezont ez az amúgy szerintem is átlagos kaliberű edzőnk... És szezon végén, vagy amikor már látszik a vége eldönteni, hogy van-e még benne potenciál. (szerintem se lesz)

Előzmény: giornalista (140135)
giornalista Creative Commons License 2021.06.05 0 0 140136

"elgyáváskodott kupadöntők" --> "elgyáváskodott elődöntők", ofc. 

Előzmény: giornalista (140135)
giornalista Creative Commons License 2021.06.05 0 2 140135

az a baj, hogy ez a két dolog sajnos nem zárja ki a másikat. 

 

Solskjaer valóban kaphatna több támogatást a klubházból, dolgozhatna jobban a keze alá a vezetőség és akkor neki is könnyebb dolga lenne.

 

viszont vele akkor sem fogunk szintet lépni :) lássuk már be. sorra elbukott, elbalfaszkodott, elgyáváskodott kupadöntők. egy év nem volt rá elég, hogy megtalálja VdB helyét. addig gyilkolta Fernandest, amíg teljesen formán kívül nem került, akkor sem menedzselte jól. képtelen volt összetartani a csapatot a szezon végén, amikor bármilyen felállásban is játszottunk, sorra buktuk a meccseket, dekoncentráltan. 

 

az EL-döntő pedig a Solskjaer-korszak megkoronázása volt. naiv felállás, gyenge taktika, semmi input a kispadról, elcsalt hosszabbítás cserék és a játék akarata nélkül, végül pedig fent hagyta az 5 éve büntetőt sem hárító De Geát a 11-es párbajra. 

 

ugyan már. ha valami nagy, kék, tele van vízzel és a partján fekszik Siófok, akkor az a Balaton, kár túl sokat gondolkozni rajta.

 

és igen, csinál jó dolgokat. messze nem olyan szinten alkalmatlan, mint Mourinho volt. amit akar, az nem hót ostobaság, nem arról van szó, hogy teljesen hülye lenne, kellemes közeget teremt a játékosoknak, elkezdte kilapátolni a szemetet. nem akarom elvitatni az érdemeit.

 

amit egy interimnek kellett, megtette, viszont többre nem képes. bátran állok veled erről egy jobb féle fogadást, persze meg kell állapítani, hogy mi számítana előrelépésnek, stb. :)

Előzmény: For-dzsi (140134)
For-dzsi Creative Commons License 2021.06.05 0 0 140134

nem bízok benne, de megadom az esélyt, vagyis előre nem sírok, viszont, ha a Murtough-Fletcher páros nem teljesít, akkor nagyon hangos kritikus leszek, ígérem

 

nálam a nyár kérdése, hogy ha mégis sikerülne egy jó átig ablakot zárni, tudunk-e szintet lépni a mostani felállásban

 

Solskjaer kapcsán van igazságod, de igazából nem tudtuk meg, hogy mire lenne képes, mert ráérősen, türelmesen, magyarul balfaszkodva “építkezik“ a klub. Sok csapatrészben régi félmegoldások vannak, be van betonozva jópár játékos. Emiatt vele is megbocsátónak kell lenni, mert hát azzal tud főzni, ami van. Nem lehet kérdés, hogy Mata, Grant duónak nincs helye egy BL csapat keretében. Ha így indulunk, akkor rosszul kezdődik a sztori…  

 

Előzmény: giornalista (140133)
giornalista Creative Commons License 2021.06.05 -3 1 140133

sajnos reménytelen a klub helyzete, amíg ilyen amatőr módon irányítják. tudom, hogy te bízol az ellenkezőjében, de én biztos vagyok benne, hogy ez a nyár is el lesz alibizve, mint ahogy az előzőek is el voltak.

 

gondolom hamarosan Solskjaer új szerződéséről is elkezdenek majd írni, pedig még Matával is több értelme van hosszabbítani most, mint vele. ha jövőre sikerül előrelépni, akkor esetleg. de ha négy év után is ugyanitt tartunk majd (szép szavak, kedves a játékosokkal, évi kb. 5 jó meccs, kulcsmeccseken beszari taktika, bajnoki cím lőtávolon kívül, Európában súlytalanság), akkor minek? 

Előzmény: For-dzsi (140131)
daisy1 Creative Commons License 2021.06.05 0 0 140132

Romero távozik - sajnálom, megtartottam volna 2. kapusnak, DDG-től pedig elköszöntem volna.

 

Romero az elmúlt hat évben összesen 61 mérkőzésen védte a Manchester United kapuját, s remek statisztikával büszkélkedhet – csupán 27 gólt kapott, s 39 olyan mérkőzést hozott le, amikor az ellenfelek képtelenek voltak bevenni a kapuját.

 

https://www.manutd.com/en/news/detail/man-utd-announce-official-retained-list-on-4-june-2021#

 

For-dzsi Creative Commons License 2021.06.04 -3 0 140131

Hát, ha nem ők fizetnek azért, hogy maradhassanak, akkor az tragikus... Én bírom Matát, de már nem PL szint...

Előzmény: giornalista (140130)
giornalista Creative Commons License 2021.06.04 0 0 140130

"Meanwhile, senior goalkeeper Lee Grant and experienced forward Juan Mata are in discussions over new contracts at United"

 

komolytalan.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!