Megvett egy 10 eve csarnokban állo Baylinert, 3.0. Szó szerint csilli villi, kívül belül. Nem irom a szerviz nevét, átnézték... (mások is szivtak azóta ott)
Cseréltek tankszellőzőt, tankot átmosták, üzamanyagszűrő, karbit is, javító készlet..
Kész a hajó, minden olaj, stb cserélve.
Elhoztuk, első 1 órában megált. Na, fasza, hívta őket, vissza vitte. Ott volt egy hetet, elhoztuk.
Mentünk vele, toltuk neki, király. Egyszer csak elment a erő, alapjárat maradt csak.
Megint vissza oda.... 2 hét várakozás. Tököm tudja mit csinaltak.
Na mindegy, meglett. Teletankoltuk. Irany a duna, hát nem megint...
Aztán tele lett velük a ..
Suteszt hívom, meg e nézné. Bevállalta. Elvitte hozzá.
Végül üzamanyag szivattyú csere lett . Meg a hajtómünél gányoltak valamit impeller cserénél.. ezt is orvosolta.
Azóta tényleg király a hajó. Utána heti 2 este, egy egy tankot ellőtünk heteken átt.
Haver költött rá, csak rossz helyen :( sajnos kevés a korrekt jó szervíz Györ M. S. megyébe.
Az én haverom vett 1 ilyet kipróbálta és nekem adta. Eltettem ,hogy jó lesz valamire. 5éve volt azt sem tudom hol van de nem is baj,fertelem! A haverod meg a 45.000- ret használja karbantartásra és nem robban le állandóan! :)
Straus benzines fürészem van, az telken, házkörül megteszi sok éve már.
Websospos fükasza (20.000 ft-os) is, az is jó arra amire használom néha.
Duna közepén mondjuk nincs idő inditgatni.
Haverom hajója párszor megált előző évben, szerencsére kindíg volt valaki közeoben. (Üzemanyag szivattyú hiba, egyszer meg karbi dugulás, aztán máskor koderült roszul mutat a tankjelző)
Hajózási zárlatot rendeltek el kishajókra, vízi sporteszközökre, csónakokra - tette közzé a police.hu.
A Duna Szap-Mohács (1811+000 fkm – 1433+000 fkm) közötti szakaszán, a Magyarország államhatárain belüli vízterületen a kishajók, vízi sporteszközök és csónakok közlekedése tilos.
A korlátozás alól mentesülnek a folyamfelügyeleti és vízügyi szervek, a komp- és révátkelők kishajói, az esetlegesen szükségessé váló mentési és segítségnyújtási munkálatokban részt vevő kishajók és egyéb úszólétesítmények, valamint a víziközlekedésben résztvevő úszólétesítmények szolgálati kishajói, csónakjai.
A hajósoknak szóló hirdetményt Budapest Főváros Kormányhivatala Országos Közúti és Hajózási Hatósági Főosztály tette közzé hétfőn - olvasható a tájékoztatóban.
szerintem inkább értelmezd (keress rá) a segítség szó jelentésére. lehet akkor nem csinálnál magadból ismét egy rosszindulatú balfaszt. vagy nem kevernél magaddal,esetleg az ismerőseiddel....
a segítség tipikusan (nálam) ingyen van,nem kell érte fizetni semmit.
Én a vetyemárkaszerviz hozzászólására válszoltam, és ez látszik is a hozzászólás alján, hogy mire reagáltam. Itt a szövegkörnyezet nem számit (annyira)
Azért mert hónapok óta nem borzoltam itt a kedélyeket,minden nap itt vagyok és olvasok... A szövegkörnyezetből nehezen tudom beilleszteni hozzászólásod vetyemárkaszervízhez de elfogadom! Ne haragudj ha megséttettelek!
Nem eladó és nincs több amitől megválnék! És azt sem mondtam,hogy 600k-ért vettem ! 1szerűen csak örömömet fejeztem ki,hogy van végre itt mordorban ami jó!